merhaba arkadaşlar ......yazılanları okumaya başladığımdan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum feryad tsma papatyasüreyya ddilek allah hepimizin dualarını kabul etsin bende herkes için dua ettim bu gün duygu seli hat safhada.sürekli dinletmekten hormonların enerjim tavan yapmış durumdayım zaten . baharçelik ben sana takılyorum zıplamaya halaya tey tey...de hadi
aysude gözün aydın allahım kucağına almak nasip etsin demek bana malum oldu ha yazdıklarım aklıma geldi de darısı diğer arkadaşlara....
Aysudeeeeee canımm herşey çokkkk güzel olacak
Sırada Feryad Tsma var,hayırlı zamanda hayırlısı olsun kızlar.........akışına bırakınca herşey yolunda gidiyor.......hep böyle güzel haberler alalım inş.
kuzum birlikten kuvvet doğar meslektaşımı nasıl yalnız bırakayım kaydirigubbakcemile3amanda aman öğretmen dayanışması yalnızda bırakmazmışş
inşallah güzelim yaaa inşallah bu defa herşey yolunda gider... Bakalım beklicez ve görcez... sırada sende varsın tatlım. İnşallah en kısa ve en hayırlı zamanda hepinizin güzel haberlerini alırız...
kuzuuuuuuuuum öyle arkalara saklanmak yok geç bakalım sıranın önüne siz önden gidin ben arkadan sizi takip edecemAysudeeeeee canımm herşey çokkkk güzel olacak
Sırada Feryad Tsma var,hayırlı zamanda hayırlısı olsun kızlar.........akışına bırakınca herşey yolunda gidiyor.......hep böyle güzel haberler alalım inş.
merhaba arkadaşlar ......yazılanları okumaya başladığımdan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum feryad tsma papatyasüreyya ddilek allah hepimizin dualarını kabul etsin bende herkes için dua ettim bu gün duygu seli hat safhada.sürekli dinletmekten hormonların enerjim tavan yapmış durumdayım zaten . baharçelik ben sana takılyorum zıplamaya halaya tey tey...de hadi
aysude gözün aydın allahım kucağına almak nasip etsin demek bana malum oldu ha yazdıklarım aklıma geldi de darısı diğer arkadaşlara....
ayyy hoşunada gidermiş gülmekten yerlerede yatarmışş... bende sana böyle yaparım kaydirigubbakcemile hoplayıp zıplama beyaaa
Aysudeeeeee canımm herşey çokkkk güzel olacak
İŞ arkadaŞıma canım sıkıldı ddİlekcİm...ama ben yapıcaĞımı bİlİyorum.İkİ saattİr.maİl ÜstÜne maİl atıyorum.Şu hesap dÜzeltİlecek.bunu yapıcaksın dİye...salak uĞraŞsın.ve karar verdİm(bu sefer kesİn ama)bİr daha konuŞmıcam onunla.daha Önce dayanamayıp konuŞurdum(ben pek kÜs kalamamda)ama bu sefer kesİnlİkle barıŞmıcam.
Sanırım artık zamanı geldi ... Arkadaşlar 4 gündür koşturmacadayım... Burdan bi kaç arkadaşla durumu konuştuk bilgileri var ... Buna müjde demek istemiyorum... Bi emanete bekçilik etmeye başladım... Hiç beklemediğim anda üç ayların ilk günü hayatımda olduğunun sinyalini veren bebeğimiz bugün 5+2 günlük müş.... Duygularım çok nötr ne seviniyorum ne üzülüyorum ... Karışık bir duygudayım.. Henüz kabullenebilmiş değilim... Sanki benim dışımda gelişen olayları tanıklık ediyormuş gibiyim ... Insanlah hayırlı zamanda hayırlı bir evlattır ve inşallah bu defe tekrar aynı acıları yaşamam... Feryadım desteğin için çok teşekkür ederim canımmm seni çok seviyorum...
ay ay ay hormonlarını seveyim senin ben opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederimmm canımmm yaaa...Allah isteyen herkese nasib etsin .. inşallah sağlıkla devam eder ve atlatırız bu günleri.... benim de sizin yazılarınızı okurken gözlerim dolu dolu oluyor... canlarım yaaa iyiki varsınız....opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçar midemdeki yanardağ faaliyete geçmiş durumda 2 soda kar etmedi evime gidemde gaviskon içem bari yoksa baş edemicem. hepiniz kocaman öpüyorum.
çok teşekkür ederim canım...inşallah bu defa olur ... çok güzel bir zamanda hiç beklemediğim bi anda geldi inşallah hakkımızda hayırlı olanla karşılaştırır rabbim hepimiziaysudecim çok tebrik ederim canım..
inşallah bu kez sağlıcakla kucaklarsın yavrunu..
şu mübarek üçaylarda ne güzel bir haber müjdeledin..
allah tamamına erdirsin..
darısı da başımıza inşallah..
ben adamı böyle yaparımm sempatiksalakcinniya bugün o güzel bebişlerin annelerine birşeyler yazacaktım dua eden arkadaşlara allah kabul etsin bende ettim inşallah kabul olsun diyecektim hepsi uçtu gitti aysudecim haberini okuduktan sonra nasıl mutlu oldum ne güzel bir günde aldın bu haberi kısmetiyle güzelliği ile gelsin tüm bebişler inşallah
kuzu sırayı ben bozdum. gelcek ay diye hesap yapıyorken hopppp çaktırmadan gelivermiş. kimse duymasın Feryad Tavuskuşunun kuyruğunda getirmiş kaydirigubbakcemile3ben demek sen demek..ben sıradaysam sende sıradasın demek:9)))kızlar hamişler sırasına doğru yol alalım..tek sıra lütfen:))))
ya ben şu iş arkadaşımı boğmadan anne olmak istiyorum:)))
yavvv beni delürrütü o kimse ooo... getirtmesin beni oraya varyaa onuu kaydirigubbakcemileaysudem aslında çok sinirliyim ama.senin hamileliğini düşününce mutluluktan gevşiyom..yuppiii çıhlıkları yükseliyor içimden:))))tekrar öpeyim kutlayım seni dur..muckkkkkkk
tabüküne inşallah en kısa zamanda göbüşüne melek konsun dedimm....sempatiksalakcinniinşallah derken...???arkadaşımımı inş boğarım..yoksa inşş anne olursun demek istedin...ya neyse kötü bir geyik olmuş olabilir.:)))
şu hormonları sevince geçiyormu bende sabahtan beri bi ağlıyorum bi gülüyorum çok duygulandım iyi dileklerin için çok ama çoookkk teşekkür ederim allah herkese nasib etsin hepimizin ama hepimizin kucakları dolsun inşallah....merhaba arkadaşlar ......yazılanları okumaya başladığımdan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum feryad tsma papatyasüreyya ddilek allah hepimizin dualarını kabul etsin bende herkes için dua ettim bu gün duygu seli hat safhada.sürekli dinletmekten hormonların enerjim tavan yapmış durumdayım zaten . baharçelik ben sana takılyorum zıplamaya halaya tey tey...de hadi
bak hele kaçıvermiş hemen aradan görüyomusun napmak lazım hocam... bayanssulusmilekuzuuuuuuuuum öyle arkalara saklanmak yok geç bakalım sıranın önüne siz önden gidin ben arkadan sizi takip edecemmalum kendimi güvene almam lazım:roflol:
şişttt yardım yok yok gülüş benden korkar bi kere taammıııı........ bahar hanım açık destek arayışınızı yazdım bi kenara....tamam tamam zıplamıyom artıkın. ama valla böyle aniden hamişim deyince siz bendeki enerji tavan yapıo. alıştıra alıştıra söleyin o zaman.. bak şimdiden sölüyom başka hamile varsa sölesin. delürtmeyin beniiiii.
ya gülüşüm sende acık destek olsana bana yaaa yanlız kaldım bu aysudenin ellerinde.
e bende varım ama beni unutmayın nolurrrrr :kedi:
hiç birşey düşünemiyorum... ne olumlu nede olumsuz... bi garibim işte inşallah iyi olur... dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor hayrolsun inşallah...cnm tebrik ederim.olumsuz hiç birşey düşünme.zamansız oldu diye şaşkısın anlıyorum ama her işte bir hayır vardır.bence bu sefer herşey yolunda gidecek.
çok teşekkür ederim canım...inşallah bu defa olur ... çok güzel bir zamanda hiç beklemediğim bi anda geldi inşallah hakkımızda hayırlı olanla karşılaştırır rabbim hepimizi
ben adamı böyle yaparımm sempatiksalakcinni
kuzu sırayı ben bozdum. gelcek ay diye hesap yapıyorken hopppp çaktırmadan gelivermiş. kimse duymasın Feryad Tavuskuşunun kuyruğunda getirmiş kaydirigubbakcemile3
yavvv beni delürrütü o kimse ooo... getirtmesin beni oraya varyaa onuu kaydirigubbakcemile
tabüküne inşallah en kısa zamanda göbüşüne melek konsun dedimm....sempatiksalakcinni
şu hormonları sevince geçiyormu bende sabahtan beri bi ağlıyorum bi gülüyorum çok duygulandım iyi dileklerin için çok ama çoookkk teşekkür ederim allah herkese nasib etsin hepimizin ama hepimizin kucakları dolsun inşallah....
bak hele kaçıvermiş hemen aradan görüyomusun napmak lazım hocam... bayanssulusmile
şişttt yardım yok yok gülüş benden korkar bi kere taammıııı........ bahar hanım açık destek arayışınızı yazdım bi kenara....
hiç birşey düşünemiyorum... ne olumlu nede olumsuz... bi garibim işte inşallah iyi olur... dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor hayrolsun inşallah...
canım peki doktorun yasaklar verdimi sana
çok teşekkür ederim canım...inşallah bu defa olur ... çok güzel bir zamanda hiç beklemediğim bi anda geldi inşallah hakkımızda hayırlı olanla karşılaştırır rabbim hepimizi
ben adamı böyle yaparımm sempatiksalakcinni
kuzu sırayı ben bozdum. gelcek ay diye hesap yapıyorken hopppp çaktırmadan gelivermiş. kimse duymasın Feryad Tavuskuşunun kuyruğunda getirmiş kaydirigubbakcemile3
yavvv beni delürrütü o kimse ooo... getirtmesin beni oraya varyaa onuu kaydirigubbakcemile
tabüküne inşallah en kısa zamanda göbüşüne melek konsun dedimm....sempatiksalakcinni
şu hormonları sevince geçiyormu bende sabahtan beri bi ağlıyorum bi gülüyorum çok duygulandım iyi dileklerin için çok ama çoookkk teşekkür ederim allah herkese nasib etsin hepimizin ama hepimizin kucakları dolsun inşallah....
bak hele kaçıvermiş hemen aradan görüyomusun napmak lazım hocam... bayanssulusmile
şişttt yardım yok yok gülüş benden korkar bi kere taammıııı........ bahar hanım açık destek arayışınızı yazdım bi kenara....
hiç birşey düşünemiyorum... ne olumlu nede olumsuz... bi garibim işte inşallah iyi olur... dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor hayrolsun inşallah...
valla hocam iyi olur yoksa denden uyuşukluk yapmaya başladı... bundan sonra şifre tavuskuşu kanadı....canım ben dendeni aldım önüme ayırmayacam gözümün önünden merak etme sen kaydirigubbakcemile3 kızlar gözümün önünden ayrılanı öcüler yesin ona göre dinleyin örtmeni bakimmçocuklar yok yaz boyu size yapcam öğretmenliği banane :roflol: Allah yardımcınız olsun yerimseniben tavuz kuşu sana kurban olsun kuzum artık tosba yok kuş var kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?