Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aysude_mir
canım hamiş haberine çok sevindim hayırlı olsun rabbim gönlünün muradını versin darısıda bizim başımıza inşallah dikkat et kendine bebişimizede iyi bak ikinizde rabbime emanet olun

selam kızlar
benimde sizlere güzel haberim var.HAMıLEYıMMMMM.:Saruboceq::lepi:
Allahım hayırlısını nasip eder inşallah.:Saruboceq:
kızlar sat'a göre 4+4 şuan adanadayım burdaki dr. clexane 0,4 progestan200'lük ve coraspin 100'lük verdi
şimdi ben iğne raporu çıkartacamda teşhisi ne yazdırıcam adam eczacıya sor dedi şimdilik 10 tane yazdı.yardımlarınıza ihtiyacım var bugün başlayayım mı? b-hcg:127 nasıl
aysude kutluyorum seni arkadaşım Allah hakkımızda hayırlısını versin

canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik yaşarsın

aysudecim canımmm cok sevindim sağlıkla sonuna kadar ilermek nasip etsin rabbim kendine cok iyi bak canımm
nisanurhak canım tebrikler! sanada sorunsuz bi hamilelik diliyorum inşalhhh rabbime emanetsizniz

ravzacım canım benim mrbalar seninle görüşemedik uzun zamndır seni acık yakaladığıma cok sevindim.nasılsın canım?opuyorumnanaktan

canım tebrık ederım rabbım sonuna kadar gotursun ınsalllah......

[AYSUDEMIR senıde tebrık edrım canım darısı dıger arkadsların basına ...............

çokkk ama çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah .. canım ben 5+2 yim ve dün itibariyle b-hcg 34 tü ve doktorum haftaya göre iyi olduğunu söyledi öyleyse seninkide normaldir diye düşünüyorum benim iğneler henüz başlamadı o yüzden teşhis konusunda bişey diyemicem..Allaha emanet olun...

aysude_mir
canım hamiş haberine çok sevindim hayırlı olsun rabbim gönlünün muradını versin darısıda bizim başımıza inşallah dikkat et kendine bebişimizede iyi bak ikinizde rabbime emanet olun
canım benim Allah razı olsun... dualarımdan hiç ama hiç eksik etmiyorum sizleri desteğiniz için çok ama çokkk teşekkür ederim... Rabbim şu mubaret aylarda herkesin ama herkesin gönlünün muradını versin...

aysudecim canımmm cok sevindim sağlıkla sonuna kadar ilermek nasip etsin rabbim kendine cok iyi bak canımm
nisanurhak canım tebrikler! sanada sorunsuz bi hamilelik diliyorum inşalhhh rabbime emanetsizniz
canım cok ama çokkkkkk teşekkür ederim iyi dileklerin için çokkk sağolll
canım tebrık ederım rabbım sonuna kadar gotursun ınsalllah......

[AYSUDEMIR senıde tebrık edrım canım darısı dıger arkadsların basına ...............
aminnnnnnnnn.......... cümlemizi Allah herkese versin ve herkesin önce göbüşü sonra kucağı bebişle dolsun inşallah...:Saruboceq: tabi içinde de benim...

aysude kutluyorum seni canım hatırlıyosan gülüşün hamilelik haberini duyunca ben senden bekliyodum dedim senin hakkında içim çok rahat allah burda annelik özlemiyle yanıp tutuşan bütün bacılarıma o duyguyu tattırsın inşallah inşallah senin ve burdan hamilelik haberi veren herkesin allah yavrularını kucağına almayı nasip eder

iğne konusuna gelince bende şimdi başlamanı tavsiye ederim çünkü bana kaç tane doktora gittiysem kanda gebelik baktırıp hemen iğneye başlamam gerektiği söylendi

nisanurhak senin de gözün aydın allah kucağına almak nasip etsin.
canım benim raporumda venöz yetersizlik gebelikte venöz komplikasyonları diye hatırlıyorum şuan elimde yok ama.

Sevgili nisa ve azdalar , Aysude hamilelikleriniz hayırlı olsun arkadaşlar. Allah tamamına erdirsin.
Nisaım benim iğneyle ilgili raporumda " gebelik durumu , emboli ve tromboz " yazıyor . ığneye hemen başlamanı tavsiye ederim. Tabii doktorunun görüşüne göre sen karar ver. Ben adetim bile gecikmeden başlamıştım.

Baharçelikcim , iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım . Ne kadar kalpten yazmışsın. Ben de o güzel dileklerinin 10 katını oğlun ve senin için diliyorum. Kendine iyi bak sağlıcakla kal canım...

vayyy süpersin canım tebrikler, Allah tamamına erdirsin inş,

kızlar ben kaçar midemdeki yanardağ faaliyete geçmiş durumda 2 soda kar etmedi evime gidemde gaviskon içem bari yoksa baş edemicem. hepiniz kocaman öpüyorum.

soda demişken kızlar birşey soracağım ben sade sodayı çok içemiyorum, meyvelilerin ise hamile iken zararlı olduğunu duydum sizce gerçek payı varmı ?

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:
kızlar çok sevindim.allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin.

ravzacım canım benim mrbalar seninle görüşemedik uzun zamndır seni acık yakaladığıma cok sevindim.nasılsın canım?opuyorumnanaktan

canım benim ben iyiyim sen nasılsın evet ne zamandır görüşemiyoruz canım benim kusura bakma ben topikteyken misafirler geldi görmedim mesajını çok geç oldu ama kusuruma bakma eşim rahatsızdı ameliyat oldu geçmiş olsuna geliyolar sağolsunlar onları ağırlayım derken aradan senin mesajı kaçırdım neyse bende bi değişiklik yok sen nasılsın neler yapıyorsun nerelerdeydin bakimmm anlat biraz inşallah topikte karşılaşır konuşuruz kendine iyi bak canımcım kocaman öpüyorum seniŞenizŞeniz

merhaba canım iyiii iyi gidiyor şimdilik çok şükür
sen nasılsın ne zman gideceksin ben ptesi için randevu aldım bülent beyden bakalım kalp sesi var mı

inşallah duyarsın minik bebişinin kalp atışlarını,allah kolaylık versin .ben de nasipse önümüzdeki hafta içi düşünüyorum am öncesinde üniversiteye gidip eski tahlil sonuçlarımı alıcam,bülent bey e göstermek için.bakalım işte bende de iki aydır ara ara lekelenme oluyor kahverengi falan.kasıklarım da çok ağrıyor soğuk mu aldım bilemiyorum.onu da söylücem belki öncesinde ilaç falan verir..güzel haberlerini bekliyoruz senin.inşallah bu sefer kucağına alıp sağlıcakla büyütmek nasip olur bebeğini:Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq:

hayırlı olsun kardeşim.allah tamamına erdirsin.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

gülüş27 bir de sorum olacak sana
biryandan geçmiş sayfaları okuyorum da ben,diyet falan diyorlar fakir diyeti,doktorun sana öyle birşey önerdi mi .ben de gidince sormak istiyorum.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…