Kızlar herkesin durumu farklı tabii ki, neticede pıhtılaşma faktörlerimiz farklı..Ama benim doktorum bu diyete hiç uymamı istemedi..Bizim durumumuzdakilerin yani bu durumdan sadece gebelik döneminde etkilenenlerin bu diyete uymadı gerekmediğini söylemişti..
Özellikle de iğne kullandığımız için kalsiyum alımına dikkat et, sakın eksik kalmasın demişti..Ben hergün mutlaka 2 bardak süt ve bir kase yoğurt yerdim..
Mesela balık yasak diyorlar benim hamileliğim kışa da denk geldi haftada iki kez balık yerdim bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı..
Yani bu listede yasak olana her şeyi ben çok çok yedim, bu nedenle bu diyet işini iyice araştırın derim.
Nasıl olsun teyzesi Deniz de iyi, 4 ay bir haftalık oldu :) Sabahın 7 sinde kalktık daha yeni uyutabildim hanımefendiyi..Aslında akşama da arkadaşlar gelecekler ama fırsat bulunca kendimi işlere adamadan topiğe atayım dedim :))
Sen nasılsın tatiliniz de yaklaştı artık ne güzel inşallah bu tatil uğurlu gelir sana :)
öçncelikle allah sabır versin canım allah bir daha yaşatmasın inşiyi geceler Ben 28 haftalık bebeğimi kaybettim. Dr kontrolüne gittiğimizde karnımda öldüğünü öğrendik. Bebeğimi ölüme doğurdum. Otopsi genetik bütün testler yapıldı ve sonuç KAN PIHTILAŞMASI. mhfr C677T homozigot faktör V G1691A heterozigot 3 ay oldu acım hiç dinmedi. Dr eylülde folik asite başla aralıktan sonra da bebek düşün dedi. Yani 9 ay oluyor. Bir yandan hamile kalmaktan aunı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum. Bir yandan da bu acımı hafifletecek sağlıklı bir bebek istiyorum. Dr hamileliğinde iğne olacaksın buna rağmen hastaneden sağlıklı bir bebekle çıkmanı garanti edemem dedi. Moralim çoooooooooooooooooooooooooook bozuldu. Benimle aynı mutasyonları yaşayan var mı? Bir de bu kadar beklemem şart mı? :sinifsinif:
Slm. Angel 34 erken dogum yaptı oğlumuz yogunbakimda dualarınızı bekliyorum.
Angel in sancıları var, bebek ise solunum problemi var.
angel34 ile görüştüm arkadaşlar dün saat 15:00 te doğuma almışlar,biraz sancıları var ama çok şükür iyi daha da iyi olacak inş. KAYRA bebeğimize gelince yoğun bakımda ve hayata sıkı sıkı tutunuyor..........Allah'ın izni ile yakında annesinin kucağında olacak........
Dualarımız seninle Angel hiç korkma,daha önce Şen vardı 34.haftada doğum yapan,kızı kocaman oldu bak....
tabi ki canım doya doya yaşa anneliğini bu anın her saniyesini hakettin sen nasıl mutlu oluyorsan öyle davran heralde ben bebeğim dünyaya gelince onu izlemek için bayılana kadar uyumamkaydirigubbakcemile3 o nedenle seni çok iyi anlıyorum birde onları bırakıp işe gitmek olmasa :sinifsinif:Sorma tatlım yaa ben ismi Naz Deniz olsun demiştim eşim istememişti gelene kadar çektirdi bir de geldikten sonra nazlı olmasın demişti :))
Şimdi diyorum ki Naz koymadık da ne oldu!!! Şimdiden parmağında oynatıyor ikimizi de, iki dakika yatır hemen kızıyor dili yok ama kucak istediğini gezme istediğini bir şekilde anlatıyor..
Kanguru ile yürüyüşe çıkarıyorum hergün, ben kanguruyu takar takmaz susuyor, üstünü değiştirmeme bile kızmıyor çünkü dışarı çıkacağını anlıyor..
Bi naz bi şımarıklık ama olsun öyle çok istemişimki valla hiçç umrum da değil diyorum, büyükler alışmasın diyor ama o da umurum değil bir tanecik kızım var onu nazlamim da kimi nazlim diyorum :)
Zaten işe başlamak kabus gibi elimdeki tüm zamanı onu mutlu ederek geçirmek istiyorum.
Allahım inşallah inşallah sizlere de çok bekletmeden nasip etsin bu mutluluğu gerçekten de herşeyden güzelmiş bu duygu...
Allahım bebek isteyen kucakları boş bırakmasın inşallah :Saruboceq:
İnşallah canım inşallah inanın buradaki tüm arkadaşlarım benim her zaman aklımda, düşünsene kaç kişiyiz, kaç kişi birden dualar ediyoruz, istiyoruz, bu kadar kişinin duası elbet kabul olacaktır.
Umudunu hiç kaybetme canım, inandığımız müddetçe düşlerimizin gerçek olacak.Çünkü ancak inandıkça düşleri gerçek yapmak için uğraş verebiliriz..
Papatyanın dizelerini hiç unutmuyorum ben kızı için "en doğal en insanca emeğim benim" diye yazmıştı.
Emek verdikçe mutlaka karşılığı alınacaktır.
Canım ben melek anneleriyle genel sohbete katılmıştım. Oradan biri burayı tavsiye etti. Ben de baştan itibaren okumayı düşünüyordum ama beklediğimden çok daha uzun. Karışık olarak göz attım. Kendimde güç bulursam baştan itibaren okumayı da deneyeceğim.Senin 3 tane düşüğün olmuş. Kaçıncı haftalardaydı kusura bakma tekrar hatırlatacağım. Sizin inancınız ban güç veriyor. Ben çoktan yelkenleri suya indirdim ve herkes anne olamıyor belki ben de onlardan biriyim diye kendimi buna alıştırmaya çalışıyordum. İnşallah dediğiniz gibi gecikmeden biz de anneliği tadarız.canım bu topiği baştan itibaren hergün okursan eminin bu konuda neredeyse doktorlar kadar bilgilenirsin,çünkü ben öyle yaptım çok da faydasını gördüm.Hepimiz seninle aynı dertten muzdaribiz,ama şükür ki tedavisi olan bir rahatsızlık.bu tedavi ile onlarca arkadaşımız bebek sahibi oldu.sakın umutsuzluğa kapılma ,ben de 3 tane düşük yaprım.ama biz de anne olucaz inşallah:CüvCüv:.Allah şifa versin tatlım,en kısa zamanda sana hayırlı,sağlıklı bebekler nasip etsin,
Bekleme konusunda ben de karar verdim. Acele etmeyeceğim. Geç olsun da güç olmasın. Sen bebeğine kavuşmuşsun bebeğinin yaramazlıklarından nazından bahsetmişsin sana o kadar imrendim ki anlatamam. Ben haziran annesi olacaktım. Bebeğim şimdi 20 günlük olacaktı. İnşallah ben de bir gün bebeğimden senin gibi bahsederim.28mavi canım çok geçmiş olsun. Ne kadar beklemen gerektiği konusunda doktorunu dinle derim, bünyen iyice toparlansın.
Sonuyok un da dediği gibi eğer iğne kullanmadan 28. haftaya dek geldiysen inşallah iğne ile bebeğine kavuşursun canımcım. Korkma lütfen o da nasıl doktor öyle anlamadım moral bozmak için mi garanti veremem diyor..Neticede hiçbirşeyin garantisi yok, bir dakika daha yaşayacağımızın garantisi de yok ama her an ölümü düşünmüyoruz değil mi?
Pozitif düşünmek gerek inan bana burada birçok insan var iğne tedavisi ile bebeğine kavuşan ki bunlardan biri de benim.
İnşallah sen de bir daha ki gebeliğin de sağlıkla kavuşursun meleğine.
haklısın umut ettikçe mücadele mücadele ettikçe de hayallerimize kavuşabiliriz
Slm. Angel 34 erken dogum yaptı oğlumuz yogunbakimda dualarınızı bekliyorum.
canım ınsallah pıt pıtlarını duyarsın ıcını ferah tut...amin asigülcüm inşallah...
aysudecim benimde 26 mayıs 4+2şu anda seninkide 5 haftalık galiba umarım ikimizde gümbür gümbür duycağız meleklerimizin kalp sesini
beklemek cok zor dımı ınsallah pıt pıtlarını duayarsın saglıcakala alırsın kucagına....kahkaha attıracak kadar güldürdün ya beni helal olsun sana... Allahda seni her daim güldürsün cancan....
insallah ıkısıde saglıcakla evıne donecekler dualarımız senınle canım gecmıs olsun..
canım ınsallah pıt pıtlarını duyarsın ıcını ferah tut...
beklemek cok zor dımı ınsallah pıt pıtlarını duayarsın saglıcakala alırsın kucagına....
[
canım iyiki sende varsın... bende buraya ilk geldiğimde seninle aynı ruh halindeydim...zamanla dalgalandım duruldum , kah üzüldüm kah sevindim, kah umutlandım kah delirdim.... ama en sonunda şuna karar verdim istiyorsam katlanıcam....tabiki bu kararı verdiğimde bile gözlerim dolu ve kaygılıydım ama verddim... şuan tek düşündüğüm bebeğim olana kadar sonuna kadar denicem... eğer nasibimde varsa olur değilse ben elimden geleni yaptım derim.... sen zamanını bekle derim önce ruh olarak toparlan tabi bu arada bedeninde toplarlanır ve bu sıpalar ne zaman geleceklerini kendileri kararlaştırıyor onun keyfi ne zaman isterse o zaman gelecek inşallah...Çok sağol canım. Buraya girip hamilelerin ve bebeklerin sayısını görmek bana gerçekten moral oldu. Perşembe günü başka bir dr a gittim. O iğne vurulman lazım tedavi uygulandıktan sonra aynı şeyi yaşaman çok düşük bir ihtimal dedi. Onun yaklaşımı daha hoşuma gitti. Korkuları ve endişeleri bir tarafa bırakamıyorum. Hayatım resmen ikiye ayrıldı. Bebeğimden öncesi ve sonrası.
Canım ben melek anneleriyle genel sohbete katılmıştım. Oradan biri burayı tavsiye etti. Ben de baştan itibaren okumayı düşünüyordum ama beklediğimden çok daha uzun. Karışık olarak göz attım. Kendimde güç bulursam baştan itibaren okumayı da deneyeceğim.Senin 3 tane düşüğün olmuş. Kaçıncı haftalardaydı kusura bakma tekrar hatırlatacağım. Sizin inancınız ban güç veriyor. Ben çoktan yelkenleri suya indirdim ve herkes anne olamıyor belki ben de onlardan biriyim diye kendimi buna alıştırmaya çalışıyordum. İnşallah dediğiniz gibi gecikmeden biz de anneliği tadarız.
Bekleme konusunda ben de karar verdim. Acele etmeyeceğim. Geç olsun da güç olmasın. Sen bebeğine kavuşmuşsun bebeğinin yaramazlıklarından nazından bahsetmişsin sana o kadar imrendim ki anlatamam. Ben haziran annesi olacaktım. Bebeğim şimdi 20 günlük olacaktı. İnşallah ben de bir gün bebeğimden senin gibi bahsederim.
İyi ki KK var. Sizlere çok teşekkür ederim. Verdiğiniz moral ve cevaplarınız için. Tek başıma bunun altından kalkamayacaktım. :enbuyukkk: Kararlığınız bende hiç yok. Ben hep en kötüsünü düşünüyorum. Sizden öğreneceğim çok şey var.
beklemek zor ama. ilginç bi şekilde ben bu gebeliğimde unutuyorum gebe olduğumu fazla rahatım resmen kabullenme sorunu yaşıyorumm... gerçi bunun bi sorun değil savunma olduğunu düşünüyorum...bide derlerki gebelik hormonları insanı duygusallaştırır tık yok bendi bende ve 4 günde bir kan vermesem diycem ki hormon falan yok hiçbişey yokk bende...insallah ıkısıde saglıcakla evıne donecekler dualarımız senınle canım gecmıs olsun..
canım ınsallah pıt pıtlarını duyarsın ıcını ferah tut...
beklemek cok zor dımı ınsallah pıt pıtlarını duayarsın saglıcakala alırsın kucagına....
[
canım hoşgelmişsin ama sanırım seni kaçırmışımm.... öptüm kocaman...Kizlar Merhaba ben geldim,buyrunnnnnnnnn
nasilsinsiniz bakayayim Şeniz sizi cokkkkk özledimmmm a.s.
Kizlar Merhaba ben geldim,buyrunnnnnnnnn
nasilsinsiniz bakayayim Şeniz sizi cokkkkk özledimmmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?