Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar 39 haftalık oldum bugun salı gunu doktora gıtmıştım hersey yolunda ara ara sancılarım basladı dogum her an gerceklesebılır beklıyoruz Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın :Saruboceq:

annesi nasılsınız ağrıların vardı en son, Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. bizlere de dua et sancın geldikçe o zaman da dualar kabul olurmuş.

annesi nasılsınız ağrıların vardı en son, Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. bizlere de dua et sancın geldikçe o zaman da dualar kabul olurmuş.

saol cnm ııyız ara sıra sancılarım oluyo işte normal salı gunu kontrolum var tabı bebek gelmezse bakalım dua etmez olurmuyum hıç dualarım sızınle bu aralar gıremıyom nette senınde Rabbım bı avazda kurtarsın hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın :Saruboceq::Saruboceq:

Denden ağzına yüreğine sağlık. Düşüncelerimi paylaşan ve kabullenen birilerinin olması beni rahatlatıyor. Çevremdeki herkes beni eleştiriyor. Bu durumdan sıkıldılar. Ben de durumun farkındayım ama hala sorgulama sürecindeyim. Bir kabul edebilsem her şey daha kolay olacak biliyorum ama kalbime aklıma söz geçiremiyorum. Şimdilik hamileliği erteledim. Dr aralıktan sonra diyor. Ben sürekli kendimi suçluyorum. Allah korusun yine aynı şeyi yaşarsam bu sefer erken hamile kaldım ondan mı oldu diye düşünür dururum. Yine de dediğin gibi Mevlam ne zaman isterse o zaman olur. Sadece Allah'a sığınıyorum. Bizlere sabır versin. Hayırlı bir zamanda hamile kalmayı ve ardından kucağımıza sağlıklı bebekler almayı nasip etsin. Her şeyden geçtim artık sağlıklı hayırlı bir evlat istiyorum.

28mavi canım yüksekliğini homozigot ve heterezigot olmasından anlıyoruz homozigot guruplar heterozigotlara göre biraz daha riskli çünkü onlar hasta heterozigotlar taşıyıcı oluyorlar... mesela benim değerlerimde şöyle( mthfr 677 heterezigot,protorombinGA heterezigot,faktör13 heterezigot ve fibrinojen yüksek....)buna rağmen 4 düşük yaşadım son gebeliğimde biliyorduk hastalığı ve 04 lük cleaxane iğne kullandık aspirin ve folbiol buna rağmen kaybettik...şimdi 12 saat arayla günde iki doz 04 iğne kullanıyoruz,aspirine devam,folbiol,15 günde bir B12 iğne,ve düşük önleyici puruloton iğneyide haftada bir yapıyoruz.... birde iğnenin zararı canım kemiklerin zayıflamasına yol açtığı yani kemik erimesine sebep olduğu için bizim bol bol kalsiyum alıp dengelememiz lazım...kemik erimesi diyince abartılacak kadar yoğun birşey değil ama önlem alınacak kadar da ciddiye alınması gereken birşey... sevgiler umarım sonraki gebeliğinde herşey yolunda gider....[/QUOTE]

Verdiğin bilgiler çok aydınlatıcı teşekkürler. Kafama takılan pek çok sorunun cevabını buradan buldum sağolun.Sen şu anda hamile misin? Yoksa hamilelik düşündüğün için mi ilaçlara başladın? İnşallah hiçbirimiz problemle karşılaşmayız canım.

Ben bir tanesinden sonra kendimi kaybettim. Senin acını düşünemiyorum bile. Doğru doktoru nereden bulacağız işte? Ben daha şimdiden dr araştırıyorum. Kimseye güvenemiyorum. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın.Coraspin ve folik pus ı dr mu verdi. Yoksa kendin mi kullanmaya karar verdin?

Doz çok önemliymiş yaa. İnsan bilgilendikçe korkusu da artıyor sanki. Günlük iğne vurulmakla iş bitmiyor yani.

[

DAMLASUıŞÇı Bebeğine sağ salim kavuşursun canım inşallah. Allah bizlere de nasip etsin. O zaman aklına gelir miyiz bilmem artık. Dualarım seninle ve bebeğinle. Bir avazda kurtulursun inşallah.

arkadaşlar..eskileri okudum..aramıza yeni arkadaşlar gelmiş...
28mavi merhaba...allah sabır versin canımm.dilerim istediğin zamanda rabbim hayırlı bir evlat versin..cennetteki meleğin kardeşini sana göndersin..
feryadım ne güzel şeyler yazmışsın yaw...kendin için de dua etmeye başmana çok sevindim...ama sen etmesende burda senin için dua eden çok kişi var. bunu sakın unutma canım...ve hepimiz bir gün anne olucaz buna inanıyorum...
damlacımmmmm...doğuma az kalmışş...ben senin gibi hamile ve doğum yapmış arkadaşlara ışığımız diyorum.bize resmen ışık oluyorsunuz..sadece ışık mı..umut...ve sizlerinde duasıyla bizlerde anne olucaz...ve bizim dualarımızda sizin için...bu hafta senin içinde ayrıca...allahım sana öyle kolay bir doğum nasip etsin ki..ikinciyide hemen iste:))))

canım benim o sizlere söylemediğim içimde yaşadığım bir durumdu ama çok şükür geçti ve güzel günler gelecek inş. Rabbim biz ondan uzaklaşsak da o her zaman yar ve yardımcımız bizim benim içime de umut ışığını yerleştirdi çok şükür bundan sonrası çooook daha kolay sizlerin de her işinizde yardımcınız olsun tabi öncelikle doğumu yaklaşan arkadaşlarımızın sonrasında gebeliğinde gün gün şafak sayan kardeşlerimizin ve daha sı bebeğinin rahmine yerleştiği günleri heyecanla bekleyen bizlerin ....
çok konuştum biliyorum ancak içimde o kadar büyük bir duygu birikintisi var ki hepinizin çok çok çok mutlu olmanızı diliyorum

28 mavi canım çevrendekilerin seni eleştirdiğini sıkıldıklarını yazmışsın herkes yasadığını cektiği yürek acısını kendi bilir.ama burada seni anlayan senin, yasadıklarını yasayan birçok insan var burada o kadar cok rahatlıyorsun ki dışardan birine ihtiyac bile duymuyorsun bunları konuşmak için ayrıca bilgileniyorsun
sen biraz kendini suyun akısına bırak dinlen gerisi hallolur sen yeterki ıyı ol canım

amın ınsallah bı bunu dogurumunda ıkıncısı ooooooo cok var ınanın dualarım sızlerle zeyrayadede yarın dogum yapcak 8de benımde aklım hep onda dualım sızlerle ınanın hep aklımdasınız rabbım hayırlısıyla saglıklı bebısler versın
28mavıcıgım sanada merhaba Rabbım sabır versın bu acıyı unutturacak baska acı vermesın herseyde vardır cnm bı hayır en kısa zamanda alırsın bebısını kucagına :Saruboceq::Saruboceq:

damlasuişçi ne güzel artık haftalar değil günler kalmış sonra bebeğini görebileceksin allahım hayırlsıyla evinize gelmek nasip etsin.neler hissediyorsun hyecan korku ?

aman annesi iyi bak bebişimize girme nete arada haber ver bize yeter,
Amin topikteki hepimizin kucakları bebekle dolsun inşallah.

asigül canım sağol bende bebişimde iyiyiz.Sen nasılsın biraz gec oldu ama misafirlerim vardı cevap yazamadım
Olsun canım siz iyi olunda cevap yazmasan da sen benim pıhtıdaşımsın..
Zehrayadeye dua edelim ayyy çokkk güzel doğuma saatler kalmış. Allahım yardım et kardeşimize ve bebeğine Yarab Sen zor olanı kolay ve yumuşak yaparsın, kardeşimizin doğumunu kolay kıl. Amin

ben dimi ne rütbe ama yasakkelime amin canım bian kendimi düşündüm bizde o günlere gelebilsek:Saruboceq:zehrayade iyi güzel haberlerini alırız inş.

günaydınlar
zehrayade şu an doğumda,Mert bebek büyük ihtimalle çıkmıştır ameliyathaneden,babası iyi haberlerini yazacak inş.
sabırsızlıkla bekliyoruz........

günaydınlar
zehrayade şu an doğumda,Mert bebek büyük ihtimalle çıkmıştır ameliyathaneden,babası iyi haberlerini yazacak inş.
sabırsızlıkla bekliyoruz........

Ağrısız sancısız sağlıklı geçer inşallah... şimdiden geçmiş olsun zehrayade
hoşgeldin mert bebek....

günaydın kızlar....
denden ciğim nasılsın ?
tsma: canım senin dedğin kitabı bulamadım akannehir ama sipariş verdim getirecekler.o gün nasıl bir hevesle gitmiştim almaya ama kısmet... şimdi canan tan ın "en son yürekler ölür" okuyorum ...

nergis iyiyim canım sen nasılsın
ben bu ara mesleğimle ilgili kitaplar okumaya başladım........tsma nın önerdiği kitabıda eşime söyledim bakalım aklında tutup sipariş verecek miboshayallersmile

Tsma sen nasılsın Pazartesi sendromu dışında???

Aysudemir ya sen canım ne var ne yok????

Gül nasıl haberi olan var mı???ösledim onu yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…