Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlarrrr bu arada tatlı arkadaşımız 1 temmuzda doğuracak
hangi tatlı arkadaşımız diye soracaksınız tabikii
evet geliyor isim
esraben,esraben,esraben canım benim yaa 1 temmuzda geliyor kuzucuğu dua edin bol bol allah kolaylık versin ve sağsalim kavuşsun zeynebimize (amiiiiiinnnnnnn)

Son düzenleme:
merhaba kızlar
keşke iyi bir haber verbilseydim dün itibari ile lekenmem başladı ve siyahtan açık kırmızıya döndü hiç umudum kalmadı artık pzt.dr.a gidicem kendiliğinden düşecek gibi sanki sancımda yok cuma günü değerim 986 idi evimdeyim şimdi.yolculuktada birşey yoktu ama cuma dr.da sıra beklerken başladı.nasip değilmiş artık meleğimin yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada.acaba iğnemi fazla geldi diyorum.raporuda çıkartmıştım rahatlıkla dün.1aylık iğne yazmıştı.herşey güzel gidiyordu.Allah büyük birgün bende anne olurum inşallah
Yüce Allahım hamile olan, bekleyen tüm arkadaşlarıma bebeklerine kavuştursun.benim gibiler içinde dua:Saruboceq: edin

dur bakalım yahu öyle lekelenerek doğum yapanlar var benim arkadaşım öyle oldu o kadara çok kanaması oldu ki ama çoçuk sağlıklı doğdu. MEvlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

canım bu bilgiler bizim için çok iyi oldu. tecrübenden yararlanmak güzel Allah razı olsun. doğumun sezeryan mı olmuştu?

CAnım sen diyorsun ya kendimi boşverdim, Bİr müslüman başka bir müslüman kardeşine dua ederse Meleklerde o kulun aynısı sana da olsun diye dua ederler. YAni birbirimize duamız aslında bir anlamda kendimize duadır.

nisacım dur bakalım hemen salıverme kendini belki bebeğin normal sağlıklı yaşıyordur hemen ümitsizliğe kapılma her kanamada düşük olacak diye bir şey yok metanetli ol sabret canım allahım yardım etsin sana inş bebeğin yaşıyordur belki iğne yanında aspirin alıyorsan o yapmış olabilir kanamayı onu keserse dr belki normale döner canım sakince bekle üzülme sakın moralini yüksek tutmaya çalış bebeğinle konuş lütfen sımsıkı sarıl annene gitme bir yere de allahım kısmet eder inş canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah yardımcın olsun. İnşallah riskli bir kanama değildir.

Arkadaşlar bir sorum daha olacak kimler hemetolağa gitti iğneler için ? Ve bunu ne zaman yaptınız hamile kalıncamı yoksa hazırlık aşamasındamı ?

Erken doğum yapan arkadaşımızında inşallah kendiside bebeğide iyidir.

günaydın
aklım Angel34 ve Kayra bebekte,ayrıca bir de Gül'ü çok düşünüyorum.....

Nisanur sakin ol,iğne ve aspirin kullanımında olabiliyor bu tarz kanamalar,sen yatak istirahatine ve varsa progestan almaya devam et,ve dualarına tabii ki canım......

28mavi seni çok iyi anlıyorum canım,bende Şubat ayında 20 haftalık bebeğimi kaybettim,kalbi durdu...iğne ve aspirin kullanıyordum,herşey yolundaydı ama demek ki başka poblemler varmış.......patoloji sonuçları temiz,kan pıhtılaşmasına dair en ufak bir veri bile çıkmadı......şu an acın çok taze.....ben de Haziran annesi olacaktım,şimdi kızım kucağımda olacaktı,ama kısmet değilmiş,Allah verdi Allah aldı,bu hayata güçlüler tutunuyor bunu hiçbir zaman unutma canım.......
şu anki davranış tarzın,tepkilerin,kararsızlığın,eşinle olan tartışmaların......hepsi o kadar normal ki....bunlar yaşanması gereken doğal süreçler.......ama insanız,Allah bize yaşamamız için bir hayat armağan etmiş,bu hayatta acılarda olacak sevinçlerde.......sorgulamadan kabullenmek problemleri çözmek demek......sende öyle yap canım,artık sorgulamayı bırak,kabullen,gelecek güzel günlere odaklan.....bak ne güzel problemin kök nedenini de biliyorsun artık.....doktorlar bizim gibi hastalara temkinli yaklaşıyorlar,%100 garanti vermiyorlar,ama Dinamiss'te yazmış,hayatta neyin %100 garantisi var ki???bir kaç sn.sonra başımıza neler geleceğini biliyor muyuz?????
sonunda ölüm olduğunu bile bile yaşamıyor muyuz?en büyük risk yaşamak değil midir??
şu anda hemen hamile kal deseler korunmayı bırakacak bir ruh hali içindesin,bende öyleydim,ama üzerinden biraz zaman geçince daha makul ve mantıklı düşünüyorsun,ruhun ve bedenin yeni bir gebeliğe ne zaman hazır olursa;ki doktorlar normal doğumda en az 3 ay sezeryanda 6 ay izin vermiyorlar;o zaman düşün bir tanem.......bizler kadınız,Allah bizleri anne olmamız için yaratmış,şunu lütfen unutma; O ne zaman izin verirse o zaman olur,gerisi boş,doktor,iğne,ilaç,istirahat,hepsi bahane.........yaradılış başlı başına bir mucize........ve buna izin verebilecek tek güç Yaradan.........

umudunu hiç yitirme canım.......kendine yeni bir sayfa aç,ve geleceğe kararlı bir adım at........biz güçlü kadınlarız.......çooook güçlü.....

sevgiyle kal......

nisanurhak yatarak dinlen bakalım henüz kesinleşmiş birşey yok inşallah da olmaz.haberlerini bekliycem inşallahda güzel haberlerini...

28mavi canım yüksekliğini homozigot ve heterezigot olmasından anlıyoruz homozigot guruplar heterozigotlara göre biraz daha riskli çünkü onlar hasta heterozigotlar taşıyıcı oluyorlar... mesela benim değerlerimde şöyle( mthfr 677 heterezigot,protorombinGA heterezigot,faktör13 heterezigot ve fibrinojen yüksek....)buna rağmen 4 düşük yaşadım son gebeliğimde biliyorduk hastalığı ve 04 lük cleaxane iğne kullandık aspirin ve folbiol buna rağmen kaybettik...şimdi 12 saat arayla günde iki doz 04 iğne kullanıyoruz,aspirine devam,folbiol,15 günde bir B12 iğne,ve düşük önleyici puruloton iğneyide haftada bir yapıyoruz.... birde iğnenin zararı canım kemiklerin zayıflamasına yol açtığı yani kemik erimesine sebep olduğu için bizim bol bol kalsiyum alıp dengelememiz lazım...kemik erimesi diyince abartılacak kadar yoğun birşey değil ama önlem alınacak kadar da ciddiye alınması gereken birşey... sevgiler umarım sonraki gebeliğinde herşey yolunda gider....

denden yaşadıklarına çok üzüldüm, ne güzel yazmışsın eline ağzına sağlık..keşke elimizden daha fazla birşeyler gelebilse takdir allahın

angel ve kayra bebeğe acil şifalar diliyorum.en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.

nisa canım sakın üzülme stres yapma bende daha 5.haftanın içinde hafif bir ağrım vardı sonra bir rahatlama hissettim baktım ki kanamam gelmiş öyle böyle değil parçalarda vardı dedim ben düşürdüm heralde bu çocuğu bunlardan birimi diye baktım o kadar acı birşey ki acil doktora gittik ama bebeğim duruyordu aspirin fazla gelmiş ve su an 21 haftalık olduk yat dinlen olabilir böyle şeyler sen elinden geleni yap takdir allahın.

Çok sağol canım. Buraya girip hamilelerin ve bebeklerin sayısını görmek bana gerçekten moral oldu. Perşembe günü başka bir dr a gittim. O iğne vurulman lazım tedavi uygulandıktan sonra aynı şeyi yaşaman çok düşük bir ihtimal dedi. Onun yaklaşımı daha hoşuma gitti. Korkuları ve endişeleri bir tarafa bırakamıyorum. Hayatım resmen ikiye ayrıldı. Bebeğimden öncesi ve sonrası.

Canım ben melek anneleriyle genel sohbete katılmıştım. Oradan biri burayı tavsiye etti. Ben de baştan itibaren okumayı düşünüyordum ama beklediğimden çok daha uzun. Karışık olarak göz attım. Kendimde güç bulursam baştan itibaren okumayı da deneyeceğim.Senin 3 tane düşüğün olmuş. Kaçıncı haftalardaydı kusura bakma tekrar hatırlatacağım. Sizin inancınız ban güç veriyor. Ben çoktan yelkenleri suya indirdim ve herkes anne olamıyor belki ben de onlardan biriyim diye kendimi buna alıştırmaya çalışıyordum. İnşallah dediğiniz gibi gecikmeden biz de anneliği tadarız.

Bekleme konusunda ben de karar verdim. Acele etmeyeceğim. Geç olsun da güç olmasın. Sen bebeğine kavuşmuşsun bebeğinin yaramazlıklarından nazından bahsetmişsin sana o kadar imrendim ki anlatamam. Ben haziran annesi olacaktım. Bebeğim şimdi 20 günlük olacaktı. İnşallah ben de bir gün bebeğimden senin gibi bahsederim.

İyi ki KK var. Sizlere çok teşekkür ederim. Verdiğiniz moral ve cevaplarınız için. Tek başıma bunun altından kalkamayacaktım. :enbuyukkk: Kararlığınız bende hiç yok. Ben hep en kötüsünü düşünüyorum. Sizden öğreneceğim çok şey var.[/QUOTE]
canım bizde buraya geldiğimizde senden çok farklı değildik hepimiz umutsuzluk ve acı içinde bizi anlayan destek olan insanları arıyorduk ancaaak zamanla durumu kabullenen ne olrsa olsun sonunda anne olacam diyen birer anne adayları haline geldik hatta aramızda bu savaştan (artık savaş diyorum resmen acıarımızla savaşıyoruz)galip çıkanlar oldu ve bu bizim hepimizin zafer bayramı oldu....
Kizlar Merhaba ben geldim,buyrunnnnnnnnn
nasilsinsiniz bakayayim Şeniz sizi cokkkkk özledimmmm a.s.
nerdesin kuzum sen bir geliyon geldim diyon sonra pufffff birdaha görünmüyon
çok şükür onun da günleri azaldı bir avazda inş. :)
rabbim yardımcısı olsun

canımm benim :teselli: lekelenmeye rağmen umarım devam eder ama rabbim hayırlısını versin inş. yardımcın olsun

vala kızmaca darılmaca yok öyle hissediyordum işte ozamanlar dile getirmedim ama hep sizlere dua ediyordum ben sadece bana dua edene de sesssizce amin diyordum hepsi o kendimle çok mğcadele ettim ama eveeeeeet sonunda benim de umudum var olacak inş. bende anne olacam hamile değilim ama rabbim bana da evlat verecek :Saruboceq:

dendenim yüreği güzelim yine konuşturmuşsun yüreğini ahhh bunlar yaşanmasaydı diycem ama kaderimizde varmış onun için inş. bir daha yaşamayız hiiiiiiç birimiz

Allah hepinizden razı olsun kızlar Allah o güzel kalbinize göre versin
28mavi,Asigul,sonuyok,çiğdem81,denden,gelevera,guzin75,feryad inşallah kızlar dediğiniz gibi bir mucize ile karşılaşırım.Allahtan umut kesilmez:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet denden progestan200mg günde 3 içiyorum aspirini kestim.iğneyi vuruyoruz.0,4clexane yarın güzel haberlerle gelirim inşallah yoksada taktir allahın
angel allah yardımcınız olur inşallah

Çok sağol canım. Buraya girip hamilelerin ve bebeklerin sayısını görmek bana gerçekten moral oldu. Perşembe günü başka bir dr a gittim. O iğne vurulman lazım tedavi uygulandıktan sonra aynı şeyi yaşaman çok düşük bir ihtimal dedi. Onun yaklaşımı daha hoşuma gitti. Korkuları ve endişeleri bir tarafa bırakamıyorum. Hayatım resmen ikiye ayrıldı. Bebeğimden öncesi ve sonrası.

Canım ben melek anneleriyle genel sohbete katılmıştım. Oradan biri burayı tavsiye etti. Ben de baştan itibaren okumayı düşünüyordum ama beklediğimden çok daha uzun. Karışık olarak göz attım. Kendimde güç bulursam baştan itibaren okumayı da deneyeceğim.Senin 3 tane düşüğün olmuş. Kaçıncı haftalardaydı kusura bakma tekrar hatırlatacağım. Sizin inancınız ban güç veriyor. Ben çoktan yelkenleri suya indirdim ve herkes anne olamıyor belki ben de onlardan biriyim diye kendimi buna alıştırmaya çalışıyordum. İnşallah dediğiniz gibi gecikmeden biz de anneliği tadarız.

benim ilki 12 haftalıktı ,ikinci 8 haftalıktı üçüncü ise ikizmiş 6 haftalıkken doktor biri ölmüş ama diğerinin kalp atımı var onu etkilemez dedi ama iki hafta sonra onu da kaybettik..sonuç 4 yılda 4 düşük .ben üçüncüden sonra öğrendim rahatsızlığımı,geç kalmıştık.ama ben de ümitliyim çünkü tedavisi olan bir rahatsızlık,bu sefer doğru doktor ve tedavi ile olacağına inanıyorum.bir yerde nasip işi tabiki.ben şimdilik düşünmüyorum ama bir kaç aya kadar korunmayı bırakıcam.şimdilik coraspin ve folik plus kullanıyorum...allah yardımcımız olsun...:enbuyukkk:

canım yaaa:sinifsinif: allah yardımcın olsun tatlım belki de hayırlısı böyledir.sakın ümidini yitirme tabi ki sen de anne olscaksın.zamanı değilmiş....:teselli:

çok çok çok özür dilerim canım ben seni yanlış anlamışım bebeğini kaybettin sandım..:uhm: lütfen inancını yitirme pozitif düşün ki öyle olsun.inşallah sağlıklıdır bebişin:Saruboceq:.öpüyorum canım...

ben gittim canım hematologların hepsi kaç kiloysan ona göre doz veriyorlar yani 60 kiloysan 0,6 80 kiloysan 0,8 ayrıca tabiki gebe kalamadan evvel gittim ama tecrübeli bir kadın doğum dru da ayarlayabiliyor dozu ama bazen anneyi düşündükleri için düşük doz verebiliyorlar bu da bebeğin ölümüne neden oluyor ayrıca doz fazla gelirse desorun bebek plesentadan ayrılıyor yani bunun dengesini bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…