nergis iyiyim canım sen nasılsın
ben bu ara mesleğimle ilgili kitaplar okumaya başladım........tsma nın önerdiği kitabıda eşime söyledim bakalım aklında tutup sipariş verecek miboshayallersmile
Tsma sen nasılsın Pazartesi sendromu dışında???
Aysudemir ya sen canım ne var ne yok????
Gül nasıl haberi olan var mı???ösledim onu yaaaaaaaaa
merabalar kızlar nasılsınız
muco denden aysude asigül sonuyok baharçelik feryad tsma nergis emine nisamurhak ve adını yazmadığım herkese günaydınlar iyi haftalar iyi çalışmalar
Teşekkür ederim canım.....muco denden aysude asigül sonuyok baharçelik feryad tsma nergis emine nisamurhak ve adını yazmadığım herkese günaydınlar iyi haftalar iyi çalışmalar
merhaba muco sağol canım iyiyim. iki gün dinlendik bu gün iş başı u pazartesiler beni bititrdi kısss...merabalar kızlar nasılsınız
günaydın arkadaşlar....
muco denden aysude asigül sonuyok baharçelik feryad tsma nergis emine nisamurhak ve adını yazmadığım herkese günaydınlar iyi haftalar iyi çalışmalar
günaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydınnnn iyidir tatlişko senden naber....
bugün anasağlığa gittim kan tahlili verdim yarın 3 te sonuç alıcam bakalım inşallah pozitif çıkar dua edin. arkadaşlar en son düşüğüm 4 ağustosta olmuştu ama benim hala göğsümden sıktığım zaman süt gelio bi türlü kesilmedi acaba gebeliğe engel olurmu 13 temmuza sinan beyden randevu aldım gidince sorucam merak ediyorum sizlerde de böyle bişey oldumu acaba.
hakkında hayırlı olanla karşılaşırsın inşallah canımcım... birde göğüslerini lütfen sıkma sıkarsan akmaya devam edecektir ve istemeden vücut prolaktin seviyesini yükseltebilir ki prolaktin yüksekliği gebe kalmayı engelleyen bir durum... lütfen gögüslerini sıkma eğer kendiğiliğinden akıyorsada mutlaka bir genel cerrahla görüşmeni tavsiye ederim...bugün anasağlığa gittim kan tahlili verdim yarın 3 te sonuç alıcam bakalım inşallah pozitif çıkar dua edin. arkadaşlar en son düşüğüm 4 ağustosta olmuştu ama benim hala göğsümden sıktığım zaman süt gelio bi türlü kesilmedi acaba gebeliğe engel olurmu 13 temmuza sinan beyden randevu aldım gidince sorucam merak ediyorum sizlerde de böyle bişey oldumu acaba.
bilmiyorumki güzelim hamile olduğumun farkında değilim ... bunu isterseniz feryada sorabilirsiniz... hafta sonu onlardaydık ve eşim takıldı bana bişey söyledi feryadda iki kişisin döversin kocanı o tek kişi dedi... ben acayip acayip ne dediğini anlamaya çalıştım eşim de aynı ben de eşimde hala farkında değiliz cancan... hayırlısı olsun...iyiyim bende canımcım nasıl gidio hamişlik bebiş nasıl
Aysudem günaydın...kan testi yaptrımaya devam mı?nedir değer?doktora ne zaman gidicen?ay ne çok soru sordum sabah sabah:)))
günaydın kızlar....
denden ciğim nasılsın ?
tsma: canım senin dedğin kitabı bulamadım akannehir ama sipariş verdim getirecekler.o gün nasıl bir hevesle gitmiştim almaya ama kısmet... şimdi canan tan ın "en son yürekler ölür" okuyorum ...
bugün anasağlığa gittim kan tahlili verdim yarın 3 te sonuç alıcam bakalım inşallah pozitif çıkar dua edin. arkadaşlar en son düşüğüm 4 ağustosta olmuştu ama benim hala göğsümden sıktığım zaman süt gelio bi türlü kesilmedi acaba gebeliğe engel olurmu 13 temmuza sinan beyden randevu aldım gidince sorucam merak ediyorum sizlerde de böyle bişey oldumu acaba.
İNŞALLLAH pozitif çıkar sonuç....bugün anasağlığa gittim kan tahlili verdim yarın 3 te sonuç alıcam bakalım inşallah pozitif çıkar dua edin. arkadaşlar en son düşüğüm 4 ağustosta olmuştu ama benim hala göğsümden sıktığım zaman süt gelio bi türlü kesilmedi acaba gebeliğe engel olurmu 13 temmuza sinan beyden randevu aldım gidince sorucam merak ediyorum sizlerde de böyle bişey oldumu acaba.
benim aklıma internet gelmedi ilk önce bende kitapçıma söledim getirtirim dedi. şimdi mecburen onu bekliycem artıkımmmmm....buyrunnnnnnnnnevet ya bende sipariş verdim hemen gelsinnnnn. çatladım meraktan.
ddilek gögülerini sıkma sıktıkça süt üretmeye devam eder mutlaka prolaktin seviyene baktır.Aysudenin dediği gibi hamile kalmanı bile engeller.hayırlı sonuçlar alırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?