Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Günaydın arkadaşlar..............
Zehra bebişini hemen fotoğrafını koy lütfen...allah kolay bir doğum nasip etsin..bebeişini kokla doya doya...ve bizler içinde dua et...

Ah pazartesi ahh....iyiyim dendencim...bugün güzel haberler bekliyorum bakalım...
Arkadaşlar kitabı ben int.den sipariş verdim..kitapçılarda pek bulunmıuyor...denden sen alma..ben sana veririm buluştuğumuzda..okursun sen:)
nergiscim dediğim gibi int.fen sipariş ver..

iyiyim tatlım nolsun işte... aynı tas aynı hamam... işler yoğun bu aralar işyerim taşınacak bugün yarın onun telaşındayız... gülle konuştuk o erken doğum yapanlar topiğine takılıyormuş bu aralar... ordakilerin neler hissettiklerini anlamaya çalışıyorum dedi... iyi ama..

muco denden aysude asigül sonuyok baharçelik feryad tsma nergis emine nisamurhak ve adını yazmadığım herkese günaydınlar iyi haftalar iyi çalışmalar

muco denden aysude asigül sonuyok baharçelik feryad tsma nergis emine nisamurhak ve adını yazmadığım herkese günaydınlar iyi haftalar iyi çalışmalar
Teşekkür ederim canım.....
merabalar kızlar nasılsınız
merhaba muco sağol canım iyiyim. iki gün dinlendik bu gün iş başı u pazartesiler beni bititrdi kısss...
günaydın arkadaşlar....

günaydın canım....

bugün anasağlığa gittim kan tahlili verdim yarın 3 te sonuç alıcam bakalım inşallah pozitif çıkar dua edin. arkadaşlar en son düşüğüm 4 ağustosta olmuştu ama benim hala göğsümden sıktığım zaman süt gelio bi türlü kesilmedi acaba gebeliğe engel olurmu 13 temmuza sinan beyden randevu aldım gidince sorucam merak ediyorum sizlerde de böyle bişey oldumu acaba.

Aysudem günaydın...kan testi yaptrımaya devam mı?nedir değer?doktora ne zaman gidicen?ay ne çok soru sordum sabah sabah:)))

ayyyy umarım pozitfi çıkar...hadi bakalım hamişler çoğalıyor..daha da çoğalsın:))))haberini bekliyıruz mutlaka..

hakkında hayırlı olanla karşılaşırsın inşallah canımcım... birde göğüslerini lütfen sıkma sıkarsan akmaya devam edecektir ve istemeden vücut prolaktin seviyesini yükseltebilir ki prolaktin yüksekliği gebe kalmayı engelleyen bir durum... lütfen gögüslerini sıkma eğer kendiğiliğinden akıyorsada mutlaka bir genel cerrahla görüşmeni tavsiye ederim...

iyiyim bende canımcım nasıl gidio hamişlik bebiş nasıl
bilmiyorumki güzelim hamile olduğumun farkında değilim ... bunu isterseniz feryada sorabilirsiniz... hafta sonu onlardaydık ve eşim takıldı bana bişey söyledi feryadda iki kişisin döversin kocanı o tek kişi dedi... ben acayip acayip ne dediğini anlamaya çalıştım eşim de aynı ben de eşimde hala farkında değiliz cancan... hayırlısı olsun...
Aysudem günaydın...kan testi yaptrımaya devam mı?nedir değer?doktora ne zaman gidicen?ay ne çok soru sordum sabah sabah:)))

canım en son cuma vermiştim bugün saat 3,5 gibi alcam sonuçlarımı bakalım hayırlısı.... kendi doktorumla randevum da öbür pazartesi feryadla birlikte gitcez bi mani çıkmazsa inşallah....

evet ya bende sipariş verdim hemen gelsinnnnn. çatladım meraktan.

haydi hayırlı haberler ver bize inşallah. hamile iken göğüsten süt ne zaman geleye başlar acaba? benim göğüsler büyüyeceğine küçülüyor korkuyorum .

İNŞALLLAH pozitif çıkar sonuç....
evet ya bende sipariş verdim hemen gelsinnnnn. çatladım meraktan.
benim aklıma internet gelmedi ilk önce bende kitapçıma söledim getirtirim dedi. şimdi mecburen onu bekliycem artıkımmmmm....buyrunnnnnnnnn

ddilek gögülerini sıkma sıktıkça süt üretmeye devam eder mutlaka prolaktin seviyene baktır.Aysudenin dediği gibi hamile kalmanı bile engeller.hayırlı sonuçlar alırsın inş

ddilek gögülerini sıkma sıktıkça süt üretmeye devam eder mutlaka prolaktin seviyene baktır.Aysudenin dediği gibi hamile kalmanı bile engeller.hayırlı sonuçlar alırsın inş

canım nasılsın bişi soracam tbi kişiden kişiye değişir ama bebeğinin hareketlerini hissediyor musun, ilk kaçıncı haftada hissettin, nasıl bişi di? biliyorum benim için erken ama o kadar tedirginim bugün yine bir hafta oldu daha doktora gideli nerede ise yine gidecem. Bende snaki çok nadir adama bir sertlik oluşuyor göbeğimmi sağ tarafında o mudur sence? anlatabildim mi bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…