kızlar zehrayade doğumdan çıktı.. epiduralle saat 9 30 civarında mert bebeğimiz geldi..
haber vermemi istedi..sesi iyi geliyordu..herkese selamı var..
nasipse perşembede biz gidiyoruz zeynebimi almaya..çok dua edin..
bende girerken isim isim saymak istiyorum sizleri duamda
Allaha emanet olun
kızlar zehrayade doğumdan çıktı.. epiduralle saat 9 30 civarında mert bebeğimiz geldi..
Allaha emanet olun
çok sevindim canım..darısı diğer hamişlerin başına..isim isim sayıcaksan şimdiden hazırla listeni:)))) allah sana kolaylıkla doğum yapmayı ve mis kokulunu hemen kucağını almayı nasip etsin...inşş...duarımız sizlerle..
28mavi canım yüksekliğini homozigot ve heterezigot olmasından anlıyoruz homozigot guruplar heterozigotlara göre biraz daha riskli çünkü onlar hasta heterozigotlar taşıyıcı oluyorlar... mesela benim değerlerimde şöyle( mthfr 677 heterezigot,protorombinGA heterezigot,faktör13 heterezigot ve fibrinojen yüksek....)buna rağmen 4 düşük yaşadım son gebeliğimde biliyorduk hastalığı ve 04 lük cleaxane iğne kullandık aspirin ve folbiol buna rağmen kaybettik...şimdi 12 saat arayla günde iki doz 04 iğne kullanıyoruz,aspirine devam,folbiol,15 günde bir B12 iğne,ve düşük önleyici puruloton iğneyide haftada bir yapıyoruz.... birde iğnenin zararı canım kemiklerin zayıflamasına yol açtığı yani kemik erimesine sebep olduğu için bizim bol bol kalsiyum alıp dengelememiz lazım...kemik erimesi diyince abartılacak kadar yoğun birşey değil ama önlem alınacak kadar da ciddiye alınması gereken birşey... sevgiler umarım sonraki gebeliğinde herşey yolunda gider....
günaydın kızlar bugün geç geldim doğum öncesi duaya yetişemedim sanırım ama inş. hayırlı bir evlat olur rabbim bütün aileye sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin inş.günaydınlar
zehrayade şu an doğumda,Mert bebek büyük ihtimalle çıkmıştır ameliyathaneden,babası iyi haberlerini yazacak inş.
sabırsızlıkla bekliyoruz........
günaydın kızlar....
denden ciğim nasılsın ?
tsma: canım senin dedğin kitabı bulamadım akannehir ama sipariş verdim getirecekler.o gün nasıl bir hevesle gitmiştim almaya ama kısmet... şimdi canan tan ın "en son yürekler ölür" okuyorum ...
canım benim de tek göğsümden sıkınca süt geliyordu doktorum sıkmayla gelen sütün önemli olmadığını tahlile bile gerek görmediklerini söyledi ama sıkmamam gerektiğini de söyledi ama ben dayanamadım prolaktin hormonuma baktırdım normal çıktı bende böyle oldu ama sende sıkma kuzumbugün anasağlığa gittim kan tahlili verdim yarın 3 te sonuç alıcam bakalım inşallah pozitif çıkar dua edin. arkadaşlar en son düşüğüm 4 ağustosta olmuştu ama benim hala göğsümden sıktığım zaman süt gelio bi türlü kesilmedi acaba gebeliğe engel olurmu 13 temmuza sinan beyden randevu aldım gidince sorucam merak ediyorum sizlerde de böyle bişey oldumu acaba.
evet canım ne dediğimi anlamak için baya çaba harcadınız ama ben arada hatırlatırım sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu arada siz gittikten sonra baş ağrım baya arttı gece de uyutmadı nerdeyse ve hala devam ediyohakkında hayırlı olanla karşılaşırsın inşallah canımcım... birde göğüslerini lütfen sıkma sıkarsan akmaya devam edecektir ve istemeden vücut prolaktin seviyesini yükseltebilir ki prolaktin yüksekliği gebe kalmayı engelleyen bir durum... lütfen gögüslerini sıkma eğer kendiğiliğinden akıyorsada mutlaka bir genel cerrahla görüşmeni tavsiye ederim...
bilmiyorumki güzelim hamile olduğumun farkında değilim ... bunu isterseniz feryada sorabilirsiniz... hafta sonu onlardaydık ve eşim takıldı bana bişey söyledi feryadda iki kişisin döversin kocanı o tek kişi dedi... ben acayip acayip ne dediğini anlamaya çalıştım eşim de aynı ben de eşimde hala farkında değiliz cancan... hayırlısı olsun...
canım en son cuma vermiştim bugün saat 3,5 gibi alcam sonuçlarımı bakalım hayırlısı.... kendi doktorumla randevum da öbür pazartesi feryadla birlikte gitcez bi mani çıkmazsa inşallah....
Allaha emanet olun
Allaha emanet olun
ayyyy umarım pozitfi çıkar...hadi bakalım hamişler çoğalıyor..daha da çoğalsın:))))haberini bekliyıruz mutlaka..
feryadıcım hoşgeldin, nasılsın okuduğunuz kitap neydi ki? ne meraklıyım değil mi?
canım benim de tek göğsümden sıkınca süt geliyordu doktorum sıkmayla gelen sütün önemli olmadığını tahlile bile gerek görmediklerini söyledi ama sıkmamam gerektiğini de söyledi ama ben dayanamadım prolaktin hormonuma baktırdım normal çıktı bende böyle oldu ama sende sıkma kuzum
evet canım ne dediğimi anlamak için baya çaba harcadınız ama ben arada hatırlatırım sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu arada siz gittikten sonra baş ağrım baya arttı gece de uyutmadı nerdeyse ve hala devam ediyo
çok şükür sağlıcakla bu uzun yolu tamamladılar darısı bütün hamişlere
esraben canım Allah sana da yardım etsin çoook kolay bir doğum olsun inş.
canım benimmm ... ben sizde kalayım ben yanındayken daha az ağrıyorsa eğerr....
içimden de geçmedi değil hani keşke gitmeselerdi diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gel kuzum sohbet ede ede dururuk :) hem bende seni gebeliğe alıştırırım
zor gibi görünüyor ama sen becerirsin öğretmenim.... kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
geç oldu canım ama günaydınnn.muco denden aysude asigül sonuyok baharçelik feryad tsma nergis emine nisamurhak ve adını yazmadığım herkese günaydınlar iyi haftalar iyi çalışmalar
hakkında hayırlısı canım.bugün anasağlığa gittim kan tahlili verdim yarın 3 te sonuç alıcam bakalım inşallah pozitif çıkar dua edin. arkadaşlar en son düşüğüm 4 ağustosta olmuştu ama benim hala göğsümden sıktığım zaman süt gelio bi türlü kesilmedi acaba gebeliğe engel olurmu 13 temmuza sinan beyden randevu aldım gidince sorucam merak ediyorum sizlerde de böyle bişey oldumu acaba.
zehraya hayırlı olsun dileklerimizi ulaştır lütfen.allah analı babalı büyütsün.kızlar zehrayade doğumdan çıktı.. epiduralle saat 9 30 civarında mert bebeğimiz geldi..
Allaha emanet olun
off off hergün birşey cıkıyor.allahım esirgesin bebişlerimizi.kızlar nette gezerken bişi okudum iğneler plesentada kireçlenme yapıyormuş doğrumu bunun sonuncunda ne olur ki, yada nasıl önleyebiliriz bu tür sorunları...
ahh o piraye ahh.ne derinden etkilemişti beni.hoşbulduk canım canan tan ın "yüreğim seni çok sevdi" , "en son yürekler ölür" ,"piraye" , " eroinle dans" bunların hepsini okudum ve tavsiye ederim dinlenmek amacıyla okunabilecek kitaplardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?