Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar zehrayade doğumdan çıktı.. epiduralle saat 9 30 civarında mert bebeğimiz geldi..
haber vermemi istedi..sesi iyi geliyordu..herkese selamı var..
nasipse perşembede biz gidiyoruz zeynebimi almaya..çok dua edin..
bende girerken isim isim saymak istiyorum sizleri duamda
Allaha emanet olun

çok sevindim canım..darısı diğer hamişlerin başına..isim isim sayıcaksan şimdiden hazırla listeni:)))) allah sana kolaylıkla doğum yapmayı ve mis kokulunu hemen kucağını almayı nasip etsin...inşş...duarımız sizlerle..

canım yaaaa gözlerim dolduuu. Maşşaalaahhhh, bizden de selam söyle canım. Esraben sizinde doğum haberlerinizi bekliyoruz inşallah.... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sanırım halay çekme zamanımız oluyor değil mi? :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey Allahım şükürler olsun bir arkadaşımız daha doğum yaptı. Zehracım sağlıklı sıhhatlı hayırlı mutlu, umutlu, uzun ömürler canım bebişine sana ve sevdiklerine.......

hepimizin başına canım benim hepimizin, Allah hamilelerimize de hamile olacaklarımıza da her isteyene bu tadı taddırsın....

Ben bir tanesinden sonra kendimi kaybettim. Senin acını düşünemiyorum bile. Doğru doktoru nereden bulacağız işte? Ben daha şimdiden dr araştırıyorum. Kimseye güvenemiyorum. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın.Coraspin ve folik pus ı dr mu verdi. Yoksa kendin mi kullanmaya karar verdin?

Doz çok önemliymiş yaa. İnsan bilgilendikçe korkusu da artıyor sanki. Günlük iğne vurulmakla iş bitmiyor yani.

[[/QUOTE]

Tabi ki çok zor ama zaman herşeyin ilacı.Birkaç ay sonra kendini toparlayınca insan yaşadığı acıları unutup,bebek sevdasına düşüyor.Galiba annelik böyle birşey.Daha dünyaya gelmeden fedakarlıklar başlıyor.

Evet iğnenin dozu çok önemli İnşallah sen de uzman iyi bir doktorla karşılaşırsın.Coraspin ve folikplus ilacını kendim aldım ama bizim rahatsızlığımızda olanlar bunları rutin kullanıyorlar.Coraspin kan sulandırıcı olduğu için istersen bi doktora danışıp öyle al
ama folik asit ilaçlarını mutlaka tavsiye ederim.Allaha emanet ol canım.a.s.

kızlar nette gezerken bişi okudum iğneler plesentada kireçlenme yapıyormuş doğrumu bunun sonuncunda ne olur ki, yada nasıl önleyebiliriz bu tür sorunları...

günaydınlar
zehrayade şu an doğumda,Mert bebek büyük ihtimalle çıkmıştır ameliyathaneden,babası iyi haberlerini yazacak inş.
sabırsızlıkla bekliyoruz........
günaydın kızlar bugün geç geldim doğum öncesi duaya yetişemedim sanırım ama inş. hayırlı bir evlat olur rabbim bütün aileye sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin inş.

kuzuuum o kitap çok güzel ben zırlaya zırlaya :2: okudum en son yürekler ölürü ,birde o kadının yüreğim seni çok sevdi var o da çok güzel

canım benim de tek göğsümden sıkınca süt geliyordu doktorum sıkmayla gelen sütün önemli olmadığını tahlile bile gerek görmediklerini söyledi ama sıkmamam gerektiğini de söyledi ama ben dayanamadım prolaktin hormonuma baktırdım normal çıktı bende böyle oldu ama sende sıkma kuzum
evet canım ne dediğimi anlamak için baya çaba harcadınız ama ben arada hatırlatırım sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu arada siz gittikten sonra baş ağrım baya arttı gece de uyutmadı nerdeyse ve hala devam ediyo

çok şükür sağlıcakla bu uzun yolu tamamladılar darısı bütün hamişlere
esraben canım Allah sana da yardım etsin çoook kolay bir doğum olsun inş.

hayırlı olsun :teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyythihoyyytallah analı babalı büyütsün.
inşallah sen de sağ salim kucağına alırsın bebeğini arkadaşım.allah kolaylık versin.:ecrin_bebek:

arkadaşlar hepinize cevaplarınızdan dolayı ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim evet sıktığım zaman geliyo çok sık sıkmıyorum ama arada merak ediyorum hala devam ediyomu diye sinan beyden ancak 13 üne randevu alabildim gidince bende prolaktin hormonumun testini yaptırıcam mutlaka

feryadıcım hoşgeldin, nasılsın okuduğunuz kitap neydi ki? ne meraklıyım değil mi?

hoşbulduk canım canan tan ın "yüreğim seni çok sevdi" , "en son yürekler ölür" ,"piraye" , " eroinle dans" bunların hepsini okudum ve tavsiye ederim dinlenmek amacıyla okunabilecek kitaplardan

canım benimmm ... ben sizde kalayım ben yanındayken daha az ağrıyorsa eğerr....

içimden de geçmedi değil hani keşke gitmeselerdi diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gel kuzum sohbet ede ede dururuk :) hem bende seni gebeliğe alıştırırım

zor gibi görünüyor ama sen becerirsin öğretmenim.... kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

muco denden aysude asigül sonuyok baharçelik feryad tsma nergis emine nisamurhak ve adını yazmadığım herkese günaydınlar iyi haftalar iyi çalışmalar
geç oldu canım ama günaydınnn.
hakkında hayırlısı canım.
zehraya hayırlı olsun dileklerimizi ulaştır lütfen.allah analı babalı büyütsün.
rabbim seninde yardımcın olsun .kolay bir doğum geçirirsin inşallah.dualarımız seninle sende bizleri say lütfen.hepimizin çok ihtiyacı var.
kızlar nette gezerken bişi okudum iğneler plesentada kireçlenme yapıyormuş doğrumu bunun sonuncunda ne olur ki, yada nasıl önleyebiliriz bu tür sorunları...
off off hergün birşey cıkıyor.allahım esirgesin bebişlerimizi.
hoşbulduk canım canan tan ın "yüreğim seni çok sevdi" , "en son yürekler ölür" ,"piraye" , " eroinle dans" bunların hepsini okudum ve tavsiye ederim dinlenmek amacıyla okunabilecek kitaplardan
ahh o piraye ahh.ne derinden etkilemişti beni.
tsma kitabı bende bulamadım ama internetten buldum.internetten isticem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…