Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Esraben canım şimdiden kolaylıklar diliyorum..ınşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın bebişini kucağına :)

Zehrayede canım benim tebrikler analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah Mert bebiş..

Nisanurhak inşallah bebeğin seni bırakmaz canım...Ben de kanama geçirmiştim ama allah şükürler olsun Deniz e birşey olmadı..ınşallah senin bebeğin de atlatır bu durumu dualarım seninle.

eminecim nasılsın bebiş iyiymi bu aralar bana yine geldiler ama sabredecem inş gitmeyecem zamanı gelmeden doktora, kaçak doktorada gitmeyecem, daha bir hafta oldu tabi doktora gideli of offff nasıl geçer bu üç hafta yahu....

canım annelik duygusunun sebep olduğu o tedirginliği hiç birşey bastıramaz biliyorum ancak beynini başka şeylerle meşgül etsen faydalı olur diye düşünüyorum

of of çok haklısın, biraz önce bir yağmur yağdı konyaya anlatamam, hemen kuranımı aldım ve tekvir süresinin okudum yağmur yağarken tekvir süresinin okuyup dua edersen kabul olurmuş, inş, hepimiz için dua ettim, sizlerin içinde ayrı ayrı, sonra rahatladım Allahım şeytanın vesveselerinden koru bizleri.

Allah razı olsun canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

sana yeni mi geldiler.-tatlicadiarzu- benden hiç gitmiyorlar.bende dr gideli 1 hafta olmadı bile ama...
15 gün var birdaha ki kontrole ama bende sabredecem.çünkü dr dan sonra durumum iyi olursa memlekete gidecem 1 aylığına .naparım oralarda.alıştırmalıyım kendimi.

Gerçekten de buraya girdiğimden beri daha rahatım. En güzeli suyu akışına bırakmak nasıl olsa her şey olacağına varıyor. Çevremdekilerin bana hep daha kötülerini örnek vermesi canımı sıkıyor. Yüzünü görmedin kucağına almadın böyle olsa daha zor olurdu. Artık toparlanman lazım deyip duruyorlar. Tabiiii söylemesi kolay.Burada böyle tepkilwrle karşılaşmıyorum, kimse eleştirmiyor.

Merhabalar tsma. Duaların için teşekkür ederim. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

Benim şu ana kadar yaşadığım en büyük acı bu canım. Bebeğimi kaybetmek beni çok kötü etkiledi. Ama dediğin gibi Rabim bunu unutturacak acılar vermesin. İNşallah doğumun çok kolay olur.Bir avazda dğğurursun inşallah. Canım ya sende de kan pıhtılaşması var mıydı?Hamileliğinde iğne vuruldun mu?

slm kızlar
nasılsınız geçmişi okuyacak kadar vaktım yok malesef
umarım herkes iyidir
bugün doktor kontrolüm vardı
herşey yolunda çok şükür oğlumda gayet iyiymiş dr. öle dedi
allah kısmet ederse 1haftaya kadar izmirde olcam
yeni memleketimde yani
bu arada ev toplamak gerçekten çok zormuş kızlar
allah ev taşıyan herkese yardım etsin

güzellikler merhaba geçmişi okuyamadım bisorun yoktur umarım herkes iyidir
nerdesin canım sen ya çatladım meraktan:mymeka:

canım Allah kolaylık versin inş. ev taşımak berbat çok iyi bilirim hele de senin durumunda daha da zor

nerdesin canım sen ya çatladım meraktan:mymeka:

canım Allah kolaylık versin inş. ev taşımak berbat çok iyi bilirim hele de senin durumunda daha da zor

hiç sorma canım ya çok zorlanıyorum 4gündürlüde bişey yiyemiyorum ne yesem kusuyorum çok halsiz kaldım zorla bi iki koli yapıyorum yatıyorum bütün iş kocişe kaldı

hiç sorma canım ya çok zorlanıyorum 4gündürlüde bişey yiyemiyorum ne yesem kusuyorum çok halsiz kaldım zorla bi iki koli yapıyorum yatıyorum bütün iş kocişe kaldı

Allah yardım etsin canım ama sen yine de yoma kendini mecbur senin kociş çalışacak yapacak bişi yok
bende 2 kez ramazan da taşındım mahvolduk eşimde bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…