hoşbulduk canım canan tan ın "yüreğim seni çok sevdi" , "en son yürekler ölür" ,"piraye" , " eroinle dans" bunların hepsini okudum ve tavsiye ederim dinlenmek amacıyla okunabilecek kitaplardan
canım bu bilgiler bizim için çok iyi oldu. tecrübenden yararlanmak güzel Allah razı olsun. doğumun sezeryan mı olmuştu?
Evet canım genel anestezi ile sezeryan oldu.
düşünüp duracağıma kitap okuyum değil mi?
canım annelik duygusunun sebep olduğu o tedirginliği hiç birşey bastıramaz biliyorum ancak beynini başka şeylerle meşgül etsen faydalı olur diye düşünüyorum
of of çok haklısın, biraz önce bir yağmur yağdı konyaya anlatamam, hemen kuranımı aldım ve tekvir süresinin okudum yağmur yağarken tekvir süresinin okuyup dua edersen kabul olurmuş, inş, hepimiz için dua ettim, sizlerin içinde ayrı ayrı, sonra rahatladım Allahım şeytanın vesveselerinden koru bizleri.
eminecim nasılsın bebiş iyiymi bu aralar bana yine geldiler ama sabredecem inş gitmeyecem zamanı gelmeden doktora, kaçak doktorada gitmeyecem, daha bir hafta oldu tabi doktora gideli of offff nasıl geçer bu üç hafta yahu....
güzellikler merhaba geçmişi okuyamadım bisorun yoktur umarım herkes iyidir
Gerçekten de buraya girdiğimden beri daha rahatım. En güzeli suyu akışına bırakmak nasıl olsa her şey olacağına varıyor. Çevremdekilerin bana hep daha kötülerini örnek vermesi canımı sıkıyor. Yüzünü görmedin kucağına almadın böyle olsa daha zor olurdu. Artık toparlanman lazım deyip duruyorlar. Tabiiii söylemesi kolay.Burada böyle tepkilwrle karşılaşmıyorum, kimse eleştirmiyor.28 mavi canım çevrendekilerin seni eleştirdiğini sıkıldıklarını yazmışsın herkes yasadığını cektiği yürek acısını kendi bilir.ama burada seni anlayan senin, yasadıklarını yasayan birçok insan var burada o kadar cok rahatlıyorsun ki dışardan birine ihtiyac bile duymuyorsun bunları konuşmak için ayrıca bilgileniyorsun
sen biraz kendini suyun akısına bırak dinlen gerisi hallolur sen yeterki ıyı ol canım
Merhabalar tsma. Duaların için teşekkür ederim. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.arkadaşlar..eskileri okudum..aramıza yeni arkadaşlar gelmiş...
28mavi merhaba...allah sabır versin canımm.dilerim istediğin zamanda rabbim hayırlı bir evlat versin..cennetteki meleğin kardeşini sana göndersin..
feryadım ne güzel şeyler yazmışsın yaw...kendin için de dua etmeye başmana çok sevindim...ama sen etmesende burda senin için dua eden çok kişi var. bunu sakın unutma canım...ve hepimiz bir gün anne olucaz buna inanıyorum...
damlacımmmmm...doğuma az kalmışş...ben senin gibi hamile ve doğum yapmış arkadaşlara ışığımız diyorum.bize resmen ışık oluyorsunuz..sadece ışık mı..umut...ve sizlerinde duasıyla bizlerde anne olucaz...ve bizim dualarımızda sizin için...bu hafta senin içinde ayrıca...allahım sana öyle kolay bir doğum nasip etsin ki..ikinciyide hemen iste:))))
amın ınsallah bı bunu dogurumunda ıkıncısı ooooooo cok var ınanın dualarım sızlerle zeyrayadede yarın dogum yapcak 8de benımde aklım hep onda dualım sızlerle ınanın hep aklımdasınız rabbım hayırlısıyla saglıklı bebısler versın
28mavıcıgım sanada merhaba Rabbım sabır versın bu acıyı unutturacak baska acı vermesın herseyde vardır cnm bı hayır en kısa zamanda alırsın bebısını kucagına :Saruboceq::Saruboceq:
nerdesin canım sen ya çatladım meraktan:mymeka:güzellikler merhaba geçmişi okuyamadım bisorun yoktur umarım herkes iyidir
slm kızlar
nasılsınız geçmişi okuyacak kadar vaktım yok malesef
umarım herkes iyidir
bugün doktor kontrolüm vardı
herşey yolunda çok şükür oğlumda gayet iyiymiş dr. öle dedi
allah kısmet ederse 1haftaya kadar izmirde olcam
yeni memleketimde yani
bu arada ev toplamak gerçekten çok zormuş kızlar
allah ev taşıyan herkese yardım etsin
nerdesin canım sen ya çatladım meraktan:mymeka:
canım Allah kolaylık versin inş. ev taşımak berbat çok iyi bilirim hele de senin durumunda daha da zor
hiç sorma canım ya çok zorlanıyorum 4gündürlüde bişey yiyemiyorum ne yesem kusuyorum çok halsiz kaldım zorla bi iki koli yapıyorum yatıyorum bütün iş kocişe kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?