Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyiyizde seni merak ediyorduk senin ve oğluşun iyi haberini aldık daha iyi olduk. Allah kolaylık versin ev taşımak çokk zor.

Ohh ya bir bebek daha dünyaya geldi içimiz rahatladı.Allah analı babalı büyütsün.Darısı sana ve bizlere olsun.Allahım dualarımızı kabul etsin

esracım zehranın iyi olmasına ve bebeğine kavuşmasına çok sedvindim allah analı babalı büyütsün rabbim acısını göstermesin sende inş kızına sağsalim kavuşursun canım dualrımız seninlede tabi ki darısıda bizlerin başına rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda kimseyi oyalamasın allahım:Saruboceq:

maşallah oğluşuna kız sen gel izmire bi buluşma düzenleyelim kaynatırız hepberaber

28 mavi evet canım hamileyim.o yüzden kullanıyorum iğneyi ama diğer ilaçları hamilelikten önce kullanıyordum folbiol ile coraspirini bir yıldır kullanıyorum.b12 yi 4 aydır ,puruloton düşük önleyici iğne ve cleaxane iğneyi ise hamilelikle birlikte kullanmaya başladık...sevgiler...
zehrayadeye çok sevindim allah sağsalim uzun ömürler yaşamayı nasip etsin ailece.
esraben kavuşcan inşallah sende zeynoya perşembe günü ayyyyy heyecanlanıyorum...rabbim kavuştursun
nisanurhak seni merak etmekteyim tatlım inşallah güzel haberler verirsin...
ravzacım selamlar tatlım yeni gördüm seni aşağıda nasılsın uzun zamandır görüşemedik.hayatında neler değişti yada neler değişme yolunda ilerliyor.

selam öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum
yeni bir bebek gelmiş herhalde dünyaya allahım korusun annesinide bebeğinide
ben size kendimle ilgili bişey anlatmak istiyorum
5ay önce bi boş gebelik geçirdim ve kendiliğinden düştü
ikincisine 3 ay sonra hamile kaldım 8 haftalıktı ama
kalp atışlarını duyamadık
3gün gün önce kürtaj oldum
okuduğum kadarıyla genelde kan pırtılaşmasıyla ilgili olduğu söyleniyo
ben sigarada içiyorum
şimdi benim gibi olupta acaba
kan pırtışamsı yüzünden diye sonuç çıkan varmı tekrar hamile kalan
cevap yazıp deneyimlerinizi yazarsınız sevinirim
sağlıklı günler diliyorum ...

canım öncelikle geçmiş olsun...bunun için genetik testleri yaptırman gerekiyor.doktorunla görüş iste bu testleri..o niye istemedi ki...2 kayıp.gelişmelerden haberdar et...

gulus nasılsın canınm hamilelik nasıl gidiyor
merhaba bitanem iyiyim hamilelik seninki kadar ağır geçmesede benimkide eh işte halsizlik ve baş ağrısı çok berbat önceki gebeliğimde halsizlik oluyordu ama baş ağrısı hiç olmamıştı
canım yeni memleketinde inşallah herşey gönlünce olur
nerdesin canım sen ya çatladım meraktan:mymeka:

canım Allah kolaylık versin inş. ev taşımak berbat çok iyi bilirim hele de senin durumunda daha da zor
tatlım buralardaydım aslında sadece başka bir topiği ziyaret etmek istedim şimdi söylemiym canınız sıkılmasın yani benimle aynı durumda olanlar neler yaşamış onu merak ettim kuzuuucuuuummm merak etme sen
GÜnaydın feryadımmmmmmmmmmmm

günaydın canımmmmmmmmmmmm
günaydın güzellerrrr

Herkese günaydın....şu an Tokat ta çok yağmur yağıyor her yanı sis kapladı...

"Sen ki Rabb-i Rahimsin,

Susuz kalan ısmail'e kevseri ikram edensin

Sen ki her şeyi elinde tutan Hakim-i Mutlaksın,

Ebrehe'nin hücumunda koca fillere karşı Kabe'yi ufacık taşlarla koruyansın..

Sen ki koca tufanlarda inananları bir gemide muhafaza edensin..

Sen ki Hz. Yunus'u balık karnında selamete erdirensin
Sen ,ol dersen olur her şey...

ellerimi açtım sana yalvarıyorum ya Rab!

ne olur Ya Rab!!!

Kevser hürmetine

kevseri bulan Hz. ısmail,

ısmail'i kurban adayan Hz. ibrahim

ibrahim peygamberin yaptığı Kabe hürmetine...

Hz. Nuh'un ardından gemiyen binen salih kuular hürmetine

Balık karnındaki Hz. Yunus hürmetine....

kitabın hürmetine...

ne olur Ya Rab!!!!
çocuk özlemi olanlara çocuk ver yarabbi... kucakları boş bırakma yarabbi...."

Kızlar öncelikleeee kocamannnn günaydın....

öncelikle çok geçmiş olsun... 12 yıl aralıksız sigarayı içmemiş bilakis yemiş biri olarak kesinlikle ama kesinlikle sigarayı bırakmalısın diye başlıcam cümleye... Herkesin bünyesi aynı tepkiyi vermiyor benim çok arkadaşım günde 1 paket içerek doğurdular çocuklarını ama akıllarında acaba bişey olurmu vardı hep... Kurtul şu illetten ki bunun yolları var istersen yardımcı olabilirim özelden yazarsın yardım istiyorsan....

çok sevindim bir meleğimiz daha oldu. rabbim ömür boyu mutlu etsin. analı babalı büyüsn. zehrayada tebrikler. darısı hepimizin başına.

kız oturun bakiim oturduğunuz yerde.kaydirigubbakcemile aaaa bebekleride rahatsız ediyorsunuz. ikide bir yüksek frekanslı ses göndererek.

canım annelik duygusunun sebep olduğu o tedirginliği hiç birşey bastıramaz biliyorum ancak beynini başka şeylerle meşgül etsen faydalı olur diye düşünüyorum

efet katılıyorum sürükleyici bir roman çok iyi geliyor. ben hamişliğin başından beri 6. kitabımı bitirmek üzereyim.

canım benim yoruldun sende çok. izmirde nereye geliyrosunuz.

herkese günaydın giremedim ne zamandır. cuma günü şeker tarama testi yapıldı sağlık ocağında yüksek çıktı. -tatlicadiarzu- (yersen nutellalalrı çıkar tabi delü karı:) sonra hastanede cumartesi günü 100 lük yükleme yapıldı çok şükür normal çıktı ( nutellaya devam) :) istanbuldan misafirlerim geldi onları pazar günü yazlığa götürdük. annemde onlarla kalıyo. evde yemek yapçak kimse yok iş başa düştü. pofffff -tatlicadiarzu- işte bendeki gelişmeler böyle.

amiiiiinnnnnnnn :Saruboceq: canım duana canı gönülden katılıyorum.

Oo mİllet gelmeye baŞladı...hoŞgeldİnİz kızlar:)))))gÜnaydınlarrrrr

günaydın arkadaşlar....hepinize hayırlı bereketli bir gün diliyorum.çalışan arkadaşlar'KOLAY GELSİN.'inşallah bugün hiç olumsuz haber almayız,hadi bakalım güzel habrler bekliyoruz.

nergis60 ağzına sağlık tatlım çok güzel duan.rabbim kabul etsin.:Saruboceq:

gülüş cüm nasılsın:uhm:
bana biraz ilaçların ve tedavin hakkında bilgi verir misin canım.malum ben de aynı doktora gidecem inşallah.
bir de ben folic plus u günde 1 tane lıyorum ama onun 3 tanesi 1 folbiol ediyormuş.sen kaç tane içtin ya da içiyorsun.:uhm: umarım çok sıkmamışımdır seni:çok üzgünüm:a.s.

merhaba canım iyiyim sende durumlar nasıl hala gitmedin mi bülent beyin yanına benim dr folic plus için aslında adet belirtmedi sadece al dedi önceki drum günde 1 tane al diyordu ama bende biliyorum ki folic 3 tane alınıyor bende ikisinin ortası günde 2 tane alıyorum bunun dışında sabahları elevit alıyorum 100 mg coraspirin alıyorum akşamlarıda progestan jel kullanıyorum ama tabii bu ilaçların çoğu hamilelikte kullanılıyor sana büyük ihtimal folic ve aspirin verir başka bir durumun yoksa tabiii

günaydın millettt klavyem bozulmuştu. devlet dairesinde işler yavaş gidiyor.. klavye mücadelesi verdim biraz ama kavuştum klavyeme... nasıl gidiyor bakalım arkadaşlar....
dünyaya gözlerini açan bebekler hoşgelmiş annelerinin gözü aymış. geçmiş olsun zehra... gün sayanlarada allah kolaylıklar versin bi avazda kurtulsunlar inşallah....
bekleyenlerin gözleri yolda kalmasın hemencecik geliversin bebişleri konsun göbüşlerine inşallah...
hamişler evham yüzünden baharında dediği gibi korkutmayın bebiklerinizi ses dalgalarıyla... şimdiki çocukların gözü niye açık doğuyor anlaşıldı yaavvvv yüksek ses dalgaları yüzünden bebelerin feleği şaşıyor.... kaydirigubbakcemile3
velhasıl hayırlı bir gün, hayırlı bir ömür, hayırlı evlatlar sahibi olmak dileğiyle gününüz güzel olsun arkadaşlar.....

valla ben acıyom oğluma çocuk pörtlüyodur içerde yüksek sesten dolayı. kız valla bunlara ceza olarak yüksek volum rock müzik dinletçem artık anlasınlar bakalım. evham yokk relaxx arkadaşlar. herşey oacağı gibi olmaya devam ediyor. doğanın ve kanunlarının önüne geçemiyoruz. yüce yaradan nasıl bir yol çizdiyse o çizgiden şaşmıyor hayat. çaresiz seyretmekle yetiniyoruz. bu yüzden elimizde olmayan şeyler için yıpratmayalım kendimizi. hayatı biraz akışına bırakın. vee bu harike muhteşem ve kısacık günlerin tadını çıkarın. şimdi kısacık dedim diye dalga geçersiniz benimle. ama şöylee koca bir ömür düşününün upuzun. ve içinden 9 ayı aldığınızda milyonda biri kadar etiğini göreceksiniz. denizde kum tanesi. keyfini sürün. bu günleri kendinize işkenceye çevirmeyin ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…