Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

valla bana göre işkenceye çevirdik bile, zaman kısa aslında ama hani okulda sıkıcı dersler bir türlü geçmezdi bizim kide o hesap geçmek bilmiyor. Aslında şöyle Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

amin cümlemizin canım, memurum, 657'M..( e artık oda değişiyor ama)

Habibin HZ. Muhammet hürmetine amin YARABBİ.

çokkkkkkk ama çooookkkkkk haklısınnnnn tatlişkooo....

amin cümlemizin canım, memurum, 657'M..( e artık oda değişiyor ama)
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

DAMLASUıŞÇı Bebeğine sağ salim kavuşursun canım inşallah. Allah bizlere de nasip etsin. O zaman aklına gelir miyiz bilmem artık. Dualarım seninle ve bebeğinle. Bir avazda kurtulursun inşallah.
merhaba 28 mavi bende HPA-1 a/b geninde hoterezigot mutasyon saptanmıştır.ACE del/del genotipi ve PAI 4G/5G GENOTİPİ SAPTANMIŞTIR.APO E alleli 2/2 blunmuştur.MTHFR C677Tgeni informatif BULUNAMADI. ARKADAŞIM BU DEGERLERİM NASIL BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSAN ÇOK MEMNUN OLURUM.

baharcım nasılsın sende bir görünüp bir kaybolanlardansın, bebiş nasıl annesi....

bebişim gayet iyi çok şükür valla işlerden pek vaktim olmuyor aslında ama yinede kopmamaya çalışıyorum arada bir gelip biraz morel vermek istiyorum sizlerede biras tebessüm işte. bu hamişlik beni çok pozitif yaptı. enerji doluyum maşşallah diyim ama emi :)

çokkkkkkk ama çooookkkkkk haklısınnnnn tatlişkooo....

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

haklıyım tabeeee kaydirigubbakcemile3

herkese merhabalar....ahh baharçelik bunları biliyoz ama gelde içime anlat söz dinlet günün 24 saatini yatarak istirahat ederek gecirmek zorunda olunca vakit gecmiyor yattığın yerde onu kuruyorsun bunu düşünüyorsun acaba diyorsun ne bileyim yaaa sonu güzel olur inşallah tek tesellim

güzel olcak canım merak etme bak büyüdü bebişin kıpırdanmalarda başlamıştır artık iyice hele sen bir iki hafta sonra gör bak hiç yerinde durcakmı kımıl kımıl o zaman çok daha rahat ve sakin oluyorsun

Arkadaşlar merhaba;
Nasılsınız,ben ve oğluşum iyiyiz çok şükür.Yalancı rahim kasılmalarım başladı,yüreğim ağzımda yaşıyorum.Allah herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Yeni hamile olanlara hayırlı ve sağlıklı hamilelik geçirmelerini diliyorum.
Bebişlerini kucaklarına alanlara gözleri aydın diliyorum.Darısı hepimizin başına inşallah.
Hamile olmaya çalışan arkadaşlara en kısa sürede güzel haberler almalarını diliyorum.

Hepinizi çok öpüyorum arkadaşlar,kendinize iyi bakın.

aminnnn canım ....

hay maşallah Allah nazardan korusun sizi, evet moral vermene çok ihtiyacımız var aman bizleri unutma...

amin canım sende kendine iyi bak. Allah vakti gelince bir avazda kurtarsın canım inş.

Evet evde olup ev işi bile yapmamak insanı bunaltıyor. aklımıza olmadık şeyler geliyor. Ama bişi söyleyim bizler yine iyiyiz. geçenlerde bir doktor sitesine girdim orada sorular sormuşlar doktorlara biz akıllı türk milleti tabi doktor gerek yok demesine kan pıhtılaşman yok ki senin demesine rağmen bizden daha pimpirik bir hamile kadıncağız, tekrar sormuş doktora iğne kullananlar var ben bari asprin kullanıyım mı diye? eh onu okuyunca kendimi haklı gördüm ama bir yandan da rahatladım benden beterleri varmış hasta olmadan hastalık hastası diye.

Amin canım mubarek 3 aylarda rabbim duysun sesini ve de sesimizi

işte benim Aysudem yerimseniben canım opuyorumnanaktan

gelevera canım nasılsın neler yapıyorsun hamişlik nasıl gidiyor kaç haftalık oldun inşallah her şey yolundadır canım benim ben çok iyiyim artık çalışmalara başlıycaz perşembe gününe sermet beye randevu aldım bakalım ne diyecek tamam derse bende başlıyorum bebiş çalışmalarına benden böle canım rabbime emanet ol çok öpüyorum seni

bu çok güzel bir haber ravzacım çok sevindim hayırlısıyla senden de güzel haberler alıcaz ben limburg ve çalıkuşunu merak ediyorum ne yaptılar nasıllar sen çalıkuşuyla görüşüyordun diye hatırlıyorum tatil dönüşü onlarda denicekti büyük ihtimal bu aralar olması lazım
iyi olmana çok sevindim

arkadaşlar merheba
gülüş tarfil pınar tsma feryat nasılsınız kızlar gününüz nasıl geçiyor
gülüş taze annemiz sen nasılsın hamişlikle aran nasıl

arkadaşlar merheba
gülüş tarfil pınar tsma feryat nasılsınız kızlar gününüz nasıl geçiyor
gülüş taze annemiz sen nasılsın hamişlikle aran nasıl
cancan nası geçsin baş ağrısı halsizlik açlık arada baş dönmesi arada hafif bulantı ve garip duygulardayım
haaa bide 20 günde alınan fazladan 2 kilom var cokacimcoook

gülüşüm canım bende seviniyorum ama çokta korkuyorum ama korkununda ecele faydası yok bi yerden başlamak lazım hazır kocişimi ikna etmişken o hala biraz daha bekleyelim diyo bende yeter bu kadar diye atışıyorduk tabiki ben galip geldim
çalıkuşum izinden döndü canım inşallah tüp bebek çalışmalarına başlıycak şimdilik her şey yolunda oda iyi rabbim onunda yüzünü güldürsün
limburg u hiç görmedim canım hiç konuşmadık ne durumda haberim yok o zaten erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler topiğine takılıyo bi ara bende sürekli ordaydım ben kendime geldim topiğime döndüm anlayacağın çok bi bilgim yok öpüyorum canım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…