Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ravzaaa nasıl oldun canım moralin düzeldi mi biraz??

arkadaşlarım hepinize merheba
feryatcım canım iyiyim olayı kabullenmeye başladım ben sadece dikiş olayına takılmıştım ama oda artık epidural anestesi yada genel aneztesiyle yapılıyormuş benim bundan önceki dikişimde bunlar yapılmamıştı ve benim için çok zordu ama şimdi çok rahatım ve her ikisinide yaşadım biliyorum ve korkmuyorum rabbim izin verirse eylülde çalışmalara başlıycam canım bi yıllık izne çıkalım ramazan geçsin orucumu rahat rahat tutayım inşallah eylülde başlıycam rabbim herkesin gönlünün muradını versin

rabbim yüzüne baksın inş. canım iyi düşünmüşsün hem bu arada yeniden çalışmalara zihnin de tam olarak hazırlanır birde ramazan da bol bol dua edersin kim bilir rabbim kabul eder sorunsuz bir gebelik geçirirsin bu sefer ( inş.:Saruboceq: )

canım benim kararvermene çok sevindim.bunun yanında yazdığından anladığıma göre bir önceki dikişte uyuşturma işlemi yapılmamış.sana bunu yapan doktora diyecek laf bulamıyorum.çektiğimiz bu acılar bizi hep korkulara sürüklüyor.ama şimdilk bak herşey yolunda görünüyor.sermet beye güven rabbime sığın .sen elinden gelen herşeyi yapmış oluyorsun.gerisi allaha kalmış.bu kadar sıkıntı elbet mutluluğa açılacaktır.rabbim bu yolda uğraş veren kimseyi geri çevirmesin.bizleri bebişsiz koymasın.
inan bir gün oturup bu konuştuklarımıza güleceğiz.bebişlerimizi anlatacağız.

Canım çok geçmiş olsun. Ben hamile kalmadan 3 ay önce hergün bir tane bebe aspirini ve 2 adet de folic plus kullanmıştım. Doktorum bebek oluşmaya başladıığı andan itibaren kanımın sulanması gerektiğini söylemişti. Ayrıca hamileliği de ne kadar erken öğrenip iğneye ne kadar erken başlasak o kadar iyi demişti.

slm bayanlar
benim yengemdi 2 ay 1 haftalık hamiş sositososito
20 seneden sonra hemde kaydirigubbakcemile2 tabi 1 kez düşük yaptı 2,5 aylıkken 10 sene önce
şimdi de özel bir doktor muayenesinde devam ediyoruz
dr kan pıhtılaşması var dedi 9 ay boyunca iğne vurulacak ve koraspirin die bir aspirin kullanıyor
ayrıca myomları var ve çok ağrı veriyor doktor alamayız myomları böyle geçmek zorunda hamileliğin demiş sizce daha çok büyür mü bu myomlar kıymetli bebişimize zarar verir mi :gitme:

günaydın güzellikler.,herkes iyidir umarım.ben de 3-4 gündür annemdeydim.akşam geldim.oohh annem canım ne istiyosa yapıyodu.iş de yaptırmadı çok iyi geldi.hoş evde de eşim rahat ettiriyo. o da öğretmen olduğu için tatilimiz aynı.yarın ikil test yapılacak.inşallah herşey yolundadır.dua edin bize.benim de dualarım sizinle..

sevgiseli gözünüz aydın allah nasip edecekse ediyor yıllara bakmıyor allahım kucağınıza almak nasip etsin.myomu olupta doğum yapan çok canım üzülmeyin

sevgiseli gözünüz aydın allah nasip edecekse ediyor yıllara bakmıyor allahım kucağınıza almak nasip etsin.myomu olupta doğum yapan çok canım üzülmeyin

çok teşekkür ederim canım rahatladım birasda olsa opuyorumnanaktan
Allahım hayırlısını versin herkesin hakkında

kızlar ünlü bir merkezin doktoruyla mesajlaştım benm kaybettiğim bebeğimle ilgili..
biliyorsunuz pıhtılaşmam vardı ama ara kanamalarım da old.için dr kan sulandırıcı vermemişti bana..dr un cevabını gönderiyorum:

"sizin gibilerde yani kan pihtilasma sorunu olanlarda bir kisim doktor arkadaslarimiz da dahil bu tedaviler tam ters etkigosterir yani pihtilasma sorunu olmayana verirseniz kanamayi arttiri fakat olana veririseniz kanamayi arttirmaz tam tersine durdurur yanlis bir dusunce olmus sizin durumunuzda gebeligin 34. haftasina kadar ya clexane 0.4 ya da fraqmin 5000 IU sabah aksam vurulmaniz bir de homosistein seviyenize gore
b12 folik asit takviyesi almaniz gerekmektedir gecmis olsun sevgiler"

selammm

Tarfil geçmiş olsun canım,Allah bir daha yaşatmasın

Ravza iyi olmana çok sevindim,hakkından hayırlısı olsun canım.....

Güzin biliyorum yatmak çok zor ama sonrasında kucağına alacağın minik mucizeyi düşün canım bir de kitap oku bol bol.....iyi geliyor......

Emine bence başın stresten ağrıyor,benimde doktora gitmeme bir hafta kala mide bulantılarım başlardı hep : )))

Azdalar anne gibisi yok gerçekten,benim annemde dün bize geldi zorla,hasta haliyle bugün bana yemek yaptı,şimdide bahçede canım benim........

kızlar umarım hafta sonunuz iyi geçmiştir,Aysude Gülüs bugün doktor günü,hayırlı haberler ile gelin inş.

Zehra çıktı mı acaba??

Feryad napiosun

hepinizden allah razı olsun canlarım.rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.sanırım kan sulandırıcı iğnenin dozu fazla geldi hemen kestm ama 4 gün sonra yinede düştü hayırlısı olsun

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl

nerdesin yaa kaç gündür denk gelemedik.bebiş nasıl .büyüdümü karnın.tekrar teste gidecektin daha gitmedin heralde.nasıl geçiyor günler.sen de artık kuzucuğunu hissetmeye başlamışındır.inşallah ben de en kısa zamnda hissederim.çok merak ediyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…