ravzaaa nasıl oldun canım moralin düzeldi mi biraz??
arkadaşlarım hepinize merheba
feryatcım canım iyiyim olayı kabullenmeye başladım ben sadece dikiş olayına takılmıştım ama oda artık epidural anestesi yada genel aneztesiyle yapılıyormuş benim bundan önceki dikişimde bunlar yapılmamıştı ve benim için çok zordu ama şimdi çok rahatım ve her ikisinide yaşadım biliyorum ve korkmuyorum rabbim izin verirse eylülde çalışmalara başlıycam canım bi yıllık izne çıkalım ramazan geçsin orucumu rahat rahat tutayım inşallah eylülde başlıycam rabbim herkesin gönlünün muradını versin
arkadaşlarım hepinize merheba
feryatcım canım iyiyim olayı kabullenmeye başladım ben sadece dikiş olayına takılmıştım ama oda artık epidural anestesi yada genel aneztesiyle yapılıyormuş benim bundan önceki dikişimde bunlar yapılmamıştı ve benim için çok zordu ama şimdi çok rahatım ve her ikisinide yaşadım biliyorum ve korkmuyorum rabbim izin verirse eylülde çalışmalara başlıycam canım bi yıllık izne çıkalım ramazan geçsin orucumu rahat rahat tutayım inşallah eylülde başlıycam rabbim herkesin gönlünün muradını versin
GÜNAYDIN....herkese günaydın hayırlı haftalar
günaydınnnnnnnnnn canlarım.
arkadaşlar daha önce yazmıştım.aspirin ve clexsan birde progesteron kullanmama rağmen maalesef bebeğimi kaybettim.doktor pıhlaşma bozukluğundan kaynaklandığını söyledi.birdaha hamilelik düşünürsem öncesinde bi tedavi gerekirmi diye ssordum hayır dedi.ancak hamilelikte aynı tedaviyi uygulayacağız dedi. sizlere hamilelik öncesinde herhangi bir tedavi yapıldımı.
sevgiseli gözünüz aydın allah nasip edecekse ediyor yıllara bakmıyor allahım kucağınıza almak nasip etsin.myomu olupta doğum yapan çok canım üzülmeyin
azdalar ne güzel canım keyifler yerinde bu annelerin hakkı nasıl ödeni bilmem
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?