Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selammm

Emine bence başın stresten ağrıyor,benimde doktora gitmeme bir hafta kala mide bulantılarım başlardı hep : )))
olabilir dendenciğim.artık hiçbirşeye şaşırmıyorum.ama bu aralar bebek dergileri okumaya başladım.sanki biraz rahatlatıyor gibi.

kızlar merhaba
sizlere birşey danışmak istiyorum bendede kan da pıhtılşma olduğunu söyledi dr um ve 1 haftadır clexane iğne kullanıyorum dr um 1 ay sonra bebeğin gelişimine göre bakıcaz doğuma kadar da devam edebilirsin bu iğneye dedi bu şekilde olupta iğneyi yarıda bırakan varmı aranzda yok sa 9 ay devammı eyvahedigeldismile

merhaba nursen bildiğim kadarıyla iğneyi yarıda bırakan yok.9 ay devam ediyo hatta doğumdan sonra 6 hafta daha kullanıyosun

azdalar inş canım allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.
denden öyle yapmaya çalışıyorum canım tşk ederim düşündüğün için.
emine nasıl oldun?memlekette uzakmış mola vere vere gidersiniz artık inş.

merhaba nursen bildiğim kadarıyla iğneyi yarıda bırakan yok.9 ay devam ediyo hatta doğumdan sonra 6 hafta daha kullanıyosun
cevabın için teşekkür dederim canım bu iğnelerde canım çok yanıyo ve morarıyo belki bi umut bırakırmıyım acaba dedim ama galiba bu acıya devam edicem allahım emeklerimizi boşa çıkarma hepimizin

merhaba arkadaşlar
artık sizlerle paylaşma zamanı geldi,bir takım şeylerin netlik kazanmasını bekledim,hepinizden özür diliyorum ama bir o kadar da beni anlayacağınızdan eminim........daha önce en kötü anlarımı paylaştığım arkadaşlarıma,yeni bir hamilelik haberi vermemin artık zamanı geldi.......evet,yanlış okumuyorsunuz?......
kalp atımlarını alana kadar beklemek istedim,çok şükür bugün kalp atımını aldık........çünkü regl olacak gibi lekelenmem ve daha sonrada kanamam oldu,yerleşme kanamasıymış oysa.....
şu an Prof.olan doktoruma gidiyorum,kendi doktoruma bir hafta sonra gidicem,herşeye hazırlıklı olmamı,diğer tüm hamileler ile aynı riske sahip olduğumu söyledi......
neler hissettiğime gelince???Allah'a hep hayırlı zamanda hayırlı gebelik için dua ettim,benimle birlikte sizlerede tabii ki.........hala da ediyorum,Allah izin verirse kucağıma alırım,vermezse,nasibi rızkı yoksa,ben ne yaparsam yapayım boş........bu süreci oldukça doğal ve stresten uzak geçirmek istiyorum,çok az kişinin haberi var,uzunca bir sürede yakın çevremle paylaşmayı düşünmüyorum......umut,korku,kaygı,endişe,mutluluk,hüzün,o kadar karmaşık ki duygularım.......ama biliyorum ki Rabbim ne derse o olur,bunu sürekli düşününce kendimi daha iyi hissediyorum........
kullandığım ilaçlara gelince;kanda pozitif çıkar çıkmaz ınnohep 0,45,Coraspin 100 mg,Megadyne Pronatal,akşamlarıda yatarken vaginadan 2 adet Progestan....
tam bebeğimi kucağıma alacağım ay bana kardeşini gönderdi meleğim,canım kızım benim,annen seni hiç unutmayacakmafoldumben

canımmmm
tabikiii annesi kızını unutmayacaksın..........
bu güzel haberi bekliyordummmm canımmm ağlattın beniiiii olumunekankayizsmile
inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer ve hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alacağız
seni çok çok seviyorum
evet hiçbirşeyin seni üzmesine izin verme

bu çok güzel bir haber dendencim.inşallah bu defa sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alacaksın.senin yaşadıklarını dün gibi hatırlıyorum.Rabbim büyük inşallah güzel günler seninle olur...kalp atışını duyduysan 8 haftalık olmuştur.canım benim bir tavsiyem de bemiks da kullan.çünkü bizim durumumuz da b vitamini eksikliği de var.tabi yine doktorunla hareket etmen daha önemli...

kızlar yoğun bakımdaki bebeğimiz nasıl oldu haberi olan varmı?
baharçelik sen nerelrdesin iyimisn?

canım benim merakta bıraktığım için çok üzgünüm ama istanbuldan misafirlerim gelince apartopar yazlığa gitmek zorunda kaldım. habere veremedim. çok şükür iyiyim. bol bol yüzüyorum oğlumla :) sen nasılsın

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben canım ya ağlattın beni bende kızımı hiç unutmuyorum. ama kardeşlerini hayırlısıyla alacağız kucağımıza. çok çok sevindim adına inanırmısınız. gülüşünde aysudeninde seninde hamiş kalacağın hep içime doğuyordu. şimdi bir kişi kaldı bu aralar hamiş kalacağına inandığım. o da olursa gerçekten hislerime güveneceğim. sağlık sıhhatle gelsin meleğin inşallah.

canım benim ben de seni çooook seviyorum.......Allah yüzümüzü güldürür inş.

sağol canım eksik olma,yarın Allah izin verirse 7.haftamıza giriyoruz,aslında benim doktorum Neuvitan verdi B vitaminleri tableti ama bu Pof.vermedi,gebelikten önce 3 kutu Dodex yaptırmıştım ama bilmiyorum ki,sadece onu kullanmıyorum zaten,Prof.Progestana bile karşı aslında da ben yinede alıyorum 2 tane....

sağol canım Allah razı olsun....inş. gebelik bekleyen hiçkimse kalmaz bu topicte......listemiz dolar taşar...

son satıra kadar tebessümle okudum ama son satırda gözyaşlarım akıverdi.tabiki meleklerimizi unutmuyoruz.onlarlada bulaşacağımız zaman da gelecek diye inanıyorum

çok hemde çok sevindim allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin.herkeslerden uzak durmak gizlemek bana da iyi geldi ailem ve iki arkadaşım dışında kimse bilmiyor.nazar değmiyor diye düşünüyorum.karnıın çıkana millet anlayana kadar söyleme.maşallah kuzucuğunada pıt pıtlar başlamış.
şimdi buna bir halay çekilmez mi kuzu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım arkadaşım benim maraştan misaifrlerimiz var dı aklım sizdeydi ancak gelemedim gerçi misafirlerim hala var ama kaydirigubbakcemile3 dayanamadım geldim :) çok da kalamıycam merak etmeyin sakın
aysude ne yaptın bizi habersiz bırakma?feryad sende yoksun?
canım ya aslında size söylemem gereken bişi var aysudenin söylemesi daha uygun olurdu burnumu sokmak istemem ama onun iyi niyetine dayanarak söyleyeceğim kızlar aysude bebeğinin kalp atımını göremedi malesef 1 hafta daha bekleyecekler ondan sonra allah kerim dua edin ne olur ....bugün onun yanında olmayı çok istedim ama farklı farklı aileler misaifirimiz oldu doğru düzgün arayamıyorum bile 2 kez görüşebildim aklım hep onda

canım arkadaşım benim tebrik ederim son yazdıklarına gelince ben kızlar gibi ağlayıp rahatlayamadım bile gözyaşım boğazımda düğümlendi kaldı ...Allahım sana yeni bir melek gönderdi inş. kucağına da alırsın kuzum

feryaddd. aysuda ile olan fotoğraflarınıza baktım ne güzel çıkmışsınız .maşallah .rabbim en hayırlı zamanda seninde göbüşünü doldursun.

kızlar hepinizi çok seviyorum ve çok çok öpüyorum şimdi çıkmam gerekli
Aysudem eğer gelirsen aklım sende bil kuzum şimdi yanında olup sana sarılmayı çok isterdim ama evden çıkamıyorum bile seni çok çok çok seviyorum canım rabbim yardımcın olsun

feryaddd. aysuda ile olan fotoğraflarınıza baktım ne güzel çıkmışsınız .maşallah .rabbim en hayırlı zamanda seninde göbüşünü doldursun.

canım sağolasın ama dua mı ediyorum rabbime ancak artık bebeğe yoğunlaşmaktan sıkıldım düşünüp üzülmek de istemiyorum şuan Aysudenin çok ihtiyacı var duanıza desteğinize özellikle hamişler sizden istiyorum duayı çünkü hamilelerin duası daha çok kabul olur inş. en azından haftaya görür kalp atışlarını aysudem :Saruboceq::Saruboceq:

rabbim aysudenin yardımcısı olsun.en kısa zamanda pıt pıtları duyar inşallah.

evet canım teste cuma günü gidicem perhizdeyim şu an şekerli şeyler ve fazla yağlı yemiyorum inş düşer bu cuma tekrar delik deşik olucam pofff ama katlanıcaz artık ne yapalım
bebişi hisetmeye başladım canım evet biraz evham azalıyor yaşadığını kendin bilmek hissetmek daha çok rahatlatıyor insanı rabbim sonuna kadar devam ettirir gününde alırım kucağıma ve benim gibi gün sayan bütün hamişler inş:Saruboceq:
cevabın için teşekkür dederim canım bu iğnelerde canım çok yanıyo ve morarıyo belki bi umut bırakırmıyım acaba dedim ama galiba bu acıya devam edicem allahım emeklerimizi boşa çıkarma hepimizin
ilk zaman iğne psikolojısı insanı sinir ediyo sanki ölümcül bir hastalığa yakalanmışsında mahkumsun bu iğnelere gibi çok acıyo canı insanın ama sonra sonra zaman geçince inan hiçbişey hissetmiyorsun acılara da alışıyorsun ve bebeğin için katlanıyorsun en önemliside bu iğneleri bir can yaşatmak için yaptığını düşünürsen eminim o iğnenin acısı vızz gelecektir sanada bu arada allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla al kucağına inş

dendennnnn bak sen maşallah nasılda sabrettin söylemedin allah hayırlısını versin canım zamanında kucağına almak nasip etsin bu sefer herşey güzel olacak benim içime öyle doğuyor hadi hamişler kervanına hoşgeldin listeye hemen ekledim canım senide
bu arada ben gülüş ve aysude bugün dra gideceklerdi onlar ne yaptı diye bir bakayım dedim senin haberin sürpriz oldu
bu sene hakiketen bereketli bir sene olacak çünkü herkes hamile ne güzel allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
ne çok konuştum demi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3arada bana da katlanın kızlar yaa dimi ama sizleri seviyorum öpüldünüzŞeniz

hepinizden Allah razı olsun canlarım benim......
Emine,Feryad,Sonuyok.........sağolun kızlar....
Allahım Aysudemiz için de yeni bir mucize hazırlıyordur inş.,hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…