hayırlı uğurlu ömürlü analı babalı büyüsün .sende iğne mi oluyodun canım?
bu arada ben de yeni geldim bu linke yıllar sonra ...clexan kullanıyorum 06 lık
uyumaya fırsat buldukça uyu.en güzeli.bende de bulantı kusma olmadı ama ben de çok uyudum şimdi 15.haftamdayım ama hala uyuyorum.bak canım ne çekiyorsa ye sakın kısma.bende 8-9 ve 10.haftalarda çok yiyordum ondan sonra bir iştahsızlık oldu sadece meyve ile geçiştirdiğim günler çok oldu.daha 2 gün oldu boğazımdan doğru düzgün birşeyler geçiyor.sende ye gitsin.yarasın bebişe.çok şükür kusma ve kötü şekilde bulantı yok sadece sarhoş gibiyim uyumak istiyorum kolumu kaldırmaya halim yok
ve hep açımmm cokacimcoook
amin.MİraÇ kandİlİmİzİ en İÇten dİleklerİmle kutlarım bol dualı bİrgÜn geÇİrelİm allah rızası İÇİn bebeklerİmİz İÇİn ..... Rabbİm hamİlelere saĞlıklı gÜnler bİzlerede saĞlıklı hamİlelİkler nasİp eylesİn kİmsenİn kucaĞı boŞ boynu bukuk kalmasın ....... Amİn .........................................
canım iyiyim şükür.pazartesi dr gideceğim biraz gerilmeye başladım şimdiden.allhtan hayırlısı.mutluson canım inşallah nickin gibi gebeliğin mutlu son olacak ....
eminecim sana selam vermemişim kuzucum pardonnnnnn.... sen nasılsın canım iyisindir inaşallahh...:)
ah canım benim yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 demek aceleniz var haaaa kaydirigubbakcemile3AMİN CANIM .... dün dr gittim. ben hamile kalamıyorum dedim bana çok güldü doktorcumm... ama ben gülmeyin dedim bakın bakalım bir sorun falan mı var dedim. tamam madem çok istiyorsun deyip..... tüm kan tahlillerimi yeniden yaptırdı.rahim filmim genetik tetkiklerim kromozom analizim hepsini 8 ay önce yaptırmıştım. ama eşimden spermiyogram istedi. eşimde sağolsun ikiletmeden hemen yaptırdı. herşey normal çıktı. hatta yumurtalarımı saydı bu ay inşallah olur falan dedi.... bende inşallah dedimsempatiksalakcinni adamcağız çok mu acil eğer acilse aşılama yapalım dedi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
inşallah canım herşey kendiliğinden olur bide aşılama stresi yaşamazsın
imkanım olsa uyuyacağımda iş yerinde mümkün değiluyumaya fırsat buldukça uyu.en güzeli.bende de bulantı kusma olmadı ama ben de çok uyudum şimdi 15.haftamdayım ama hala uyuyorum.bak canım ne çekiyorsa ye sakın kısma.bende 8-9 ve 10.haftalarda çok yiyordum ondan sonra bir iştahsızlık oldu sadece meyve ile geçiştirdiğim günler çok oldu.daha 2 gün oldu boğazımdan doğru düzgün birşeyler geçiyor.sende ye gitsin.yarasın bebişe.
amin.
canım iyiyim şükür.pazartesi dr gideceğim biraz gerilmeye başladım şimdiden.allhtan hayırlısı.
senin yazdığınıda okudum.bak ne sende ne de eşinde bir sorun çıkmamış .demek ki rabbimin bir bildiği var ki seni bekletiyor.her işte bir hayır vardır.yaşını bilmiyorum ama bence biraz daha normal yoldan dene aşılama için acele etme.rabbim en kısa zamanda göbüşüne bir melek gönderecektir.
tsma ne zamandır gelmiyon ama senin tavsiye ettiğin kitabı internetten istemiştim.dün geldi.daha başlamıyacam ama haftaya allh kısmet ederde tatile gidersek orda okumaya başlıyacam.
kızlar bu gün kandilll.herkesin kandili mübarek olsun.dualarımız kabul olsun.
bi pazarım var onda da 9da uyanıyorum deli gibi uykum oluyor ama uykuya dalamıyorum mirmirmirmir
yarasın bebişlere ama yine de dikkat kilo bize pekde yararlı değil
çok şükür kuzum rabbim sana hep yardım etsin inş.arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün denden baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
inş. yerleşme kanamasıdır canım :)) hep böyle pozitif ol doğumuna kadar inş. sakin bir bebişin olsun :)kızlar kanamam durdu bıde kalp atışlarını duysaydım cuma gunu doktora gıtcem ınş herşey yolundadır ignelerı kesmedım doktorum bırakma dedısanırı bebegın yerleşme kanamasıydı :)) hıç umutsuz düşünmüyorum ınş hepte ole olur.. dualarınıza ıhtıyacım var
çok şükür canım sen de bebeğin de iyisiniz ya çok şükür rabbim korusun sizleri :))slm kızlar 5 temmuz da normal olarak baslayan dogumun sunı sancıyla nstte bebısın kalp atşları dusus saplanmas nedenıyle bebesı rıskle atmak ıstemeyek sezeryan oldum oğlusum iyi teyzoşlorları Rabbıme sukurler olsun ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın anne baba olmayı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kolay iğne kuzum hele de bebeğin senle olduğu müddetçe daha kolay biliyorsun ben aylarca boş boş vurundumVeeeeeeeeeee ilk ignemi yaptım arkadaşlar.... Gayet rahat yaptım.. Açtım bacağımı sıktım batırdım veee bu kadar bitti .. Inşallah hep böyle rahat olur.... Darısı isteyen herkesin başına inşallah....
merhaba arkadaşlar..dün hoş bir giriş yapamamış olsamada hepinizden özür diliyorum..
biliyorum biraz sert oldu yazılarım ama kusura bakmayın..
sizede haber vermek istedim..
ben bugün bebeğimi kaybettim...
bu 4. oluyor..kimyasal gebelik gecrimişim..bugün kanamam oldu bebeğim oluşmadan düştü..
cok acı birşey allahım düşmanıma dahi yaşatmasın inş..
aysu canım cok sevindim senin adına kalp atışlarınıda kendinide görmüşsün bebeğinin..allahım kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inş..
iyi akşamlar...
şükürler olsun allah kurtardı seni ve bebeğine kavuşturdu canım allahım bizlerede nasip etsin bizleride kurtarsın bebeğinede bir ömür sağlık mutluluk diliyorumslm kızlar 5 temmuz da normal olarak baslayan dogumun sunı sancıyla nstte bebısın kalp atşları dusus saplanmas nedenıyle bebesı rıskle atmak ıstemeyek sezeryan oldum oğlusum iyi teyzoşlorları Rabbıme sukurler olsun ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın anne baba olmayı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aslında iyi bir hekim sana iğne dozunu iyi ayarlarsa aspirin kullanmana gerek kalmaz bu şekilde sadece iğne olan burada güzin var benim bildiğim ha birde bahar var onlar sadece iğne kullanıyorMerhaba arkadaşlar, Hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Bende 2 düşükten sonra yapılan testler neticesinde kan pıhtılaşması sorunu oldu anlaşıldı. Gebeliğin başlamasıyla birlikte iğne ve asprin kullanmam gerektiği söylendi.
Gebe olup olmadığımı 2 gün içinde öğrenmiş olacağım. Ancak şöyle bir sorunum var, eğer gebelik oluşmuşsa kullanmam gereken aspirini ben kullanamayacağım.
Bende ürtiker ve anjioödem var. Ürtiker halk arasında kurdeşen olarak bilinen kaşıntılı döküntü. Bir türlü tedavi sonuç vermedi. Anjioödem ise, ürtikerin ilerlemiş hali, yüzde şişlikler oluşuyor.
Asprinin içinde bulunan etken madde de benim bu anjioödemi azdırıyor.
Benim sormak istediğim, aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
Varsa nasıl bir yöntem bulundu?
Hergün vurulan iğnelerin yan etkisi var mı?
Allah, Hepinize sağlıkla kucağınıza alacağınız hayırlı evlatlar nasip etsin.
geçmiş olsun inş bu son olur bir daha yaşamazsınmerhaba arkadaşlar..dün hoş bir giriş yapamamış olsamada hepinizden özür diliyorum..
biliyorum biraz sert oldu yazılarım ama kusura bakmayın..
sizede haber vermek istedim..
ben bugün bebeğimi kaybettim...
bu 4. oluyor..kimyasal gebelik gecrimişim..bugün kanamam oldu bebeğim oluşmadan düştü..
cok acı birşey allahım düşmanıma dahi yaşatmasın inş..
aysu canım cok sevindim senin adına kalp atışlarınıda kendinide görmüşsün bebeğinin..allahım kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inş..
iyi akşamlar...
hımm yani pıhtılaşman yok sen sadece olabilir diye içiyordun ben ilk kez duyuyorum limonun kan sulandırdığını senin dediğin de olabilir yani belki çok az bir pıhtılaşman vardır o limon suyu yeterli gelmiştir ama tekrar gebe kalmadan önce bir test yaptır pıhtılaşma varmı yokmu diye gerçi herşey bahane yok limon yok iğne yok aspirin rabbim ol dedikten sonra hiç birşey engel olamazAllah analı babalı büyütsün.
Ne iyi etmişsin doktora gitmekle. Salı gününe kadar kim bilir ne kadar acı çekecektin boş yere bebeğinde stres altında kalacaktı. :) Sıra sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucaklamakta. :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
tarfil geçmiş olsun. İnşallah bu göreceğin son acın olur. Allah yardımcın olsun.
Arkadaşlar doktorum beni aspirine başlatmadı acaba kendim başlasammı ? Sadece folibol kullanıyorum.
Birde hep aklıma takılıyor sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Ben bir hayli kilolu bir insanım o nedenle düzenli adet olamıyordum. Adet olamadığım zamanlar acayip sıkıntım oluyordu. Kendimce acaba kanım mı koyulaşıyor diye limon içmeye başlamıştım. 2-3 akşamda bir limon sıkıp içiyordum. Hamileliğimin ilk aylarında annem sürekli limon sıkar getirirdi kızım yine rahatsızlanırsın diye.16. hafta kontrolümde bebeğimin her şeyi iyiydi haraketleri suyu vs. 1 hafta sonra gelişimi durmuş. 16. hafta civarları midem rahatsızlanıyor diye limonu bırakmıştım. Bu olay sizcede bir tesadüfmü yoksa bebeğin 17 haftaya kadar sorunsuz gelişmesini limonun kan üzerindeki etkisi sağlamış olabilirmi ?
hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş
bu arada güzinden haberi olan var mı dün dra gidecekti ben gelince yazar diye düşündüm bu saat oldu çıt yok yoksa bişimi oldu acaba?
canım benim yaaaa inanki biraz önce aklımdan geçtin ne yaptı acaba bi arayayım dedim masama geçtim mesajını gördüm tatlım maalesef kimin bebişini duysam gazlı yada kolit çıkıyor süt gelmesede boşboş emzir ki devamı gelsin sütünün yaramadığını bebeğin doymadığını sakın düşünme çünkü bebeğine yarayacak besin sade ve sadece senin sütünde var oy yerim ben o mertimi boynundan kokla benim içinmerhabalar kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya sağolsun mertim izin vermiyor.iyi dilekler için herkese teşekkürler.doğumda herkesin ismini saydım.Allah herkese nasip etsin.normal doğum sancısı çekerek sezeryana girdim.herşey yolunda gitti çok şükür.Mert biraz gazlı sütüm bir hafta sonra geldi.halada yetmiyo.mama vermek zorunda kalıyorum geceleri.oda kabızlık yapıyo .sürekli ıkınıyo kuzucum.kızlar vurulduğumuz iğneler inanın hiç bir şey asıl sorun bebek doğunca başlıyo.hiç zorsunmayın hamilelikteki iğne ve sıkıntıları.uykusuz geceler ve karşında sancılı bir bebek olunca daha çok üzülüyorsunuz.her bebeğin ortak sorunu sanırım...hayırlısı diyelim.
DİNAMİSS okursan eğer gaz için neler yapıyordun yazarsan sevinirim.elma yağı aldım şimdi birde günde iki defa zinko kullanıyoruz.kakasını tam yapamıyo.çok az yapıyo ay mert gaz yaptıktıkça zort diye sevinir olduk
GÜLÜŞÜM canım kalp atımını almışsın onu okudum çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin canım benim
merhabalar kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya sağolsun mertim izin vermiyor.iyi dilekler için herkese teşekkürler.doğumda herkesin ismini saydım.Allah herkese nasip etsin.normal doğum sancısı çekerek sezeryana girdim.herşey yolunda gitti çok şükür.Mert biraz gazlı sütüm bir hafta sonra geldi.halada yetmiyo.mama vermek zorunda kalıyorum geceleri.oda kabızlık yapıyo .sürekli ıkınıyo kuzucum.kızlar vurulduğumuz iğneler inanın hiç bir şey asıl sorun bebek doğunca başlıyo.hiç zorsunmayın hamilelikteki iğne ve sıkıntıları.uykusuz geceler ve karşında sancılı bir bebek olunca daha çok üzülüyorsunuz.her bebeğin ortak sorunu sanırım...hayırlısı diyelim.
DİNAMİSS okursan eğer gaz için neler yapıyordun yazarsan sevinirim.elma yağı aldım şimdi birde günde iki defa zinko kullanıyoruz.kakasını tam yapamıyo.çok az yapıyo ay mert gaz yaptıktıkça zort diye sevinir olduk
GÜLÜŞÜM canım kalp atımını almışsın onu okudum çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin canım benim
merhabalar kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya sağolsun mertim izin vermiyor.iyi dilekler için herkese teşekkürler.doğumda herkesin ismini saydım.Allah herkese nasip etsin.normal doğum sancısı çekerek sezeryana girdim.herşey yolunda gitti çok şükür.Mert biraz gazlı sütüm bir hafta sonra geldi.halada yetmiyo.mama vermek zorunda kalıyorum geceleri.oda kabızlık yapıyo .sürekli ıkınıyo kuzucum.kızlar vurulduğumuz iğneler inanın hiç bir şey asıl sorun bebek doğunca başlıyo.hiç zorsunmayın hamilelikteki iğne ve sıkıntıları.uykusuz geceler ve karşında sancılı bir bebek olunca daha çok üzülüyorsunuz.her bebeğin ortak sorunu sanırım...hayırlısı diyelim.
inşallah canım benim sen nasılsın denizim nasıl ay sanki uzak bi memlekete taşındında bian karşılaştık çünkü seni burda görünce ''ya ben seni çok özledim'' diyesim geliyor olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?