Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlı uğurlu ömürlü analı babalı büyüsün .sende iğne mi oluyodun canım?
bu arada ben de yeni geldim bu linke yıllar sonra ...clexan kullanıyorum 06 lık

tesekkur ederım cnm evet hamıle kalmadan once aspırıne ve folık asıte baslamıstım kaldıktan sonra igneler basladım 04luk 35 haftamda kesık aspırını doguma kadarda devam ettık ignelere benım ıkı dusugum olmustu

çok şükür kusma ve kötü şekilde bulantı yok sadece sarhoş gibiyim uyumak istiyorum kolumu kaldırmaya halim yok
ve hep açımmm cokacimcoook
uyumaya fırsat buldukça uyu.en güzeli.bende de bulantı kusma olmadı ama ben de çok uyudum şimdi 15.haftamdayım ama hala uyuyorum.bak canım ne çekiyorsa ye sakın kısma.bende 8-9 ve 10.haftalarda çok yiyordum ondan sonra bir iştahsızlık oldu sadece meyve ile geçiştirdiğim günler çok oldu.daha 2 gün oldu boğazımdan doğru düzgün birşeyler geçiyor.sende ye gitsin.yarasın bebişe.
amin.
mutluson canım inşallah nickin gibi gebeliğin mutlu son olacak ....
eminecim sana selam vermemişim kuzucum pardonnnnnn.... sen nasılsın canım iyisindir inaşallahh...:)
canım iyiyim şükür.pazartesi dr gideceğim biraz gerilmeye başladım şimdiden.allhtan hayırlısı.
senin yazdığınıda okudum.bak ne sende ne de eşinde bir sorun çıkmamış .demek ki rabbimin bir bildiği var ki seni bekletiyor.her işte bir hayır vardır.yaşını bilmiyorum ama bence biraz daha normal yoldan dene aşılama için acele etme.rabbim en kısa zamanda göbüşüne bir melek gönderecektir.

tsma ne zamandır gelmiyon ama senin tavsiye ettiğin kitabı internetten istemiştim.dün geldi.daha başlamıyacam ama haftaya allh kısmet ederde tatile gidersek orda okumaya başlıyacam.

kızlar bu gün kandilll.herkesin kandili mübarek olsun.dualarımız kabul olsun.

canlarım can arkadaşlarım hepinizin kandili mubarek olsun bu mubarek günün hürmetine herkse evlat nasip etsin yavrusu olanların yavrusunu da korusun...
çok şükür kuzum rabbim sana hep yardım etsin inş.
inş. yerleşme kanamasıdır canım :)) hep böyle pozitif ol doğumuna kadar inş. sakin bir bebişin olsun :)

çok şükür canım sen de bebeğin de iyisiniz ya çok şükür rabbim korusun sizleri :))

kolay iğne kuzum hele de bebeğin senle olduğu müddetçe daha kolay biliyorsun ben aylarca boş boş vurundum

canım çooook geçmiş olsun rabbim sana yardım etsin dayanma gücü versin ve bir daha asla yaşatmasın çok üzüldüm

şükürler olsun allah kurtardı seni ve bebeğine kavuşturdu canım allahım bizlerede nasip etsin bizleride kurtarsın bebeğinede bir ömür sağlık mutluluk diliyorum
aslında iyi bir hekim sana iğne dozunu iyi ayarlarsa aspirin kullanmana gerek kalmaz bu şekilde sadece iğne olan burada güzin var benim bildiğim ha birde bahar var onlar sadece iğne kullanıyor
geçmiş olsun inş bu son olur bir daha yaşamazsın
hımm yani pıhtılaşman yok sen sadece olabilir diye içiyordun ben ilk kez duyuyorum limonun kan sulandırdığını senin dediğin de olabilir yani belki çok az bir pıhtılaşman vardır o limon suyu yeterli gelmiştir ama tekrar gebe kalmadan önce bir test yaptır pıhtılaşma varmı yokmu diye gerçi herşey bahane yok limon yok iğne yok aspirin rabbim ol dedikten sonra hiç birşey engel olamaz

hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş

bu arada güzinden haberi olan var mı dün dra gidecekti ben gelince yazar diye düşündüm bu saat oldu çıt yok yoksa bişimi oldu acaba?

belki dışardadır gelememiştir inş bişey yoktur aklımıza kötü şeyleri uzak getirmeyelim bütün kötülükler bizden uzak olsun

arkadaşlar kusura bakmayın gelemedim bugün iyi dilekleriniz ve tertemiz hislerinizle etmiş olduğunuz dualarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum... Allah ne muradınız varsa versin inşallah... Kandiliniz mubarek olsun... Şu mubarek aylarda herkes istediğine nail olur inşaallah....

merhabalar kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya sağolsun mertim izin vermiyor.iyi dilekler için herkese teşekkürler.doğumda herkesin ismini saydım.Allah herkese nasip etsin.normal doğum sancısı çekerek sezeryana girdim.herşey yolunda gitti çok şükür.Mert biraz gazlı sütüm bir hafta sonra geldi.halada yetmiyo.mama vermek zorunda kalıyorum geceleri.oda kabızlık yapıyo .sürekli ıkınıyo kuzucum.kızlar vurulduğumuz iğneler inanın hiç bir şey asıl sorun bebek doğunca başlıyo.hiç zorsunmayın hamilelikteki iğne ve sıkıntıları.uykusuz geceler ve karşında sancılı bir bebek olunca daha çok üzülüyorsunuz.her bebeğin ortak sorunu sanırım...hayırlısı diyelim.
DıNAMıSS okursan eğer gaz için neler yapıyordun yazarsan sevinirim.elma yağı aldım şimdi birde günde iki defa zinko kullanıyoruz.kakasını tam yapamıyo.çok az yapıyo ay mert gaz yaptıktıkça zort diye sevinir olduk
GÜLÜŞÜM canım kalp atımını almışsın onu okudum çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin canım benim

canım benim yaaaa inanki biraz önce aklımdan geçtin ne yaptı acaba bi arayayım dedim masama geçtim mesajını gördüm tatlım maalesef kimin bebişini duysam gazlı yada kolit çıkıyor süt gelmesede boşboş emzir ki devamı gelsin sütünün yaramadığını bebeğin doymadığını sakın düşünme çünkü bebeğine yarayacak besin sade ve sadece senin sütünde var oy yerim ben o mertimi boynundan kokla benim için

canım benim hoşgeldiiiiiinizzzz..........maşallah iyi olmanıza çok sevindim...epidural olmuşsun sanırım,doktorun ikna etti demek ki.........gaz sancısı çok zor biz bile dayanamıyoruz o minicik bedenler nasıl dayansın,mamadan mamayada fark ediyormuş,onuda dikkate al istersen,farklı markalar dene,hangisini daha rahat sindiriyorsa ona devam edersin.......elma yağıda iyi geliyormuş,hastanelerde bebeklere onunla masaj yapıyorlar,karnına sağdan sola doğru masaj yapacaksın,bir de totosuna süreceksin annesi...

aysudeee
canım bebişinin kalp atımlarını duymuşsun çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim aysıdecim rabbim gönlünün muradını versin

denden
canım müjdeli haberini aldım inşallah bu sefer yüzün güler rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

zehracım daha önce haberini alıp yazdım ama senin mesajını görmek çok güzel.çooook gözünüz aydın.sağlıkla büyütün mert bebeği.eee annesi olcak gazı artık.sütün bollaşır inşallah.zencefili balla karıştırıp iç.biz de iyiyiz.13 haftalık olduk.herşeyi normal çok şükür.

kızlar bugün ikilli test sonucumuz çıktı.herşey normalmiş çok şükür.bu mübarek günde Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Miraç kandiliniz mübarek olsun...

Zehrayede canım benim yeniden tebrikler allah analı babalı büyütsün inşallah.

Canım gaz ve kaka probleminden biz de çok çektik. Kakadan hala da çekiyoruz.

Zinco ben de kullandım onun püf noktası hergün aynı saatlerde verilmesi diyorlar. Hergün sabah akşama aynı saatlerde verince daha çok rahatlatıyor.

Gaz için tatlı elma yağı ile ayak topuklarına masaj yaparak ovala bu da biraz rahatlatıyor.

Biz sıcak su torbası yapıp karnına koyuyorduk o da biraz olsun rahatlatıyordu.

Bunun dışında çok sıkışınca bir kovaya sıcak su doldurup Denizi koltuk altlarından tutup boğazına kadar içinde tutuyordum bu da hem gazına hem kakasına iyi geliyor.
Ayrıca altını kremlerken tam kakasını yapacağı yerlere gerçek zeytin yağı sürebilirsin.

Ben bir kere çok zorda kalmıştım da göğüs ucuma zeytinyağı sürüp sonra hemen emzirmiştim ardından kakasını yapıvermişti sıpa :) Ama bunu çok sık yapmamak gerek tabiki :)
Sen yediklerine dikkat et kayısı falan ye mutlaka bebişi de etkiler.

Her emzirmeden sonra dizine yüzükoyun yatırıp karnı diz kapaklarına gelecek şekilde sırtından hafif hafif tıpışla bu da iyi gaz çıkartıyor.

Biliyorsun bir de bebek jimnastiğini ihmal etme, ayaklarını falan havada ileri geri oynat mutlaka..

Ama bunların hepsi bir yere kadar gaz esas olarak bebek hareketlenince geçiyor. Bizim kız 3. ayını bitirip kendisi hareketlenince gazını çıkarabilmeye başladı.

Kaka ise hala dert, geçen hafta gece yarısı acillik olduk kakasında kan vardı meğer popoyu çatlatmış...

ınşallah bu öneriler işe yarar..Ama merak etme bu günlerde geçiyor, 3-4 aylık olunca baya bi rahatlatıyor bebişler..

Süt için sen de bol bol yeşilllik ye, rezene çayı iç, süt iç bunlar sütü artırıyor..Ve tabii ki hergün 10-12 bardak suyu mutlaka iç.

Çok uzun yazdım biliyorum ama aklıma gelenlerin hepsini paylaşayım dedim.

Umarım sen de iyisindir Mert bebeği de seni de öperim çokça :)

Son düzenleme:
inşallah canım benim sen nasılsın denizim nasıl ay sanki uzak bi memlekete taşındında bian karşılaştık çünkü seni burda görünce ''ya ben seni çok özledim'' diyesim geliyor olumunekankayizsmile

Ben de ben de çok ösledimmmm:1hug:

İşte bebiş olunca sürekli oturulmuyo böyle sabah yazdığını akşam okuyorum bir türlü aynı anda rastlaşamıyoruz...

Sen nasılsın esas umarım rahat bir hamilelik geçirirsin canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…