Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlarım hepinizin mirac kandili mubarek olsun dilerim allahtan hepimizinde duaları kabul olur
aminnn cümlemizin duaları kabul olur inşaallah....

aysudeee
canım bebişinin kalp atımlarını duymuşsun çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim aysıdecim rabbim gönlünün muradını versin
amin canım inşallah... en kısa ve en hayırlı zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallah....

kızlar bugün ikilli test sonucumuz çıktı.herşey normalmiş çok şükür.bu mübarek günde Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Miraç kandiliniz mübarek olsun...

gözün aydın .test sonucunun iyi olmasına sevindim.senin de kandilin mübarek olsun.

kızlar hepinizden allah razı olsun..
inşallah bu acıları tekrar yaşamam.allahım hiçkimseyede yaşatmasın inş..
allahım bana ve bütün isteyenlere en kısa zamanda bebeklerini nasip etsin...

evet beklemek zor ama strees yapmamak ve Allaha havele etmek Rabbimin bizim dualarımzı kabul ettiğini bilmek daha güzel. ben taaa 10 geçti sonra silik bir şekilde gördüm çizgiyi, doktorumla tesadüfen karşılaşmıştım banan kalbi atsın ondan sonra gel dedi bir 10 daha bekledim sonra gittim ve ondan sonra başladık iğneye meraklanma arkadaşım.[/QUOTE]

Haklısın arkadaşım, Takdir Allahın. Kalp atışını duyduktan sonra başlamışsın iğneye. Ancak benim önceki iki gebeliğimde de kalp atışını duyamamıştık. Kap atışını yine duyamazsak geç kalınmış olur diye düşünüyorum. Benim tek telaşım ondan canımcım.

kızlar bugün ikilli test sonucumuz çıktı.herşey normalmiş çok şükür.bu mübarek günde Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Miraç kandiliniz mübarek olsun...
güzel günde güzel haber almışsın canım gözn aydın amin inşallah isteyen herkes hayırlısıyla çocuk sahibi olsun
evet canım akşamları bende ya yemekle uğraşıyorum yada oturduğum yerde sızıyorum mirmirmirmir çok şükür uyku ve yorgunluk harici bir problemim yok eh 1 ay sonra yavaş yavaş o da geçer
günaydın kızlarr...
günaydın canımmm

Yaşım 24 canım.eşimde 25 .... ben de istemiyorum aşılamayı en azından 2011 e kadar kendim denemek istiyorum. doktora derdimi nasıl anlattıysam artık adamcağız çok acil diye düşündü...:)
kontrol gününe az kaldı.. bu gittiğinde belki kızın mı oğlunmu olacak söyleyebilir...olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan keşke iş yerinde şöyle 1 saat olsun bir yer olsada uyusan zaten yoğun çalışıyorsun.... hafta içi çalıştığın için haliyle bünye erken kalkmaya alışıyorrr....
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Bu hayırlı gece hürmetine Allah'ım hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

çok dua ettim kıslar :1rolleyes:Allahım inşallah kabul eder

amin inşallah Rabbim dualarımız kabul eder

günaydın kızlar
hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun
rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
dün aldım patolojiden sonucumu
temiz çıktı
kromozom anelizini bana yapmıyolarmış
ikiden sonra yapıyolarmış
kan pıhtılaşmasına baktırcam inşallah
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

canım niye yapmadılarki kromozom analizini sen zaten 2 düşük yapmadınmı canım ben anlaşmalı özel bi hastanede yaptırdım bence yaptırmayı dene zaten sonuç 3 aya falan çıkıyo

canım niye yapmadılarki kromozom analizini sen zaten 2 düşük yapmadınmı canım ben anlaşmalı özel bi hastanede yaptırdım bence yaptırmayı dene zaten sonuç 3 aya falan çıkıyo

yuhh okadar uzunmu????
ben çatlarım kız
canım ilkini saymıyolar
çünkü kendiliğinden gitti hemde kimyasaldı
gerçek gebeliği sayıyolar
ya özelde yapıyolar evet ama
çok pahalıymış
ne kadar olduğunu bilmiyorum tam olarak
kan pıhtılaşmasına baktırcam ama
ona bakıyolarmış
kromozama gerek duymadı zaten yasal olarakta 3 tane olması gerekiyomuş
akraba evliliğinde falan hemen araştırıyolarmış
sordu öyle bişi olmayınca gerek görmedi
zaten tartıştım dedimki
benim illaha 3 tane acımı yaşamam gerekiyo ne saçma
haklısınız ama diyo devlet böyle uygun görüyo pahalı olduğu için
hayırlısı bakalım haftaya bi gidiyimde inşallah bişi çıkmaz
sen ne kadara yaptırdın canım özelde

herkese selam kızlar güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum

aysudecim çok mutlu oldum cnm iyi haberler almana allah sonuna kadar iyi etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

buarada kaybı olan tüm arkadaşlarada sabır diliyorum allah gönlünüzün muradını versin tez zamanda hayırlısıyla inşallah...

canım aklında bulunsun kan pıhtılaşmasına da 3 kayıptan sonra bakıyorlar.ben 3 kaybım var dedimde baktılar....

canım 2009 şubatta yaptırdım 30eşim 30 da benimki 60 tlya yaptırdım canım şifada yaptırmıştım

canım aklında bulunsun kan pıhtılaşmasına da 3 kayıptan sonra bakıyorlar.ben 3 kaybım var dedimde baktılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…