aysudem hoşgeldinnnn
çekiyosun kuzum yaaaa.... ne diyim.....ya inanmıyorum ya...şu anda kitap okuyorum...kitabın adı uçurtma avcısı..adam ve kız başkahraman evlenir...ve bilin bakalım ne oluyor...1 yıl geçipte hala hamile kalamayınca hopppp doktora...şu anda adamın testleri temiz çıktı kadının kormonlarına bakıyorlar:)))))allahım kitaplarda bile hamile kalamama konusu...deliricem yawww:))))))))))))))
ya aslında doktorlara kızıyoruz nedenini bulamadıkları her hastalık için stress diyorlar diye aslında gerçektende öyle stress çağımızın hastalığı herşeyin nedeni eh sendede artık herşey normal ilaçlarını kullanıyorsun vs ama takıldığın için inan sürekli bu konuyla ilgili olaylar karşına çıkıyor evrene güzel mesajlar gönder o da sana olumlu dönsün secret misali kaydirigubbakcemile3ya inanmıyorum ya...şu anda kitap okuyorum...kitabın adı uçurtma avcısı..adam ve kız başkahraman evlenir...ve bilin bakalım ne oluyor...1 yıl geçipte hala hamile kalamayınca hopppp doktora...şu anda adamın testleri temiz çıktı kadının kormonlarına bakıyorlar:)))))allahım kitaplarda bile hamile kalamama konusu...deliricem yawww:))))))))))))))
canım yaa benim ilk iğnemi şirket doktorum yapmıştı tabiiki görmek çok iyi olur nasılsın dinlenebildin mi bari ne zaman bitiyor izninhoşbulduk tatlişkom.. yaaa iğnelerin tam olarak nasıl yapılacağı ile ilgili görsel veriler arıyorum ama bulamadım... gerçi dün doktor öyle güzel anlattıki işte görmek lazım yaaa...
bugün sanki biraz daha iyi gibiyim dinleniyorum işte... 9 gün sonra başlıcam inşallah.. benim dün görüştüğüm doktor iğne yapacağın yeri sıkıp iğneyi açıyla sokup ilacı vereceksin eğer kasa giderse morarmalar çok fazla olur ve daha çok canın yanar dedi.. bacaktan yaptığım hiç acımamıştı dün göbek deniyeyim dedim başa canım yandı ama alışırım kendim yaptım vallaa sürekli birini aramam en azından...canım yaa benim ilk iğnemi şirket doktorum yapmıştı tabiiki görmek çok iyi olur nasılsın dinlenebildin mi bari ne zaman bitiyor iznin
aysude gözün aydın sanırım mesajımı görmedin allah kucağına almayı nasip etsin ben bir süre aranızda olamayacam yarın taşınıyoruz hepiniz allaha emanet olun yiğenlerimede iyi bakın sana telefondada söylemiştim allahtan ümit kesilmez diye zaten öbür doktorunuda hiç sevmemiştim doktorunuda değiştirmen isabet olmuş
sağol canım.... sen nasılsın büşracımmm....Aysude çok sevindim kuzu gözün aydın
sağol canım.... sen nasılsın büşracımmm....
herkese merhaba arkadaşlar...
kızımın teyzelerine selamı var kontrolümüz iyi gecti su seviyemiz yükselmiş yeterli düzeye ulasmış gelişimimizde iyi darısı herkese inş.doktor sizi kızınızla tanıştırayım dedi kaşları bile olmuş yanaklarını filan aynı babaya benzetti tıpkı baba gercekten bir eli kafasının altında bir eli kordonun sallıyordu çok komikti işte böyle kızlar.
dün ankaradan misafirlerim vardı size haber veremedim.
bunca sorunu neye bağlıyorlar peki...İdare eder canım nasıl olayım
kasılmalarım ara ara devam ediyor pıhtılaşma değerlerim kötü çıktı kan oranım çok düşmüş karaciğer emzimlerim düşmüş böbreğimde sorun çıktı görevini yapmıyormuş tam
bu şekilde yolada çıkamıyorum kocam orda ben burda
birde şimdi ona okadar ihtiyacım var ki ama yanına gidemiyorum oda gelemiyor
işte benim durumum böyle kuzu((((((((
bunca sorunu neye bağlıyorlar peki...
buşra canım inşallah sende hayırlısıyla bi izmire ayak bassan gerisi hallolur.benim doktorum ege üniv. fuat akercan ama çok yoğun oluyor.ama süper ben birde ege hn devam ediyorum oda raporlarımı ayarladığı için. sonuyok ravza sermet beye gidiyor benim iki arkadasımda ona gidiyorlar gayet memnunlar oda üniv.doktoru yani bizim problemimizi biliyorlar en azından birde kent hast.namık demir var ama onlar özelde baharçelik ona devam ediyor sonuyoktan sermet bey hakkında detaylı bilgi alabilirsin sen hele bir gel sağlıkla sonra buluşacağız demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?