Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

büşra çiğliyi çok fazla bilmiyorum ama o kadarda kötü bir yer değil canım.hem eşinin işine yakın hem kira vermeyeceksin

büşra sermet beye değerlerini durumunu telefonla sorsana bakalım o sana ne yorum yapacak? bizimkine ulaşmak biraz zorda. ama en azında prof gözuyle fikir al bence

doğru söylüyorsun canım iyi fikir
sermet beyin soy adını biliyormusun canım
netten bulayım telefon numarasını

çok geçmiş olsun canım benimmm.... senin bebek malatya doğumlu olmak için direniyor desene...

selam
Büşra canım geçmiş olsun,ben tamamen senin bu problemlerini strese bağlıyorum,ev topla,taşı,eşin gitsin,sen kal.........ayrı kalmak başlı başına stres kaynağı zaten bizde 1,5 yıl ayrıydık,ama zaman çabuk geçiyor,olmadı doğuma kadar kal Malatyada hiç riske girme,ondan sonra git.......hem ızmirde akrabanız falan var mı bilmiyorum ama doğum falan Malatyada senin için daha iyi olur gibime geliyor.....

kızlar merhaba,herkes iyidir inş..........ben yatıyorum genelde,kalkınca malum :bbo: bu halde oluyorum.......kendinize iyi bakın.........

Aysude şu çizelgeyi incele canım........http://i1006.hizliresim.com/2010/6/14/1547.jpg

kızlar ya ben iiyi bi dr bulamadım en son gebeliğimde ahmet seçkin önoğlu bi dru çok övdüler ona gittim.ama sonuç yine değişmedi.izmirdeki arkadaşlar tekrarlayan düşüklerde izmirde tavsiye edbileceğiniz bi dr varmı nolur varsa yazın tecrübelerinizi normal kadın doğum drları bu işi beceremiyolar sanırım bizim konumuzda varsa iyi drlar lütfen paylaşırmısınız

çok geçmiş olsun canım benimmm.... senin bebek malatya doğumlu olmak için direniyor desene...

bende malatya doğumlu olmasın diye direniyorum kuzukaydirigubbakcemile3

büşra sonuyok birazdan gelir seker ölçtürmeye gitmişti ondan detayları alırsın?nasıl fikirdi ama

Fikir süperdi canım çok soal valla kuzu vereliniortak

aslında doğru söylüyorsuun kuzu stresten bu halde geldim
ama burdaki doktorlarda bişey bilmiyolar
kadın doğum doktorum 8.haftadan beri hiç kan değerlerime bakmadı mesale
kan değerlerim çokdüşmüş hematoloji doktoru çok kızdı
hematoloji doktorlarına bakarsan onlarda birinin dediği diğerini tutmuyor
onun için hemen izmire gidip orda daha iyi doktorlara kontrollerimi yaptırmak istiyorum
böylelikle içim daha rahat olcak bebişimde daha güvende olcak

Buarada kuzu inşallah bulantıların çabuk geçer yada benim kadar kötü olmaz inşallah

hepinize çok çok selamlae arkadaşlar
kuzum birlikte olduğumuz zaman ben yaparım senin iğneni göbekten yapmak bana da zor gelmişti bacağı denemedim ama eşim koldan yapıyordu.o olmayınca da ben göbekten yaptım...

çok şükür canım sonunda normale döndü suyun hadi gözün aydın canım

ohhh ohh maşallah mertimize annecinin kucağında pırtta yaparmış bol bol pırtlasın inş kaydirigubbakcemile3 allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım darısı başım ıza
kızlar bugün ikilli test sonucumuz çıktı.herşey normalmiş çok şükür.bu mübarek günde Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Miraç kandiliniz mübarek olsun...
gözünaydın olsun inş hep iyi haberlerle gelirsin
üzüldüm canım inş kısa zamanda hallolur sorunların hayırlısıyla bebişi bir doğursan ohh diyecektin canım ya
bak sennnn her sıkıntıyı sen çek acıyı sen çek bebiş kalksın babya benzesin böyle adalet olurmu yahu lmaz:belki küçük bi yeride sana benzer kısskaydirigubbakcemile3
canım sende kan pıhtılaşmasımı var ayrıca düşükmü yaptın kalbimi durdu bebeklerinin hemotoloğa gittinmi burak ağca ,sermet sağol, namık demir, fuat akercan var benim bildiğim bizim gibilerde uzman

kızlar bende bugün geçen hafta yüksek çıkan şekerim için 1 hafta perhizden sonra yeniden kan verdim açlık ve tokluk şükür normal çıktı sonuçlarım bunu da atlattık
bu arada trombositlere bakılıyor ya bizim için 2 ay önce 323 bu ay 305 düşmüş peki bu trombositler kendini yeniliyormu yenilemezse ne olur trombosit yokluğumu kemik erimesi yapıyor diye kafama takıldı bu konuda ilsi olan varmı ayrıca trombosit sayısı ne kadarken ne kadar oldu sizde acaba
hemogram tahlilinde çıkıyor bu trombosit sayısı bildiğiniz üzre kıslar

sonuyokcum 4 tane düşüğüm var sonuncu cleaxsan04lük iğne kullanmama rağmen düştü.evet canım kanımda pıhtılaşma var diğer bütün tahliller temiz çıktı

Güzin suyunun normale dönmesine çok sevindim maşallah

Sonuyok şeker olayınıda hallettin,çok şükür.....diğer sorunla ilgili benim hiçbir bilgim yok ayrıca canım.....

TSMA nasılsım canım...bari kitabın sonu nasıl bitiyor,eminim mutlu sondur....

NERGıS canım maşallah bu arada çok gençsin,ben bekardım senin yaşındayken,acele etme canım benim,bu güzel yıllarının tadını çıkar ve akışına bırak.......bak o zaman herşey nasılda yoluna giriyor.....

canım çok iyi şekerinin normal çıkması.inşallah senin için de herşey güzel gider.

teyzelerı pıt pıtlarını duyduk bugun dua edenlerden Allah razı olsun ıgnelere devam Rabbım buyuk nergız herşeyın bı zcagımıza almayı nasıp etsınamanı var.. Allah evlatlarımızı ku

kızlar bir hafta yokum rabbime emanet olun
hoşçakalınnnnnnnnnnnnnn

inşallah herşey gönlünüzce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…