büşra sermet beye değerlerini durumunu telefonla sorsana bakalım o sana ne yorum yapacak? bizimkine ulaşmak biraz zorda. ama en azında prof gözuyle fikir al bence
çok geçmiş olsun canım benimmm.... senin bebek malatya doğumlu olmak için direniyor desene...pıhtılaşma değerlerimi bişeye bağlayamıyorlar 2 doçent tartışıp duruyor canım
benim kafam iyce karşıyor biri günde 2 kere 0.6 iğne kullancan diyor
diğeri en yüksek doz 0.6 nasıl günde 2doz alacaksın diyo
biri izmire uçakla gidemezsin diyo diğeri otobüsle gidemezsin diyor
kafayı yiycem kuzu ya ben burda 1 haftadırlı araştırma hastanesine git gel mahfoldum bu sıcakta
kasılmalarım içinde ani korku yorgunluk stres tetiklermiş böyle bişey yaşadıysan kasılmalarını bu başlatmıştır dedi
ama diğerleri için bişey demmedi karaciğer emzimlerin böbreğim için yorum yapmadı
çok geçmiş olsun canım benimmm.... senin bebek malatya doğumlu olmak için direniyor desene...
büşra sonuyok birazdan gelir seker ölçtürmeye gitmişti ondan detayları alırsın?nasıl fikirdi ama
selam
Büşra canım geçmiş olsun,ben tamamen senin bu problemlerini strese bağlıyorum,ev topla,taşı,eşin gitsin,sen kal.........ayrı kalmak başlı başına stres kaynağı zaten bizde 1,5 yıl ayrıydık,ama zaman çabuk geçiyor,olmadı doğuma kadar kal Malatyada hiç riske girme,ondan sonra git.......hem İzmirde akrabanız falan var mı bilmiyorum ama doğum falan Malatyada senin için daha iyi olur gibime geliyor.....
kızlar merhaba,herkes iyidir inş..........ben yatıyorum genelde,kalkınca malum :bbo: bu halde oluyorum.......kendinize iyi bakın.........
Aysude şu çizelgeyi incele canım........http://i1006.hizliresim.com/2010/6/14/1547.jpg
kuzum birlikte olduğumuz zaman ben yaparım senin iğneni göbekten yapmak bana da zor gelmişti bacağı denemedim ama eşim koldan yapıyordu.o olmayınca da ben göbekten yaptım...bugün sanki biraz daha iyi gibiyim dinleniyorum işte... 9 gün sonra başlıcam inşallah.. benim dün görüştüğüm doktor iğne yapacağın yeri sıkıp iğneyi açıyla sokup ilacı vereceksin eğer kasa giderse morarmalar çok fazla olur ve daha çok canın yanar dedi.. bacaktan yaptığım hiç acımamıştı dün göbek deniyeyim dedim başa canım yandı ama alışırım kendim yaptım vallaa sürekli birini aramam en azından...
herkese merhaba arkadaşlar...
kızımın teyzelerine selamı var kontrolümüz iyi gecti su seviyemiz yükselmiş yeterli düzeye ulasmış gelişimimizde iyi darısı herkese inş.doktor sizi kızınızla tanıştırayım dedi kaşları bile olmuş yanaklarını filan aynı babaya benzetti tıpkı baba gercekten bir eli kafasının altında bir eli kordonun sallıyordu çok komikti işte böyle kızlar.
dün ankaradan misafirlerim vardı size haber veremedim.
ohhh ohh maşallah mertimize annecinin kucağında pırtta yaparmış bol bol pırtlasın inş kaydirigubbakcemile3 allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım darısı başım ızamerhabalar kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya sağolsun mertim izin vermiyor.iyi dilekler için herkese teşekkürler.doğumda herkesin ismini saydım.Allah herkese nasip etsin.normal doğum sancısı çekerek sezeryana girdim.herşey yolunda gitti çok şükür.Mert biraz gazlı sütüm bir hafta sonra geldi.halada yetmiyo.mama vermek zorunda kalıyorum geceleri.oda kabızlık yapıyo .sürekli ıkınıyo kuzucum.kızlar vurulduğumuz iğneler inanın hiç bir şey asıl sorun bebek doğunca başlıyo.hiç zorsunmayın hamilelikteki iğne ve sıkıntıları.uykusuz geceler ve karşında sancılı bir bebek olunca daha çok üzülüyorsunuz.her bebeğin ortak sorunu sanırım...hayırlısı diyelim.
DİNAMİSS okursan eğer gaz için neler yapıyordun yazarsan sevinirim.elma yağı aldım şimdi birde günde iki defa zinko kullanıyoruz.kakasını tam yapamıyo.çok az yapıyo ay mert gaz yaptıktıkça zort diye sevinir olduk
GÜLÜŞÜM canım kalp atımını almışsın onu okudum çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin canım benim
gözünaydın olsun inş hep iyi haberlerle gelirsinkızlar bugün ikilli test sonucumuz çıktı.herşey normalmiş çok şükür.bu mübarek günde Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Miraç kandiliniz mübarek olsun...
üzüldüm canım inş kısa zamanda hallolur sorunların hayırlısıyla bebişi bir doğursan ohh diyecektin canım yaİdare eder canım nasıl olayım
kasılmalarım ara ara devam ediyor pıhtılaşma değerlerim kötü çıktı kan oranım çok düşmüş karaciğer emzimlerim düşmüş böbreğimde sorun çıktı görevini yapmıyormuş tam
bu şekilde yolada çıkamıyorum kocam orda ben burda
birde şimdi ona okadar ihtiyacım var ki ama yanına gidemiyorum oda gelemiyor
işte benim durumum böyle kuzu((((((((
bak sennnn her sıkıntıyı sen çek acıyı sen çek bebiş kalksın babya benzesin böyle adalet olurmu yahuherkese merhaba arkadaşlar...
kızımın teyzelerine selamı var kontrolümüz iyi gecti su seviyemiz yükselmiş yeterli düzeye ulasmış gelişimimizde iyi darısı herkese inş.doktor sizi kızınızla tanıştırayım dedi kaşları bile olmuş yanaklarını filan aynı babaya benzetti tıpkı baba gercekten bir eli kafasının altında bir eli kordonun sallıyordu çok komikti işte böyle kızlar.
dün ankaradan misafirlerim vardı size haber veremedim.
canım sende kan pıhtılaşmasımı var ayrıca düşükmü yaptın kalbimi durdu bebeklerinin hemotoloğa gittinmi burak ağca ,sermet sağol, namık demir, fuat akercan var benim bildiğim bizim gibilerde uzmankızlar ya ben iiyi bi dr bulamadım en son gebeliğimde ahmet seçkin önoğlu bi dru çok övdüler ona gittim.ama sonuç yine değişmedi.izmirdeki arkadaşlar tekrarlayan düşüklerde izmirde tavsiye edbileceğiniz bi dr varmı nolur varsa yazın tecrübelerinizi normal kadın doğum drları bu işi beceremiyolar sanırım bizim konumuzda varsa iyi drlar lütfen paylaşırmısınız
sonuyokcum 4 tane düşüğüm var sonuncu cleaxsan04lük iğne kullanmama rağmen düştü.evet canım kanımda pıhtılaşma var diğer bütün tahliller temiz çıktı
kızlar bende bugün geçen hafta yüksek çıkan şekerim için 1 hafta perhizden sonra yeniden kan verdim açlık ve tokluk şükür normal çıktı sonuçlarım bunu da atlattık
bu arada trombositlere bakılıyor ya bizim için 2 ay önce 323 bu ay 305 düşmüş peki bu trombositler kendini yeniliyormu yenilemezse ne olur trombosit yokluğumu kemik erimesi yapıyor diye kafama takıldı bu konuda ilsi olan varmı ayrıca trombosit sayısı ne kadarken ne kadar oldu sizde acaba
hemogram tahlilinde çıkıyor bu trombosit sayısı bildiğiniz üzre kıslar
büşracım kasılma derken ne kasılması var sende anlayamadım yoksa rahim kasılmasımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?