Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tarfil kullanıcısından alıntı Mesajı göster
sonuyokcum 4 tane düşüğüm var sonuncu cleaxsan04lük iğne kullanmama rağmen düştü.evet canım kanımda pıhtılaşma var diğer bütün tahliller temiz çıktı.

Canım düşükmü oluyor yoksa karnındamı ölüyor??

kızlar dr um bana her hafta kougulasyon paneli sanırım ya da buna benzer bi test yaptırıyor ve iğnelerinin dozu aynı şimdilik diyor. daha 2 gün önce yapıldı ,biraz yükselmiş dedi haftaya tekrar yapalım 08 e yükseltelim düşmezse dedi. sizlere de yapılıyomu ????? benim sürekli kahverengi lekeler geliyor.ayrıca 2 kez 3 hafta aralıklarla kırmızı kan geldi prolütün depot vuruluyorumkafamçokkarıştı

canım 2si karnımda öldü birisi ikizdi.2side kendiliğinden düştü

canım ben bu çizelgeyi sen dha önce yayınladığında kaydetiştim. iğneyi nasıl batırmalıyımki kasa denk gelmemeli. el alışkanlığı olmayınca zor oluyo biraz. prospektüste subkutan yani deri altı uygulama yazıyo kasa geleirse kanama olacağı ve aşırı morarma yapacağı söyleniyo vs... alışmaya çalışıyorum işte...
teyzelerı pıt pıtlarını duyduk bugun dua edenlerden Allah razı olsun ıgnelere devam Rabbım buyuk nergız herşeyın bı zcagımıza almayı nasıp etsınamanı var.. Allah evlatlarımızı ku
canım çooookkkk sevindim Allah tamamına erdirsin inşaallah.

tsma canım sın günaydın.... bizde misafirlikteyiz pc bulunca çöküyorum başına çok öpüyorum tatlım seni....

sonuyokcum 4 tane düşüğüm var sonuncu cleaxsan04lük iğne kullanmama rağmen düştü.evet canım kanımda pıhtılaşma var diğer bütün tahliller temiz çıktı

tarfil pıhtılasma değerlerin ve kilon nasıl? iğnenin dozunu ayarlarlarken onlara bakıyorlar.her 10 kg 0.1 mg ve pıhtılaşma değerine göre

tarfil pardon canım ya yazmışsın görmedim olmazsa birde hemotologla görüş.
feryad denden beni düşündüğünüz ve samimiyetiniz çok tesekkür ederim.
sonuyok gözün aydın şeker normal çıkmış.dediğin gibi ben sıkıntıyı çekeyim o gitsin babaya çeksin.trombositler hakkında benimde bilgim yok sende öğrenirsen bizimle paylaşırmısın?
mutluson seninde gözün aydın allah kucağına almak nasip etsin

Arkadaşlar merhaba,
ıstanbul'da işinin ehli bir dr.a gitmek istiyorum. Kan pıhtılaşmam var. Tahlil sonuçlarımı bir dr.a gösterdim ( ki bu dr. özel muayeneden para basan bir dr.) başka bir dr.un görüşünü almak için beni arayacağını söyledi. Yani kendisi bu işlerden anlamıyor. ıstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz kim vardır?

Haklısın arkadaşım, Takdir Allahın. Kalp atışını duyduktan sonra başlamışsın iğneye. Ancak benim önceki iki gebeliğimde de kalp atışını duyamamıştık. Kap atışını yine duyamazsak geç kalınmış olur diye düşünüyorum. Benim tek telaşım ondan canımcım.[/QUOTE]

ekin cim nasılsın gittin mi dr yada tekrar test yaptın mı ?

canım ben iki düşük yaşadım dr tıp fak prof kendi istemedi ama genetik dosyası açıldı orada ki genetik dr istedi oda eşiminde benimde ailemde iki kişinin çoçuğu yok o yüzden istemişti ama ben yaptırmadım yaptırmak daha iyi hayırlı sağlıklı evlat versin RAbbim hepimize...

ay nerden bulursun o kitapları yahuuuu.

hoşbulduk tatlişkom.. yaaa iğnelerin tam olarak nasıl yapılacağı ile ilgili görsel veriler arıyorum ama bulamadım... gerçi dün doktor öyle güzel anlattıki işte görmek lazım yaaa...
canım dr nereyi anlattı okudum ama anlamadım ? ben o grafikteki göbek kısmına yapıyorum ama kırmızı bölgeye değil, aksi beyaz bölgeye bişi olur mu? dr gömüştü ama vurduğum yeri biraz daha geniş alana vur demişti sadece.
çok sevindik suyunuzun iyiy olmasına, maşşallah, eh evet yaaa bize benzesinler babaya değillll.
gördün mü bak perhiz işe yaradı aman dikkat, gözün aydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…