tarfil kullanıcısından alıntı Mesajı göster
sonuyokcum 4 tane düşüğüm var sonuncu cleaxsan04lük iğne kullanmama rağmen düştü.evet canım kanımda pıhtılaşma var diğer bütün tahliller temiz çıktı.
Canım düşükmü oluyor yoksa karnındamı ölüyor??
canım 2si karnımda öldü birisi ikizdi.2side kendiliğinden düştü
canım ben bu çizelgeyi sen dha önce yayınladığında kaydetiştim. iğneyi nasıl batırmalıyımki kasa denk gelmemeli. el alışkanlığı olmayınca zor oluyo biraz. prospektüste subkutan yani deri altı uygulama yazıyo kasa geleirse kanama olacağı ve aşırı morarma yapacağı söyleniyo vs... alışmaya çalışıyorum işte...selam
Büşra canım geçmiş olsun,ben tamamen senin bu problemlerini strese bağlıyorum,ev topla,taşı,eşin gitsin,sen kal.........ayrı kalmak başlı başına stres kaynağı zaten bizde 1,5 yıl ayrıydık,ama zaman çabuk geçiyor,olmadı doğuma kadar kal Malatyada hiç riske girme,ondan sonra git.......hem İzmirde akrabanız falan var mı bilmiyorum ama doğum falan Malatyada senin için daha iyi olur gibime geliyor.....
kızlar merhaba,herkes iyidir inş..........ben yatıyorum genelde,kalkınca malum :bbo: bu halde oluyorum.......kendinize iyi bakın.........
Aysude şu çizelgeyi incele canım........http://i1006.hizliresim.com/2010/6/14/1547.jpg
canım çooookkkk sevindim Allah tamamına erdirsin inşaallah.teyzelerı pıt pıtlarını duyduk bugun dua edenlerden Allah razı olsun ıgnelere devam Rabbım buyuk nergız herşeyın bı zcagımıza almayı nasıp etsınamanı var.. Allah evlatlarımızı ku
sonuyokcum 4 tane düşüğüm var sonuncu cleaxsan04lük iğne kullanmama rağmen düştü.evet canım kanımda pıhtılaşma var diğer bütün tahliller temiz çıktı
tsma canım sın günaydın.... bizde misafirlikteyiz pc bulunca çöküyorum başına çok öpüyorum tatlım seni....
evet beklemek zor ama strees yapmamak ve Allaha havele etmek Rabbimin bizim dualarımzı kabul ettiğini bilmek daha güzel. ben taaa 10 geçti sonra silik bir şekilde gördüm çizgiyi, doktorumla tesadüfen karşılaşmıştım banan kalbi atsın ondan sonra gel dedi bir 10 daha bekledim sonra gittim ve ondan sonra başladık iğneye meraklanma arkadaşım.
canım ben iki düşük yaşadım dr tıp fak prof kendi istemedi ama genetik dosyası açıldı orada ki genetik dr istedi oda eşiminde benimde ailemde iki kişinin çoçuğu yok o yüzden istemişti ama ben yaptırmadım yaptırmak daha iyi hayırlı sağlıklı evlat versin RAbbim hepimize...yuhh okadar uzunmu????
ben çatlarım kız
canım ilkini saymıyolar
çünkü kendiliğinden gitti hemde kimyasaldı
gerçek gebeliği sayıyolar
ya özelde yapıyolar evet ama
çok pahalıymış
ne kadar olduğunu bilmiyorum tam olarak
kan pıhtılaşmasına baktırcam ama
ona bakıyolarmış
kromozama gerek duymadı zaten yasal olarakta 3 tane olması gerekiyomuş
akraba evliliğinde falan hemen araştırıyolarmış
sordu öyle bişi olmayınca gerek görmedi
zaten tartıştım dedimki
benim illaha 3 tane acımı yaşamam gerekiyo ne saçma
haklısınız ama diyo devlet böyle uygun görüyo pahalı olduğu için
hayırlısı bakalım haftaya bi gidiyimde inşallah bişi çıkmaz
sen ne kadara yaptırdın canım özelde
ya inanmıyorum ya...şu anda kitap okuyorum...kitabın adı uçurtma avcısı..adam ve kız başkahraman evlenir...ve bilin bakalım ne oluyor...1 yıl geçipte hala hamile kalamayınca hopppp doktora...şu anda adamın testleri temiz çıktı kadının kormonlarına bakıyorlar:)))))allahım kitaplarda bile hamile kalamama konusu...deliricem yawww:))))))))))))))
canım dr nereyi anlattı okudum ama anlamadım ? ben o grafikteki göbek kısmına yapıyorum ama kırmızı bölgeye değil, aksi beyaz bölgeye bişi olur mu? dr gömüştü ama vurduğum yeri biraz daha geniş alana vur demişti sadece.hoşbulduk tatlişkom.. yaaa iğnelerin tam olarak nasıl yapılacağı ile ilgili görsel veriler arıyorum ama bulamadım... gerçi dün doktor öyle güzel anlattıki işte görmek lazım yaaa...
çok sevindik suyunuzun iyiy olmasına, maşşallah, eh evet yaaa bize benzesinler babaya değillll.herkese merhaba arkadaşlar...
kızımın teyzelerine selamı var kontrolümüz iyi gecti su seviyemiz yükselmiş yeterli düzeye ulasmış gelişimimizde iyi darısı herkese inş.doktor sizi kızınızla tanıştırayım dedi kaşları bile olmuş yanaklarını filan aynı babaya benzetti tıpkı baba gercekten bir eli kafasının altında bir eli kordonun sallıyordu çok komikti işte böyle kızlar.
dün ankaradan misafirlerim vardı size haber veremedim.
gördün mü bak perhiz işe yaradı aman dikkat, gözün aydın canım.kızlar bende bugün geçen hafta yüksek çıkan şekerim için 1 hafta perhizden sonra yeniden kan verdim açlık ve tokluk şükür normal çıktı sonuçlarım bunu da atlattık
bu arada trombositlere bakılıyor ya bizim için 2 ay önce 323 bu ay 305 düşmüş peki bu trombositler kendini yeniliyormu yenilemezse ne olur trombosit yokluğumu kemik erimesi yapıyor diye kafama takıldı bu konuda ilsi olan varmı ayrıca trombosit sayısı ne kadarken ne kadar oldu sizde acaba
hemogram tahlilinde çıkıyor bu trombosit sayısı bildiğiniz üzre kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?