Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kasığımda ve rahmimde oluyor kasılma canım
doktorum erken doğum habercisi dedi kasılmalar için
valla kızıyorum sana yapma iş dedik dinlemedin iş yaptın taşınacam diye, ne olur dinlen canım çok yoruldun dinlenince geçer inş.
tarfil pıhtılasma değerlerin ve kilon nasıl? iğnenin dozunu ayarlarlarken onlara bakıyorlar.her 10 kg 0.1 mg ve pıhtılaşma değerine göre
canım o zaman hamileilk boyunca kilo alacağız ya iğnelerimizin dozu yükseliyor mu yoksa aynı mı kalıyor?
merhabalar
umarım haftasonunuz iyi geçiyordur,benim malum yata yata geçiyor......kendinize iyi bakın
ay benim ki sınavla geçiyor, kpps ye girdim bebişin şanşına iyi gelir inş. çoçuk ana karnında başladı sınava

ekin cim nasılsın gittin mi dr yada tekrar test yaptın mı ?[/QUOTE]

Hayır gitmedim canım, ama sabah test yaptım yine ama olumsuz çıktı.

kızlar bugün ikilli test sonucumuz çıktı.herşey normalmiş çok şükür.bu mübarek günde Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Miraç kandiliniz mübarek olsun...
gözün aydın .herşey her zaman güzel gider inşallah.
yaşın çok gençmiş nergisciğim bir miktar daha doğal yoldan denersin.gün doğmadan neler doğar.
o bir doğsun hayırlısıyla bende onu sallıyacam.suyunun yükselmesine çok sevindim.kuzucğunada maşallah.ama adama benzeme fikrini hiç tutmadım.sempatiksalakcinni
çok sevindim şekerinin normal çıkmasına.trambosit konusunda bir bilgim yok canım.ben zaten çoğu şeyi senden sorup öğreniyorum.sermet bey bir açıklama yapmadı mı?valla çok para veriyoz için rahat etmezse sor.çok öpüyorum.
teyzelerı pıt pıtlarını duyduk bugun dua edenlerden Allah razı olsun ıgnelere devam Rabbım buyuk nergız herşeyın bı zcagımıza almayı nasıp etsınamanı var.. Allah evlatlarımızı ku
güzel haberlere çokkkkkkk seviniyorum.maşallah küçük kuzuya.
benim eşimde girdi sınava allah emeklerinizi boşa cıkarmasın canım.bebiş nasıl.hissetmeye başladın mı.ben hergün kendimi dinliyom ama tık yok.

ohhh çok şükür çok dua ettim kuzu sen ve bebiş için .ok şükür duydun kalp atışlarını inşallah bundan sonrada tepiklerini hissedersin.

canım çok üzüldüm inşallah bir daha yaşamassın.

ohh çok şükür hadi bakalım eee kız babaya benzer derler. benim oğlumu herkes bana benzetiyor.

canım eşin nerde çalışıo bende çiğli belediyesindeyim. çiğlinin güzel yerleri var yeni gelişen bir ilçe. eskiye nazaran çok daha iyi. yerinizi, tam bilsem ona göre bişey yazıcam ama bilmiyorum.

teyzelerı pıt pıtlarını duyduk bugun dua edenlerden Allah razı olsun ıgnelere devam Rabbım buyuk nergız herşeyın bı zcagımıza almayı nasıp etsınamanı var.. Allah evlatlarımızı ku

gözün aydın canım .allah tamamına erdirsin.

kızlar önümüzdeki hafta içi buluşmaya ne dersiniz. valla benden bu son teklif bi daha yapmam haberiniz ola haaa :)

emine çok tatlısın ya gel salla valla
sağlıkla eksiksiz noksansız gelsinlerde varsın babaya benzesinler demi ama:uhm:

slm kızlar nasılsınız ?? şöyle geçmişe baktım ve kötü bir haber görmedim çok şükür...
3-4 gündür eşimin memleketindeydik ara ara geldim ama yanınızda uzun süre olamadım nihayet evime döndüm ( çok şükür)insanın evi gibisi yokmuş ...çok yorgunum kızlar kafamı kaldıracak dermanım yok sankim hepinizi çok çok öpüyorum

emine çok tatlısın ya gel salla valla
sağlıkla eksiksiz noksansız gelsinlerde varsın babaya benzesinler demi ama:uhm:

çok hasretiz güzinciğim bebişlere.o yüzden sağlıkla sıhatle bir doğsunlar öpecem, koklayacam , sallayacam ve daha neler neler.ayyy kuzucuklarım benim.turkbayragi

tarfil pıhtılasma değerlerin ve kilon nasıl? iğnenin dozunu ayarlarlarken onlara bakıyorlar.her 10 kg 0.1 mg ve pıhtılaşma değerine göre

canım kilom malesef 80 boyumda 1.60 biraz fazla kilom var.hemen rejime başladım zaten kilo vermem lazım.bide canım siz gebe kalıncamı dra gittiniz yoksa dr kontrolündemi gebe kaldınız ben napayım şimdi eşimle sermet sağola gitmeye karar verdik ama şimdimi gitmeliyim yoksa hamile kalıncamı canım

büşracım nasılsın kasılman devam ediyomu.dikkat et.stres yapmamaya çalış.sağlık olsun da gidersin eşinin yanına inşallah.

Amin canım ama doktor seçimi çok önemli yazmıştım daha önceden 3 kaybım oldu ikisi iğne dozu ayarlanamamaktan.Bu konuda en iyisi ünv hastaneleri sende ankaradasın hacettepe yi öneririm.İğne dozunun fazla olmasıda kötüymüş belli bir süre sonra karaciğer yorulup iğneyi almıyormuş.Şimdi bana 0.2 verdiler inşallah bu sefer olur Allah yardımcımız olsun.

benim eşimde girdi sınava allah emeklerinizi boşa cıkarmasın canım.bebiş nasıl.hissetmeye başladın mı.ben hergün kendimi dinliyom ama tık yok.

Sabahları açken göbeğimin sol tarafında bir kütle oldğunu hissediyorum. Henüz hareketleri yok arada bir tık tık gibi bişey oluyor gibi ama tam net değil. Karnımın gurultusu olabilir DD:mymeka::mymeka:

merhaba canım bende iğneye rağmen düşük yaptım. şimdi doktorum 0.2 lik cleksan verecem gebe kalınca diyor gebe olmadığım için çok ta detaylı anlatmadı daha.
diğer bebeklerini kaçıncı haftada nasıl kaybettin canım? sanırım bu 4. gebeliğin pıhtılaşma değerin ne?.. çok soru sordum canım kusura bakma...olumunekankayizsmile

canım bende 5.kayıptan sonra arastırıp hamile değilken hematoloğa gitmiştim.daha önceki iğnelerin yeterli gelmediğini hamile kalınca gelmem gerektiğini söyledi,bende hamile olduğumu öğrenince önce kadın doğuma sonra hematoloğa gittim 6.haftada kanamadan dolayı aspirini kestik iğneyle devam ediyoruz allahın izniyle.en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle:Saruboceq:

saol canım benim allah razı olsun burası olmasa drlardan hiç duymadım hemotoloğa git falan diye çok şey öğreniyorum sizden bende şimdi bi hematoloğa gideyim o zaman.

bişey daha sorcam canım hamile kalana kadar sen ne kullandın bana 3 folıc plus 1 coraspin kullanmamı söylemişti drum yine gebe kalana kadar böyle devam edeyim demi

bana bemiks megadyn folic plus vermişti ama hazirana kadar ertelediğimiz için hamile kaldığım zaman hiç birini kullamıyordum.

bana bemiks megadyn folic plus vermişti ama hazirana kadar ertelediğimiz için hamile kaldığım zaman hiç birini kullamıyordum.
Şeniz
çok saol canım bana baya faydalı bilgiler verdin allh razı olsun.rabbim sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim gibi bekleyenlerede kısa zamanda bebeğini göndersin inşallahŞeniz

günaydın pıhtılı bacılarrrrrrrr.
bu gün doktora gidecem yine heyecan ve stres sardı beni.
fütfen dua edin iyi haberlerle döneyim.
akşama yazarım,herkese selamlar
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…