valla kızıyorum sana yapma iş dedik dinlemedin iş yaptın taşınacam diye, ne olur dinlen canım çok yoruldun dinlenince geçer inş.kasığımda ve rahmimde oluyor kasılma canım
doktorum erken doğum habercisi dedi kasılmalar için
canım o zaman hamileilk boyunca kilo alacağız ya iğnelerimizin dozu yükseliyor mu yoksa aynı mı kalıyor?tarfil pıhtılasma değerlerin ve kilon nasıl? iğnenin dozunu ayarlarlarken onlara bakıyorlar.her 10 kg 0.1 mg ve pıhtılaşma değerine göre
ay benim ki sınavla geçiyor, kpps ye girdim bebişin şanşına iyi gelir inş. çoçuk ana karnında başladı sınavamerhabalar
umarım haftasonunuz iyi geçiyordur,benim malum yata yata geçiyor......kendinize iyi bakın
Haklısın arkadaşım, Takdir Allahın. Kalp atışını duyduktan sonra başlamışsın iğneye. Ancak benim önceki iki gebeliğimde de kalp atışını duyamamıştık. Kap atışını yine duyamazsak geç kalınmış olur diye düşünüyorum. Benim tek telaşım ondan canımcım.
gözün aydın .herşey her zaman güzel gider inşallah.kızlar bugün ikilli test sonucumuz çıktı.herşey normalmiş çok şükür.bu mübarek günde Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Miraç kandiliniz mübarek olsun...
yaşın çok gençmiş nergisciğim bir miktar daha doğal yoldan denersin.gün doğmadan neler doğar.Yaşım 24 canım.eşimde 25 .... ben de istemiyorum aşılamayı en azından 2011 e kadar kendim denemek istiyorum. doktora derdimi nasıl anlattıysam artık adamcağız çok acil diye düşündü...:)
kontrol gününe az kaldı.. bu gittiğinde belki kızın mı oğlunmu olacak söyleyebilir...olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan keşke iş yerinde şöyle 1 saat olsun bir yer olsada uyusan zaten yoğun çalışıyorsun.... hafta içi çalıştığın için haliyle bünye erken kalkmaya alışıyorrr....
çok dua ettim kıslar :1rolleyes:Allahım inşallah kabul eder
o bir doğsun hayırlısıyla bende onu sallıyacam.suyunun yükselmesine çok sevindim.kuzucğunada maşallah.ama adama benzeme fikrini hiç tutmadım.sempatiksalakcinniherkese merhaba arkadaşlar...
kızımın teyzelerine selamı var kontrolümüz iyi gecti su seviyemiz yükselmiş yeterli düzeye ulasmış gelişimimizde iyi darısı herkese inş.doktor sizi kızınızla tanıştırayım dedi kaşları bile olmuş yanaklarını filan aynı babaya benzetti tıpkı baba gercekten bir eli kafasının altında bir eli kordonun sallıyordu çok komikti işte böyle kızlar.
dün ankaradan misafirlerim vardı size haber veremedim.
çok sevindim şekerinin normal çıkmasına.trambosit konusunda bir bilgim yok canım.ben zaten çoğu şeyi senden sorup öğreniyorum.sermet bey bir açıklama yapmadı mı?valla çok para veriyoz için rahat etmezse sor.çok öpüyorum.kızlar bende bugün geçen hafta yüksek çıkan şekerim için 1 hafta perhizden sonra yeniden kan verdim açlık ve tokluk şükür normal çıktı sonuçlarım bunu da atlattık
bu arada trombositlere bakılıyor ya bizim için 2 ay önce 323 bu ay 305 düşmüş peki bu trombositler kendini yeniliyormu yenilemezse ne olur trombosit yokluğumu kemik erimesi yapıyor diye kafama takıldı bu konuda ilsi olan varmı ayrıca trombosit sayısı ne kadarken ne kadar oldu sizde acaba
hemogram tahlilinde çıkıyor bu trombosit sayısı bildiğiniz üzre kıslar
güzel haberlere çokkkkkkk seviniyorum.maşallah küçük kuzuya.teyzelerı pıt pıtlarını duyduk bugun dua edenlerden Allah razı olsun ıgnelere devam Rabbım buyuk nergız herşeyın bı zcagımıza almayı nasıp etsınamanı var.. Allah evlatlarımızı ku
benim eşimde girdi sınava allah emeklerinizi boşa cıkarmasın canım.bebiş nasıl.hissetmeye başladın mı.ben hergün kendimi dinliyom ama tık yok.valla kızıyorum sana yapma iş dedik dinlemedin iş yaptın taşınacam diye, ne olur dinlen canım çok yoruldun dinlenince geçer inş.
canım o zaman hamileilk boyunca kilo alacağız ya iğnelerimizin dozu yükseliyor mu yoksa aynı mı kalıyor?
ay benim ki sınavla geçiyor, kpps ye girdim bebişin şanşına iyi gelir inş. çoçuk ana karnında başladı sınava
valla kızıyorum sana yapma iş dedik dinlemedin iş yaptın taşınacam diye, ne olur dinlen canım çok yoruldun dinlenince geçer inş.
canım o zaman hamileilk boyunca kilo alacağız ya iğnelerimizin dozu yükseliyor mu yoksa aynı mı kalıyor?
aynı kalıyor hematoloğun söylediğine göre hamilelikten önceki kilona göre ayarlanıyormuş sonraki alınan kilolar değil bizim için hamile kalmadan önceki kilon önemli demişti.hihoyyyt
CANIM HAZİRAN 15 DE BİR DOKTOR İLE GÖRÜŞMÜŞTÜK ADINI VERMEYEYİM ... TEMMUZ 5 'E RANDEVU VERMİŞTİ DOKTORA GÜVENMEK İSTEDİĞİM İÇİNDE BEKLEDİM VELHASIL PAZARTESİ GİTTİK KARINDAN ULTRASON BAKTI KESE BOŞ DEDİ.. HAFTAYA SALI TEKRAR GELİN DEDİ BOŞ GEBELİK OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.. TABİ BİZDE MORAL SIFIRLANDI... DAYANAMADIK OTURDUĞUM YERDE Bİ POLİKLİNİK VAR ORAYA GİTTİKKK VE BEBİŞİM 6,5 MM OLMUŞ KALBİ TIKIR TIKIR ATIYOR.. O YÜZDEN DOKTOR FALAN BULMUCAM KENDİME BURDA ÖZEL Bİ ÜNV. VAR ORAYA GİTCEM YARIN RAPORUMU FALAN ÇIKARTTIRCAM VE DOĞUMA KADAR BURDA TAKİP OLCAM DOĞUM YAKIN BÜYÜK Bİ HASTANEYE GİDERİM ARTIK... BUGÜN ECZANEDEN İĞNELERİMİ DE ALDIM İLK İĞNEMİDE YAPTIM .. rABBBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH....
merhaba arkadaşlar..dün hoş bir giriş yapamamış olsamada hepinizden özür diliyorum..
biliyorum biraz sert oldu yazılarım ama kusura bakmayın..
sizede haber vermek istedim..
ben bugün bebeğimi kaybettim...
bu 4. oluyor..kimyasal gebelik gecrimişim..bugün kanamam oldu bebeğim oluşmadan düştü..
cok acı birşey allahım düşmanıma dahi yaşatmasın inş..
aysu canım cok sevindim senin adına kalp atışlarınıda kendinide görmüşsün bebeğinin..allahım kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inş..
iyi akşamlar...
herkese merhaba arkadaşlar...
kızımın teyzelerine selamı var kontrolümüz iyi gecti su seviyemiz yükselmiş yeterli düzeye ulasmış gelişimimizde iyi darısı herkese inş.doktor sizi kızınızla tanıştırayım dedi kaşları bile olmuş yanaklarını filan aynı babaya benzetti tıpkı baba gercekten bir eli kafasının altında bir eli kordonun sallıyordu çok komikti işte böyle kızlar.
dün ankaradan misafirlerim vardı size haber veremedim.
saol kuzu bilgiler için
tabiki geleyimde bi hemen buluşalım sizi görmeyi çok istiyorum
kuzu bu arada izmir çiğli çok mu kötü bi yer
bizim evimiz orda
daha doğrusu eşimin teyzesinin evi
kira vermeden oturun dedi eşimin iş yerinede yakınmış
ama bir kaç kişi çiğli hiç güzel deil dedi
teyzelerı pıt pıtlarını duyduk bugun dua edenlerden Allah razı olsun ıgnelere devam Rabbım buyuk nergız herşeyın bı zcagımıza almayı nasıp etsınamanı var.. Allah evlatlarımızı ku
emine çok tatlısın ya gel salla valla
sağlıkla eksiksiz noksansız gelsinlerde varsın babaya benzesinler demi ama:uhm:
tarfil pıhtılasma değerlerin ve kilon nasıl? iğnenin dozunu ayarlarlarken onlara bakıyorlar.her 10 kg 0.1 mg ve pıhtılaşma değerine göre
Amin canım ama doktor seçimi çok önemli yazmıştım daha önceden 3 kaybım oldu ikisi iğne dozu ayarlanamamaktan.Bu konuda en iyisi ünv hastaneleri sende ankaradasın hacettepe yi öneririm.İğne dozunun fazla olmasıda kötüymüş belli bir süre sonra karaciğer yorulup iğneyi almıyormuş.Şimdi bana 0.2 verdiler inşallah bu sefer olur Allah yardımcımız olsun.CANIM HAZİRAN 15 DE BİR DOKTOR İLE GÖRÜŞMÜŞTÜK ADINI VERMEYEYİM ... TEMMUZ 5 'E RANDEVU VERMİŞTİ DOKTORA GÜVENMEK İSTEDİĞİM İÇİNDE BEKLEDİM VELHASIL PAZARTESİ GİTTİK KARINDAN ULTRASON BAKTI KESE BOŞ DEDİ.. HAFTAYA SALI TEKRAR GELİN DEDİ BOŞ GEBELİK OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.. TABİ BİZDE MORAL SIFIRLANDI... DAYANAMADIK OTURDUĞUM YERDE Bİ POLİKLİNİK VAR ORAYA GİTTİKKK VE BEBİŞİM 6,5 MM OLMUŞ KALBİ TIKIR TIKIR ATIYOR.. O YÜZDEN DOKTOR FALAN BULMUCAM KENDİME BURDA ÖZEL Bİ ÜNV. VAR ORAYA GİTCEM YARIN RAPORUMU FALAN ÇIKARTTIRCAM VE DOĞUMA KADAR BURDA TAKİP OLCAM DOĞUM YAKIN BÜYÜK Bİ HASTANEYE GİDERİM ARTIK... BUGÜN ECZANEDEN İĞNELERİMİ DE ALDIM İLK İĞNEMİDE YAPTIM .. rABBBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH....
benim eşimde girdi sınava allah emeklerinizi boşa cıkarmasın canım.bebiş nasıl.hissetmeye başladın mı.ben hergün kendimi dinliyom ama tık yok.
Amin canım ama doktor seçimi çok önemli yazmıştım daha önceden 3 kaybım oldu ikisi iğne dozu ayarlanamamaktan.Bu konuda en iyisi ünv hastaneleri sende ankaradasın hacettepe yi öneririm.İğne dozunun fazla olmasıda kötüymüş belli bir süre sonra karaciğer yorulup iğneyi almıyormuş.Şimdi bana 0.2 verdiler inşallah bu sefer olur Allah yardımcımız olsun.
canım kilom malesef 80 boyumda 1.60 biraz fazla kilom var.hemen rejime başladım zaten kilo vermem lazım.bide canım siz gebe kalıncamı dra gittiniz yoksa dr kontrolündemi gebe kaldınız ben napayım şimdi eşimle sermet sağola gitmeye karar verdik ama şimdimi gitmeliyim yoksa hamile kalıncamı canım
canım bende 5.kayıptan sonra arastırıp hamile değilken hematoloğa gitmiştim.daha önceki iğnelerin yeterli gelmediğini hamile kalınca gelmem gerektiğini söyledi,bende hamile olduğumu öğrenince önce kadın doğuma sonra hematoloğa gittim 6.haftada kanamadan dolayı aspirini kestik iğneyle devam ediyoruz allahın izniyle.en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle:Saruboceq:
Şenizbana bemiks megadyn folic plus vermişti ama hazirana kadar ertelediğimiz için hamile kaldığım zaman hiç birini kullamıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?