günaydın pıhtılı bacılarrrrrrrr.
bu gün doktora gidecem yine heyecan ve stres sardı beni.
fütfen dua edin iyi haberlerle döneyim.
akşama yazarım,herkese selamlar.
bahar yakın bir yer olursa bende 1 saat uğramak istiyorum
bana bemiks megadyn folic plus vermişti ama hazirana kadar ertelediğimiz için hamile kaldığım zaman hiç birini kullamıyordum.
valla canım benim için pek sorun olmazda baksana bizim kızlardan ses seda çıkmıyor. kimsenin gelmeye niyeti yok anlaşılan. fikri ben koydum ortaya siz yer ve zamanı ayarlayın artık. hafta içi bir güne. bu arada sen nerde oturuyordun.
canım sen ayrıntılıya girmişmiydin.?
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.
hayırlı haberlerle dön inşallah eminecim
buarada baharında dediği gibi bu hafta içinde perşembeye kadar olan bir günde buluşalımmı ne dersiniz bornova sizlere daha yakın sanırım geçen seferki gibi bornova metro önünde buluşalımmı çarşamba günü saat 13:00 gibi uyarmı izmirli tüm arkadaşlara
günaydın canımmmm.......hepinize günaydıııııııın
kızlar merhaba hepinizi e kocaman günaydın.... alıntı yapıp tektek cevap vermek istiyodum ama inanın halim yok ki tek tek bakayım....
BAHARÇELİK canım teşekkür ederim iyi dileklerin için... Tatlım Büşranın kocasının işi Karşıyaka PTT olacakmış evleri çiğlide olcak ...
ASİGÜL canım doktor şuralara demedi iğneyi nasıl batıracağımı gösterdi.. Tablodaki alanlar uygun oralara iki elinle sıkıştırıp yatay batıracakmışız... dik olunca kasa geliyormuş ve kasa gelincede morarmalar daha çok oluyormuş...
canım benim tazecik çıtır pane harcına bulanmış anne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasılsın bakalım halsizlik var değilmi off bilirim ilk zamanlar kafamı kaldıramazdım yastıktan hep böylemi olcak derdim ama geçicek bitanem. enerji veren meyveler tüket iyi gliyor. bu arada büşra mesaj atmış. bende çiğli belediyesindeyim yakınız yane gerçi evim uzak ona ama iş yerim yakın. dilerim görüşürüz birgün.
canım okudum mesajını bana uyar her türlü dediğim gibi. bu arada numaranı kaydettim. eğer karar verirseniz bana bi mesaj atman yeter canım belki giremeyip göremeyebiirim.
canım benimmm... baya halsizim ama gün günü tutmuyor dün iyiydim bugün daha kötüyüm... anlamadım gittiii...sempatiksalakcinni çabuk geçer inşallahh nasıl işe gitcem haftaya şimdiden kara kara düşünmeye başladım... inşallah daha iyi olurum...
günaydın canımmmm.......
denden iyimisin?nasıl geciyor
slm kızlar nasılsınız ?? şöyle geçmişe baktım ve kötü bir haber görmedim çok şükür...
3-4 gündür eşimin memleketindeydik ara ara geldim ama yanınızda uzun süre olamadım nihayet evime döndüm ( çok şükür)insanın evi gibisi yokmuş ...çok yorgunum kızlar kafamı kaldıracak dermanım yok sankim hepinizi çok çok öpüyorum
sanırım bize bir ekip daha lazım kocişlere dayak ekibi alsanaalsanasmile yav bazen anlamaya kafaları yetmiyo bizi ben de gülüşümün yanına gidemedimkızlar ben kaçar biraz daha uyuyayım gözlerim kapanıyor.. ayrıca kociş bana sormadan misafir davet etmişte biraz daha uyuyup kalkıp hazırlık yapayım nasıl yapacaksam....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansanada günaydın feryadcım a.s.
merhaba canım çok şükür iyiyim...yatınca iyi kalkınca :bbo: bu haldeyim.......Allahım bu günlerimizi aratmasın diyorum....
oooo yol yorgunluğu var........dinlen hayatm dinlen.....
hayırlı haberler ile gelirsin inş. canım......
oyyy canım benim nasılsın sen ben 2 gündür yatıyom zaten karpuz gibi kaydirigubbakcemile3 zor geçiyo sanırım senin hamişlik te
arkadaşlar gnd.cuma günü kontrole gittim.çok şükür herşey yolunda.kızlar iğnenin gerçekten işe yaradığına bu son sontrolde inandım ben.hiç kimse ümidini kesmesin.doktorum ikili teste de gerek görmedi.ense kalınlığı normal sınırlarda ikili teste gerek görmüyorum dedi.zamanı geldiğinde 3 lü testi yaparız dedi.kızlar allah hepinize nasip etsin.ben inanıyorum hepimiz allah ın izniyle anne olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?