Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın pıhtılı bacılarrrrrrrr.
bu gün doktora gidecem yine heyecan ve stres sardı beni.
fütfen dua edin iyi haberlerle döneyim.
akşama yazarım,herkese selamlar
.

günaydın canım... tabi heyecanlı olucan minik kelebeğini görecen bu gün:)) dualarım sizinle gelince haberlerini yaz....zemuszemus

bahar yakın bir yer olursa bende 1 saat uğramak istiyorum

valla canım benim için pek sorun olmazda baksana bizim kızlardan ses seda çıkmıyor. kimsenin gelmeye niyeti yok anlaşılan. fikri ben koydum ortaya siz yer ve zamanı ayarlayın artık. hafta içi bir güne. bu arada sen nerde oturuyordun.

bana bemiks megadyn folic plus vermişti ama hazirana kadar ertelediğimiz için hamile kaldığım zaman hiç birini kullamıyordum.

canım sen ayrıntılıya girmişmiydin.?

.

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.

baharcım bende mesajını yeni okuyabiliyorum tşk ederim gerçekten sana cvp yazıyordum

.

hayırlı haberlerle dön inşallah eminecim

buarada baharında dediği gibi bu hafta içinde perşembeye kadar olan bir günde buluşalımmı ne dersiniz bornova sizlere daha yakın sanırım geçen seferki gibi bornova metro önünde buluşalımmı çarşamba günü saat 13:00 gibi uyarmı izmirli tüm arkadaşlara

canım okudum mesajını bana uyar her türlü dediğim gibi. bu arada numaranı kaydettim. eğer karar verirseniz bana bi mesaj atman yeter canım belki giremeyip göremeyebiirim.

kızlar merhaba hepinizi e kocaman günaydın.... alıntı yapıp tektek cevap vermek istiyodum ama inanın halim yok ki tek tek bakayım....
BAHARÇELİK canım teşekkür ederim iyi dileklerin için... Tatlım Büşranın kocasının işi Karşıyaka PTT olacakmış evleri çiğlide olcak ...
ASİGÜL canım doktor şuralara demedi iğneyi nasıl batıracağımı gösterdi.. Tablodaki alanlar uygun oralara iki elinle sıkıştırıp yatay batıracakmışız... dik olunca kasa geliyormuş ve kasa gelincede morarmalar daha çok oluyormuş...

kızlar ben kaçar biraz daha uyuyayım gözlerim kapanıyor.. ayrıca kociş bana sormadan misafir davet etmişte biraz daha uyuyup kalkıp hazırlık yapayım nasıl yapacaksam....

canım benim tazecik çıtır pane harcına bulanmış anne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasılsın bakalım halsizlik var değilmi off bilirim ilk zamanlar kafamı kaldıramazdım yastıktan hep böylemi olcak derdim ama geçicek bitanem. enerji veren meyveler tüket iyi gliyor. bu arada büşra mesaj atmış. bende çiğli belediyesindeyim yakınız yane gerçi evim uzak ona ama iş yerim yakın. dilerim görüşürüz birgün.

canım benimmm... baya halsizim ama gün günü tutmuyor dün iyiydim bugün daha kötüyüm... anlamadım gittiii...sempatiksalakcinni çabuk geçer inşallahh nasıl işe gitcem haftaya şimdiden kara kara düşünmeye başladım... inşallah daha iyi olurum...

aysudecim günaydın sanada tatlı yorgunluklar bunlar inanki bebişin seni ben gelinceye kadar dinlen diye zoraki yatırıyor işte

denden iyimisin?nasıl geciyor

merhaba canım çok şükür iyiyim...yatınca iyi kalkınca :bbo: bu haldeyim.......Allahım bu günlerimizi aratmasın diyorum....

oooo yol yorgunluğu var........dinlen hayatm dinlen.....

.

hayırlı haberler ile gelirsin inş. canım......

kızlar ben kaçar biraz daha uyuyayım gözlerim kapanıyor.. ayrıca kociş bana sormadan misafir davet etmişte biraz daha uyuyup kalkıp hazırlık yapayım nasıl yapacaksam....
sanırım bize bir ekip daha lazım kocişlere dayak ekibi alsanaalsanasmile yav bazen anlamaya kafaları yetmiyo bizi ben de gülüşümün yanına gidemedim klava: kociş + kaynana yüzünden
sanada günaydın feryadcım a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oyyy canım benim nasılsın sen ben 2 gündür yatıyom zaten karpuz gibi kaydirigubbakcemile3 zor geçiyo sanırım senin hamişlik te

arkadaşlar gnd.cuma günü kontrole gittim.çok şükür herşey yolunda.kızlar iğnenin gerçekten işe yaradığına bu son sontrolde inandım ben.hiç kimse ümidini kesmesin.doktorum ikili teste de gerek görmedi.ense kalınlığı normal sınırlarda ikili teste gerek görmüyorum dedi.zamanı geldiğinde 3 lü testi yaparız dedi.kızlar allah hepinize nasip etsin.ben inanıyorum hepimiz allah ın izniyle anne olacağız

oyyy canım benim nasılsın sen ben 2 gündür yatıyom zaten karpuz gibi kaydirigubbakcemile3 zor geçiyo sanırım senin hamişlik te

evet Feryad biraz sıkıntılı ama çok şükür kendi kendime yetebiliyorum,Allahım beni hamileleğimde kimseye muhtaç etme diye çok dua ettim,geçen sefer çok çektim çünkü,şimdilik yemeğimi falanda yapabiliyorum,eşimde yardımcı oluyor zaten sağolsun.......bu günlerime şükrediyorum.......ilerde hamile ve yemek yapamayan bayanlar için bir yemek şirketi mi açsak acaba,evlere gider yemek yaparız:uhm:

gözün aydın canım,Rabbim sonuna kadar sağlıkla devamını ve yavruna kavuşmanı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…