Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim en azından kimseye muhtaç olmaman güzel..rabbim hepinizin yardımcısı olsun ...yemek şirketi fikri güzel hazır ben boştayken yemekleri yaparım ama bulaşık demeyin bana onu ben yıkamam kaydirigubbakcemile3dönüşümlü olarak yemek yaparız kızlar benim hoşuma gitti :)

Feryad bulaşıkları ben yıkarım,yeter ki yemekleri yapan birileri olsunkaydirigubbakcemile3

duş aldım biraz rahatladım......şekerleme zamanı şimdi,görüşürüz....

herkese merhaba kızlara.s.
güzin,feryad,pınar,filiz,gülüş,baharçelik,sonuyok,büşra,emine,meldal,........... nasılsınız herşey yolunda umarım.aysude çok şükür canım gözün aydın.denden hayırlı olsun.hayırlısıyla kucağınıza almayıda Allahım nasip etsin.
bana gelince değerim düşüyor çok şükür haftada bir beta baktırıcam.şöyle bir durum var dr.histeroskopi yapmamız gerek dedi çünkü rahim üst kısmı biraz çökük yani düz değilmiş.bende dedim neden rahim filmi çeken dr.temiz diye rapor yazdı düzgün değildide :uhm:ayrıntılı bir şekilde anlattı pekte kafama yattığını söyleyemem araştırmaya devam edicem.birde benim değerim mthfr:heterozigot ve 26haf.lık bir erken doğumum var.sadece aspirin içmiştim.iğneye gerek yok ben iğne vermicem dedi.kafam allak bullak tüm bildiklerimi,öğrendiklerimi unuttum vallahi kızlar.:çok üzgünüm:kafam çok karıştı.2007de yılın dr.u seçilmiş.heryerden insanlar geliyor ve teşhisleri sonucunda çok hastası çocuk sahibi olmuş.hastane türbe gibi olmuş.bekleme odasında diğer hastalarla konuştumda bunları öğrendim.ali fuat şengör ismi.
işte böyle hatırladığım büşra bu operasyonu geçirmişti ve şuan hamile.yaptırsam ne olur yaptırmasam ne olur :uhm:çok korkuyorum

Feryad bulaşıkları ben yıkarım,yeter ki yemekleri yapan birileri olsunkaydirigubbakcemile3

duş aldım biraz rahatladım......şekerleme zamanı şimdi,görüşürüz....
canım yat dinlen sen ben de evimi siliyorum ondan sonra güzel bir duş ta beni bekliyor kısmetse

canım ben iyiyim şükür bir kaç günlük hava değişimi iyi geldi sanırım ...
canım inş. sen de adam gibi bir doktor bulursun da içine siner ...rabbim yardımcın olsun

slm cnm benimde ilk hamilelikte gittiğim doktorum aynı şeyi söylemişti ve operasyonla düzeltelim dedi ama ne gariptirki onun dışında hiçbir doktor o çöküntüyü görmedi ve operasyona gerek yok dedi. benimde kafam çok karışmıştı yeni gittiğim doktorda oerasyona değer nitelikte değil bu bebeğin belki diğer hamilelere göre aşağıda taşınacağı anlamına gelir dediği için bende operasyondan vazgeçtim.birde allah nasip ederse bu şekilde sağlıklı doğum yapan insanlarda var nasılsa o çöküntünün daha ileri safhada olan kişileride gördüm ben ve kısmet dedim bakalım henüz yeni bir hamilelik söz konusu değil bekleyip göreceğiz. sanada tavsiyem için ne şekilde rahat edecek ise o şekilde yap ve huzurlu ol önemli olan ilk önce senin ne şekilde kendini rahat hissedeceğin allah yardımcın olsun cnm

bu arada benim kitapçı hala kitaplarımı getirtemedi... pöhhhhhhh çıkmaz ayın son çarşambasında okurum artıkk.... bu arada polisiye gerilim okumaya başladım:))

slm arkadaşlar nasılsınızzzzzzzzz. kitap okumak isteyen arkadaşlara benim tavsiyede bulunmak istediğim bi kitap var. YARIM AŞKIN TAM MAHKUMU yazarı benim kaynım Hüseyin KÖSEOĞLU olur daha yeni çıktı :) okumanızı tavsiye ederrim..

herkese selam...
bahar meldal persembe günü 13.00 yapsak olurmu ogün bizim fetusun kalp ekosu çekilecek ege üniv.de hazır oraya gelicem olurmu ?

Arkadaşlar merhaba,
Aranızda hiç İstanbul'da ikamet eden yok muuuu?.
Benim istanbul'da iyi bir hematolog bulmam lazım. Ama hiç kimseyi bilmiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz? :kedi:

feryad denden bulasıkları ben hallederim büyük bir zevkle ne iş olsa yaparımaklinialirimsmile
nisanurhak canım doktor için önemli olan senin içine sinmesi aklına yatması gerekir biraz daha arastr olmazsa

araştır canım tabi ki allah kalbine göre versin bu işler biraz şans biraz kısmet işi gerçekten dr ne kadar iyi olursa olsun ödüllü de olsa allah ol demeden birşey olmuyor canım o yüzden önce rabbim nasip etsin inş yavrunu kucağına alırsın en kısa zamanda rabbim bizlerede nasip etsin inş
herkese selam...
bahar meldal persembe günü 13.00 yapsak olurmu ogün bizim fetusun kalp ekosu çekilecek ege üniv.de hazır oraya gelicem olurmu ?
tam öğlen sıcağında ben gelemem bornovaya eşimin arabasıda yok bıraksın desem şirinyerde buluşalım diyorum ve biraz erken saatte sabah 10-11 gibi falan olabilir hiç olmassa öğlen sıcağında gölge biryerde oturuyor oluruz

ddilek üniversitelerin hemotologlarını arastır istersen?daha olmadı git sor özelden muayene gelicem de durumunu pıhtılaşma problemini anlat sana yardımcı olurlar izmir olsa isim çokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…