evet Feryad biraz sıkıntılı ama çok şükür kendi kendime yetebiliyorum,Allahım beni hamileleğimde kimseye muhtaç etme diye çok dua ettim,geçen sefer çok çektim çünkü,şimdilik yemeğimi falanda yapabiliyorum,eşimde yardımcı oluyor zaten sağolsun.......bu günlerime şükrediyorum.......ilerde hamile ve yemek yapamayan bayanlar için bir yemek şirketi mi açsak acaba,evlere gider yemek yaparız:uhm:
canım yat dinlen sen ben de evimi siliyorum ondan sonra güzel bir duş ta beni bekliyor kısmetseFeryad bulaşıkları ben yıkarım,yeter ki yemekleri yapan birileri olsunkaydirigubbakcemile3
duş aldım biraz rahatladım......şekerleme zamanı şimdi,görüşürüz....
herkese merhaba kızlara.s.
güzin,feryad,pınar,filiz,gülüş,baharçelik,sonuyok,büşra,emine,meldal,........... nasılsınız herşey yolunda umarım.aysude çok şükür canım gözün aydın.denden hayırlı olsun.hayırlısıyla kucağınıza almayıda Allahım nasip etsin.
bana gelince değerim düşüyor çok şükür haftada bir beta baktırıcam.şöyle bir durum var dr.histeroskopi yapmamız gerek dedi çünkü rahim üst kısmı biraz çökük yani düz değilmiş.bende dedim neden rahim filmi çeken dr.temiz diye rapor yazdı düzgün değildide :uhm:ayrıntılı bir şekilde anlattı pekte kafama yattığını söyleyemem araştırmaya devam edicem.birde benim değerim mthfr:heterozigot ve 26haf.lık bir erken doğumum var.sadece aspirin içmiştim.iğneye gerek yok ben iğne vermicem dedi.kafam allak bullak tüm bildiklerimi,öğrendiklerimi unuttum vallahi kızlar.:çok üzgünüm:kafam çok karıştı.2007de yılın dr.u seçilmiş.heryerden insanlar geliyor ve teşhisleri sonucunda çok hastası çocuk sahibi olmuş.hastane türbe gibi olmuş.bekleme odasında diğer hastalarla konuştumda bunları öğrendim.ali fuat şengör ismi.
işte böyle hatırladığım büşra bu operasyonu geçirmişti ve şuan hamile.yaptırsam ne olur yaptırmasam ne olur :uhm:çok korkuyorum
herkese merhaba kızlara.s.
güzin,feryad,pınar,filiz,gülüş,baharçelik,sonuyok,büşra,emine,meldal,........... nasılsınız herşey yolunda umarım.aysude çok şükür canım gözün aydın.denden hayırlı olsun.hayırlısıyla kucağınıza almayıda Allahım nasip etsin.
bana gelince değerim düşüyor çok şükür haftada bir beta baktırıcam.şöyle bir durum var dr.histeroskopi yapmamız gerek dedi çünkü rahim üst kısmı biraz çökük yani düz değilmiş.bende dedim neden rahim filmi çeken dr.temiz diye rapor yazdı düzgün değildide :uhm:ayrıntılı bir şekilde anlattı pekte kafama yattığını söyleyemem araştırmaya devam edicem.birde benim değerim mthfr:heterozigot ve 26haf.lık bir erken doğumum var.sadece aspirin içmiştim.iğneye gerek yok ben iğne vermicem dedi.kafam allak bullak tüm bildiklerimi,öğrendiklerimi unuttum vallahi kızlar.:çok üzgünüm:kafam çok karıştı.2007de yılın dr.u seçilmiş.heryerden insanlar geliyor ve teşhisleri sonucunda çok hastası çocuk sahibi olmuş.hastane türbe gibi olmuş.bekleme odasında diğer hastalarla konuştumda bunları öğrendim.ali fuat şengör ismi.
işte böyle hatırladığım büşra bu operasyonu geçirmişti ve şuan hamile.yaptırsam ne olur yaptırmasam ne olur :uhm:çok korkuyorum
SELAM ... bitirdinmi canım uçurtma avcısını çocukları oldumu.?
araştır canım tabi ki allah kalbine göre versin bu işler biraz şans biraz kısmet işi gerçekten dr ne kadar iyi olursa olsun ödüllü de olsa allah ol demeden birşey olmuyor canım o yüzden önce rabbim nasip etsin inş yavrunu kucağına alırsın en kısa zamanda rabbim bizlerede nasip etsin inşherkese merhaba kızlara.s.
tam öğlen sıcağında ben gelemem bornovaya eşimin arabasıda yok bıraksın desem şirinyerde buluşalım diyorum ve biraz erken saatte sabah 10-11 gibi falan olabilir hiç olmassa öğlen sıcağında gölge biryerde oturuyor oluruzherkese selam...
bahar meldal persembe günü 13.00 yapsak olurmu ogün bizim fetusun kalp ekosu çekilecek ege üniv.de hazır oraya gelicem olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?