Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonuyok persembe sabahtanda bana uyar bu sefer buluşalım hazır doktor iyi demişken.öğleden sonra 1-4 arası randevu.

ddilek üniversitelerin hemotologlarını arastır istersen?daha olmadı git sor özelden muayene gelicem de durumunu pıhtılaşma problemini anlat sana yardımcı olurlar izmir olsa isim çokta

canım ya sermet sağolu sen önermiştin canım bide senin gittiğin hematoloğu veya önerebileceklerinin adını yazarmısın

ddilek üniversitelerin hemotologlarını arastır istersen?daha olmadı git sor özelden muayene gelicem de durumunu pıhtılaşma problemini anlat sana yardımcı olurlar izmir olsa isim çokta

pardon ddilek sana yazmışım ama ekine cevap yazmıştım

Çok sağol canım, bende az önce üniversitel hst.lerini araştırıyordum. Ancak bu alt bir birim sanırım. Randevu bölümlerinde Hematoloji diye bir bölüm yazmıyor. Direkt kadın doğum olarak mı gitmeliyim ?

canım benim için yer önemli değil hamile olan sizler olduğunuz için seçim sizin elbetteki o zaman şirinyerde buluşma yerini yaz tatlım saatide ona göre bahara da haber verelim perşembeye buluşalım olur mu

herkese selam...
bahar meldal persembe günü 13.00 yapsak olurmu ogün bizim fetusun kalp ekosu çekilecek ege üniv.de hazır oraya gelicem olurmu ?

canım benim için yer önemli değil hamile olan sizler olduğunuz için seçim sizin elbetteki o zaman şirinyerde buluşma yerini yaz tatlım saatide ona göre bahara da haber verelim perşembeye buluşalım olur mu

valla bana uyar dedim yaa kararlaştırın buluşalım.

slm canım umarım iyisindir bebeğinde sende...Allah kimseye muhtaç etmesin gerçektende ben inan lohusalıkta bunu daha çok anladım.eve gelince.inşallah hamileliğin çok rahat geçer tatlım.ama dikkatte et kendine.ben ve Mert iyiyiz şimdilik sadece uykusuz geceler çok zor alışacam mecbur tabiki.gazlı oğlum benim durmadan emmek istiyo.çayımı bile içemez oldum.yemekleri nöbetleşe yiyoruz eşimle :))) ay karnındayken daha rahatmış insan...bol bol uyuyun şimdiden GÜLÜŞÜMMM sende canım bol bol fırsat buldukça dinlen canım umarım sende iyisindir.benim mert tüm vaktimi alıyo geçmişi tam okuyamadım inanın.son üç sayfaya baktım şimdilik.Mert sızlanıyo uyanmak üzere.
Aysude sanada hayırlı olsun umarım rahat bir hamilelik geçirirsin sende.
AZDALAR sanada yazamadım canım.bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
FERYAD umarım Allah en kısa zamanda sana da nasip eder bebek.hadi kendinize ii bakın mert ağlıyo

tarfil canım sermet bet sonuyok ravza eminenin doktorları ve benim iki arkadaşım daha gidiyor ona gayette memnunlar şuan iyiysen hamile kalınca git derim yinede sen bilirsin.hematoloğa ege üniv.filiz özkeçeciye gittim onuda tüp bebek yaptıran bir arkadaştan öğrenmiştim gerçekten bu konularda uzman.
canım eğer müsaitsen sende gel buluşmaya .özelden sana mesaj atamıyorum neden?

ekin mutlaka vardır canım kan hast.heleki üniv.de mutlaka vardır.allah korusun kanser v.b.kan hastalıklarına bu bölüm bakıyor.birde ben tüp bebek tedavisi gören arkadasımdan öğrendim tüp bebek tedavisi görenleri genelde yönlendiriyorlarmış bilgin olsun.

arkadaşlar ben de mthfr v h 1299r heterozigot,beta fibronijen-455g-a heterozigot,mthfra1298c homozigot mutasyonlar saptandı.Sizce durumum çok mu vahim (((((((2 düşüğüm var.gittiğim hematolog sabah akşam 0,3lük iğne önerdi gebelik öncesinde coraspine gerek yok dedi aynı şekilde kadın doğumcumda coraspine gerek yok dedi ama ben günde 1 elevit ve coraspin içiyorum.sorun olur mu gebe kalınca dr um izmir de namık demir giden varmı kendisine.

olumunekankayizsmile
çok saol canım bende hamile kalınca gitmeyi düşünüyorum.ama kafamda soru işareti kalmasın gitceğim isimler belli olsun istedim canım umarım biran önce hamile kalabilirim.....

canım görüşmeyi çok isterim benim halimden anlayacak birileriyle konuşmak banada çok ii gelirdi ama malesefff eşim müsade etmez

özelden mesaj olayınıda bilmiyorum ki canım nasıl yapıcam ayarları yeni sayılırım çok ii bilmiyorum olumunekankayizsmile

zehrayede canım ne mutlu sana varsın okadarcık eziyeti oluversin allah sizlerde güç kuvvet versin

sağol canım senide bir çırpıda kurtarsın canım...tabii diğer ismini sayamadığım diğer arkadaşlar baharçelik ,sonuyok ,emine , ve tüm bekleyenler sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah.hamile olmayanlarda en kısa zamanda kalır inşallah.
iyi akşamlar kızlar

canım benim rahim de problemli..birçok dr düzeltmeye gerek yok,bu şekilde doğuran çok bayan var dediler..ama sonradan keşke dememek için ameliyat oldum,rahim düzeltildi.ve ben ameliyattan 2 ay sonra ilk kez kendiliğinden hamile kalmıştım.sonra pıhtılaşmadan düştü bebeğim ama olsun..
bence sen de ilerde keşke dememek adına bu ameliyatı düşün derim canım..
yinede sen bilirsin..
rahimdeki çöküklüğü her dr anlayamıyor maalesef bu arada..

kızlar merhaba genetik test sonuçlarımı bugün aldım kafam karıştı, pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendim bunların ve size sormak istedim. bana anlatabilrimisiniz bunlar ne demek
Moleküler genetik analiz raporunda; "Faktör II (protrombin) - 20210 G A mutasyonunu taşımadığı, Faktör V Leiden -1691 G A mutasyonunu heterozigot olarak, MTHFR - 677 C T polimorfizmini ise homozigot mutant olarak taşıdığı saptanmıştır" yazıyor. ???????????????

merhaba gecen sene bende gitmiştim baharın doktoruda o.namık beyde bu konuda uzmanlardan ben uzak olduğu için devam edememiştim.hayırlısı olun

Arkadaşlar merhaba,
Aranızda hiç İstanbul'da ikamet eden yok muuuu?.
Benim istanbul'da iyi bir hematolog bulmam lazım. Ama hiç kimseyi bilmiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz? :kedi:

canım m erhaba..
bende istanbuldayım ama buradki arkadaşlar hep ist.dışı old.için ben doktorumu kendim bulmak zorunda kaldım..
üniv.hastaneleri en iyisi..
hematoloji bölümü,iç hastalıkları bölümünün içinde hizmet veriyor.kadın doğumda değil yanii..
ben cerrahpaşadan prof.teoman soysalı buldum,çok araştırmalar yapmış bir dr.aynı zamanda türk hematoloji derneğinde görevli.bir de prof.mutlu arat var ama o özelde.muayenesi de 300 liraymış.ben teoman beye randevu almıştım,150 lira muayenesi.ama ertesi günü tatile çıkıyordu.o yüzden iptal ettim.daha dönmedi tatilden.

aysudecim günaydın sanada tatlı yorgunluklar bunlar inanki bebişin seni ben gelinceye kadar dinlen diye zoraki yatırıyor işte
sanırım öyle kafayı kaldıramıyorum inşallah kısa sürede düzelir...

inşallah...

ayyy böyle devam edersin inşallah... ben baya kötüyüm çünkü kokudan aşırı etkileniyorum.... bende kendi kendime yetebilirim inşallah....

ayyy evet evettt ben de varımmm.......

canım benim de 3. kürtajdan sonra doğru düzgün adet olamadığım için histereskopi yapalım demişti doktor kabul ettim ve gerçekten kolay bi işlem histereskopi yapıldı ertesi gün işe gittim.... anestezi ile yapılıyor ve kesinlikle olmalısın bu ameliyatı derim kendi adıma....

pınar canım gözün aydın bu sefer allahın izniyle inş.
aysude yani dikmi batıracağız iğneyi?
yok canım dik değil yatay batırcakmışız iğneyi....

iyi dileklerin için teşekkürler...

öncelikle çok geçmiş olsun... bunlar kanda pıhtılaşma ile ilgili genetik olarak yapılan testler.... homozigot olanlar biraz daha etkili heterezigot olanlara göre... gebelik öncesi vitamin desteği ve gebelikte kan sulandırıcı iğne önereceklerdir diye düşünüyorum....

pınar canım gözün aydın bu sefer allahın izniyle inş.
aysude yani dikmi batıracağız iğneyi?
canım yan batıracaksın iğneyi dik batırınca kasa geliyormuş ve bu da morarma ve bezeye sebep olabiliyormuş...
zehrayade hoşgeldin canım Allah kolaylık versin Kadir Mert'in gaz sorunu biran önce geçer inş. ben erkek bebeklerde gaz probleminin daha fazla olduğunu duymuştum ama bu bir söylenti ne kadar doğrudur bilemem ...iyi dileklerin için sağol Allah razı olsun

canım hoşgeldin seninle tüp bebek topiğinde karşılaşmıştık ben pek anlamam tahlillerden ama bizim kızlar seni aydınlatırlar geç gelirse cevabın merka etme opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin ne yaptın misafirlerini
eşim geldi sofra hazırlayacam şimdi sonra görüşürüz çooook öpüyorum kuzum beniiiiiim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…