ddilek üniversitelerin hemotologlarını arastır istersen?daha olmadı git sor özelden muayene gelicem de durumunu pıhtılaşma problemini anlat sana yardımcı olurlar izmir olsa isim çokta
ddilek üniversitelerin hemotologlarını arastır istersen?daha olmadı git sor özelden muayene gelicem de durumunu pıhtılaşma problemini anlat sana yardımcı olurlar izmir olsa isim çokta
pardon ddilek sana yazmışım ama ekine cevap yazmıştım
araştır canım tabi ki allah kalbine göre versin bu işler biraz şans biraz kısmet işi gerçekten dr ne kadar iyi olursa olsun ödüllü de olsa allah ol demeden birşey olmuyor canım o yüzden önce rabbim nasip etsin inş yavrunu kucağına alırsın en kısa zamanda rabbim bizlerede nasip etsin inş
tam öğlen sıcağında ben gelemem bornovaya eşimin arabasıda yok bıraksın desem şirinyerde buluşalım diyorum ve biraz erken saatte sabah 10-11 gibi falan olabilir hiç olmassa öğlen sıcağında gölge biryerde oturuyor oluruz
herkese selam...
bahar meldal persembe günü 13.00 yapsak olurmu ogün bizim fetusun kalp ekosu çekilecek ege üniv.de hazır oraya gelicem olurmu ?
araştır canım tabi ki allah kalbine göre versin bu işler biraz şans biraz kısmet işi gerçekten dr ne kadar iyi olursa olsun ödüllü de olsa allah ol demeden birşey olmuyor canım o yüzden önce rabbim nasip etsin inş yavrunu kucağına alırsın en kısa zamanda rabbim bizlerede nasip etsin inş
tam öğlen sıcağında ben gelemem bornovaya eşimin arabasıda yok bıraksın desem şirinyerde buluşalım diyorum ve biraz erken saatte sabah 10-11 gibi falan olabilir hiç olmassa öğlen sıcağında gölge biryerde oturuyor oluruz
canım benim için yer önemli değil hamile olan sizler olduğunuz için seçim sizin elbetteki o zaman şirinyerde buluşma yerini yaz tatlım saatide ona göre bahara da haber verelim perşembeye buluşalım olur mu
evet Feryad biraz sıkıntılı ama çok şükür kendi kendime yetebiliyorum,Allahım beni hamileleğimde kimseye muhtaç etme diye çok dua ettim,geçen sefer çok çektim çünkü,şimdilik yemeğimi falanda yapabiliyorum,eşimde yardımcı oluyor zaten sağolsun.......bu günlerime şükrediyorum.......ilerde hamile ve yemek yapamayan bayanlar için bir yemek şirketi mi açsak acaba,evlere gider yemek yaparız:uhm:
olumunekankayizsmiletarfil canım sermet bet sonuyok ravza eminenin doktorları ve benim iki arkadaşım daha gidiyor ona gayette memnunlar şuan iyiysen hamile kalınca git derim yinede sen bilirsin.hematoloğa ege üniv.filiz özkeçeciye gittim onuda tüp bebek yaptıran bir arkadaştan öğrenmiştim gerçekten bu konularda uzman.
canım eğer müsaitsen sende gel buluşmaya .özelden sana mesaj atamıyorum neden?
zehrayede canım ne mutlu sana varsın okadarcık eziyeti oluversin allah sizlerde güç kuvvet versin
herkese merhaba kızlara.s.
güzin,feryad,pınar,filiz,gülüş,baharçelik,sonuyok,büşra,emine,meldal,........... nasılsınız herşey yolunda umarım.aysude çok şükür canım gözün aydın.denden hayırlı olsun.hayırlısıyla kucağınıza almayıda Allahım nasip etsin.
bana gelince değerim düşüyor çok şükür haftada bir beta baktırıcam.şöyle bir durum var dr.histeroskopi yapmamız gerek dedi çünkü rahim üst kısmı biraz çökük yani düz değilmiş.bende dedim neden rahim filmi çeken dr.temiz diye rapor yazdı düzgün değildide :uhm:ayrıntılı bir şekilde anlattı pekte kafama yattığını söyleyemem araştırmaya devam edicem.birde benim değerim mthfr:heterozigot ve 26haf.lık bir erken doğumum var.sadece aspirin içmiştim.iğneye gerek yok ben iğne vermicem dedi.kafam allak bullak tüm bildiklerimi,öğrendiklerimi unuttum vallahi kızlar.:çok üzgünüm:kafam çok karıştı.2007de yılın dr.u seçilmiş.heryerden insanlar geliyor ve teşhisleri sonucunda çok hastası çocuk sahibi olmuş.hastane türbe gibi olmuş.bekleme odasında diğer hastalarla konuştumda bunları öğrendim.ali fuat şengör ismi.
işte böyle hatırladığım büşra bu operasyonu geçirmişti ve şuan hamile.yaptırsam ne olur yaptırmasam ne olur :uhm:çok korkuyorum
arkadaşlar ben de mthfr v h 1299r heterozigot,beta fibronijen-455g-a heterozigot,mthfra1298c homozigot mutasyonlar saptandı.Sizce durumum çok mu vahim(((((((2 düşüğüm var.gittiğim hematolog sabah akşam 0,3lük iğne önerdi gebelik öncesinde coraspine gerek yok dedi aynı şekilde kadın doğumcumda coraspine gerek yok dedi ama ben günde 1 elevit ve coraspin içiyorum.sorun olur mu gebe kalınca dr um izmir de namık demir giden varmı kendisine.
Arkadaşlar merhaba,
Aranızda hiç İstanbul'da ikamet eden yok muuuu?.
Benim istanbul'da iyi bir hematolog bulmam lazım. Ama hiç kimseyi bilmiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz? :kedi:
sanırım öyle kafayı kaldıramıyorum inşallah kısa sürede düzelir...aysudecim günaydın sanada tatlı yorgunluklar bunlar inanki bebişin seni ben gelinceye kadar dinlen diye zoraki yatırıyor işte
inşallah...arkadaşlar gnd.cuma günü kontrole gittim.çok şükür herşey yolunda.kızlar iğnenin gerçekten işe yaradığına bu son sontrolde inandım ben.hiç kimse ümidini kesmesin.doktorum ikili teste de gerek görmedi.ense kalınlığı normal sınırlarda ikili teste gerek görmüyorum dedi.zamanı geldiğinde 3 lü testi yaparız dedi.kızlar allah hepinize nasip etsin.ben inanıyorum hepimiz allah ın izniyle anne olacağız
ayyy böyle devam edersin inşallah... ben baya kötüyüm çünkü kokudan aşırı etkileniyorum.... bende kendi kendime yetebilirim inşallah....evet Feryad biraz sıkıntılı ama çok şükür kendi kendime yetebiliyorum,Allahım beni hamileleğimde kimseye muhtaç etme diye çok dua ettim,geçen sefer çok çektim çünkü,şimdilik yemeğimi falanda yapabiliyorum,eşimde yardımcı oluyor zaten sağolsun.......bu günlerime şükrediyorum.......ilerde hamile ve yemek yapamayan bayanlar için bir yemek şirketi mi açsak acaba,evlere gider yemek yaparız:uhm:
ayyy evet evettt ben de varımmm.......canım benim en azından kimseye muhtaç olmaman güzel..rabbim hepinizin yardımcısı olsun ...yemek şirketi fikri güzel hazır ben boştayken yemekleri yaparım ama bulaşık demeyin bana onu ben yıkamam kaydirigubbakcemile3dönüşümlü olarak yemek yaparız kızlar benim hoşuma gitti :)
canım benim de 3. kürtajdan sonra doğru düzgün adet olamadığım için histereskopi yapalım demişti doktor kabul ettim ve gerçekten kolay bi işlem histereskopi yapıldı ertesi gün işe gittim.... anestezi ile yapılıyor ve kesinlikle olmalısın bu ameliyatı derim kendi adıma....herkese merhaba kızlara.s.
güzin,feryad,pınar,filiz,gülüş,baharçelik,sonuyok,büşra,emine,meldal,........... nasılsınız herşey yolunda umarım.aysude çok şükür canım gözün aydın.denden hayırlı olsun.hayırlısıyla kucağınıza almayıda Allahım nasip etsin.
bana gelince değerim düşüyor çok şükür haftada bir beta baktırıcam.şöyle bir durum var dr.histeroskopi yapmamız gerek dedi çünkü rahim üst kısmı biraz çökük yani düz değilmiş.bende dedim neden rahim filmi çeken dr.temiz diye rapor yazdı düzgün değildide :uhm:ayrıntılı bir şekilde anlattı pekte kafama yattığını söyleyemem araştırmaya devam edicem.birde benim değerim mthfr:heterozigot ve 26haf.lık bir erken doğumum var.sadece aspirin içmiştim.iğneye gerek yok ben iğne vermicem dedi.kafam allak bullak tüm bildiklerimi,öğrendiklerimi unuttum vallahi kızlar.:çok üzgünüm:kafam çok karıştı.2007de yılın dr.u seçilmiş.heryerden insanlar geliyor ve teşhisleri sonucunda çok hastası çocuk sahibi olmuş.hastane türbe gibi olmuş.bekleme odasında diğer hastalarla konuştumda bunları öğrendim.ali fuat şengör ismi.
işte böyle hatırladığım büşra bu operasyonu geçirmişti ve şuan hamile.yaptırsam ne olur yaptırmasam ne olur :uhm:çok korkuyorum
yok canım dik değil yatay batırcakmışız iğneyi....pınar canım gözün aydın bu sefer allahın izniyle inş.
aysude yani dikmi batıracağız iğneyi?
iyi dileklerin için teşekkürler...slm canım umarım iyisindir bebeğinde sende...Allah kimseye muhtaç etmesin gerçektende ben inan lohusalıkta bunu daha çok anladım.eve gelince.inşallah hamileliğin çok rahat geçer tatlım.ama dikkatte et kendine.ben ve Mert iyiyiz şimdilik sadece uykusuz geceler çok zor alışacam mecbur tabiki.gazlı oğlum benim durmadan emmek istiyo.çayımı bile içemez oldum.yemekleri nöbetleşe yiyoruz eşimle :))) ay karnındayken daha rahatmış insan...bol bol uyuyun şimdiden GÜLÜŞÜMMM sende canım bol bol fırsat buldukça dinlen canım umarım sende iyisindir.benim mert tüm vaktimi alıyo geçmişi tam okuyamadım inanın.son üç sayfaya baktım şimdilik.Mert sızlanıyo uyanmak üzere.
Aysude sanada hayırlı olsun umarım rahat bir hamilelik geçirirsin sende.
AZDALAR sanada yazamadım canım.bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
FERYAD umarım Allah en kısa zamanda sana da nasip eder bebek.hadi kendinize ii bakın mert ağlıyo
öncelikle çok geçmiş olsun... bunlar kanda pıhtılaşma ile ilgili genetik olarak yapılan testler.... homozigot olanlar biraz daha etkili heterezigot olanlara göre... gebelik öncesi vitamin desteği ve gebelikte kan sulandırıcı iğne önereceklerdir diye düşünüyorum....kızlar merhaba genetik test sonuçlarımı bugün aldım kafam karıştı, pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendim bunların ve size sormak istedim. bana anlatabilrimisiniz bunlar ne demek
Moleküler genetik analiz raporunda; "Faktör II (protrombin) - 20210 G A mutasyonunu taşımadığı, Faktör V Leiden -1691 G A mutasyonunu heterozigot olarak, MTHFR - 677 C T polimorfizmini ise homozigot mutant olarak taşıdığı saptanmıştır" yazıyor. ???????????????
canım yan batıracaksın iğneyi dik batırınca kasa geliyormuş ve bu da morarma ve bezeye sebep olabiliyormuş...pınar canım gözün aydın bu sefer allahın izniyle inş.
aysude yani dikmi batıracağız iğneyi?
zehrayade hoşgeldin canım Allah kolaylık versin Kadir Mert'in gaz sorunu biran önce geçer inş. ben erkek bebeklerde gaz probleminin daha fazla olduğunu duymuştum ama bu bir söylenti ne kadar doğrudur bilemem ...iyi dileklerin için sağol Allah razı olsunslm canım umarım iyisindir bebeğinde sende...Allah kimseye muhtaç etmesin gerçektende ben inan lohusalıkta bunu daha çok anladım.eve gelince.inşallah hamileliğin çok rahat geçer tatlım.ama dikkatte et kendine.ben ve Mert iyiyiz şimdilik sadece uykusuz geceler çok zor alışacam mecbur tabiki.gazlı oğlum benim durmadan emmek istiyo.çayımı bile içemez oldum.yemekleri nöbetleşe yiyoruz eşimle :))) ay karnındayken daha rahatmış insan...bol bol uyuyun şimdiden GÜLÜŞÜMMM sende canım bol bol fırsat buldukça dinlen canım umarım sende iyisindir.benim mert tüm vaktimi alıyo geçmişi tam okuyamadım inanın.son üç sayfaya baktım şimdilik.Mert sızlanıyo uyanmak üzere.
Aysude sanada hayırlı olsun umarım rahat bir hamilelik geçirirsin sende.
AZDALAR sanada yazamadım canım.bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
FERYAD umarım Allah en kısa zamanda sana da nasip eder bebek.hadi kendinize ii bakın mert ağlıyo
kızlar merhaba genetik test sonuçlarımı bugün aldım kafam karıştı, pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendim bunların ve size sormak istedim. bana anlatabilrimisiniz bunlar ne demek
Moleküler genetik analiz raporunda; "Faktör II (protrombin) - 20210 G A mutasyonunu taşımadığı, Faktör V Leiden -1691 G A mutasyonunu heterozigot olarak, MTHFR - 677 C T polimorfizmini ise homozigot mutant olarak taşıdığı saptanmıştır" yazıyor. ???????????????
sanırım öyle kafayı kaldıramıyorum inşallah kısa sürede düzelir...
inşallah...
ayyy böyle devam edersin inşallah... ben baya kötüyüm çünkü kokudan aşırı etkileniyorum.... bende kendi kendime yetebilirim inşallah....
ayyy evet evettt ben de varımmm.......
canım benim de 3. kürtajdan sonra doğru düzgün adet olamadığım için histereskopi yapalım demişti doktor kabul ettim ve gerçekten kolay bi işlem histereskopi yapıldı ertesi gün işe gittim.... anestezi ile yapılıyor ve kesinlikle olmalısın bu ameliyatı derim kendi adıma....
yok canım dik değil yatay batırcakmışız iğneyi....
iyi dileklerin için teşekkürler...
öncelikle çok geçmiş olsun... bunlar kanda pıhtılaşma ile ilgili genetik olarak yapılan testler.... homozigot olanlar biraz daha etkili heterezigot olanlara göre... gebelik öncesi vitamin desteği ve gebelikte kan sulandırıcı iğne önereceklerdir diye düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?