Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aaa merhaba feryadcım, nasılsın? neler yapıyosun?
çok sağol aysude arkadaşım.. araştırıyorum bende.. aynı durumda olan arkadaslarımızın tecrübelerini paylasmak isterim...

aaa merhaba feryadcım, nasılsın? neler yapıyosun?
çok sağol aysude arkadaşım.. araştırıyorum bende.. aynı durumda olan arkadaslarımızın tecrübelerini paylasmak isterim...

mrb canım ne yapayım ben de beklemedeyim kendiliğinden hamiş kalayım diye :Saruboceq:dua ediyorum kaydirigubbakcemile3 sen ne yaptın nasılsın ?

mrb canım ne yapayım ben de beklemedeyim kendiliğinden hamiş kalayım diye :Saruboceq:dua ediyorum kaydirigubbakcemile3 sen ne yaptın nasılsın ?

aahh ahhh keske.. onun için hep beklemedeyiz zaten
napim iste son negatif sonucumun da bunalımını atlattıktan sonra, doktorumla görüstüm tutmamasına şaşırdığını söyledi, hersey yolunda gidiyor hiçbişeye gerek yok, seninkiler şanssızlık, istersen bu deneme öncesi histereskopi yaparız dedi ama bence birseyler olmalıydı. ve genetik testlerden basladım işe... bu forum sağolsun valla ya, çok bilgi ediniyo insan, yoksa nerden bilicez bunları... devlette yaptırmakta ısrar ettim, basardım da :) yetti havalara savurduğumuz paralar ya, kolay mı kazanılıyo... neyse iste krmozomlarda bir sorun çıkmazken yazdığım gibi genetik testlerle birlikte yapılan pıhtılasma testlerinde sorun çıktı, onları anlamaya çalısıyorum arastırıyorum: "Faktör II (protrombin) - 20210 G A mutasyonunu taşımadığı, Faktör V Leiden -1691 G A mutasyonunu heterozigot olarak, MTHFR - 677 C T polimorfizmini ise homozigot mutant olarak taşıdığı saptanmıştır" yazıyor raporda... diğer kan tahlillerinin sonucunu bugün alamadım, bazı eksikler varmış ama olsun, ısrarlıyım hepsini ssk ile yaptırıcam :)
rahim filmim de cekilmemisti benim, doktor deneme öncesi histereskopi dedi ama histereskopide tüpler görüntüleneemiyomus forumdan bir arkaadas öyle dedi, o konuda da ne yapmalıyım kararsızım vs vs :)

canım hoşgeldin.....güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.......sizin iyi olmanızada çok sevindim........gaz problemi çabucak geçer inş.annesi.....bir ara doğum hikayenide anlat,epidurali merak ediyorum........gazsız ve bol uykulu geceler size......

Canım, verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.
Notlarımı aldım. Allah razı olsun.
Benim gibi yolunu bulmaya çalışanlara yol gösteren tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.

burayadami el attin kis kaydirigubbakcemile3 sen soyleidkten sonra bende arastiriyorum ay aptal oldum yaaaa sempatiksalakcinni ,her okudugum yazida yeni yeni seyler cikio karsima.bu kadar okumakta iyimi bilmiyorum :uhm: .ya bu kanda pihtilasma testi dusuk yasiyanlarmi yaptiriyo kromozom testim normal cikti pishtilasma testini yaptirmasam olmazmi :bbo:

Araştır bakalım canım bişey bulursan önlem alırsın olmadı kafan rahat eder ben ard arda 2 düşükten sonra yaptırmıştım o testleri kan da pıhtılaşma antikorlarda düzensizlik tespit edilmişti ama sonra hamile kalamadım araştırma sonucu eşimin sperm sayısında ciddi denilebilecek oranda düşme tespit edildive tüp bebek denedik işte şimdi de kafamı dinleyecem biraz .. hayırlısı Allahtan artık

merhabalar güzel arkadaşlarım.
iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarımıda ayrıca öpüyorum.
sizlere çok süpriz haberlerim varrrrrr
bu gün saat 2 de randevum vardı.gittik maşşalah bebiş büyümüş.heryerine baktı normal dedi.
orası burası derken bir de ne gördük bir pipi.
bizim bir aydır kız diye sevdiğimiz bebiş bir anda erkek oluverdi.
ilk anda eşimle beraber kısa süreli bir şok geçirdik ama sağlığı herşeyden önemli.
rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin de kız erkek farketmez.

Son düzenleme:

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. :))

aaa sende mi burdasın kıs :) canım ben düşük yapmadım ki hatta hiç hamile kalamadım 4 senedir.. bence bi arastır ve yaptır derim, bizim de kromozomlar temiz çıktı çünkü, hiç beklemiyodum. hatta bu sabah diğer tahlil sonuçlarımı indirdim netten, nurtopu gibi bi kolestrolüm olmuş :)

peki morfoloji ne alemde canım? bizim de sorunumuz spermler ya.. yani daha doğrusu, öyleydi, sayemde artık diyil :) senin pıhtılasma hangisinde, saçma bi soru oldu yani homozigot heterozigot muhabbeti?

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım minik erkekin, tatlı bebişin :) darısı başımıza inşallahhhhh....

emine iyi olmanıza çok sevindim......dediğin gibi sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder.....ikiside evlat sonuçta.....hep böyle sağlıkla devam edip kucağına almayı nasip etsin Rabbim

ilahi emine çocuğun bile kafasını karıştırdın haa.... kaydirigubbakcemile3 Sağlıkla doğsun Allah analı babalı büyütsün canım inşallah....

canım hadi hayırlı uğurlu olsun :) sağlıklı olsun da kız erkek farketmez demi hayırlı evlat olur inş.
peki morfoloji ne alemde canım? bizim de sorunumuz spermler ya.. yani daha doğrusu, öyleydi, sayemde artık diyil :) senin pıhtılasma hangisinde, saçma bi soru oldu yani homozigot heterozigot muhabbeti?
kız ne yaptında spermlerdeki sorun kalktı merak ettim :)varsa bilmem gereken bişi söyle bakim hemencecik :) benim pıhtılaşma değerlerim heterezigot canım burdaki herkesin değerleri bir çizelgede yazılı hatta tedavi şekillerimiz de yazılı sonuyok arkadaşımız güncelleyip yeniden paylaşıyo
günaydın arkadaşlar........
Angel nasılsınız?son durumlar ne canım
sana ve bütün pıhtılı güzellere günaydıııııııııııııııııııııııın

günaydın arkadaşlar........
Angel nasılsınız?son durumlar ne canım

canımmm iyi olmaya çalışıyoruz çokkkk şükürrr ya bugünleride gördük ya.allahım aratmasın bugünümü.canım ya kaç gündür tlf.iptal oldu arıycam arayamadım kaynım ıphone umu çökertmiş hiç bişi kalmamış tlf.ist.yolladık.sinirden ölüyorum günlerdir.oğlumun resimleri felan hep silinmiş.oğluma gelince verdiği 200 gr mı gene aldırdılar çok şükür.anlatırım şimdi valdem geldide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…