aaa merhaba feryadcım, nasılsın? neler yapıyosun?
çok sağol aysude arkadaşım.. araştırıyorum bende.. aynı durumda olan arkadaslarımızın tecrübelerini paylasmak isterim...
mrb canım ne yapayım ben de beklemedeyim kendiliğinden hamiş kalayım diye :Saruboceq:dua ediyorum kaydirigubbakcemile3 sen ne yaptın nasılsın ?
slm canım umarım iyisindir bebeğinde sende...Allah kimseye muhtaç etmesin gerçektende ben inan lohusalıkta bunu daha çok anladım.eve gelince.inşallah hamileliğin çok rahat geçer tatlım.ama dikkatte et kendine.ben ve Mert iyiyiz şimdilik sadece uykusuz geceler çok zor alışacam mecbur tabiki.gazlı oğlum benim durmadan emmek istiyo.çayımı bile içemez oldum.yemekleri nöbetleşe yiyoruz eşimle :))) ay karnındayken daha rahatmış insan...bol bol uyuyun şimdiden GÜLÜŞÜMMM sende canım bol bol fırsat buldukça dinlen canım umarım sende iyisindir.benim mert tüm vaktimi alıyo geçmişi tam okuyamadım inanın.son üç sayfaya baktım şimdilik.Mert sızlanıyo uyanmak üzere.
Aysude sanada hayırlı olsun umarım rahat bir hamilelik geçirirsin sende.
AZDALAR sanada yazamadım canım.bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
FERYAD umarım Allah en kısa zamanda sana da nasip eder bebek.hadi kendinize ii bakın mert ağlıyo
canım m erhaba..
bende istanbuldayım ama buradki arkadaşlar hep ist.dışı old.için ben doktorumu kendim bulmak zorunda kaldım..
üniv.hastaneleri en iyisi..
hematoloji bölümü,iç hastalıkları bölümünün içinde hizmet veriyor.kadın doğumda değil yanii..
ben cerrahpaşadan prof.teoman soysalı buldum,çok araştırmalar yapmış bir dr.aynı zamanda türk hematoloji derneğinde görevli.bir de prof.mutlu arat var ama o özelde.muayenesi de 300 liraymış.ben teoman beye randevu almıştım,150 lira muayenesi.ama ertesi günü tatile çıkıyordu.o yüzden iptal ettim.daha dönmedi tatilden.
aahh ahhh keske.. onun için hep beklemedeyiz zaten
napim iste son negatif sonucumun da bunalımını atlattıktan sonra, doktorumla görüstüm tutmamasına şaşırdığını söyledi, hersey yolunda gidiyor hiçbişeye gerek yok, seninkiler şanssızlık, istersen bu deneme öncesi histereskopi yaparız dedi ama bence birseyler olmalıydı. ve genetik testlerden basladım işe... bu forum sağolsun valla ya, çok bilgi ediniyo insan, yoksa nerden bilicez bunları... devlette yaptırmakta ısrar ettim, basardım da :) yetti havalara savurduğumuz paralar ya, kolay mı kazanılıyo... neyse iste krmozomlarda bir sorun çıkmazken yazdığım gibi genetik testlerle birlikte yapılan pıhtılasma testlerinde sorun çıktı, onları anlamaya çalısıyorum arastırıyorum: "Faktör II (protrombin) - 20210 G A mutasyonunu taşımadığı, Faktör V Leiden -1691 G A mutasyonunu heterozigot olarak, MTHFR - 677 C T polimorfizmini ise homozigot mutant olarak taşıdığı saptanmıştır" yazıyor raporda... diğer kan tahlillerinin sonucunu bugün alamadım, bazı eksikler varmış ama olsun, ısrarlıyım hepsini ssk ile yaptırıcam :)
rahim filmim de cekilmemisti benim, doktor deneme öncesi histereskopi dedi ama histereskopide tüpler görüntüleneemiyomus forumdan bir arkaadas öyle dedi, o konuda da ne yapmalıyım kararsızım vs vs :)
aahh ahhh keske.. onun için hep beklemedeyiz zaten
napim iste son negatif sonucumun da bunalımını atlattıktan sonra, doktorumla görüstüm tutmamasına şaşırdığını söyledi, hersey yolunda gidiyor hiçbişeye gerek yok, seninkiler şanssızlık, istersen bu deneme öncesi histereskopi yaparız dedi ama bence birseyler olmalıydı. ve genetik testlerden basladım işe... bu forum sağolsun valla ya, çok bilgi ediniyo insan, yoksa nerden bilicez bunları... devlette yaptırmakta ısrar ettim, basardım da :) yetti havalara savurduğumuz paralar ya, kolay mı kazanılıyo... neyse iste krmozomlarda bir sorun çıkmazken yazdığım gibi genetik testlerle birlikte yapılan pıhtılasma testlerinde sorun çıktı, onları anlamaya çalısıyorum arastırıyorum: "Faktör II (protrombin) - 20210 G A mutasyonunu taşımadığı, Faktör V Leiden -1691 G A mutasyonunu heterozigot olarak, MTHFR - 677 C T polimorfizmini ise homozigot mutant olarak taşıdığı saptanmıştır" yazıyor raporda... diğer kan tahlillerinin sonucunu bugün alamadım, bazı eksikler varmış ama olsun, ısrarlıyım hepsini ssk ile yaptırıcam :)
rahim filmim de cekilmemisti benim, doktor deneme öncesi histereskopi dedi ama histereskopide tüpler görüntüleneemiyomus forumdan bir arkaadas öyle dedi, o konuda da ne yapmalıyım kararsızım vs vs :)
merhabalar güzel arkadaşlarım.
iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarımıda ayrıca öpüyorum.
sizlere çok süpriz haberlerim varrrrrr
bu gün saat 2 de randevum vardı.gittik maşşalah bebiş büyümüş.heryerine baktı normal dedi.
orası burası derken bir de ne gördük bir pipi.
bizim bir aydır kız diye sevdiğimiz bebiş bir anda erkek oluverdi.
ilk anda eşimle beraber kısa süreli bir şok geçirdik ama sağlığı herşeyden önemli.
rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin de kız erkek farketmez.
burayadami el attin kis kaydirigubbakcemile3 sen soyleidkten sonra bende arastiriyorum ay aptal oldum yaaaa sempatiksalakcinni ,her okudugum yazida yeni yeni seyler cikio karsima.bu kadar okumakta iyimi bilmiyorum :uhm: .ya bu kanda pihtilasma testi dusuk yasiyanlarmi yaptiriyo kromozom testim normal cikti pishtilasma testini yaptirmasam olmazmi :bbo:
Araştır bakalım canım bişey bulursan önlem alırsın olmadı kafan rahat eder ben ard arda 2 düşükten sonra yaptırmıştım o testleri kan da pıhtılaşma antikorlarda düzensizlik tespit edilmişti ama sonra hamile kalamadım araştırma sonucu eşimin sperm sayısında ciddi denilebilecek oranda düşme tespit edildive tüp bebek denedik işte şimdi de kafamı dinleyecem biraz .. hayırlısı Allahtan artık
bu gün saat 2 de randevum vardı.gittik maşşalah bebiş büyümüş.heryerine baktı normal dedi.
ilk anda eşimle beraber kısa süreli bir şok geçirdik ama sağlığı herşeyden önemli.
günaydın.... nasılsın canım azcık toparlanabildinmi...günaydın arkadaşlar........
Angel nasılsınız?son durumlar ne canım
günaydın.... nasılsın canım azcık toparlanabildinmi...
canım hadi hayırlı uğurlu olsun :) sağlıklı olsun da kız erkek farketmez demi hayırlı evlat olur inş.merhabalar güzel arkadaşlarım.
kız ne yaptında spermlerdeki sorun kalktı merak ettim :)varsa bilmem gereken bişi söyle bakim hemencecik :) benim pıhtılaşma değerlerim heterezigot canım burdaki herkesin değerleri bir çizelgede yazılı hatta tedavi şekillerimiz de yazılı sonuyok arkadaşımız güncelleyip yeniden paylaşıyopeki morfoloji ne alemde canım? bizim de sorunumuz spermler ya.. yani daha doğrusu, öyleydi, sayemde artık diyil :) senin pıhtılasma hangisinde, saçma bi soru oldu yani homozigot heterozigot muhabbeti?
sana ve bütün pıhtılı güzellere günaydııııııııııııııııııııııııngünaydın arkadaşlar........
günaydın arkadaşlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?