canım hadi hayırlı uğurlu olsun :) sağlıklı olsun da kız erkek farketmez demi hayırlı evlat olur inş.
kız ne yaptında spermlerdeki sorun kalktı merak ettim :)varsa bilmem gereken bişi söyle bakim hemencecik :) benim pıhtılaşma değerlerim heterezigot canım burdaki herkesin değerleri bir çizelgede yazılı hatta tedavi şekillerimiz de yazılı sonuyok arkadaşımız güncelleyip yeniden paylaşıyo
sana ve bütün pıhtılı güzellere günaydıııııııııııııııııııııııın
canımmm iyi olmaya çalışıyoruz çokkkk şükürrr ya bugünleride gördük ya.allahım aratmasın bugünümü.canım ya kaç gündür tlf.iptal oldu arıycam arayamadım kaynım ıphone umu çökertmiş hiç bişi kalmamış tlf.ist.yolladık.sinirden ölüyorum günlerdir.oğlumun resimleri felan hep silinmiş.oğluma gelince verdiği 200 gr mı gene aldırdılar çok şükür.anlatırım şimdi valdem geldide.
kız ne yaptında spermlerdeki sorun kalktı merak ettim :)varsa bilmem gereken bişi söyle bakim hemencecik :) benim pıhtılaşma değerlerim heterezigot canım burdaki herkesin değerleri bir çizelgede yazılı hatta tedavi şekillerimiz de yazılı sonuyok arkadaşımız güncelleyip yeniden paylaşıyo
yok canım ya eskiden tek sorun oydu simdi benimki de eklendi manasında dedim, yoksa çözülcek bişi olsa yazmadık yer bırakırmıyım :))))
zeynep kamilde yaptırdığım test sonuçlarını inceledim, pıhtılasmayla ilgili;
fibrinojen 373.55
PT % 121. 40
PT sec 13.18
PT INR 0.90
APTT 37,35 cıkmış, bu birazcık yüksek...
başka testler de olmalı sanırım protein c, protein s, drvv zamanı filan di mi? devlet hastanesinde yaptıran var mı acaba bu testleri biliyo musun?
ben yemek yersem fena oluyorum.. yemek yemeyincede halsizlikten fena oluyorum napcam bilmiyorum ... :bbo:günaydın......çok şükür bu saatlerde iyiyim.....sen nasılsın
çok şükür çok şükür.... canım resim falan sıkma canını böyle şeylere...hadi tekrar büyük büyük geçmiş olsun tatlım...canımmm iyi olmaya çalışıyoruz çokkkk şükürrr ya bugünleride gördük ya.allahım aratmasın bugünümü.canım ya kaç gündür tlf.iptal oldu arıycam arayamadım kaynım ıphone umu çökertmiş hiç bişi kalmamış tlf.ist.yolladık.sinirden ölüyorum günlerdir.oğlumun resimleri felan hep silinmiş.oğluma gelince verdiği 200 gr mı gene aldırdılar çok şükür.anlatırım şimdi valdem geldide.
feryad canım nasılsın.... benim iki gündür sular kesik evde ve artık ev kokmaya başladı oooofffff sinir yaaaa....
canım yaaa bende hallettin sandım kaydirigubbakcemile3 aynı durumda olunca umut dünyası işte ...
aptt yi biliyorum kanın kaç saniye de pıhtılaştığını gösteriyo ama diğerlerini bilmiyorum doktorlar aptt nin 30 un üstünde olmasını istediklerini söylemişti benim doktorum
üst değerde 35 yazıyor, bilmem ki...fff zeynep kamilde ve sisli etfalda yapılmıyor pıhtılaşma testleri, acaba çapa veya cerrahpaşada var mıdır, hiç duyduğun var mı istanbulda yaptıran bu testleri? sen özelde mi yaptırmıştın?
bi de bu kan pıhtılasması sorunu ile hematoloji mi yoksa romatoloji mi ilgileniyor? yaşasın yeni uzmanlık alanlarıbize kesinlikle diploma vermeliler :)
valla kızıyorum sana yapma iş dedik dinlemedin iş yaptın taşınacam diye, ne olur dinlen canım çok yoruldun dinlenince geçer inş.
büşracım nasılsın kasılman devam ediyomu.dikkat et.stres yapmamaya çalış.sağlık olsun da gidersin eşinin yanına inşallah.
hayırlı haberlerle dön inşallah eminecim
buarada baharında dediği gibi bu hafta içinde perşembeye kadar olan bir günde buluşalımmı ne dersiniz bornova sizlere daha yakın sanırım geçen seferki gibi bornova metro önünde buluşalımmı çarşamba günü saat 13:00 gibi uyarmı izmirli tüm arkadaşlara
herkese merhaba kızlara.s.
güzin,feryad,pınar,filiz,gülüş,baharçelik,sonuyok,büşra,emine,meldal,........... nasılsınız herşey yolunda umarım.aysude çok şükür canım gözün aydın.denden hayırlı olsun.hayırlısıyla kucağınıza almayıda Allahım nasip etsin.
bana gelince değerim düşüyor çok şükür haftada bir beta baktırıcam.şöyle bir durum var dr.histeroskopi yapmamız gerek dedi çünkü rahim üst kısmı biraz çökük yani düz değilmiş.bende dedim neden rahim filmi çeken dr.temiz diye rapor yazdı düzgün değildide :uhm:ayrıntılı bir şekilde anlattı pekte kafama yattığını söyleyemem araştırmaya devam edicem.birde benim değerim mthfr:heterozigot ve 26haf.lık bir erken doğumum var.sadece aspirin içmiştim.iğneye gerek yok ben iğne vermicem dedi.kafam allak bullak tüm bildiklerimi,öğrendiklerimi unuttum vallahi kızlar.:çok üzgünüm:kafam çok karıştı.2007de yılın dr.u seçilmiş.heryerden insanlar geliyor ve teşhisleri sonucunda çok hastası çocuk sahibi olmuş.hastane türbe gibi olmuş.bekleme odasında diğer hastalarla konuştumda bunları öğrendim.ali fuat şengör ismi.
işte böyle hatırladığım büşra bu operasyonu geçirmişti ve şuan hamile.yaptırsam ne olur yaptırmasam ne olur :uhm:çok korkuyorum
hematoloji ilgileniyor canım
büşra nasılsın neyle geleceksin izmire doktorla görüşeildinmi?
sağol canım senide bir çırpıda kurtarsın canım...tabii diğer ismini sayamadığım diğer arkadaşlar baharçelik ,sonuyok ,emine , ve tüm bekleyenler sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah.hamile olmayanlarda en kısa zamanda kalır inşallah.
iyi akşamlar kızlar
merhabalar güzel arkadaşlarım.
iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarımıda ayrıca öpüyorum.
sizlere çok süpriz haberlerim varrrrrr
bu gün saat 2 de randevum vardı.gittik maşşalah bebiş büyümüş.heryerine baktı normal dedi.
orası burası derken bir de ne gördük bir pipi.
bizim bir aydır kız diye sevdiğimiz bebiş bir anda erkek oluverdi.
ilk anda eşimle beraber kısa süreli bir şok geçirdik ama sağlığı herşeyden önemli.
rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin de kız erkek farketmez.
İyiyim kuzu otobüsle gelcem
hematoloji doktoruyla görüştüm
ayaklarına masaj yap arada göbeğine doğru çek
2saatte bir otobüsde kalk yürü bi sorun olmaz dedi
bende hemen biletimi aldım
uçağı hiç tavsiye etmedi otobüs daha az riiiskli dedi dediklerimi yaparsan eğer
sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?