Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydınnnnnnnnn........hoşgeldinnnn

ohhhhhhhh çok şükür canım......belki resimleri kurtarabilirlerbilmiyorumkismile amaaaaaaan oğluş iyi olsunda çekersin yine resimlerini poz poz boşver sıkma canını.....kendinize çoook iyi bakın

yok canım ya eskiden tek sorun oydu simdi benimki de eklendi manasında dedim, yoksa çözülcek bişi olsa yazmadık yer bırakırmıyım :))))
zeynep kamilde yaptırdığım test sonuçlarını inceledim, pıhtılasmayla ilgili;
fibrinojen 373.55
PT % 121. 40
PT sec 13.18
PT INR 0.90
APTT 37,35 cıkmış, bu birazcık yüksek...
başka testler de olmalı sanırım protein c, protein s, drvv zamanı filan di mi? devlet hastanesinde yaptıran var mı acaba bu testleri biliyo musun?

canım yaaa bende hallettin sandım kaydirigubbakcemile3 aynı durumda olunca umut dünyası işte ...
aptt yi biliyorum kanın kaç saniye de pıhtılaştığını gösteriyo ama diğerlerini bilmiyorum doktorlar aptt nin 30 un üstünde olmasını istediklerini söylemişti benim doktorum

günaydın......çok şükür bu saatlerde iyiyim.....sen nasılsın
ben yemek yersem fena oluyorum.. yemek yemeyincede halsizlikten fena oluyorum napcam bilmiyorum ... :bbo:

çok şükür çok şükür.... canım resim falan sıkma canını böyle şeylere...hadi tekrar büyük büyük geçmiş olsun tatlım...

feryad canım nasılsın.... benim iki gündür sular kesik evde ve artık ev kokmaya başladı oooofffff sinir yaaaa....

feryad canım nasılsın.... benim iki gündür sular kesik evde ve artık ev kokmaya başladı oooofffff sinir yaaaa....

ben iyiyim canım sen nasılsın ?kuzum aslında senin ev kokmuyordur bence sana kokuyordur:)bunda da ver bir hayır su olsa temizlik yapcan yorcan kendini önlem alınmış oldu sen istemesende :)şaka şaka gerçekten sinir bozucu evde su ya da elektriğin olmaması

üst değerde 35 yazıyor, bilmem ki...fff zeynep kamilde ve sisli etfalda yapılmıyor pıhtılaşma testleri, acaba çapa veya cerrahpaşada var mıdır, hiç duyduğun var mı istanbulda yaptıran bu testleri? sen özelde mi yaptırmıştın?

bi de bu kan pıhtılasması sorunu ile hematoloji mi yoksa romatoloji mi ilgileniyor? yaşasın yeni uzmanlık alanları bize kesinlikle diploma vermeliler :)

özelde yaptırdıklarım da var ama çok az genlede devlette yaptırdım doktorum bağışıklık sistemiyle ilgili bir test vermişti bir tek onu yaptırdım özelde ...diğerlerini zekai tahir burak doğum hastanesinde yaptırdım

valla kızıyorum sana yapma iş dedik dinlemedin iş yaptın taşınacam diye, ne olur dinlen canım çok yoruldun dinlenince geçer inş.

Canım benim yapan olmayınca ne yapayım mecbur eşime yardım etmek zorunda kaldım
Ama çok şükür bi kaç gündürlü hiç kasılmam olmuyor iyiyim
sen nasılsın kuzu

büşracım nasılsın kasılman devam ediyomu.dikkat et.stres yapmamaya çalış.sağlık olsun da gidersin eşinin yanına inşallah.

Canım stres bitti kasılmada bitti çok şükür
kasılmalar çok korkuttu beni ama artık olmuyor

Kuzular bende geliyorum
bu akşam yola çıkcam allah kısmet ederse yarın öğlen izmirdeyim
ama buluşmaya gelemem
saat 2 3 gibi izmirde olcam zaten bi kaç gün sonra olsaydı buluşma gelebilirdim belki

canım madem doktorun iyi ameliyat ol bence
benim rahmimde septum vardı o alındı
operasyondan önce 3 bebeğimi kaybettim
doktorum düşüklerimi büyük ihtimalle buna bağladı
septum büyük olduğu için bebeğin rahim içinde büyemesine izin vermiyormuş
10.haftada kalp atımları duruyordu bebeklerin
ama operasyondan sonra ilk defa 10.haftayı geçdik
şuan 20.haftadayız
bence hiç korkma zaten operasyon toplamda 40 dakika falan sürüyor
sonrasıda çok rahat ağrın sızın olmuyor

mine gözün aydın kesin erkek dimi sağlıklı olsunda hayırlısıyla kucagımıza alalımda.
aysude denden halsiz olmak yemek yiyemek bile güzel bebişleriniz iyi demekki varlıklarını nasıl kabul ettiriyorlar iyi olsunlarda

kuzular nasılsınız
bugün sonunda yola çıkıyorum yarın izmirdeyim inşallah
kocama kavuşmaya az kaldı:sm_cool::teytey:

hematoloji ilgileniyor canım

kadın doğumlardan randevu almak çok zor ya acaba hematolojiden alınabilir mi diye düsündüm de... belki de direkt alınmıyordur oraya sevk oluyordur, araştırmalıyım :) bağışıklıkla ilgili hangi testi yaptırdın? ben şu lenfosit aşısını sormustum doktoruma, kim önerdi dedi, netten okudum dedim, nette bie yer almamalı dedi, o kadar karsı yani..
zaten dünden beri kafam karmakarışık moralim bozuk.. hani belki pıhtılasmadan dolayı olmuyodur diye sebep bulmus oldum ama korktum da nası bisi bu, bilmiyorum öğrenmeye çalısıyorum çok korkutucu seyler yazıyo, ffffffff..............

büşra nasılsın neyle geleceksin izmire doktorla görüşeildinmi?

İyiyim kuzu otobüsle gelcem
hematoloji doktoruyla görüştüm
ayaklarına masaj yap arada göbeğine doğru çek
2saatte bir otobüsde kalk yürü bi sorun olmaz dedi
bende hemen biletimi aldım
uçağı hiç tavsiye etmedi otobüs daha az riiiskli dedi dediklerimi yaparsan eğer
sen nasılsın canım

saol canım benim amin.

anaaa olsun kuzu farketmez kız da olsa erkek de olsa sağlıklı olsunlarda. sen geliyomusun bulşuşmaya

hadi bakalım hayırlı yolculuklar kız biz yarın bulşuşmucaz ki perşembe günü buluşcaz

güzellikler güzel anne adayları güzel anneler ben bu aralar giremiyorum öncelikle 1 haftadır tek çalışıyordum yoğunluktan giremedim ancak şimdi ise maalesef işimden kaynaklı ama farklı şekillerde benim çalışma arkadaşlarımla ilgili bir problemim yok ancak dün bir müşteri ilgisiz davrandığım için şikayet etmiş ve bununla beraber müdürüm geçmişten şimdiye tüm müşteri şikayetlerini ve bunun dışında genel müdürümün ve finans müdürümün benimle ilgili şikayetlerini dile getirdi yani herkes neredeyse patlamak için bu şikayeti beklemiş moralim çok bozuk ağır konuştular rencide edici şekilde konuştular ve söylenenler kişisel olarak çok zoruma gitti attığım her adımı çok farklı kötü bakış açısıyla yorumlayarak yüzüme çarptılar yalnız unuttukları ve hala benim daha da çok zoruma giden o sevgili eşşiz müşterilerine karnımda bebeğim ölürken doğum sancısı çekerken sırıtmaya çalışıp araç teslim ettiğimi ve sonrasında apar topar hastaneye yollarına düştüğümü ve o gün doğum yaptığımı unutuyorlar karnım burnumdayken sırf memnuniyet adına akşamın sekizine kadar müşteriyi bekleyip (ki ironik olanıda müşterimde kadın doğum uzmanıydı ve yüzüm gözüm şiş bi halde onunla ilgilenmiştim) sonrasında aşırı hız yapması için otobana çıkıp akşam 9 a kadar test sürüşü yaptığımı unutuyorlar işte bu yüzden kzılar daha fazla göze batmamak için çünkü hepsi beni izliyormuş takipteymişim bi süre uzak kalacağım hepinizi öptüm Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…