canım benim nasıl da sevinmiş hadi çok şükür gidiyon sende Allah kavuştursun ama dikkat et kendine bak zaten kasılıp duruyonkuzular nasılsınız
bugün sonunda yola çıkıyorum yarın izmirdeyim inşallah
kocama kavuşmaya az kaldı:sm_cool::teytey:
kadın doğumlardan randevu almak çok zor ya acaba hematolojiden alınabilir mi diye düsündüm de... belki de direkt alınmıyordur oraya sevk oluyordur, araştırmalıyım :) bağışıklıkla ilgili hangi testi yaptırdın? ben şu lenfosit aşısını sormustum doktoruma, kim önerdi dedi, netten okudum dedim, nette bie yer almamalı dedi, o kadar karsı yani..
zaten dünden beri kafam karmakarışık moralim bozuk.. hani belki pıhtılasmadan dolayı olmuyodur diye sebep bulmus oldum ama korktum da nası bisi bu, bilmiyorum öğrenmeye çalısıyorum çok korkutucu seyler yazıyo, ffffffff..............
güzellikler güzel anne adayları güzel anneler ben bu aralar giremiyorum öncelikle 1 haftadır tek çalışıyordum yoğunluktan giremedim ancak şimdi ise maalesef işimden kaynaklı ama farklı şekillerde benim çalışma arkadaşlarımla ilgili bir problemim yok ancak dün bir müşteri ilgisiz davrandığım için şikayet etmiş ve bununla beraber müdürüm geçmişten şimdiye tüm müşteri şikayetlerini ve bunun dışında genel müdürümün ve finans müdürümün benimle ilgili şikayetlerini dile getirdi yani herkes neredeyse patlamak için bu şikayeti beklemiş moralim çok bozuk ağır konuştular rencide edici şekilde konuştular ve söylenenler kişisel olarak çok zoruma gitti attığım her adımı çok farklı kötü bakış açısıyla yorumlayarak yüzüme çarptılar yalnız unuttukları ve hala benim daha da çok zoruma giden o sevgili eşşiz müşterilerine karnımda bebeğim ölürken doğum sancısı çekerken sırıtmaya çalışıp araç teslim ettiğimi ve sonrasında apar topar hastaneye yollarına düştüğümü ve o gün doğum yaptığımı unutuyorlar karnım burnumdayken sırf memnuniyet adına akşamın sekizine kadar müşteriyi bekleyip (ki ironik olanıda müşterimde kadın doğum uzmanıydı ve yüzüm gözüm şiş bi halde onunla ilgilenmiştim) sonrasında aşırı hız yapması için otobana çıkıp akşam 9 a kadar test sürüşü yaptığımı unutuyorlar işte bu yüzden kzılar daha fazla göze batmamak için çünkü hepsi beni izliyormuş takipteymişim bi süre uzak kalacağım hepinizi öptüm Allah'a emanet olun
merhabalar güzel arkadaşlarım.
iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarımıda ayrıca öpüyorum.
sizlere çok süpriz haberlerim varrrrrr
bu gün saat 2 de randevum vardı.gittik maşşalah bebiş büyümüş.heryerine baktı normal dedi.
orası burası derken bir de ne gördük bir pipi.
bizim bir aydır kız diye sevdiğimiz bebiş bir anda erkek oluverdi.
ilk anda eşimle beraber kısa süreli bir şok geçirdik ama sağlığı herşeyden önemli.
rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin de kız erkek farketmez.
merhabalar güzel arkadaşlarım.
bu gün saat 2 de randevum vardı.gittik maşşalah bebiş büyümüş.heryerine baktı normal dedi.
ilk anda eşimle beraber kısa süreli bir şok geçirdik ama sağlığı herşeyden önemli.
güzellikler güzel anne adayları güzel anneler ben bu aralar giremiyorum öncelikle 1 haftadır tek çalışıyordum yoğunluktan giremedim ancak şimdi ise maalesef işimden kaynaklı ama farklı şekillerde benim çalışma arkadaşlarımla ilgili bir problemim yok ancak dün bir müşteri ilgisiz davrandığım için şikayet etmiş ve bununla beraber müdürüm geçmişten şimdiye tüm müşteri şikayetlerini ve bunun dışında genel müdürümün ve finans müdürümün benimle ilgili şikayetlerini dile getirdi yani herkes neredeyse patlamak için bu şikayeti beklemiş moralim çok bozuk ağır konuştular rencide edici şekilde konuştular ve söylenenler kişisel olarak çok zoruma gitti attığım her adımı çok farklı kötü bakış açısıyla yorumlayarak yüzüme çarptılar yalnız unuttukları ve hala benim daha da çok zoruma giden o sevgili eşşiz müşterilerine karnımda bebeğim ölürken doğum sancısı çekerken sırıtmaya çalışıp araç teslim ettiğimi ve sonrasında apar topar hastaneye yollarına düştüğümü ve o gün doğum yaptığımı unutuyorlar karnım burnumdayken sırf memnuniyet adına akşamın sekizine kadar müşteriyi bekleyip (ki ironik olanıda müşterimde kadın doğum uzmanıydı ve yüzüm gözüm şiş bi halde onunla ilgilenmiştim) sonrasında aşırı hız yapması için otobana çıkıp akşam 9 a kadar test sürüşü yaptığımı unutuyorlar işte bu yüzden kzılar daha fazla göze batmamak için çünkü hepsi beni izliyormuş takipteymişim bi süre uzak kalacağım hepinizi öptüm Allah'a emanet olun
canım durumun vahim değil desem yanlış olur biraz vahim neden iğne kullanacaksın mecbur bizler gibi seni korkutmak değil maksadım çünkü aynı durumda buradaki herkes hamile kalınca hep yüreğimiz ağzımızda yaşayacakmı iğne dozu yeterli gelecek mi acaba diyoruz ama allah izin verirse isterse sende sağsalim bebeğini kucağına alırsın iğne dr bahane allahın deiği oluyorarkadaşlar ben de mthfr v h 1299r heterozigot,beta fibronijen-455g-a heterozigot,mthfra1298c homozigot mutasyonlar saptandı.Sizce durumum çok mu vahim(((((((2 düşüğüm var.gittiğim hematolog sabah akşam 0,3lük iğne önerdi gebelik öncesinde coraspine gerek yok dedi aynı şekilde kadın doğumcumda coraspine gerek yok dedi ama ben günde 1 elevit ve coraspin içiyorum.sorun olur mu gebe kalınca dr um izmir de namık demir giden varmı kendisine.
faktör II 20210 mutasyon yok demek yani pıhtılaşma yok ordakızlar merhaba genetik test sonuçlarımı bugün aldım kafam karıştı, pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendim bunların ve size sormak istedim. bana anlatabilrimisiniz bunlar ne demek
Moleküler genetik analiz raporunda; "Faktör II (protrombin) - 20210 G A mutasyonunu taşımadığı, Faktör V Leiden -1691 G A mutasyonunu heterozigot olarak, MTHFR - 677 C T polimorfizmini ise homozigot mutant olarak taşıdığı saptanmıştır" yazıyor. ???????????????
kromozom testi bebekte anne babadan gelen bir genden dolayı rahatsızlık olabilirmi diye yapılıyor fakat pıhtılaşma da büyük etken hatta tek başına etken bebeklerin yaşamaması için o yüzden yaptırmanı tavsiye ederimburayadami el attin kis kaydirigubbakcemile3 sen soyleidkten sonra bende arastiriyorum ay aptal oldum yaaaa sempatiksalakcinni ,her okudugum yazida yeni yeni seyler cikio karsima.bu kadar okumakta iyimi bilmiyorum :uhm: .ya bu kanda pihtilasma testi dusuk yasiyanlarmi yaptiriyo kromozom testim normal cikti pishtilasma testini yaptirmasam olmazmi :bbo:
aaaaa nası yani kız dedi erkek çıktı u dr benim kini yanlış sölemesin kıssmerhabalar güzel arkadaşlarım.
kayra bebeğin iyi olmasına çok sevindim eve çıktınızmıcanımmm iyi olmaya çalışıyoruz çokkkk şükürrr ya bugünleride gördük ya.allahım aratmasın bugünümü.canım ya kaç gündür tlf.iptal oldu arıycam arayamadım kaynım ıphone umu çökertmiş hiç bişi kalmamış tlf.ist.yolladık.sinirden ölüyorum günlerdir.oğlumun resimleri felan hep silinmiş.oğluma gelince verdiği 200 gr mı gene aldırdılar çok şükür.anlatırım şimdi valdem geldide.
hematolojı ilgileniyorbi de bu kan pıhtılasması sorunu ile hematoloji mi yoksa romatoloji mi ilgileniyor? yaşasın yeni uzmanlık alanlarıbize kesinlikle diploma vermeliler :)
gözünaydın kocacığında seni özlemiştirkuzular nasılsınız
bugün sonunda yola çıkıyorum yarın izmirdeyim inşallah
kocama kavuşmaya az kaldı:sm_cool::teytey:
işyerinde olur böyle şeyler canım nede olsa kurtlar sofrası sen kendine ve bebeğine iyi bak dikkat çekme canımgüzellikler güzel anne adayları güzel anneler ben bu aralar giremiyorum öncelikle 1 haftadır tek çalışıyordum yoğunluktan giremedim ancak şimdi ise maalesef işimden kaynaklı ama farklı şekillerde benim çalışma arkadaşlarımla ilgili bir problemim yok ancak dün bir müşteri ilgisiz davrandığım için şikayet etmiş ve bununla beraber müdürüm geçmişten şimdiye tüm müşteri şikayetlerini ve bunun dışında genel müdürümün ve finans müdürümün benimle ilgili şikayetlerini dile getirdi yani herkes neredeyse patlamak için bu şikayeti beklemiş moralim çok bozuk ağır konuştular rencide edici şekilde konuştular ve söylenenler kişisel olarak çok zoruma gitti attığım her adımı çok farklı kötü bakış açısıyla yorumlayarak yüzüme çarptılar yalnız unuttukları ve hala benim daha da çok zoruma giden o sevgili eşşiz müşterilerine karnımda bebeğim ölürken doğum sancısı çekerken sırıtmaya çalışıp araç teslim ettiğimi ve sonrasında apar topar hastaneye yollarına düştüğümü ve o gün doğum yaptığımı unutuyorlar karnım burnumdayken sırf memnuniyet adına akşamın sekizine kadar müşteriyi bekleyip (ki ironik olanıda müşterimde kadın doğum uzmanıydı ve yüzüm gözüm şiş bi halde onunla ilgilenmiştim) sonrasında aşırı hız yapması için otobana çıkıp akşam 9 a kadar test sürüşü yaptığımı unutuyorlar işte bu yüzden kzılar daha fazla göze batmamak için çünkü hepsi beni izliyormuş takipteymişim bi süre uzak kalacağım hepinizi öptüm Allah'a emanet olun
slm kızlar hepinize benimde misafirim vardı o yüzden giremedim sık sık, özledim valla. Öpüyorum sizleri.
tsma, şükür kitabim geldi artık birazdan başlar akşama bitiririm.
zehrayade, canım benim ya çok güzel bir duygu olmalı Allah gücünü sabrını arttırsın bizde bak geceleri uykusuz kalmak için çaca sarf ediyoruz.
guluş, insanoğlu işte çiğ süt emmiş canım sıkma canını.
aysude, canım bebişin ve sen iyi olunda ne yapalım halsizlik olsun, hiç geçmiyecek sanıyorsun ama açılıyor insanın gözü
büşra, canım çok sevindim eşinin yanına gideceğine hayırlı yolculuklar,... kasılmalarının geçmesine daha çok sevindim.iş yapmak yok artık haaa.
feryad, sonuyok, guzin, sizlerde iyisiniz değil mi?
o hoşgeldininz hanımlar, sonuyok, feryad, denden, tsma..Keyifler iyiydir inş.
canım iyiyim çok şükür sen de iyisin sanırım gördüğüm kadarıylaslm kızlar hepinize benimde misafirim vardı o yüzden giremedim sık sık, özledim valla. Öpüyorum sizleri.
tsma, şükür kitabim geldi artık birazdan başlar akşama bitiririm.
zehrayade, canım benim ya çok güzel bir duygu olmalı Allah gücünü sabrını arttırsın bizde bak geceleri uykusuz kalmak için çaca sarf ediyoruz.
guluş, insanoğlu işte çiğ süt emmiş canım sıkma canını.
aysude, canım bebişin ve sen iyi olunda ne yapalım halsizlik olsun, hiç geçmiyecek sanıyorsun ama açılıyor insanın gözü
büşra, canım çok sevindim eşinin yanına gideceğine hayırlı yolculuklar,... kasılmalarının geçmesine daha çok sevindim.iş yapmak yok artık haaa.
feryad, sonuyok, guzin, sizlerde iyisiniz değil mi?
o hoşgeldininz hanımlar, sonuyok, feryad, denden, tsma..Keyifler iyiydir inş.
iyiyim sonuyok canım, havalar sıcak evden dışarı çıkmıyorum, senin aran nasıl sıcaklarla
amin nnnnnnnnn.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. :))
çok teşekkür ederim darısı tüm bebiş isteyenlerin başına.hayırlı uğurlu olsun arkadaşım minik erkekin, tatlı bebişin :) darısı başımıza inşallahhhhh....
amin canım sağlıkları herşeyden önemli.allahım esirgesin bebişlerimizi.emine iyi olmanıza çok sevindim......dediğin gibi sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder.....ikiside evlat sonuçta.....hep böyle sağlıkla devam edip kucağına almayı nasip etsin Rabbim
benden de bu beklenirdi demi ama.çocuğuda şimdiden kendime benzettim.ilahi emine çocuğun bile kafasını karıştırdın haa.... kaydirigubbakcemile3 Sağlıkla doğsun Allah analı babalı büyütsün canım inşallah....
sağol canım feryadım.rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin.canım hadi hayırlı uğurlu olsun :) sağlıklı olsun da kız erkek farketmez demi hayırlı evlat olur inş.
valla güzinciğim dr %90 dedi.pipiyi de gördük ama allahın işi ne olacağı belli olmaz.sağlıkla zamanında gelsinlerde kucağımıza valla başka ne isteriz ki.mine gözün aydın kesin erkek dimi sağlıklı olsunda hayırlısıyla kucagımıza alalımda.
aysude denden halsiz olmak yemek yiyemek bile güzel bebişleriniz iyi demekki varlıklarını nasıl kabul ettiriyorlar iyi olsunlarda
hiç fark etmez canım hiç.yeter ki sağlıklı olsun.saol canım benim amin.
anaaa olsun kuzu farketmez kız da olsa erkek de olsa sağlıklı olsunlarda. sen geliyomusun bulşuşmaya
hadi bakalım hayırlı yolculuklar kız biz yarın bulşuşmucaz ki perşembe günü buluşcaz
çok sinirlendimmmmmm çokkkkkkkk.güzellikler güzel anne adayları güzel anneler ben bu aralar giremiyorum öncelikle 1 haftadır tek çalışıyordum yoğunluktan giremedim ancak şimdi ise maalesef işimden kaynaklı ama farklı şekillerde benim çalışma arkadaşlarımla ilgili bir problemim yok ancak dün bir müşteri ilgisiz davrandığım için şikayet etmiş ve bununla beraber müdürüm geçmişten şimdiye tüm müşteri şikayetlerini ve bunun dışında genel müdürümün ve finans müdürümün benimle ilgili şikayetlerini dile getirdi yani herkes neredeyse patlamak için bu şikayeti beklemiş moralim çok bozuk ağır konuştular rencide edici şekilde konuştular ve söylenenler kişisel olarak çok zoruma gitti attığım her adımı çok farklı kötü bakış açısıyla yorumlayarak yüzüme çarptılar yalnız unuttukları ve hala benim daha da çok zoruma giden o sevgili eşşiz müşterilerine karnımda bebeğim ölürken doğum sancısı çekerken sırıtmaya çalışıp araç teslim ettiğimi ve sonrasında apar topar hastaneye yollarına düştüğümü ve o gün doğum yaptığımı unutuyorlar karnım burnumdayken sırf memnuniyet adına akşamın sekizine kadar müşteriyi bekleyip (ki ironik olanıda müşterimde kadın doğum uzmanıydı ve yüzüm gözüm şiş bi halde onunla ilgilenmiştim) sonrasında aşırı hız yapması için otobana çıkıp akşam 9 a kadar test sürüşü yaptığımı unutuyorlar işte bu yüzden kzılar daha fazla göze batmamak için çünkü hepsi beni izliyormuş takipteymişim bi süre uzak kalacağım hepinizi öptüm Allah'a emanet olun
kızzzz çığlık attırdın baanaaa Allah iyiliğnizi versin, beşik kertmesine ne oldu? ayyy bende bekliyorum böyle bişi, daha var benim gitmeme 22 inde ayyy meraktan ölecem şimdii.... ÇOk mutlu oldum canım sağlıklı olmanıza. Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
çok şükürrr.bu arada kızlar unuttum size söylemeyi, üçlü testimiz çıktı. eşim almış geldi pek anlamadım oradaki dr sormuş iyi demiş ama bende ki sıkıntı gitmedi, Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler versin hepimize... size yazayımda yorum yapın bize lütfen,
down sendromu: 1:33000 risk tarama cut off değerinin altındadır, takip gerekmemekdedir yazıyor. ( elhamdülillah).
Açık spına bıfıda: 1:2720 Anne serum AFP sonucu gebelik yaşı için yüksek bulunmamıştır. Açık nöral tüp defekti riski tarama cu off değerinin altındadır. ( elhamdülillah) iyi herhalde değil mi?
Trısomı 18 : Serum belirteç düzeyleri Trisomi 18 gebeliklerinde görülen tablo ile uyumlu değildir. Serum taraması Trisomi 18 gebelikleri yaklaşık %60 oranında tespit edilebilir. Elhamdülillah iyi herhalde değil mi?
yaaaaaaaaaa inan kendi de çok şaşırdı.birazda mahcup oldu gibi ama ben hemen toparladım.hocam farketmez dedim adam hemen rahatladı.ama bana bayağı bir açıklama yaptı yazık.aaaaa nası yani kız dedi erkek çıktı u dr benim kini yanlış sölemesin kıss
perşembe saat 10,00 da şirinyerde seda pastanesinin önünde buluşalım ordan biyerlere geçeriz otururuz ne dersiniz
faktör II 20210 mutasyon yok demek yani pıhtılaşma yok orda
faktör V leiden 1691heterezigot ve mthfr 677 homozigot var sadece yani kanda pıhtılaşman var ve hamile kalınca kesinlikle iğne kullanman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?