Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kuzular nasılsınız
bugün sonunda yola çıkıyorum yarın izmirdeyim inşallah
kocama kavuşmaya az kaldı:sm_cool::teytey:
canım benim nasıl da sevinmiş hadi çok şükür gidiyon sende Allah kavuştursun ama dikkat et kendine bak zaten kasılıp duruyon klava: şuan tek önceliğin sensin unutma

testleri çıkardım şimdi canım birde baktım ne görim doktorun istediği testlenfosit subset analiziymişkaydirigubbakcemile3ay heryer test olmuş neyi yaptırdım neyi yaptırmadım ben bile bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 tek hatırladığım toplamda sırf bu iş için 13-14 tüp kan verdiğim yoksa daha mı fazlaydı :uhm: kaydirigubbakcemile3

canım benim çok üzüldüm boşver sen gelme bir süre şimdi rahat edemezsin o duyguyla klava: insanlar bu kadar nasıl duygusuz ve vizdansız ( başka tarif edebilecek bişey bulamadım) olabiliyorlar :teselli: biz seni çoook seviyoruz gülüşüm

kızzzz çığlık attırdın baanaaa Allah iyiliğnizi versin, beşik kertmesine ne oldu? ayyy bende bekliyorum böyle bişi, daha var benim gitmeme 22 inde ayyy meraktan ölecem şimdii.... ÇOk mutlu oldum canım sağlıklı olmanıza. Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

kız çığlık attırdın bana hayırlı olsun pipiniz,,,, ee ne oldu bizim beşik kertmesi... Allah sağlıklı sıhhatli versin inş. canım sağlıklı olmana sevindim, hareketlerden haber var mı?

slm kızlar hepinize benimde misafirim vardı o yüzden giremedim sık sık, özledim valla. Öpüyorum sizleri.
tsma, şükür kitabim geldi artık birazdan başlar akşama bitiririm.
zehrayade, canım benim ya çok güzel bir duygu olmalı Allah gücünü sabrını arttırsın bizde bak geceleri uykusuz kalmak için çaca sarf ediyoruz.
guluş, insanoğlu işte çiğ süt emmiş canım sıkma canını.
aysude, canım bebişin ve sen iyi olunda ne yapalım halsizlik olsun, hiç geçmiyecek sanıyorsun ama açılıyor insanın gözü
büşra, canım çok sevindim eşinin yanına gideceğine hayırlı yolculuklar,... kasılmalarının geçmesine daha çok sevindim.iş yapmak yok artık haaa.
feryad, sonuyok, guzin, sizlerde iyisiniz değil mi?

canım benim yaaa.........çok canım sıkıldı çok üzüldüm....

bu arada kızlar unuttum size söylemeyi, üçlü testimiz çıktı. eşim almış geldi pek anlamadım oradaki dr sormuş iyi demiş ama bende ki sıkıntı gitmedi, Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler versin hepimize... size yazayımda yorum yapın bize lütfen,
down sendromu: 1:33000 risk tarama cut off değerinin altındadır, takip gerekmemekdedir yazıyor. ( elhamdülillah).

Açık spına bıfıda: 1:2720 Anne serum AFP sonucu gebelik yaşı için yüksek bulunmamıştır. Açık nöral tüp defekti riski tarama cu off değerinin altındadır. ( elhamdülillah) iyi herhalde değil mi?

Trısomı 18 : Serum belirteç düzeyleri Trisomi 18 gebeliklerinde görülen tablo ile uyumlu değildir. Serum taraması Trisomi 18 gebelikleri yaklaşık %60 oranında tespit edilebilir. Elhamdülillah iyi herhalde değil mi?

bu arada teyzeleri, ben ayaga kalktığımda rahmimin oralarda bir ağırlık hissediyorum sanki aşağı hareket ediyor, ve yattığımda sağa dönünce sağa sola dönünce sola geçiyor, iyyidir demi içeride, şimdi ben bebeği hissediyor muyum yani? Akşamda eşime bak burda dedim elini koydum üstüne yayvan şekilde duruyordu, elinin koyunca sanki toplandı eşim bile hissetti ay ben hissediyorum sanırım bebişi. Elhamdülillah Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et. Amin.

canım durumun vahim değil desem yanlış olur biraz vahim neden iğne kullanacaksın mecbur bizler gibi seni korkutmak değil maksadım çünkü aynı durumda buradaki herkes hamile kalınca hep yüreğimiz ağzımızda yaşayacakmı iğne dozu yeterli gelecek mi acaba diyoruz ama allah izin verirse isterse sende sağsalim bebeğini kucağına alırsın iğne dr bahane allahın deiği oluyor
bu arada günde 1 coraspin ve 1 folbiol alsan daha iyi olur şu an için eleviti gebeliğin 12. haftasında veriyorlar genelde namık demirde bu konuda uzmanmış burada bahar arkadaşımız gidiyor ona
faktör II 20210 mutasyon yok demek yani pıhtılaşma yok orda
faktör V leiden 1691heterezigot ve mthfr 677 homozigot var sadece yani kanda pıhtılaşman var ve hamile kalınca kesinlikle iğne kullanman gerek
kromozom testi bebekte anne babadan gelen bir genden dolayı rahatsızlık olabilirmi diye yapılıyor fakat pıhtılaşma da büyük etken hatta tek başına etken bebeklerin yaşamaması için o yüzden yaptırmanı tavsiye ederim
aaaaa nası yani kız dedi erkek çıktı u dr benim kini yanlış sölemesin kıss
kayra bebeğin iyi olmasına çok sevindim eve çıktınızmı
bi de bu kan pıhtılasması sorunu ile hematoloji mi yoksa romatoloji mi ilgileniyor? yaşasın yeni uzmanlık alanları bize kesinlikle diploma vermeliler :)
hematolojı ilgileniyor
kuzular nasılsınız
bugün sonunda yola çıkıyorum yarın izmirdeyim inşallah
kocama kavuşmaya az kaldı:sm_cool::teytey:
gözünaydın kocacığında seni özlemiştir
işyerinde olur böyle şeyler canım nede olsa kurtlar sofrası sen kendine ve bebeğine iyi bak dikkat çekme canım

iyiyiz şükür şekerim sen nasılsın

bu arada sabah berna laçin'i biraz seyrettim taşları anlatıyordu, akik taşı cinsel istedği arttırdığı için hamile kalmak isteyenler taksın dediler, hamilelerde ise rahatlamaya yol açıyormuş, hatta kan dolaşımı ile de ilgili faydası varmış, doğru mu bilmem ama ee hep tıp bilgisi değil biraz da magazin paylaşalım dedim.

canım çok can sıkıcı bir durum ne yazık ki!!!!!!!!ama bu firmanın müşterileri ne yazık ki böyleler!!!!!!bu firmanın müdürleride bu kadar personeline sahip çıkıyor işte!!!!!!bu firmada tkdir görmezsin!!!!ama bu firma en ufak hatanda karşılarına alır konuşurlar!!!!!!
geçen günde benim müdürüm bütün stajerleri toplantı odasına toplamış..vaazz veriyor..sonra stajerime sordum..ne oldu diye???tahmin etmişsindir canım....!!!!!müşterinin biri stajerler güler yüzle dolaşmıyor diye...müşteri ilişkilerine şikayette bulunmuş...çocukları uyarıdılar ya..düşünebiliyor musunuz!!!!!!!!!!!!!!

canım iyiyim çok şükür sen de iyisin sanırım gördüğüm kadarıyla
o hoşgeldininz hanımlar, sonuyok, feryad, denden, tsma..Keyifler iyiydir inş.

keyfin yerinde çok şükür canımcım opuyorumnanaktan

perşembe saat 10,00 da şirinyerde seda pastanesinin önünde buluşalım ordan biyerlere geçeriz otururuz ne dersiniz

iyiyim sonuyok canım, havalar sıcak evden dışarı çıkmıyorum, senin aran nasıl sıcaklarla

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasıl olsun çok iyi bayılıyorum sıcaklara temmuz ağustos geçsede kurtulsam diye bakıyorum :Saruboceq:ev hapsindeyim ancak akşam 8.den sonra sokağa çıkma yasağım kalkıyor :1closedeyes:

bu arada ben üçlü yaptırmadım ama sanırım sonuçların iyi çıkm ış ikilide sorun yoksa aslında üçlüyede gerek yok diyor drlar

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. :))
amin nnnnnnnnn.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım minik erkekin, tatlı bebişin :) darısı başımıza inşallahhhhh....
çok teşekkür ederim darısı tüm bebiş isteyenlerin başına.
emine iyi olmanıza çok sevindim......dediğin gibi sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder.....ikiside evlat sonuçta.....hep böyle sağlıkla devam edip kucağına almayı nasip etsin Rabbim
amin canım sağlıkları herşeyden önemli.allahım esirgesin bebişlerimizi.
ilahi emine çocuğun bile kafasını karıştırdın haa.... kaydirigubbakcemile3 Sağlıkla doğsun Allah analı babalı büyütsün canım inşallah....
benden de bu beklenirdi demi ama.çocuğuda şimdiden kendime benzettim.
canım hadi hayırlı uğurlu olsun :) sağlıklı olsun da kız erkek farketmez demi hayırlı evlat olur inş.
sağol canım feryadım.rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin.

valla güzinciğim dr %90 dedi.pipiyi de gördük ama allahın işi ne olacağı belli olmaz.sağlıkla zamanında gelsinlerde kucağımıza valla başka ne isteriz ki.
hiç fark etmez canım hiç.yeter ki sağlıklı olsun.
canlarımm ben yine gelemiyecem buluşmaya yarın memlekete doğru yola cıkacağız.kısmetimde yok demek.siz buluşun ben bir sonrakine koca göbüşümle katılırım.
çok sinirlendimmmmmm çokkkkkkkk.
boyunlarının altında kalasıcalar.(bizim oralarda öyle denir)
sakın el alem için kendini yıpratma bebişi de üzme.

canım benimmmm.sen çığlık attın ya ben ilk beş dk adamla kendimize gelemedik .sonrada bir gülme krizi.
kalbi atıyordu ya o bana yetti.tek isteğim bu sefer sağlıkla sıhatle zamanında kucağıma almak.o yüzden hiççççç farketmez.
beşik kertmeliği doğal olarak bozuldu ancakkk bizim oğlanlara beraber kız ararız.

çok şükürrr.
aaaaa nası yani kız dedi erkek çıktı u dr benim kini yanlış sölemesin kıss
yaaaaaaaaaa inan kendi de çok şaşırdı.birazda mahcup oldu gibi ama ben hemen toparladım.hocam farketmez dedim adam hemen rahatladı.ama bana bayağı bir açıklama yaptı yazık.
canım ya ben demir hapını sordum gerek yok dedi elevit yeterli dedi.sana da mı vermedi.
birde ben sormayı unuttum o da söylemedi üçlü testi ama.....

perşembe saat 10,00 da şirinyerde seda pastanesinin önünde buluşalım ordan biyerlere geçeriz otururuz ne dersiniz

ben gelemiyom kuzularrr yarın memlekete gidiyoz.

bu arada yarından sonra 1 ay yazlıkta net olmadığı için kk ya gelemiyecem.
herkesi çok seviyorum.en dar günümde yanımda oldunuz.sevincimi paylaştınız.hepiniz allaha emanet olun.

eminecim üçlü test istemiyor zate ikili iyi çıkınca demir hapınıda bana 20. haftadan sonra verdi birde kalsiyum verdi yani şimdi kalsiyum elevit demir hapı corspin iğne troid hapı kullanıyorum ilaçkolik oldum bıktım ilaçlardan hayaımda ilk kez bu kadar ilaç kullanıyorum hakkımızda hayırlısı herşey bebişler için allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş bütün dileğim bu

yaww benimde aklıma takıldı bu kontrolde birdahamı sorsam cinsiyetini pembiş bişiler almıştım ama aslında allahın dediği olur doğumda da öğrensek olur cinsiyetini en önemlisi sağlığı konusunda yanılmasın dr tek isteğim bu canım

faktör II 20210 mutasyon yok demek yani pıhtılaşma yok orda
faktör V leiden 1691heterezigot ve mthfr 677 homozigot var sadece yani kanda pıhtılaşman var ve hamile kalınca kesinlikle iğne kullanman gerek

çok teşekkür ederim canım cvp verdiğin için... herkesin farklı mutasyonlar sanırım. açıkçası bunun ciddiyetini çok anlamış değilim. sadece hamile kalınca mı kullanmamız lazım kan sulandırıcı yoksa bu bizim hayatımızı etkileyen birşey mi? durum ne kadar ciddi? hematoloğa direkt randevu alınıyor mu devlet hastanelerinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…