Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

feryadcım sağolasın uğrastırdım seni de... benim de öle, her yandan testler fıskırıyo :)

gülüş canım sakın kafana takma sen onlar için herseyi yap onlar da sana böyle tşk etsinler sen kendini ve bebeğini düşün sağlıkla kal.
asigül daha dur onlar ne ki canım hele 20.haftayı bir gecir.

öyle ya ben bile bilmiyorum neler yaptırdım açıkcası kafa yormaktan da sıkıldım bilmek de işime yaramıyo nasılsa

doru sölüyosun bebekten geçtim zaten kendi derdime düstüm, bende mvp denilen kalp rahatsızlığı var ve bu son tahlilerimde kolestrolün de yüksek olduğunu gördüm, bu kan pıhtılasması olayına ondan taktım kafayı.. kardiyolojide de bu testlerin yapıldığını öğrendim, ona gidicem sanırım...

Son düzenleme:

hımmm anladım canım kalp rahatsızlığın varsa o konuda araştır istersen normalde bu rahatsızlık gebelik durumunda ortaya çıkıyo ama yine de araştır kan pıhtılaşması olanların hormon ilacı kullanması doğru değil aslında ama biz tüp bebekte kullandık:sinifsinif:

perşembe saat 10,00 da şirinyerde seda pastanesinin önünde buluşalım ordan biyerlere geçeriz otururuz ne dersiniz

ooo yer ve saat belirlendi yani süper bakalım bu kez buluşmayı yapabilecekmiyiz benim içinde uygun birtek bahara uygunmu acaba cevap vermeyen o kaldı bugün yarın girmezsse topiğe ben mesaj atarım ona yarın o zaman

güzincim evden çıkabilecek duruma gelmen ne güzel çok seviindim senin adına gerçekten

canım dışarı çıkmam yasak hala ogün bebeğin kalp ekosu çekilecek tetenoz asısı yapılacak eşim izinli hazır sokağada çıkmışken sizide göreyim tamam daha ne istiyeyimhihoyyyt

büşracım faceden reimlerine baktım çok tatlısın canım ya göbüşün de maşallah çıkmış.... çok heveselendim bende.....

kızlar merhaba sizinle artık paylaşmak istiyorum belki bağzılarınız bilir ben 7 düşük 5 ve 6 haftalar arası gerçekleşti hepsi. 3 dışgebelik 1 tanesi ameliyatla sonuçlandı. 1 tüp bebek denemesi başarısız oldu ve ardından 11 gebeliğim bu ve tekrar hamileyim ve 10 haftaya geldik ilk defa çok mutluyum kalp atışlarını gördük şu an için herşey normal gidiyor bu gebeliğimde günüm bir gün geçince hemen iğneye başladık lekelenmem hemen kesildi iğineyle birlikte bundan önceki gebeliğimde kalp atışı beklendi 10 gün beklemiştik ama düştü doktorum bir dahakinde beklemeyeceğiz dedi ve bu bebek benimle çok şükür kimse umudunu kaybetmesin kızlar ve iğinelere hemen başlayın pıhtılaşma probleminiz varsa ve bol bol dua edin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende proteyin s eksik sadece ve tedaviye 07 innohep başlandı folik asid coraspin şimdilik bunlara devam ediyorum gelişmeleri tekrar yazarım kızlar hepiniz kendinize iyi bakın ve umudunuzu kaybetmeyin

sor canım sonra süpriz olasın.11.haftada söylediği için hatalar olabilir.
evet canım ilaç içe içe bir olduk.benim başka bir genetik rahatsızlığım var ben onun içinde zten günde 3 ilaç alıyorum.bakalım bu bünyeler nasıl dayanacak.seninde dediğin gibi allah bebişlerimize sağlık versin ,sağlıkla kucağımıza almayıı nasip etsin.

hadi ya bilmiyordum bunu.. daha baska neler bilmiyorum acaba fff

canım benim yaaa sıkılmamak elde değil. özel sektör işte ne yapsan yaranmıyosun. o yüzden çok da yıpratmamak gerekiyor kendini. öyleleri daha hora geçiyor. sen bi tarafını yırtıyorsun diğeri kırk yılda bi iş yapıoyor o yaptı oluyor sen yine laf yiyorsun. hiç sıkma canını bebişi düşün.

ben hamiş olmadan öncede akik kullanıyordum zaten çok da severim o taşı. halada kullanıyorum .

perşembe saat 10,00 da şirinyerde seda pastanesinin önünde buluşalım ordan biyerlere geçeriz otururuz ne dersiniz

kız 10 çok erken valla ben o saate kadar uyuyorum raporluyum yaaa napiimm bee her sabah 06;30 da kalkmaktan bulunca uyuyorum valla. 11 - 11:30 yapalım şunu bu seda pastanesi geçen buluştuğumuz yer değilmi ?

slmmm herkesee...
ben sizlerden birşey öğrenmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirimm..
benim günüm ilk defa 1 hafta kadar geçikti..2 gün önce dr gittim dr bilgilerimi alırken daha muayne etmeden ve kan tahlili yapmadan ilk hamileliğin mi dedi ben de hayır bundan 6 ay önce 9.haftada bebeğimin kalp atışlarının durdugunu söyledimm..ve hiç birşey yapmadan dr bana sen de kan pıhtılaşması var hamileysen hemen iğnelere başlayalım dedi ben şok oldumm..benim bildiğim 3.düşüğe kadar tekrarlanan düşük denmiyor ve bana kan pıhtılaşman var demesi için tahlil yapması gerekiyor..yanlış mı biliyorum acabaa ??

günaydın arkadaslar feryad denden buşra asigül tarfil ddilek nisanurhk guluş meldal tsma tarfil adını yazamadığım herkese günaydın nasılsınız?
izmirliler buluşuyormuyuz ne durumdayız?haber verin ben çıkıcam birazdan...

aslında hayatımızı etkileyen bir durum tabiki hiç risk yok desem ayıp olur yani biz normal insanlardan biraz daha dikkat etmeliyiz yani normalde hergün aspirin kullanmalıyız gebelik dışındada
hele öyle bir problemin varsa muhakkak hematoloğa gitmen gerek ünv hastanelerinde var diye biliyorum hemotolojı o şekilde araştırırsan daha iyi olur sanırım
gözünaydın allah bu sefer yüzünü güldürsün inş

ne güzel valla öyle bir dr bulmuşsun daha ne istiyorsun adam en başta önlem olarak düşünmüş yani bu iğneler koruma amaçlı pıhtılaşma olmayanlarada veriliyor o yüzden sevinmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…