testleri çıkardım şimdi canım birde baktım ne görim doktorun istediği testlenfosit subset analiziymişkaydirigubbakcemile3ay heryer test olmuş neyi yaptırdım neyi yaptırmadım ben bile bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 tek hatırladığım toplamda sırf bu iş için 13-14 tüp kan verdiğimyoksa daha mı fazlaydı :uhm: kaydirigubbakcemile3
feryadcım sağolasın uğrastırdım seni de... benim de öle, her yandan testler fıskırıyo :)
öyle ya ben bile bilmiyorum neler yaptırdım açıkcası kafa yormaktan da sıkıldım bilmek de işime yaramıyo nasılsa
doru sölüyosunbebekten geçtim zaten kendi derdime düstüm, bende mvp denilen kalp rahatsızlığı var ve bu son tahlilerimde kolestrolün de yüksek olduğunu gördüm, bu kan pıhtılasması olayına ondan taktım kafayı.. kardiyolojide de bu testlerin yapıldığını öğrendim, ona gidicem sanırım...
perşembe saat 10,00 da şirinyerde seda pastanesinin önünde buluşalım ordan biyerlere geçeriz otururuz ne dersiniz
sonuyok benim gelmem 11'i bulabilir ama gelicem tamam
güzincim evden çıkabilecek duruma gelmen ne güzel çok seviindim senin adına gerçekten
sor canım sonra süpriz olasın.11.haftada söylediği için hatalar olabilir.eminecim üçlü test istemiyor zate ikili iyi çıkınca demir hapınıda bana 20. haftadan sonra verdi birde kalsiyum verdi yani şimdi kalsiyum elevit demir hapı corspin iğne troid hapı kullanıyorum ilaçkolik oldum bıktım ilaçlardan hayaımda ilk kez bu kadar ilaç kullanıyorum hakkımızda hayırlısı herşey bebişler için allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş bütün dileğim bu
yaww benimde aklıma takıldı bu kontrolde birdahamı sorsam cinsiyetini pembiş bişiler almıştım ama aslında allahın dediği olur doğumda da öğrensek olur cinsiyetini en önemlisi sağlığı konusunda yanılmasın dr tek isteğim bu canım
hımmm anladım canım kalp rahatsızlığın varsa o konuda araştır istersen normalde bu rahatsızlık gebelik durumunda ortaya çıkıyo ama yine de araştır kan pıhtılaşması olanların hormon ilacı kullanması doğru değil aslında ama biz tüp bebekte kullandık:sinifsinif:
güzellikler güzel anne adayları güzel anneler ben bu aralar giremiyorum öncelikle 1 haftadır tek çalışıyordum yoğunluktan giremedim ancak şimdi ise maalesef işimden kaynaklı ama farklı şekillerde benim çalışma arkadaşlarımla ilgili bir problemim yok ancak dün bir müşteri ilgisiz davrandığım için şikayet etmiş ve bununla beraber müdürüm geçmişten şimdiye tüm müşteri şikayetlerini ve bunun dışında genel müdürümün ve finans müdürümün benimle ilgili şikayetlerini dile getirdi yani herkes neredeyse patlamak için bu şikayeti beklemiş moralim çok bozuk ağır konuştular rencide edici şekilde konuştular ve söylenenler kişisel olarak çok zoruma gitti attığım her adımı çok farklı kötü bakış açısıyla yorumlayarak yüzüme çarptılar yalnız unuttukları ve hala benim daha da çok zoruma giden o sevgili eşşiz müşterilerine karnımda bebeğim ölürken doğum sancısı çekerken sırıtmaya çalışıp araç teslim ettiğimi ve sonrasında apar topar hastaneye yollarına düştüğümü ve o gün doğum yaptığımı unutuyorlar karnım burnumdayken sırf memnuniyet adına akşamın sekizine kadar müşteriyi bekleyip (ki ironik olanıda müşterimde kadın doğum uzmanıydı ve yüzüm gözüm şiş bi halde onunla ilgilenmiştim) sonrasında aşırı hız yapması için otobana çıkıp akşam 9 a kadar test sürüşü yaptığımı unutuyorlar işte bu yüzden kzılar daha fazla göze batmamak için çünkü hepsi beni izliyormuş takipteymişim bi süre uzak kalacağım hepinizi öptüm Allah'a emanet olun
bu arada sabah berna laçin'i biraz seyrettim taşları anlatıyordu, akik taşı cinsel istedği arttırdığı için hamile kalmak isteyenler taksın dediler, hamilelerde ise rahatlamaya yol açıyormuş, hatta kan dolaşımı ile de ilgili faydası varmış, doğru mu bilmem ama ee hep tıp bilgisi değil biraz da magazin paylaşalım dedim.
perşembe saat 10,00 da şirinyerde seda pastanesinin önünde buluşalım ordan biyerlere geçeriz otururuz ne dersiniz
aslında hayatımızı etkileyen bir durum tabiki hiç risk yok desem ayıp olur yani biz normal insanlardan biraz daha dikkat etmeliyiz yani normalde hergün aspirin kullanmalıyız gebelik dışındadaçok teşekkür ederim canım cvp verdiğin için... herkesin farklı mutasyonlar sanırım. açıkçası bunun ciddiyetini çok anlamış değilim. sadece hamile kalınca mı kullanmamız lazım kan sulandırıcı yoksa bu bizim hayatımızı etkileyen birşey mi? durum ne kadar ciddi? hematoloğa direkt randevu alınıyor mu devlet hastanelerinde?
hele öyle bir problemin varsa muhakkak hematoloğa gitmen gerek ünv hastanelerinde var diye biliyorum hemotolojı o şekilde araştırırsan daha iyi olur sanırımdoru sölüyosunbebekten geçtim zaten kendi derdime düstüm, bende mvp denilen kalp rahatsızlığı var ve bu son tahlilerimde kolestrolün de yüksek olduğunu gördüm, bu kan pıhtılasması olayına ondan taktım kafayı.. kardiyolojide de bu testlerin yapıldığını öğrendim, ona gidicem sanırım...
gözünaydın allah bu sefer yüzünü güldürsün inşkızlar merhaba sizinle artık paylaşmak istiyorum belki bağzılarınız bilir ben 7 düşük 5 ve 6 haftalar arası gerçekleşti hepsi. 3 dışgebelik 1 tanesi ameliyatla sonuçlandı. 1 tüp bebek denemesi başarısız oldu ve ardından 11 gebeliğim bu ve tekrar hamileyim ve 10 haftaya geldik ilk defa çok mutluyum kalp atışlarını gördük şu an için herşey normal gidiyor bu gebeliğimde günüm bir gün geçince hemen iğneye başladık lekelenmem hemen kesildi iğineyle birlikte bundan önceki gebeliğimde kalp atışı beklendi 10 gün beklemiştik ama düştü doktorum bir dahakinde beklemeyeceğiz dedi ve bu bebek benimle çok şükür kimse umudunu kaybetmesin kızlar ve iğinelere hemen başlayın pıhtılaşma probleminiz varsa ve bol bol dua edin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende proteyin s eksik sadece ve tedaviye 07 innohep başlandı folik asid coraspin şimdilik bunlara devam ediyorum gelişmeleri tekrar yazarım kızlar hepiniz kendinize iyi bakın ve umudunuzu kaybetmeyin
slmmm herkesee...
ben sizlerden birşey öğrenmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirimm..
benim günüm ilk defa 1 hafta kadar geçikti..2 gün önce dr gittim dr bilgilerimi alırken daha muayne etmeden ve kan tahlili yapmadan ilk hamileliğin mi dedi ben de hayır bundan 6 ay önce 9.haftada bebeğimin kalp atışlarının durdugunu söyledimm..ve hiç birşey yapmadan dr bana sen de kan pıhtılaşması var hamileysen hemen iğnelere başlayalım dedi ben şok oldumm..benim bildiğim 3.düşüğe kadar tekrarlanan düşük denmiyor ve bana kan pıhtılaşman var demesi için tahlil yapması gerekiyor..yanlış mı biliyorum acabaa ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?