Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

güzin ben hazırlanıyorum çıkıcam birazdan
tabi buluşuyoruz bahar geliyor meldalda geliyor sanırım sende gelirsin zaten 11 de buluşucik bahar totosunu kaldıramazmış yataktan saat onda 11 de buluşuyoss seda pastanesinin önünde haydi gelen yokmuuuuuu başkaaa

günaydın sonuyok nasılsın bebiş nasıl.bir süredir giremiyodum.biz de iyiyiz çok şükür 14 haftalık olduk.

büşracım yetiştin mi izmire.Allah ayırmasın.inşallah herşey çok güzel olur.merak ettim hamiş halini nergis yazmış.feysini özelden yazarsan ekleyeyim.bakayım hamiş hallerine.

günaydın canım iyim çok şükür sen nasılsın...

keşke bende gelebilseydimmmm ama eşim izin vermiyorrrklava:

canım seni hep görüyordum online olarak ama yazmıyordun hiç çok zor günler geçirmişsin rabbim ne sana ne de başkasına bir daha yaşatmasın
ne güzel bebeğinin pıtpıtlarını duymuşsun rabbim kucağına alıp öpüp koklamak emzirmek nasip etsin sağlıklı olur inş.
canım ya 2 gündür çıldırdım giremyorum ama sonun da düzelmiş çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

bende gelmek istiyoruuuuuuuuum :sinifsinif:

büşra nasılsın canım...yolculuk nasıl geçti........bol bol dinlen....bu arada ben doğumdan sonra faceden çıktım ama bende merak ettim seni yaaaaaa...nergis o kadar tatlı anlamış ki.........:kedi:

feryaaaaaaadddd hadi bizde gidelim buluşmaya yaaaaaaaa..........

azdalar maşallah zaman ne çabuk geçiyor yaaaaa........ama bana gelince duruyor sanki boshayallersmile

sihirli esintiler Allahım sağlıkla gebeliğini tamamlamanı nasip etsin canım.....

canım benim nasıl da sevinmiş hadi çok şükür gidiyon sende Allah kavuştursun ama dikkat et kendine bak zaten kasılıp duruyon klava: şuan tek önceliğin sensin unutma

Kavuştum kuzu :)
Valla evde daha çok iş var ama bugün çok yorgunum
dün 19 saat yol geldim hiç dinlenmeden gezmeye çıktık
gece 1de geldik eve
bugünde dinlencem inşallah
sen nasılsın kuzu

büşracım faceden reimlerine baktım çok tatlısın canım ya göbüşün de maşallah çıkmış.... çok heveselendim bende.....

Saol kuzu
inşallah yakında sende koyarsın hamiş resimlerini

İyiyim kuzu evime kocama kavuştum
sen nasılsın

büşracım yetiştin mi izmire.Allah ayırmasın.inşallah herşey çok güzel olur.merak ettim hamiş halini nergis yazmış.feysini özelden yazarsan ekleyeyim.bakayım hamiş hallerine.

kuzu yetiştim çok şükür.
özeline attım face adresimi

gidelim kuzu gidelim şimdi çıksak yetişebilirmiyiz kızlara kaydirigubbakcemile3
büşracım bende dayanamadım baktım fotolarına gerçekten çok hoş olmuşsun yakışmış kuzuma :)

Yorgunum canım hala yol yorgunluğunu atamadım
yolculuk çok yorucu geçti
belim çok ağrıdı yolda uzun 19 saat mahfoldum ama olsun kocama kavuştum :)
kuzu istersen özelden face adresimi şifremi yazayım bak resimlere

gidelim kuzu gidelim şimdi çıksak yetişebilirmiyiz kızlara kaydirigubbakcemile3
büşracım bende dayanamadım baktım fotolarına gerçekten çok hoş olmuşsun yakışmış kuzuma :)

Teşekkür ederim canım
o sizin gözlerinizin güzellliği :)
İnşallah en kısa zamanda bende sizin hamiş resimlerinize bakarım:CüvCüv:

canım sağol.....ama şifreni falan yazma ne olur ne olmaz kötü niyetli kişilerin eline falan geçer Allah korusun......ben de seni hayal ederim hamiş hamiş boshayallersmile

canım sağol.....ama şifreni falan yazma ne olur ne olmaz kötü niyetli kişilerin eline falan geçer Allah korusun......ben de seni hayal ederim hamiş hamiş boshayallersmile

kuzu becerebilirsem buraya ekliyeyim ozaman
kahvaltımı yapıp denerim inşallah becerebilirim

Teşekkür ederim canım
o sizin gözlerinizin güzellliği :)
İnşallah en kısa zamanda bende sizin hamiş resimlerinize bakarım:CüvCüv:
inş. kuzum hele de benim gibi hobisi foto çekinmek ve çekmek olan biri birde hamiş kalırsa bilmiyorum artık ne olur bıkarsınız benden kaydirigubbakcemile3
ah feryadcım kıyamamki ben çok seviyorumaklinialirimsmile

canım benim ya sen bana bakma kıyma sen ama acıcık ta kandırıversen hadi gezelim falan sonra ben şurda gezeyin sonra da aaaaaaaaaa bizim kızlar burdaymış falan kaydirigubbakcemile3 benim burdan canım çekti ta kızıyorum kendime neden gitmedim diye ayyyyyyyyy beni hepinizi tek tek tanımak istiyorum yaaaaaaaa mafoldumben offfffffff

ya arkadaşlar biliyorsunuz ben freelance çalışıyorum dün bir iş çıktı,bugün görüşmem gerekiyordu ama saat başı :bbo: bu durumda olduğum için gidemeyeceğim......aslında canım sıkıldı ama o halde görüşmek hoş olmaz zaten,ayrıca sağlığım daha önemli di mi gamyoncuiremsu

bu arada Aysude o meşhur doktoruna gitti mi Feryad haberin var mı canım??

canım Aysudeyle dün konuştum o doktoraalsanaalsanasmile bir daha gitmeyi düşünmüyo çok şükür başka doktorla devam edecekmiş bu arada dün garibim öyle sersemlemiş ki ne söylediğini şaşırıp duruyordu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada kuzzm tabi ki önemli olan senin iyiliğin sizleri böyle görüyorum ya valla her anımın tadını çıkarasım geliyo kaydirigubbakcemile3 ve de korkutuyorsunuz beniiiiiiii malum ben pek bir belirti yaşamadım sonuncuda öğrenmeden bir gün önce midem bulandı allah allah demiştim

geçen Tsma da korkutmayın beni demişti,yok yok korkmayın,bu halimize şükür,Allah bu günümüzü aratmasın......en yakın zamanda sizlerden güzel haberler alalım ama çooook sağlıklı geçsin hamişliğiniz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…