günaydın arkadaslar feryad denden buşra asigül tarfil ddilek nisanurhk guluş meldal tsma tarfil adını yazamadığım herkese günaydın nasılsınız?
izmirliler buluşuyormuyuz ne durumdayız?haber verin ben çıkıcam birazdan...
canım seni hep görüyordum online olarak ama yazmıyordun hiç çok zor günler geçirmişsin rabbim ne sana ne de başkasına bir daha yaşatmasınkızlar merhaba sizinle artık paylaşmak istiyorum belki bağzılarınız bilir ben 7 düşük 5 ve 6 haftalar arası gerçekleşti hepsi. 3 dışgebelik 1 tanesi ameliyatla sonuçlandı. 1 tüp bebek denemesi başarısız oldu ve ardından 11 gebeliğim bu ve tekrar hamileyim ve 10 haftaya geldik ilk defa çok mutluyum kalp atışlarını gördük şu an için herşey normal gidiyor bu gebeliğimde günüm bir gün geçince hemen iğneye başladık lekelenmem hemen kesildi iğineyle birlikte bundan önceki gebeliğimde kalp atışı beklendi 10 gün beklemiştik ama düştü doktorum bir dahakinde beklemeyeceğiz dedi ve bu bebek benimle çok şükür kimse umudunu kaybetmesin kızlar ve iğinelere hemen başlayın pıhtılaşma probleminiz varsa ve bol bol dua edin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende proteyin s eksik sadece ve tedaviye 07 innohep başlandı folik asid coraspin şimdilik bunlara devam ediyorum gelişmeleri tekrar yazarım kızlar hepiniz kendinize iyi bakın ve umudunuzu kaybetmeyin
canım ya 2 gündür çıldırdım giremyorum ama sonun da düzelmiş çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktangünaydın arkadaslar feryad denden buşra asigül tarfil ddilek nisanurhk guluş meldal tsma tarfil adını yazamadığım herkese günaydın nasılsınız?
güzin ben hazırlanıyorum çıkıcam birazdan
tabi buluşuyoruz bahar geliyor meldalda geliyor sanırım sende gelirsin zaten 11 de buluşucik bahar totosunu kaldıramazmış yataktan saat onda 11 de buluşuyoss seda pastanesinin önünde haydi gelen yokmuuuuuu başkaaa
canım benim nasıl da sevinmiş hadi çok şükür gidiyon sende Allah kavuştursun ama dikkat et kendine bak zaten kasılıp duruyonklava: şuan tek önceliğin sensin unutma
büşracım faceden reimlerine baktım çok tatlısın canım ya göbüşün de maşallah çıkmış.... çok heveselendim bende.....
günaydın arkadaslar feryad denden buşra asigül tarfil ddilek nisanurhk guluş meldal tsma tarfil adını yazamadığım herkese günaydın nasılsınız?
büşracım yetiştin mi izmire.Allah ayırmasın.inşallah herşey çok güzel olur.merak ettim hamiş halini nergis yazmış.feysini özelden yazarsan ekleyeyim.bakayım hamiş hallerine.
günaydın canım iyim çok şükür sen nasılsın...
keşke bende gelebilseydimmmm ama eşim izin vermiyorrrklava:
büşra nasılsın canım...yolculuk nasıl geçti........bol bol dinlen....bu arada ben doğumdan sonra faceden çıktım ama bende merak ettim seni yaaaaaa...nergis o kadar tatlı anlamış ki.........:kedi:
feryaaaaaaadddd hadi bizde gidelim buluşmaya yaaaaaaaa..........
azdalar maşallah zaman ne çabuk geçiyor yaaaaa........ama bana gelince duruyor sanki boshayallersmile
sihirli esintiler Allahım sağlıkla gebeliğini tamamlamanı nasip etsin canım.....
büşra nasılsın canım...yolculuk nasıl geçti........bol bol dinlen....bu arada ben doğumdan sonra faceden çıktım ama bende merak ettim seni yaaaaaa...nergis o kadar tatlı anlamış ki.........:kedi:
feryaaaaaaadddd hadi bizde gidelim buluşmaya yaaaaaaaa..........
azdalar maşallah zaman ne çabuk geçiyor yaaaaa........ama bana gelince duruyor sanki boshayallersmile
sihirli esintiler Allahım sağlıkla gebeliğini tamamlamanı nasip etsin canım.....
gidelim kuzu gidelim şimdi çıksak yetişebilirmiyiz kızlara kaydirigubbakcemile3
büşracım bende dayanamadım baktım fotolarına gerçekten çok hoş olmuşsun yakışmış kuzuma :)
vur vur kafasına kafasına:mymeka::mymeka::mymeka: kaydirigubbakcemile3
canım sağol.....ama şifreni falan yazma ne olur ne olmaz kötü niyetli kişilerin eline falan geçer Allah korusun......ben de seni hayal ederim hamiş hamiş boshayallersmile
ah feryadcım kıyamamki ben çok seviyorumaklinialirimsmile
inş. kuzum hele de benim gibi hobisi foto çekinmek ve çekmek olan biri birde hamiş kalırsa bilmiyorum artık ne olur bıkarsınız benden kaydirigubbakcemile3Teşekkür ederim canım
o sizin gözlerinizin güzellliği :)
İnşallah en kısa zamanda bende sizin hamiş resimlerinize bakarım:CüvCüv:
ah feryadcım kıyamamki ben çok seviyorumaklinialirimsmile
ya arkadaşlar biliyorsunuz ben freelance çalışıyorum dün bir iş çıktı,bugün görüşmem gerekiyordu ama saat başı :bbo: bu durumda olduğum için gidemeyeceğim......aslında canım sıkıldı ama o halde görüşmek hoş olmaz zaten,ayrıca sağlığım daha önemli di mi gamyoncuiremsu
bu arada Aysude o meşhur doktoruna gitti mi Feryad haberin var mı canım??
ya arkadaşlar biliyorsunuz ben freelance çalışıyorum dün bir iş çıktı,bugün görüşmem gerekiyordu ama saat başı :bbo: bu durumda olduğum için gidemeyeceğim......aslında canım sıkıldı ama o halde görüşmek hoş olmaz zaten,ayrıca sağlığım daha önemli di mi gamyoncuiremsu
bu arada Aysude o meşhur doktoruna gitti mi Feryad haberin var mı canım??
bu arada kuzzm tabi ki önemli olan senin iyiliğin sizleri böyle görüyorum ya valla her anımın tadını çıkarasım geliyo kaydirigubbakcemile3 ve de korkutuyorsunuz beniiiiiiiimalum ben pek bir belirti yaşamadım sonuncuda öğrenmeden bir gün önce midem bulandı allah allah demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?