geçen Tsma da korkutmayın beni demişti,yok yok korkmayın,bu halimize şükür,Allah bu günümüzü aratmasın......en yakın zamanda sizlerden güzel haberler alalım ama çooook sağlıklı geçsin hamişliğiniz......
Selam kıslar.....
büşracım kavuştun eşine... izmirliler buluşuyor....sende bi daha ki buluşmaya katılırsınn...
heyyy izmirliler... bende istiyommmmmm yaaaa... buluşmadan gelince kesinlikle resimlerinizi bekliyorum ....:)))) (meraklı melahat im ben..:) )
ama neden izin vermiyor ki yaaaaaCADIARZUfisfisfis
inş. kuzum hele de benim gibi hobisi foto çekinmek ve çekmek olan biri birde hamiş kalırsa bilmiyorum artık ne olur bıkarsınız benden kaydirigubbakcemile3
canım benim ya sen bana bakma kıyma sen ama acıcık ta kandırıversen hadi gezelim falan sonra ben şurda gezeyin sonra da aaaaaaaaaa bizim kızlar burdaymış falan kaydirigubbakcemile3 benim burdan canım çekti ta kızıyorum kendime neden gitmedim diye ayyyyyyyyy beni hepinizi tek tek tanımak istiyorum yaaaaaaaa mafoldumben offfffffff
Selam kıslar.....
büşracım kavuştun eşine... izmirliler buluşuyor....sende bi daha ki buluşmaya katılırsınn...
heyyy izmirliler... bende istiyommmmmm yaaaa... buluşmadan gelince kesinlikle resimlerinizi bekliyorum ....:)))) (meraklı melahat im ben..:) )
büşracım ne kadar güzelsin yaaa göbişin çok yakışmış maşallah fazla kiloda almamıisın
birazdan dra gitce ama hiç istemiyom valla o çatala yatmaktan bıktımmmaklinialirimsmile
birazdan dra gitce ama hiç istemiyom valla o çatala yatmaktan bıktımmmaklinialirimsmile
canım 4 temmuzda düşük yapmıştım.kontrole gitcem kendiliğinden düşmüştü ama düştükten sonra kanama kesildi bakalım ne alemde iltihap falan varmı ilaç verirlerse hazır korunuyoken kullanayım çünkü hemen çalışmalara başlamak istiyorum canım:kedi:canım ya bilirim o pskolojiyi
o çatala benim kadar yatan olmamıştır galiba
evlendikten sonra inemez oldum o çataldan
ama stres yapma canım
stres yapınca daha zor geçer
ne yapalım sonuçda 5 dakikalık bişey
katlancaz yapacak bişey yok
bu arada sen neden gitcen dr. canım
ayyyyyyy ben de o çatalı hiç sevmiyorum.... 3 kez düşük yaptım ama yatmadım ona möalesef rahim filmi çekinirken yatmak zorunda kaldım....doktor kontrolüne gitmek geriyor artık beni vajınal usg ,çatal, film kurcalanmaktan bıktımmmm....
inşallah kontrolün iyi geçer toparlamıştır rahim çataldan başka canını sıkan bişey olmaz inş...
evet iğrenç bişey yaaa offf kadın olmak çok zooooooooooooorbirazdan dra gitce ama hiç istemiyom valla o çatala yatmaktan bıktımmmaklinialirimsmile
tarfil inşallah bi dahaki sefer sende buluşmaya gidersin...
feryad cım nasılsın canım... ohhhh ya öğretmen olmak varmış.. biz yağmur çamur demeden yaz sıcak demeden her gün işe geliyoz.....((( kıskanıdm eyyy topicin öğretmenleriiiiiii
:)) kıskanma kuzum kıskanma :):teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?