Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Selam kıslar.....
büşracım kavuştun eşine... izmirliler buluşuyor....sende bi daha ki buluşmaya katılırsınn...
heyyy izmirliler... bende istiyommmmmm yaaaa... buluşmadan gelince kesinlikle resimlerinizi bekliyorum ....:)))) (meraklı melahat im ben..:) )

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ama neden izin vermiyor ki yaaaaaCADIARZUfisfisfis

bugün sitem etcem canım bak kızlar buluştu ne güzel stres attılar sen bana niye izin vermedin diye naz etcem ve inşallah bi dahaki sefere izin almaya çalışcamolumunekankayizsmile

Sonunda kavuştum kuzu
Buluşmaya giderdim ama daha burda bi yeri bilmiyorum
tek başına dışarı çıkacak cesaretim yok
yoksa yorgunluk dinlemez giderdim valla :)

büşracım ne kadar güzelsin yaaa göbişin çok yakışmış maşallah fazla kiloda almamıisın

Saol canım o sizin güzelliğiniz
çok yiyorum ama bu ara ev taşıma Falan yoruldum
onun için kilo almadım zaten almakta istemiyorum
sadece göbüşüm olsun istiyorum :)

tarfil inşallah bi dahaki sefer sende buluşmaya gidersin...
feryad cım nasılsın canım... ohhhh ya öğretmen olmak varmış.. biz yağmur çamur demeden yaz sıcak demeden her gün işe geliyoz.....((( kıskanıdm eyyy topicin öğretmenleriiiiiii

birazdan dra gitce ama hiç istemiyom valla o çatala yatmaktan bıktımmmaklinialirimsmile

canım ya bilirim o pskolojiyi
o çatala benim kadar yatan olmamıştır galiba
evlendikten sonra inemez oldum o çataldan
ama stres yapma canım
stres yapınca daha zor geçer
ne yapalım sonuçda 5 dakikalık bişey
katlancaz yapacak bişey yok

bu arada sen neden gitcen dr. canım

birazdan dra gitce ama hiç istemiyom valla o çatala yatmaktan bıktımmmaklinialirimsmile

ayyyyyyy ben de o çatalı hiç sevmiyorum.... 3 kez düşük yaptım ama yatmadım ona möalesef rahim filmi çekinirken yatmak zorunda kaldım....doktor kontrolüne gitmek geriyor artık beni vajınal usg ,çatal, film kurcalanmaktan bıktımmmm....
inşallah kontrolün iyi geçer toparlamıştır rahim çataldan başka canını sıkan bişey olmaz inş...

canım 4 temmuzda düşük yapmıştım.kontrole gitcem kendiliğinden düşmüştü ama düştükten sonra kanama kesildi bakalım ne alemde iltihap falan varmı ilaç verirlerse hazır korunuyoken kullanayım çünkü hemen çalışmalara başlamak istiyorum canım:kedi:

ya ben sayısını hatırlamıyom ble 3 kürtaj 3 rahim filmi 1 histereskopi ve sayısız kontrol muayeneleri offf of çok zor hayırlısıyla bi kavuşsak bebeklerimize

evet iğrenç bişey yaaa offf kadın olmak çok zooooooooooooor

:)) kıskanma kuzum kıskanma :):teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…