Bilmem ben görmedim :) canımcım ben çıkıyorum artık hadi çok çok çok öpüyorum hepinizi
günaydın canım bebiş iyi şükür bende iyiyim sizinde iyi olmanıza çok sevindim maşşallah 14 haftalık oldunuz demek allah tamamına erdirsin inşgünaydın sonuyok nasılsın bebiş nasıl.bir süredir giremiyodum.biz de iyiyiz çok şükür 14 haftalık olduk.
keşkeee gelebilseydin yerimsenibenbende gelmek istiyoruuuuuuuuum :sinifsinif:
Sonunda kavuştum kuzu
Buluşmaya giderdim ama daha burda bi yeri bilmiyorum
tek başına dışarı çıkacak cesaretim yok
yoksa yorgunluk dinlemez giderdim valla :)
kız ben Tokatlıyım ama lazlarla su içip yemek yemişliğim var :) (şimdi ne demek istiyo diyeceksiniz) diyorum ki ben biraz deliyim bugün gelmediğime pişmen olmuşken atlar gelirim başınıza akşamlarım ordakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydın canım bebiş iyi şükür bende iyiyim sizinde iyi olmanıza çok sevindim maşşallah 14 haftalık oldunuz demek allah tamamına erdirsin inş
keşkeee gelebilseydin yerimseniben
bir sonraki buluşmaya bkleriz canım bu arada göbişin çok tatlı görünüyor allah bebişini kucağına almayı nasip etsin
evetttt kızlar önce ben geldiğime göre eve buluşmayı anlatabilirim önce bahar ve ben geldi buluşacağımız yere sonrada meldal geldi en son da güzin oturduk konuştuk herşeyden ayyy ne kadar çok konuşacak şey varmış muhabbet hiç bitmedi ama güzin bugün bebeğin kalp ekosunu çektireceği için erken gitmek zorunda kaldı baharında dedesi anjıyo olmuş oda gitti sonra inş önümüzdeki ay tekrar buluşucaz aksilik olmazsa eğer ama foto çekinmek aklımıza gelmedi çok çene yaptığımız için herhalkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bu arada Kayra bebeğimiz artık annesinin kollarında çok şükür
kız ben Tokatlıyım ama lazlarla su içip yemek yemişliğim var :) (şimdi ne demek istiyo diyeceksiniz) diyorum ki ben biraz deliyim bugün gelmediğime pişmen olmuşken atlar gelirim başınıza akşamlarım ordakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohhhhhhh çok şükür sonunda rabbim bir daha ayırmasın :Saruboceq:inş.
sonuyok canım baharçelik mavi gözlü mü?
bak unutma bu sözü sonra ben demediydim deme hakaydirigubbakcemile3 siz birdaha ne zaman buluşacaksınız bakem:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kıs sen delisinde biz akılımıyız gel şekerim tanrı misafiri başımla beraber ne olacak allah ne verdiyse yer içer sohbet ederizzemuszemus
tüüühhhhhh keşke foto çekinseydiniz.... şimdi bu meraklı melahat ne yapacak
feryad.... bende gitmek istiyorum bi daha ki buluşmaya.sen yola çıkarken bi alo de. atlar gelirim.....
slm benomde 2 tane düsügüm oldu.... 3 hamıleyım 9 ay boynca igne aspırın icıyorum canım:)
neden böyle düşündüğümü bilmiyorum yaaa...kaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini versin.......
evet ama bak unutmayın beni ben çok meraklıyım.... geçen yıl izmir gurubu bir kez daha toplanmıştı. resimlerine baktım sonuyoku mesela biliyorum... celeni biliyorum birisi daha vardı ama onu hatırlamıyorum. o zaman daha yeni yeni tanışıyorduk....:)kuzum seni hiç düşünmemişler :teselli:
tmm kuzu sen önce buraya gel istersen :)
kan pıhtılasmasından dusuyomus bebegım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?