Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bilmem bugün şekerleme yapamadım zaman geçmedi benimde canım sıkıldı,okuyacak kitabımda kalmadı,Tsma ile buluşamadım ki,canım bana bir sürü kitap hazırlamıştı oysa....

bu gün topic e de girmedi hiççç....bak gene beni kıskandırıp merakta bırakan hareketler.....
buluşmalar....neyse buluşunca hangi kitapları önerdiğini bide eğer varsa resimleri eklerseniz çok sevinirim....

bu gün topic e de girmedi hiççç....bak gene beni kıskandırıp merakta bırakan hareketler.....
buluşmalar....neyse buluşunca hangi kitapları önerdiğini bide eğer varsa resimleri eklerseniz çok sevinirim....

kaydirigubbakcemile3canım benim kitapları yazarız ama resim konusunda Tsma da bende pek ekleyeceğimizi düşünmüyorum açıkcası.....merak etmeye devam yani......gamyoncuiremsu

off kızlar yaa hergün yeni bişey öğreniyorum drdan geldim benim 4 düşüğüm var 2si 9. haftada kürtaj 1 i5. haftada 1 6. haftada spontan düşük oldu .drum bugün dediki bebeğe kromozom analizzi yapıldımı halbuki drumu arayıp sormuştum düşünce patolojiye gerek varmı diye yok dedi sizler kaçıncı haftalarda düşük yaptınız veya bebeğe kromozom anlizi yapıldımı şimdi ben yinemi düşük yapıcam hamile kalınca son düşüğüm iğnelere rağmen düştü nolur beni bilgilendirin kafayı yemek üzereyim

canım benim önceki gebeliğim 6.haftada son buldu.kromozom analizi yapıldı.bişey çıkmamıştı.

ah keşkem keşkem gelsen ne güzel olardı. ama 2 hafta kadar sonra celenim gelcek izmire o gelince yine bir buluşma var muhakkak gelin izmirliler buluşması değil pıhtıcıklar buluşması olsun canım.

sonuyok canım baharçelik mavi gözlü mü?

nerdeeeeeeee ah keşkem keşkemmafoldumbenkaydirigubbakcemile3

benim üzerimde mavi bluz vardı ordanmı aklında mavi gözlü diye kaldı acep. kaydirigubbakcemile3

kızlar valla ne akılsızım makinamı özlelikle ynaıma almama rağmen çeneden foto çekmeyi unutmuşum ama söz bi,r dahakine unutmucam klava:

merhaba arkadaşlar
bugün doktor kontrolüm vardı,vaginal ultrason istemediğim için karnımdan baktı doktorum,çok sıkışıkda değildim,baktı,baktı,baktı,ses çıkmadı,kalp atımı alamadınız mı dedim evet dedi,su iç iyice sıkış bir daha bakalım dedi,ben vaginal bakın garanti olsun dedim,tam lavabo için kalktım,kendimi yerde buldum,eşim yanımdaydı kucakladı beni,tuttu,ağladım,ağladım,ağladım,kalkamadım yerden,doktor ve hemşire yan odaya geçmişlerdi diğer muayene için sesimi duyunca hemen geldiler,beni kaldırıp tansiyonuma falan baktılar,herşey normal,sadece psikolojik bir travma.......neyse zorla lavaboya gittim,döndüm,hemşire hemen probu yerleştirdi veeeeeee kalp atımını bana gösterdi doktor gelmeden,doktoru çağırdı hemen,o da baktı,gördü kalp atımını ve bana bir güzel kızdı,ben sana karnından göremeyiz diyorum inat ediyorsun boşuna kendine de bebeğe de stres yaşattın dedi..............yüce RABBİM bizi sınamaya devam ediyor,ama arkadaşlar hiç ama hiç gücüm kalmamış,benimde gücüm tükenmiş........Rabbim hayırlısını nasip etsin,inş. hepimizin kucakları dolar en kısa zamanda...........

slm benomde 2 tane düsügüm oldu.... 3 hamıleyım 9 ay boynca igne aspırın icıyorum canım:)
Allah tamamına erdirsin emzirmeyi de gazını çıkarabilmeyi de nasip etsin
topiğin meraklı tazesiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
canım çok sıkılıyor ve karnım aç bilmiyorumkismile
canım ya kıyamam sana :teselli:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 meraklı kuzu
kız üzülme sen benim gözleri kargoyla gönderem sana Şenizolumunekankayizsmile

canım yaaaa :teselli::teselli: çok zor biliyroum ama lütfen güçlü olmaya çalış rabbim bitirsin inş. sıkıntılarını opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ah canım benim ne kadar üzülmüşsün ama çok şükür duymuşsun sonunda kalp atışlarını. rabbim kucağına almayı nasip etsin. sıkma artık kendini.

benim anamda maviş maviş bakıo bi ona çekememişim. tıpkı babamın kopysiyim.

canım benim kıyamam sana.... tatlım nerdeyse benzer bi durumda ben yaşadım... bugün sabah baya bi kahverengi lekelenmem oldu eşime söylediğimde adam direk bunuda kaybettik diye baktı olaya tabi ne yalan söyliyim bende... sanra sağ kasığıma biri şiş soktu böbreğimden çıkardı sanki ... yapamadık artık gittik acile durumu anlattık hemen baktı doktor karından görebildi ve kalbi atıyor hemde çok net dediğinde dondum kaldım tepkisiz bi şekilde.. eşimi aradım adam kendini o kadar alıştırmışki kötü haber almaya.... baya bi yük attık sırtımızdan... neyse uzun süredir doğru düzgün yemek yiyemediğim ve su içemediğim için susuz kalmışım ve kasık ağrısı sandığım şey aslında susuzluğa bağlı böbrek ağrısıymış.... velhasıl gülüm biz yürek ağızda yaşamayıda öğrencez bu gidişle...

selam kızlar...kalp ekomuz çekildi hersey normal çıktı iyi gidiyoruz çok şükür.kızlarla buluştuk çok güzeldi sen onu nasıl yapıyon bunda ne yapıyon derken vakit geçivermiş ben geçde gidince hiçbirsey anlamadım.birdahakine herkesi bekliyoruz

yaşadığınız korkular çok normal canım inş. sorunsuz tamamlanır gebelikleriniz:Saruboceq::Saruboceq:

denden geçmiş olsun canım neyseki sonuç güzel dur bakalım hemen ipleri bırakmak yok güçlü olacaksın sakin ol lmaz:
feryad nergis birdahaki buluşmaya bekleriz bak kesin ama demi
tarfil canım olsun inş.birdahakine üzülme ama çok güzeldi

büşra hoşgeldin izmirimize sağ salim geldin ya kavuştunuz ya birbirize hayırlısıyla
bahar deden nasıl oldu?iyicemi biazdaha?
aysude canım haberler güzel.kendine iyi bak.Denden Ve Sen kendinize iyi bakın siz iyi olun vereliniortakki bebeşlerinizde iyi olsun demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…