canım çok sıkılıyor ve karnım aç bilmiyorumkismile
ahhh canım kıyamam neden canın sıkılıyor....?
bilmem bugün şekerleme yapamadım zaman geçmedi benimde canım sıkıldı,okuyacak kitabımda kalmadı,Tsma ile buluşamadım ki,canım bana bir sürü kitap hazırlamıştı oysa....
bu gün topic e de girmedi hiççç....bak gene beni kıskandırıp merakta bırakan hareketler.....
buluşmalar....neyse buluşunca hangi kitapları önerdiğini bide eğer varsa resimleri eklerseniz çok sevinirim....
angel hoşgeldinnnn KAYRA uyuyor muuu
off kızlar yaa hergün yeni bişey öğreniyorum drdan geldim benim 4 düşüğüm var 2si 9. haftada kürtaj 1 i5. haftada 1 6. haftada spontan düşük oldu .drum bugün dediki bebeğe kromozom analizzi yapıldımı halbuki drumu arayıp sormuştum düşünce patolojiye gerek varmı diye yok dedi sizler kaçıncı haftalarda düşük yaptınız veya bebeğe kromozom anlizi yapıldımı şimdi ben yinemi düşük yapıcam hamile kalınca son düşüğüm iğnelere rağmen düştü nolur beni bilgilendirin kafayı yemek üzereyim
kız ben Tokatlıyım ama lazlarla su içip yemek yemişliğim var :) (şimdi ne demek istiyo diyeceksiniz) diyorum ki ben biraz deliyim bugün gelmediğime pişmen olmuşken atlar gelirim başınıza akşamlarım ordakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohhhhhhh çok şükür sonunda rabbim bir daha ayırmasın :Saruboceq:inş.
sonuyok canım baharçelik mavi gözlü mü?
neden böyle düşündüğümü bilmiyorum yaaa...
evet ama bak unutmayın beni ben çok meraklıyım.... geçen yıl izmir gurubu bir kez daha toplanmıştı. resimlerine baktım sonuyoku mesela biliyorum... celeni biliyorum birisi daha vardı ama onu hatırlamıyorum. o zaman daha yeni yeni tanışıyorduk....:)
demi...bilmiyorumkismile sanırım öyle yapmalıyım
Allah tamamına erdirsin emzirmeyi de gazını çıkarabilmeyi de nasip etsinslm benomde 2 tane düsügüm oldu.... 3 hamıleyım 9 ay boynca igne aspırın icıyorum canım:)
topiğin meraklı tazesiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktanneden böyle düşündüğümü bilmiyorum yaaa...
evet ama bak unutmayın beni ben çok meraklıyım.... geçen yıl izmir gurubu bir kez daha toplanmıştı. resimlerine baktım sonuyoku mesela biliyorum... celeni biliyorum birisi daha vardı ama onu hatırlamıyorum. o zaman daha yeni yeni tanışıyorduk....:)
demi...bilmiyorumkismile sanırım öyle yapmalıyım
canım ya kıyamam sana :teselli:canım çok sıkılıyor ve karnım aç bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 meraklı kuzubu gün topic e de girmedi hiççç....bak gene beni kıskandırıp merakta bırakan hareketler.....
buluşmalar....neyse buluşunca hangi kitapları önerdiğini bide eğer varsa resimleri eklerseniz çok sevinirim....
kız üzülme sen benim gözleri kargoyla gönderem sana Şenizolumunekankayizsmileah keşkem keşkem gelsen ne güzel olardı. ama 2 hafta kadar sonra celenim gelcek izmire o gelince yine bir buluşma var muhakkak gelin izmirliler buluşması değil pıhtıcıklar buluşması olsun canım.
nerdeeeeeeee ah keşkem keşkemmafoldumbenkaydirigubbakcemile3
benim üzerimde mavi bluz vardı ordanmı aklında mavi gözlü diye kaldı acep. kaydirigubbakcemile3
kızlar valla ne akılsızım makinamı özlelikle ynaıma almama rağmen çeneden foto çekmeyi unutmuşum ama söz bi,r dahakine unutmucamklava:
merhaba arkadaşlar
bugün doktor kontrolüm vardı,vaginal ultrason istemediğim için karnımdan baktı doktorum,çok sıkışıkda değildim,baktı,baktı,baktı,ses çıkmadı,kalp atımı alamadınız mı dedim evet dedi,su iç iyice sıkış bir daha bakalım dedi,ben vaginal bakın garanti olsun dedim,tam lavabo için kalktım,kendimi yerde buldum,eşim yanımdaydı kucakladı beni,tuttu,ağladım,ağladım,ağladım,kalkamadım yerden,doktor ve hemşire yan odaya geçmişlerdi diğer muayene için sesimi duyunca hemen geldiler,beni kaldırıp tansiyonuma falan baktılar,herşey normal,sadece psikolojik bir travma.......neyse zorla lavaboya gittim,döndüm,hemşire hemen probu yerleştirdi veeeeeee kalp atımını bana gösterdi doktor gelmeden,doktoru çağırdı hemen,o da baktı,gördü kalp atımını ve bana bir güzel kızdı,ben sana karnından göremeyiz diyorum inat ediyorsun boşuna kendine de bebeğe de stres yaşattın dedi..............yüce RABBİM bizi sınamaya devam ediyor,ama arkadaşlar hiç ama hiç gücüm kalmamış,benimde gücüm tükenmiş........Rabbim hayırlısını nasip etsin,inş. hepimizin kucakları dolar en kısa zamanda...........
merhaba arkadaşlar
bugün doktor kontrolüm vardı,vaginal ultrason istemediğim için karnımdan baktı doktorum,çok sıkışıkda değildim,baktı,baktı,baktı,ses çıkmadı,kalp atımı alamadınız mı dedim evet dedi,su iç iyice sıkış bir daha bakalım dedi,ben vaginal bakın garanti olsun dedim,tam lavabo için kalktım,kendimi yerde buldum,eşim yanımdaydı kucakladı beni,tuttu,ağladım,ağladım,ağladım,kalkamadım yerden,doktor ve hemşire yan odaya geçmişlerdi diğer muayene için sesimi duyunca hemen geldiler,beni kaldırıp tansiyonuma falan baktılar,herşey normal,sadece psikolojik bir travma.......neyse zorla lavaboya gittim,döndüm,hemşire hemen probu yerleştirdi veeeeeee kalp atımını bana gösterdi doktor gelmeden,doktoru çağırdı hemen,o da baktı,gördü kalp atımını ve bana bir güzel kızdı,ben sana karnından göremeyiz diyorum inat ediyorsun boşuna kendine de bebeğe de stres yaşattın dedi..............yüce RABBİM bizi sınamaya devam ediyor,ama arkadaşlar hiç ama hiç gücüm kalmamış,benimde gücüm tükenmiş........Rabbim hayırlısını nasip etsin,inş. hepimizin kucakları dolar en kısa zamanda...........
Allah tamamına erdirsin emzirmeyi de gazını çıkarabilmeyi de nasip etsin
topiğin meraklı tazesiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
canım ya kıyamam sana :teselli:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 meraklı kuzu
kız üzülme sen benim gözleri kargoyla gönderem sana Şenizolumunekankayizsmile
canım yaaaa :teselli::teselli: çok zor biliyroum ama lütfen güçlü olmaya çalış rabbim bitirsin inş. sıkıntılarını opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim kıyamam sana.... tatlım nerdeyse benzer bi durumda ben yaşadım... bugün sabah baya bi kahverengi lekelenmem oldu eşime söylediğimde adam direk bunuda kaybettik diye baktı olaya tabi ne yalan söyliyim bende... sanra sağ kasığıma biri şiş soktu böbreğimden çıkardı sanki ... yapamadık artık gittik acile durumu anlattık hemen baktı doktor karından görebildi ve kalbi atıyor hemde çok net dediğinde dondum kaldım tepkisiz bi şekilde.. eşimi aradım adam kendini o kadar alıştırmışki kötü haber almaya.... baya bi yük attık sırtımızdan... neyse uzun süredir doğru düzgün yemek yiyemediğim ve su içemediğim için susuz kalmışım ve kasık ağrısı sandığım şey aslında susuzluğa bağlı böbrek ağrısıymış.... velhasıl gülüm biz yürek ağızda yaşamayıda öğrencez bu gidişle...merhaba arkadaşlar
canım benim kıyamam sana.... tatlım nerdeyse benzer bi durumda ben yaşadım... bugün sabah baya bi kahverengi lekelenmem oldu eşime söylediğimde adam direk bunuda kaybettik diye baktı olaya tabi ne yalan söyliyim bende... sanra sağ kasığıma biri şiş soktu böbreğimden çıkardı sanki ... yapamadık artık gittik acile durumu anlattık hemen baktı doktor karından görebildi ve kalbi atıyor hemde çok net dediğinde dondum kaldım tepkisiz bi şekilde.. eşimi aradım adam kendini o kadar alıştırmışki kötü haber almaya.... baya bi yük attık sırtımızdan... neyse uzun süredir doğru düzgün yemek yiyemediğim ve su içemediğim için susuz kalmışım ve kasık ağrısı sandığım şey aslında susuzluğa bağlı böbrek ağrısıymış.... velhasıl gülüm biz yürek ağızda yaşamayıda öğrencez bu gidişle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?