Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar
iyi ki varsınız......dün yaşadığım korkudan sonra sabaha kadar uyuyamadım,6.haftada kalp atımını aldığımız için dün yine kalbi durdu sandım,hayatımdaki o büyük sessizliği daha öncede yaşadım,Allahım bir daha hiç kimseye yaşatmasın......

Aysude sana da çok geçmiş olsun canım,Allah'a emanet edip bol bol dua etmekten başka yapabilecek hiçbirşeyimiz yok......

hepinizi çok seviyorum,Rabbim hakkımızdan hayırlısını nasip etsin.......

canım benim Allahım bir daha yaşatmasın,en kısa zamanda sağlıkla tamamlayacağın bir gebelik nasip etsin inş.sana ve hepimize.......

canım bak görüştüğüm genetik uzmanları ilk 12 hafta içinde olan düşüklerin genelde kromozom anomalisi yüzünden olduğunu söylemişlerdi........kromozom analizi yapılmadı ise bunu kafana takma artık,gebelikten önce coraspin folbiol ve multivitamin kullanıp,gebeliğinde de tekrar iğneye devam edip,bol bol dua ediceksin bir tanem.......bu bölgedeki doktorlar 12.haftaya kadar olan düşüklerde kromozom analizine gerek bile duymuyorlar......

Günaydın....
denden ve aysude çok geçmiş olsun kızlar....
guzincim kalp ekonuz güzel çıkmış maşallah size... inşallah herşey çok güzel gider bundan böyle....

merhaba herkese,
siteyi yeni kesfedenlerdenim, mthfr 677 heterozigot teshisiyle dr um "tedavi degil tedbir amacli" dusuncesiyle clexane 0.4 kullandirdi gebeligim boyunca, 33. haftada erken dogum yaptim ve bebegimi kaybettm, erken dogum sebepli pulmoner hipertansiyon yuzunden,28. haftaya kdr hergun, sonrasinda gunasiri kullandim igneleri, suan gata da prof ali ergune gidiorm, o ise igneleri kesinlikle kullanmamami onerdi, gereksiz gordu, bebegimi kaybedeli 49 gun oluyor, suan icin birsey dusunemiyorm zaten, benimle benzer durum yasayanlar varmi

canım bendede mthfr 677 heterozigot bide protrombin g 20210galiba heterozigot mutasyon çıktı 4 tane düşüğüm var 3.den sonra kanda pıhtılaşma çıktı 4. yüde hergün cleaxsan 04lük iğneye rağmen yine düşürdüm ....

sanada çok geçmiş olsun canım acını çok ii anlıyorum allahım yardımcın olsun sabırlar versin umarım en yakın zamanda hayırlısıyla yavrunu tekrar kucağına almayı nasip etsin güzel rabbim

merhaba kızlar bayadır bende siteye ugrayamıyodum,bende de kan pıhtılaşması var 2 tane düşüğüüm oldu neredeyse 1 sene korunmadığımız halde hala gebelik yok,drum stres yok calışmlara devam diyor,ama kafayı yicem bi türlü denk gelmiyo, ben bişey duydum bilen varsa nolur cevaplasın,kan pıhtılaşması olanlarda yumurtanın hareketleri yavas olurmus,kan pıhtısı yumurtanın hareketını yavaslatırmıs acaba ondanmı olmuyo bilen varmııı?

merhaba burcu
ne yazıkki her duyduğumuza inanıyoruz.ama bunun cevabını en iyi bilenler yine doktorlarımız.bende kaybımdan beri(8 ay) hamile kalamıyorum.ve bencede tek sebep stress.stres hormonları etkiliyor...rahat olmaya çalış dicem ama bende pek beceremiyorum anlaşılan:) yinede kafana takılanlar için doktoruna sorarsan daha sağlıklı sonuç alırsın.ben sordum sadece ve sadece stres dedi...

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN BENDEDE KAN PIHTILAŞMASI VAR VE BU TOPIC DEKİ HERKESTE BUNUN ÜZERİNE ÇOK ARAŞTIRMALAR YAPTIM VE BÖYLE BİŞİYİ İLK DEFA SENDEN DUYUYORUM OLDUKÇADA MANTIĞIMA AYRIKIRI GELİYO BİZDEKİ AKN PIHTILAŞMALARI SADECE GEBELİKTE BEBEĞİN BESLENMESİYLE VE GELİŞMESİYLE İLGİLİ BİR DURUM KILCAL DAMARLAR TIKANDIĞI İÇİN BEBEK BESLENEMİYOR VE KAYBEDİYORUZ KALMAMA KOUNA GELİNCE ARKADAŞIM TEK VE TEK SEBEBİ STRES BU ŞEKİLDE KAFANA TAKTIĞIN SÜRECEDE KALAMAZSIN TABİİ YUMURTALIKLARINDA BAŞKA BİR SORUN YOKSA ONUDA ZATEN OLSAYDI DOK SÖYLERDİ KAFANI İÇİN RAHAT TUT VE SADECE BOL BOL DUA ET CNM İNŞ HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ HAYIRLISIYLA a.s.

canım çok geçmiş olsun umarım birdaha o kahverengi lekeyi görmezsin.

melekerva canım sen eniyisi bence pıhtılaşma faktörlerini al hemetoga götür onun fikrini al neden iğneyi 28 hf.sonra neden günasırı yaptınız?

Heterezigot mutasyon olup başka hiçbir sorunu olmadan iğne ile bebişine kavuşan arkadaşlarımız var mı arnızda????

günaydın kızlarrr benim mesai artık 7 de başlıyorrr.oğluşla birbirimize alışıyoruz bakalım.sarılık hala yüzünde var.cmt.kontrole gidicez inş.artık kötü şeyler olmaz.hamişler bol bol uyuyun valla.öle uykusuzumki.emmediği için 2 saatte bir kalkıp süt sağıp doyuruyorum.düşünün uykumu siz.neyse bugünü bulduk ya uyku hiçbişi valla.o yoğunbakım kapısında gözüyaşlı dualar etmek çoookkk zor.allah kimseye yaşatmasın.neyse arkadaşlar hepinizi öptüm kendinize iyi bakın..

[ı]heterezigot mutasyon olup başka hiçbir sorunu olmadan iğne ile bebişine kavuşan arkadaşlarımız var mı arnızda????[/ı]
cnm ben mthfr ler heterozigotum ama 3 gebeliğimde de kalp atışı bile alamadım bebek hiç oluşmadı iğne kullanmadan genelde sağlıklı sonuçlanan yok

herkese günaydın,uzun süredir giremedim..
işlerim çok yoğun malum turizmciyiz sezon ortası olunca böyle
işten çıkıncada eve koşturuyorum oğlişimle uğraşıyorum
diş sorunlarımız tavan yaptı çok kötüyüz,nerdeyse 1 aydır onla uğraşıyorum
bişey yemiyor ,doktorumuz normal dedi bakalım ne zaman geçecek
bizde durumlar böyle
umarım sizlerin keyifleride yerindedir..

bu arada benim değerlerimde heterezigot tuu
bende clexane 0,4 kullandım ve çok şükür şuan oğlum kollarımda
umudunuzu asla yitirmeyin lütfen
sakın karamsar olmayın
acaba demeyin
inşallah herkes birgün sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğine kavuşacak

allahım herkese sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin
hamile arkadalarada sağlıklı doğumlar diliyorum

sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…