off kızlar yaa hergün yeni bişey öğreniyorum drdan geldim benim 4 düşüğüm var 2si 9. haftada kürtaj 1 i5. haftada 1 6. haftada spontan düşük oldu .drum bugün dediki bebeğe kromozom analizzi yapıldımı halbuki drumu arayıp sormuştum düşünce patolojiye gerek varmı diye yok dedi sizler kaçıncı haftalarda düşük yaptınız veya bebeğe kromozom anlizi yapıldımı şimdi ben yinemi düşük yapıcam hamile kalınca son düşüğüm iğnelere rağmen düştü nolur beni bilgilendirin kafayı yemek üzereyim
merhaba herkese,
siteyi yeni kesfedenlerdenim, mthfr 677 heterozigot teshisiyle dr um "tedavi degil tedbir amacli" dusuncesiyle clexane 0.4 kullandirdi gebeligim boyunca, 33. haftada erken dogum yaptim ve bebegimi kaybettm, erken dogum sebepli pulmoner hipertansiyon yuzunden,28. haftaya kdr hergun, sonrasinda gunasiri kullandim igneleri, suan gata da prof ali ergune gidiorm, o ise igneleri kesinlikle kullanmamami onerdi, gereksiz gordu, bebegimi kaybedeli 49 gun oluyor, suan icin birsey dusunemiyorm zaten, benimle benzer durum yasayanlar varmi
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN BENDEDE KAN PIHTILAŞMASI VAR VE BU TOPIC DEKİ HERKESTE BUNUN ÜZERİNE ÇOK ARAŞTIRMALAR YAPTIM VE BÖYLE BİŞİYİ İLK DEFA SENDEN DUYUYORUM OLDUKÇADA MANTIĞIMA AYRIKIRI GELİYO BİZDEKİ AKN PIHTILAŞMALARI SADECE GEBELİKTE BEBEĞİN BESLENMESİYLE VE GELİŞMESİYLE İLGİLİ BİR DURUM KILCAL DAMARLAR TIKANDIĞI İÇİN BEBEK BESLENEMİYOR VE KAYBEDİYORUZ KALMAMA KOUNA GELİNCE ARKADAŞIM TEK VE TEK SEBEBİ STRES BU ŞEKİLDE KAFANA TAKTIĞIN SÜRECEDE KALAMAZSIN TABİİ YUMURTALIKLARINDA BAŞKA BİR SORUN YOKSA ONUDA ZATEN OLSAYDI DOK SÖYLERDİ KAFANI İÇİN RAHAT TUT VE SADECE BOL BOL DUA ET CNM İNŞ HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ HAYIRLISIYLA a.s.merhaba kızlar bayadır bende siteye ugrayamıyodum,bende de kan pıhtılaşması var 2 tane düşüğüüm oldu neredeyse 1 sene korunmadığımız halde hala gebelik yok,drum stres yok calışmlara devam diyor,ama kafayı yicem bi türlü denk gelmiyo, ben bişey duydum bilen varsa nolur cevaplasın,kan pıhtılaşması olanlarda yumurtanın hareketleri yavas olurmus,kan pıhtısı yumurtanın hareketını yavaslatırmıs acaba ondanmı olmuyo bilen varmııı?
canım benim kıyamam sana.... tatlım nerdeyse benzer bi durumda ben yaşadım... bugün sabah baya bi kahverengi lekelenmem oldu eşime söylediğimde adam direk bunuda kaybettik diye baktı olaya tabi ne yalan söyliyim bende... sanra sağ kasığıma biri şiş soktu böbreğimden çıkardı sanki ... yapamadık artık gittik acile durumu anlattık hemen baktı doktor karından görebildi ve kalbi atıyor hemde çok net dediğinde dondum kaldım tepkisiz bi şekilde.. eşimi aradım adam kendini o kadar alıştırmışki kötü haber almaya.... baya bi yük attık sırtımızdan... neyse uzun süredir doğru düzgün yemek yiyemediğim ve su içemediğim için susuz kalmışım ve kasık ağrısı sandığım şey aslında susuzluğa bağlı böbrek ağrısıymış.... velhasıl gülüm biz yürek ağızda yaşamayıda öğrencez bu gidişle...
cnm ben mthfr ler heterozigotum ama 3 gebeliğimde de kalp atışı bile alamadım bebek hiç oluşmadı iğne kullanmadan genelde sağlıklı sonuçlanan yok[ı]heterezigot mutasyon olup başka hiçbir sorunu olmadan iğne ile bebişine kavuşan arkadaşlarımız var mı arnızda????[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?