Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba meryemcim özlemiştik arada ses ver bari, kolay gelsin işler olsunda yoğun olsun bakalım değil mi? kendine ve oğluşuna iyi bak.

aman paşa iyi olsun yeterki canım. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

herkese günaydın a.s.

merhaba arkadaşlar ... inşallah hepiniz iyisinizdir... Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin inşallah.... canlarım yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazacak takatim yok inanın... hepinizi kocaman öptüm arkadaşlar iyi haberleriniz mutlu ediyor beni... bu arada feryadın hepinize selamı vardı....

canım bence de pek doğru gelmedi her ne kadar stres yapmıyoruz desek de stres yapıyoruz. Bence stresi engelleyemiyorsak bebeği istek gücümüzü arttırmaya çalışmalıyız.Eğer dedğin şey doğru ise bence söyle bir çözümü var çoğumuz Dr tavsiyesi ile gebe kalmadan önce corasprin, bebe asprini gibi mutasyonlarımzın farkına göre kullanıyoruz hatta aramızda iğne olmadan sadece asprin kullanarak gebeliğini geçirenler bile var. Bence dr danış ve hamililkten önce kullan ki dediğin gibi kan pıhtılaşması yumurtanın hareketlerinin yavaşlatıyorsa hızlandırmasına asprin yardımcı olur. Ben hamilelikten iki ay önce kullandım ve ve faydasını gördüm Alllaha şükür.

aleyküm selam sende ona selam söyle canım, sen iyisin değil mi? Annesi bebişimize iyi bak.

aslında azda olsa bu konuda haklılık payı olabilir.
yumurtada sonuçta kan ,yani pıhıtlaşmış kanın akışı zor olur belki mantıklı olabilir..

bendede kan pıh.teşhisi konulduğunda doktorum
hemen bebe aspirinine başlatmıştı,
hamile kalana kadar günde 1 aten aspirin kullandım
hamile kaldıktan sonra aspirini bıraktım iğneye devam ettim..

merhaba arkadaşlar
herkes iyi çok şükür.....
meryem diş çıkarma evresi çok zor,inş. çabucak atlatırsınız bu süreci......
havalar bir ısındı pir ısındı,aman dikkat edin sıcaklarda kendinize arkadaşlar
hepinizi öpüyorum.........

sende dikkat et canım aman evde bile benim sıcaktan tansiyonuma bir haller oluyor.Çalışan arkadaşlara Allah kolaylık versin bu sıcaklarda

hiç sorma canım hep duyardım ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum
sürekli bir keyifsizlik,yemiyor içmiyor uyumuyor..hayırlısı
çok dikket etmeye çalışıyorum..

evet sizlerde dikkat edin sıcaklara

baharcım asigülcüm sağolum allahım size hayırlı hamilelikle bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.doğum yapıpta kucağına alamamak çok acı canlarım.

kızlar unutuyorum hep aklıma gelmişken çatlak kremi kullananınız var mı? bende kullanayım mı erken mi daha sizce?

benim doktorum vermişti eczaneden alıyordum pahalı bişeydi.
adı ''lierac'' tı
hergün sabah akşam duştan sonra kullandım bacaklarıma göbeğime,
ondan mıdır bilmiyorum ama bende hiç çatlak yok şuan
kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
merhaba herkese,
guzin75 drum bana hic kullanmasan da olur demisti bebegimin gelisimi iyi gidiyor diye 28 den sonra gunasiri ya dusurdu, ılk gebeligim evlendikten 1 aysonra olmustu, unembriyonik gebelik, yani bos keselik halk arasindaki adi, ikinci gebeligimde kahverengi lekelenmeler oldu 11. haftada ondan sonra clexane a gectim,
suan ki dr um Ali bey dunya nufusunun yuzde 45 inde olan bir bulgu o zaman dunyadaki her 10 kadindan 5i bunu mu kullansin yada eskiden bunlar mi kullaniyordu dedi, yani bunlar son 5 yilin konusu bebege ve anneye henuz kanitlanms zararlari yok ama gerek olmadikca kullanmak da dogru degil dedi, benim sadece mthfr 677 heterozigot normal yaziyor, bu da tasiyici demekmis, bilemiyorum ki, burdaki yorumlari da okuyunca lutfu beye gidesim geliyor, aslinda ondan da randevu almistim, ama 2 prof la kafam karismasn dedim, iptal ettirdim, bu arada erken dogum hikayemde tam bir ornek, rahim acilmasi yada kanamam olmadi sadece cok ufak sizintilar oldu, burdaki drum bebegim enfeksiyon kapmasin diye 33. haftada aldi hastanede sadece 1 gece bekletildim ama ne bir sanci ne bir kanama nede rahim acilmasi vardi sadece cok cok az sizinti, surfaktan igneler yapildi diye aldilar bebegimi, lutfen tanidiklariniza da soyleyin 32. haftadan sonra yapilan surfaktan ignelerin bebegin akcigerine hic bir artisi olmuyormus, bunu Ali bey soyledi ve inanin donup kaldim, cunku burdaki, dr um onalara guvenerek olgunlastigini dusunerek aldi bebegimi, ve hicbir saglik problemi olmayan kizimi sirf bu sebepten kaybettim...

cnm seni çok iyi anlıyorum.o iğneden 2 tane 28.haftada bende oldum.34.haftada sezeryanla aldılar ona rağmen 15 gün ciğerden dolayı yoğunbakımda kaldı oğlum.bende kanama çoktu ama.bebeğimin kalp atışları yavaşladığından aldılar.ona rağmen 1 hafta daha dururmuydu deyip durduk hep.sana çok geçmiş olsun .allahım hayırla kucağına bebişini versin inş.

tsk ederim angel34, keske diyorm benim de o sekilde bir acil sıkıntım olsa bu kdr kizmazdm ne kendime ne druma, sezeryana rahat ve emin ve mutlu sekilde girdim, cunku dr um bebegimin yasama sansinin yuzde 98 oldugunu soyledi ultrasonda 2.300gr dı dogdugunda 1.980 gr olarak dogdu, sezeyandan once nst ler cekildi hep, ne bir kalp atim hizi dususu oldu ne de baska birsey, sadece o sızıntı bolgesinden enfeksiyon kapmasin diye aldi bebegimi, sezeryana giderken bile kipir kipir oynuyordu kizim, keske baska bir dr a sorup alınmasi uygunmu diye sorsaydim diye kahroluyorumm...
yeni dr um 35.haftadan once mecbur kalmadikca almayiz bebegi dedi, o kadar kizginimki, dava acayim diyorum aylarca unutamamk var ayrica kizimi bana geri getirse herseyi yaparimm, ama yok oyle birsey...
6 ay korunma suresi verildi kasimda biticek, ama ben ne yapacagima karar veremedim henuz, korkuyorum, gerci tokasina kdr hazir olan kizimin esyalarini gorunce hemen hamile kalayim diyorum ama ayni seyleri yasamak korkusu var, simdilik sadece dua ediorm, hep ediyorum, ins hayirlisi olur en yakin zamanda diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…