tsk ederim angel34, keske diyorm benim de o sekilde bir acil sıkıntım olsa bu kdr kizmazdm ne kendime ne druma, sezeryana rahat ve emin ve mutlu sekilde girdim, cunku dr um bebegimin yasama sansinin yuzde 98 oldugunu soyledi ultrasonda 2.300gr dı dogdugunda 1.980 gr olarak dogdu, sezeyandan once nst ler cekildi hep, ne bir kalp atim hizi dususu oldu ne de baska birsey, sadece o sızıntı bolgesinden enfeksiyon kapmasin diye aldi bebegimi, sezeryana giderken bile kipir kipir oynuyordu kizim, keske baska bir dr a sorup alınmasi uygunmu diye sorsaydim diye kahroluyorumm...
yeni dr um 35.haftadan once mecbur kalmadikca almayiz bebegi dedi, o kadar kizginimki, dava acayim diyorum aylarca unutamamk var ayrica kizimi bana geri getirse herseyi yaparimm, ama yok oyle birsey...
6 ay korunma suresi verildi kasimda biticek, ama ben ne yapacagima karar veremedim henuz, korkuyorum, gerci tokasina kdr hazir olan kizimin esyalarini gorunce hemen hamile kalayim diyorum ama ayni seyleri yasamak korkusu var, simdilik sadece dua ediorm, hep ediyorum, ins hayirlisi olur en yakin zamanda diyorum...
tsk ederim angel34, keske diyorm benim de o sekilde bir acil sıkıntım olsa bu kdr kizmazdm ne kendime ne druma, sezeryana rahat ve emin ve mutlu sekilde girdim, cunku dr um bebegimin yasama sansinin yuzde 98 oldugunu soyledi ultrasonda 2.300gr dı dogdugunda 1.980 gr olarak dogdu, sezeyandan once nst ler cekildi hep, ne bir kalp atim hizi dususu oldu ne de baska birsey, sadece o sızıntı bolgesinden enfeksiyon kapmasin diye aldi bebegimi, sezeryana giderken bile kipir kipir oynuyordu kizim, keske baska bir dr a sorup alınmasi uygunmu diye sorsaydim diye kahroluyorumm...
yeni dr um 35.haftadan once mecbur kalmadikca almayiz bebegi dedi, o kadar kizginimki, dava acayim diyorum aylarca unutamamk var ayrica kizimi bana geri getirse herseyi yaparimm, ama yok oyle birsey...
6 ay korunma suresi verildi kasimda biticek, ama ben ne yapacagima karar veremedim henuz, korkuyorum, gerci tokasina kdr hazir olan kizimin esyalarini gorunce hemen hamile kalayim diyorum ama ayni seyleri yasamak korkusu var, simdilik sadece dua ediorm, hep ediyorum, ins hayirlisi olur en yakin zamanda diyorum...
angel34 tsk ederim, elbette bebegimin sicakligina ihtiyacim var ama ayni seyi ya yasarsam diye cok fazla korkum var(( sendeki sizinti amniyosentez sivisiydi degilmi? ve buna ragmen bir mudehale olmadi mi? nasil belirlendi amniyo sivisi oldugu? ph li pedler verildi mi?
bende karın çıkmadı ki sanki hamile değilim gibi, bende susam yağı kullanacaktım yazdıkların iyi oldu bacım teşekkür ederim hemen kullanıyorum o zaman.........meryem meryem maşallah oğluşuna canım dişleride çıkıyor artık büyüdü demek allah bizlerede görmeyi nasip eder inş yavrularımızın iyi günlerini
angel 34 maşallah canım senin yavruna da demek toparlandı biraz daha inş çok daha iyi olacak çok zor günler geçirdiniz allah bundan sonra hep güzel günler görmeyi nasip etsin canım
asigül kıss sen daha çatlak kremi kullanmıyonmu bacım millet 16. haftada başlıyo sen nerdeyse 20 haftalık oldun daha soruyon kullanıyımmı diye kullan tabe ben susam yağı badem yağı zeytinyağı karıştırıyorum içinede esans olarak portakal yağı damlatıyorum bir kaç damla sabah akşam duştan sonra sürüyorum ayrıca arada janson baby yağ sürüyorum işte böyle
ben pahalı kremler almadım eczaneden bilemiyorum böyle daha doğal olduğuna inanıyorum çatlayan çatlıyor zaten önüne geçemezsin ama hiç olmazsa yumuşak tutar fazla zarar almadan göbiş bu dönemi atlatırız
canım çok geçmiş olsun. Allah çektiklerinin mükafatını kat kat versin.Boy Boy sağlıklı evlatlar versin inş.hmm anladim senin es onde gelme durumu, benim durum tamamen kesedeki sizintiydi, yani cok az miktarda, amniyo sivisi geldi, kesenin ust kisminda biyerde siyrik olmus, sizinti ordan olurmus, ve bunu farketmek imkansiz bisey, bildigin vajinal akintiyla birebir ayni, cok az fazla gelince ben dr umu aradm daha once bir dusugum oldugu icin hep asiri temkinli ve tedbirli davrandm tum gebeligim boyunca, yoksa bu sebeple kimse ama kimse dr unu aramaz, zaten farkedilemez bisey, dr um aile dostumuz ayni zamanda, hastaneye yonlendirdi, ebe hemsireler nst olcumu yapti hersey yolunda, sonra bir ped verdiler orda, cok az bir sizinti var dediler, 36 saat hastanede kaldim sonra bebegi alicaz dedi dr um, siyrik olan yerden enfeksiyon kapabilirmis bebegim, o akciger ignelerini de yapinca bebegim yasicak diye emin oldu ve aldi, ama ne sancim ne kanamam ne de oyle bir farkedilebilecek su gelmesi vardi, ve sonunu biliyorsun....ankarada gittgim prof erken dogum karari icin cok acil bir durum olmadikca 35.haftadan once alinmamasi gerekirdi dedi, cok erken davranildigini soyledi..
erken dogumla ilgili kesede neden boyle birsey olmus olabilir dedim dogumu yaptiran dr uma, kan pihtilasmasi yuzunden dedi demekki ignelerin dozaji yetmemis dedi, bu igneler son 3-5 yildir piyasada ve maalesef her bunyede farkli etkiler oluyor dedi, normalde ben igneleri kullanmasam da olurmus ama demekki yetmemis birdaha 36. haftaya kdr kullanicaz dedi, yani bilemiyorm keske o testi yaptirmamis olsaydm diyorm, deneme tahtasi oldum sanki yalniz ben de degil kizim da
ankaradaki prof kan pihtilasmasi yuzunden kesede boyle birsey olamaz dedi, erken dogum sebeplerinin bircogu aciklanamiyor dedi, ya ne bileym ole karisikki kafam, ne dr lara guvenebiliorm ne de soylenenlere zaten daha cok yeni suan 50 gun oldu bunlari yasayali...
Kızlar nasılsınız bugün sonunda meşhur Sermet beye gittik
Bebeğe çok detaylı baktı bütün organlarına baktı
kan akışına baktı hiç bir sorun yok dedi çok şükür
benim kandeğerlerim içinde istemde bulundu p.tesi ege üniv. gitcem
ama burası biraz problem ya ilaçları yazmıyor onun için sağlık ocağına gitcen
tahliller için ege üniv. ordan oraya yani
izmirde doktoru iyi olan özel bi hastane varmı bildiğiniz
emekli sandığıyla anlaşması olan
gözünaydın demek oğluşun iyiymiş hep iyi haberlerle gel inş bu arada egeye ayda bir gönderiyor ve ilaçlarınıda evine yakın sağlık ocağında raporun olduğu için yazdırabilirsin yani ordan oraya diye bir durum yok canım ayrıca ilaçları 3 aylık yazdırabiliyorsun zaten
çiğliyi pek bilmiyorum canım bahara sorarsan o sana özel hastane söyler
hee bu arada sermeti nasıl buldun hoşuna gittimi gidenler pek suratsız olduğunu söylüyorlar ama sen nasıl buldun izlenimlerini alalım iğne dozun hakkında bişi dedimi devam yada herhangi bişi
cnm ben mthfr ler heterozigotum ama 3 gebeliğimde de kalp atışı bile alamadım bebek hiç oluşmadı iğne kullanmadan genelde sağlıklı sonuçlanan yok
Merhaba arkadaşlar , hepinizi çok ama çok özledim...Bebiş doğduktan sonra fırsatını bulup giremedim , listemize baktım , maşallahBebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:15 temmuz 2010 perşembe)*
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………………..kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede………………….kadir mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben……………………zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi………………erkek 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*
elifim................................. .40 haftalık
esterya............................ …37 haftalık (erkek)
irazmetin.......................... ..37 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806.........................36 haftalık(erkek)
elif_fidan.......................... ..35 haftalık (kız)*
meltemcim...........................34 haftalık (kız)
iipekk.................................33 haftalık (kız)
Reisdevrim...........................32 haftalık (erkek)
crawford...............................30haftalık (kız)
arikangul..............................29 haftalık
baharçelik............................28 haftalık Çınar Efe
zeynom_10..........................27 haftalık
ufkummm………………………25 haftalık (kız)
güzin75…………………………24 haftalık(kız)
esra1984……………………….24 haftalık
canah...................................23 haftalık(erkek)
sonuyok...............................23 haftalık Özlem
büşra44.................................20 haftalık(erkek)
asigul……………………………19 haftalık (erkek)
mhtap…………………………….17 haftalık
sirius06................................16 haftalık
1emine1………………..……16 haftalık (erkek)
sabrina22……………………15 haftalık
azdalar………..……………..14 haftalık
pınar81…………...………..…13 haftalık
esis……...……………………13 haftalık
gelevera……...………………12 haftalık(pıt pıtlar duyulduuu))
gülüş27…. ………………….10 haftalık (pıt pıtlarımız duyuldu hayırlı olsun )
aysude_mir………………….10 haftalık ( pıt pıtları duyuldu)
sihirli esintiler…………………10 haftalık (pıt pıtlar duyuldu)
denden……..……………….8 haftalık (yeni hamişimiz hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin)
Kızlar nasılsınız bugün sonunda meşhur Sermet beye gittik
Bebeğe çok detaylı baktı bütün organlarına baktı
kan akışına baktı hiç bir sorun yok dedi çok şükür
benim kandeğerlerim içinde istemde bulundu p.tesi ege üniv. gitcem
ama burası biraz problem ya ilaçları yazmıyor onun için sağlık ocağına gitcen
tahliller için ege üniv. ordan oraya yani
izmirde doktoru iyi olan özel bi hastane varmı bildiğiniz
emekli sandığıyla anlaşması olan
a krizantem merhaba nasılsın, kistin yumurtalıkta mı? canım ama bizim gibi kan pıhtısı olanların hormon ilacı kullanması pek tavsiye edilmiyor, yani doğum kontol hapı. Allahım inşallah en kısa zamanda seninde hamilelik haberlerinin alırız. Konya da sın değil mi hala bende Konya da olduğum için dikkatimi çekti? kime gidiyorsun dr olarak ben Ali Acar'a gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?