Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ilk mesajını okuduğumda tansiyondan kaybettiğini düşünmüştüm ahh canım benim allah sabır versin senin derdin pıhtılaşmadan değil bencede dr hatası olmuş böyle drlar olmaz olsun hastanede yatsaydın gebeyken orada baksalardı 35. haftaya kadar hiç olmazsa belki şimdi yaşıyor olurdu bebeğin başın sağolsun allah bir daha yaşatmasın aynı acıları
yalnız o drun kimse değiştir canım ticaret kafası olan drları sevmiyorum hatta mahkemeye ver derim senin canını yaktı bari başkalarının canını yakmasın kızını geri getiremezsin ama
hiç olmazsa için soğur bir nebze de olsa yaptığı yanına kar mı kalacak böyle işini bilmez insanların

meryem meryem maşallah oğluşuna canım dişleride çıkıyor artık büyüdü demek allah bizlerede görmeyi nasip eder inş yavrularımızın iyi günlerini
angel 34 maşallah canım senin yavruna da demek toparlandı biraz daha inş çok daha iyi olacak çok zor günler geçirdiniz allah bundan sonra hep güzel günler görmeyi nasip etsin canım

asigül kıss sen daha çatlak kremi kullanmıyonmu bacım millet 16. haftada başlıyo sen nerdeyse 20 haftalık oldun daha soruyon kullanıyımmı diye kullan tabe ben susam yağı badem yağı zeytinyağı karıştırıyorum içinede esans olarak portakal yağı damlatıyorum bir kaç damla sabah akşam duştan sonra sürüyorum ayrıca arada janson baby yağ sürüyorum işte böyle
ben pahalı kremler almadım eczaneden bilemiyorum böyle daha doğal olduğuna inanıyorum çatlayan çatlıyor zaten önüne geçemezsin ama hiç olmazsa yumuşak tutar fazla zarar almadan göbiş bu dönemi atlatırız

Son düzenleme:

canım ya yaşadıkların öle zorki en iyi ben bilirim.dr tuhafmış ama.öle sızıntı benim aylarca devam etti 3 dr a birden gittim hiçbiri enfeksiyondan bahsetmedi.dahada ben son 2 ay yattım hep.benim kanamam çoktu ama.3.de aldılar.bi geldimi bacaklarımdan akıyodu koyun kesilmiş gibi.düşün ona rağmen 28.haftadan 34 e kadar beklettiler alınmadı.kalp atımı iyiydi.öle üzüldümkü.benim eşim altta idi.bebişte tersti.her teptiğinde eşe geliyodu kanama yağpıyodu.risk baya çoğalmıştı.kanama çok olucak dedi dr.kan felan bulundu.off ya geçiyo günler ama ne şekilde işte.hiç korkma canım süren dolunca kendini hazır hissetmeye bak ve hemen tekrar hamile kal.ne olursa olsun o kucağına aldığın duyguya değer.o senin bir parçan öle düşün.

sonuyok canım sağolasın.ayrıca krem konusunda sana katılıyorum bende bademyağı kullandım hiç çatlağımda yok.ondanmı bilmem ama.gerçi ben erken doğumlada sıyırmış olabilirim.karnım çokta büyük değildi.inş.sende bebişine hayırla kavuşursun tatlım.

angel34 tsk ederim, elbette bebegimin sicakligina ihtiyacim var ama ayni seyi ya yasarsam diye cok fazla korkum var (( sendeki sizinti amniyosentez sivisiydi degilmi? ve buna ragmen bir mudehale olmadi mi? nasil belirlendi amniyo sivisi oldugu? ph li pedler verildi mi?

yok canım amniyosentez sıvısı değildi.eşten gelen kanama idi.ben amniyosentez yaptırmadım doğumdan sonra dr heleki olmamışsın olsan bebek ölürmüş dediler.aynı şeyi yaşamazsın cnm sonuçta dr hatasına uğramışsın benim gibi tıbbi bir rahatsızlığın olmamış senin.benim eşin tam altta olması erken doğumu getirdi eşi almadan bebeği almak zorundalarmış yoksa bebek ölürmüş eşi almadan bebeğe ulaşmakta kanamayı çoğaltıyomuş.3.kanamam gelince dr hastaneye yatırdı kanı durduralım duruma göre hareket ederiz dedik.ama öğleden sonraya bebişin kalp atımında yavaşlama olunca dr geldi hemen sezeryana giriyoruz dedi.şok tabi bizde.hiç hazırlıksız gitmiştik.allahtan hastanemiz dr muz iyiydi.ekip süperdi.allahıma şükür bugünü gördük cnm.ama çok ağır günler geçirdik.sakin ol umudunu hiç azaltma.biliyorum zor hele yaşadıkların çok ağırdır.bizde kıyısından döndük.ama allaha sığın canım o ne verirse hayırlısı odur diye düşün.

hmm anladim senin es onde gelme durumu, benim durum tamamen kesedeki sizintiydi, yani cok az miktarda, amniyo sivisi geldi, kesenin ust kisminda biyerde siyrik olmus, sizinti ordan olurmus, ve bunu farketmek imkansiz bisey, bildigin vajinal akintiyla birebir ayni, cok az fazla gelince ben dr umu aradm daha once bir dusugum oldugu icin hep asiri temkinli ve tedbirli davrandm tum gebeligim boyunca, yoksa bu sebeple kimse ama kimse dr unu aramaz, zaten farkedilemez bisey, dr um aile dostumuz ayni zamanda, hastaneye yonlendirdi, ebe hemsireler nst olcumu yapti hersey yolunda, sonra bir ped verdiler orda, cok az bir sizinti var dediler, 36 saat hastanede kaldim sonra bebegi alicaz dedi dr um, siyrik olan yerden enfeksiyon kapabilirmis bebegim, o akciger ignelerini de yapinca bebegim yasicak diye emin oldu ve aldi, ama ne sancim ne kanamam ne de oyle bir farkedilebilecek su gelmesi vardi, ve sonunu biliyorsun....ankarada gittgim prof erken dogum karari icin cok acil bir durum olmadikca 35.haftadan once alinmamasi gerekirdi dedi, cok erken davranildigini soyledi..
erken dogumla ilgili kesede neden boyle birsey olmus olabilir dedim dogumu yaptiran dr uma, kan pihtilasmasi yuzunden dedi demekki ignelerin dozaji yetmemis dedi, bu igneler son 3-5 yildir piyasada ve maalesef her bunyede farkli etkiler oluyor dedi, normalde ben igneleri kullanmasam da olurmus ama demekki yetmemis birdaha 36. haftaya kdr kullanicaz dedi, yani bilemiyorm keske o testi yaptirmamis olsaydm diyorm, deneme tahtasi oldum sanki yalniz ben de degil kizim da
ankaradaki prof kan pihtilasmasi yuzunden kesede boyle birsey olamaz dedi, erken dogum sebeplerinin bircogu aciklanamiyor dedi, ya ne bileym ole karisikki kafam, ne dr lara guvenebiliorm ne de soylenenlere zaten daha cok yeni suan 50 gun oldu bunlari yasayali...

bende karın çıkmadı ki sanki hamile değilim gibi, bende susam yağı kullanacaktım yazdıkların iyi oldu bacım teşekkür ederim hemen kullanıyorum o zaman.........

canım çok geçmiş olsun. Allah çektiklerinin mükafatını kat kat versin.Boy Boy sağlıklı evlatlar versin inş.

Kızlar nasılsınız bugün sonunda meşhur Sermet beye gittik
Bebeğe çok detaylı baktı bütün organlarına baktı
kan akışına baktı hiç bir sorun yok dedi çok şükür
benim kandeğerlerim içinde istemde bulundu p.tesi ege üniv. gitcem
ama burası biraz problem ya ilaçları yazmıyor onun için sağlık ocağına gitcen
tahliller için ege üniv. ordan oraya yani
izmirde doktoru iyi olan özel bi hastane varmı bildiğiniz
emekli sandığıyla anlaşması olan

gözünaydın demek oğluşun iyiymiş hep iyi haberlerle gel inş bu arada egeye ayda bir gönderiyor ve ilaçlarınıda evine yakın sağlık ocağında raporun olduğu için yazdırabilirsin yani ordan oraya diye bir durum yok canım ayrıca ilaçları 3 aylık yazdırabiliyorsun zaten
çiğliyi pek bilmiyorum canım bahara sorarsan o sana özel hastane söyler

hee bu arada sermeti nasıl buldun hoşuna gittimi gidenler pek suratsız olduğunu söylüyorlar ama sen nasıl buldun izlenimlerini alalım iğne dozun hakkında bişi dedimi devam yada herhangi bişi

saol canım
Evet gerçekten çok suratsız
doğru düzgün bişey soramıyorsun daha doğrusu sorsanda cvp alamıyorsun doğru düzgün o sadece bebekle ilgili şeylere baktı
mesala benim kasılmalarım ve kasık ağrılarım oluyor arada söledim hiç bişey demedi
4 gündürlü karnım çok ağrıyor yürürken geriliyor adım atamayacak kadar kötü oluyorum bazen dedim bunada yorum yapmadı iğne dozum hakkımdada yorum yapmadı
onun içinde çok memnun kalmadım açıkcası şimdi netten özel hastane araştırıyorum ama bir sürü hastane var kafam karıştı valla en iyisi bahar gelince ona sormak
sen nasılsın bu arada kuzu:CüvCüv:

cnm ben mthfr ler heterozigotum ama 3 gebeliğimde de kalp atışı bile alamadım bebek hiç oluşmadı iğne kullanmadan genelde sağlıklı sonuçlanan yok

Teşekkürler canım.Sen ne iğne kullanmıyormusun?Bende kullanıcam ama hala korkuyorum..Benim durumumda olan yokmu aranızda???

Merhaba arkadaşlar , hepinizi çok ama çok özledim...Bebiş doğduktan sonra fırsatını bulup giremedim , listemize baktım , maşallah ne güzel olmuş...Benden sonra birçok arkadaşımın bebişleri doğmuş , yine birçok arkadaşım hamile kalmış İnanın çok duygulandım ve çok mutlu oldum...

Ben ve bebişim iyiyiz çok şükür...Bebişim perşembe günü 3 aylık olacak , zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten...

Sonuyok , canım maşallah 23 haftalık olmuşsun sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günlere çok az kalmış...Bu arada benim bebeğimin adı Elif Duru , listeyi güncellerken eklersen sevinirim canımmm...

geleverammmm , pıt pıtlar duyulmuş:)Gerçi haberini Esradan almıştım:)Canım her şey yolunda gidecek inşallahhhh...

Aysude_mir , gülüş27 , denden sizler için halay çekmemiştimm :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Çok ama çoook sevindim sizler adına da...

Baharçelik ,crawford , aslıhan1806 , zeynom10 , büşra44 çok az kalmış kızlarrr :)

cherry76,hummu 85,angel34 , zehrayade ,esraben:teytey::teytey::teytey::teytey: bebişlerimiz çok şükür sağlıkla doğmuşlar

Ayyy herkese birşeyler yazmak istiyorum ama bebişim uyanmak üzere , çıkmalıyım , sonra görüşürüz...

pek sevindim büşracım oğluşunda sende iyiysin hadi evi taşıdın, eşine kavuştun, Allah oğluşuna da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. bizde bu akşam gitcez bakalım çok merak etmiyorum ben bu ay bir garip oldum eşime ve ailesine kızgın olunca.

slm kızlar...
masallah burayı bıraktıgımda herkes bebek ıcın ugrasıyodu tanıdıklarım.
sımdı lısteye baktım hepiniz masallah bebeklerınıze kavusmusunuz ben oldugum yerde sayıyorum hala:gitme:
ugrasıp duruyoruz olsun dıye olmuyor yaa bu seferde hamıle kalamıyorum bıde basıma kıst cıktı bu ay
dogum kontrol hapı ıcıyorum ınsallah obur ay bende artık ıstıyorum yaa
lısteyı gorunce hem sızın ıcın sevndım hemde ıcım cok buruklastı cok uzuldummafoldumben

a krizantem merhaba nasılsın, kistin yumurtalıkta mı? canım ama bizim gibi kan pıhtısı olanların hormon ilacı kullanması pek tavsiye edilmiyor, yani doğum kontol hapı. Allahım inşallah en kısa zamanda seninde hamilelik haberlerinin alırız. Konya da sın değil mi hala bende Konya da olduğum için dikkatimi çekti? kime gidiyorsun dr olarak ben Ali Acar'a gidiyorum.

uyuyorsunuz değil mi? uykucu mahmutlar sizi, benimde uykum kaçıyor yaa son zamanlarda neyse o zaman ilk günaydın benden olsun.
Günaydınnnn günaydınlar .............

ıyıyım canım saol.sende ıyısndır umarım.evet canım kıst yumurtalkta olusmus ama doktorum yumurtalıklarımın rahmımın cok guzel oldgunu soyledı kıst cok ufakmıs.ama yınede verdı doktorum bende pıhtılasma oldugunu bılıyordu.
sendemı konyadasın ne guzel.
ben alı acara da gıttım mehmet colakoglunada gıttım. bıde euro fertılı deneyelım dedık en son oraya alı samı beye gıttım bır daha gıdermıyım bılmıyorum?sen nerde oturuyosun canım?hamılelık varmı sende?

gunaydin herkese,
tsk ederim asigul ins senin de hepimizin de boy boy olur,
listeyi kim duzenliyorsa beni de ekleyebilir mi
mthfr 677 heterozigot normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…