Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

VAr canım hamilelik, dedemanın karşısındayım canım. Ben Ali Hocadan Memnun kaldım tabi çokk yoğun ama. Benimde yumurtalıklarımda kist vardı hamileikten önce Gördü hoca önemli değil dedi hamilelikte geçer küçülür dedi, önemsemedi, hamile kalmamı da Allaha şükür etkilemedi. Beraber yaşıyorum zaten ben kistlerimle evlenmeden önce de vardı. Şimdi 19 haftalık olduk bebişm erkek dedi bakalım akşama gitcez dr. hamile kalmadan önce corasprine başladım, şimdi hala devam ediyorum, cleaxan 0,2 kullanıyorum aynı zamanda
sen nerde oturuyorsun. Ay sevindim şimdi Eh hep izmirliler mi buluşaçak belkim bizde buluşuruzzz.

aa cok yakın oturuyomus bende selcuk ecza deposunun arkasında oturuyorum.
masallah sen hamıleleıgı ılerlerttmısın ben alı beyden memnun kalmadım ılgılenmıyor cok yogun ulasılmıyor muayenehanesı cok pıs rahat edemeık bız orda.ınsallah senın ıcın ıyı olur bebegını kucagınada alırsın ınsallah.sendede kıst varmıs ılac kullanmadan mı hamıle kaldın doktor bana zaten kıstle hamıle kalamazsın ertımemız lazım dedı???

evet haklsın çokk yakınız ben büyük bayram ilk öğretim okulu var ya oranın arkasında ki boncuk kaplı apartmanlardayım. Ali hocanın orası evet çok yoğun, fakültede çokkkk pis ama özel odaya felan alırım demiş olmazsa selçuklu hastanesinde de doğum yaptırıyormuş ne biliyim ya ben o adama çok güvendim. Daha önce gitttiğim baayaaan dr bilemedi hiç bişiyin yok dediler eğer onlara kalsam ben bir daha düşük yaşardım Allahım inş her isteyene sağlıklı bebişler versin.

hım bu arada krizantemcim işte kistim 4 cm felandı. ama şimdi 2'ye düşmüş, hamile kalmadan iki ay önce günde bir corasprin 100lük kullandım

ben kıstımın boyutlarını blmıyorum doktorum sadece cok kucuk dedı acaba ılac kulllanmasaydım hamıle kalırmıydım aklıma takıldı ama neyse zaten ılacım artık bıtmek uzere benım umıtlerımde ınsallah gelecek aya.

saol canım allah herkese anneliği bebeğinin kokusunu çekmeyi nasip etsin,zor da olsa çok güzel..

merhaba canım iyi olduğunuza çok sevindim,dikkat edin kendinize

hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

inşallah canım meraklanma eğer druna güveniyorsan onun dediklerinin harfiyyen yap eh artık gelecek ay seninde hamiş haberinin alırız :Saruboceq:

herkese günaydın arkadaşlar...keyifler nasıl iyimisiniz?
ben dün tekrar seker yüklemesi yaptırdım bu seferde sınırda çıktı gecen hafta düşük çıktığı için tekrarlanmıştı 20 gün onra tekrar sasırdım artık delik deşik oldum kızlar....

ravza1818 ozelden mesaj yazamiyorum,50 mesaj gonderim zorunlulugu varmis, ozelden bana mail adresini verir misin sana baya sorucaklarm var

geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin amanın yaa ben çok korkuyorum bir tüp kan vedim dün nerdeyse bayılıyordum. ne yapacam ben yaaa şeker testinde....

günaydın kızlar

asigülcüm kaynanan görümcen yüzündenmi kızgınsın eşine hala konuşsaydın doğum yapana kadar istemiyorum diye....

güzincim iyim çok şükür tekrarlancakmı şeker yükleme testi bi türlü ortasını bulamadın ha bi düşük bi sınırda boshayallersmile

denden cnm nasıl gidiyorrr.miden nasıl aynımı?aman beslenmene dikkat et cnm.bebişine iyi bakkk.

canım benim çok şükür iyiyim,ikindi ile akşam arası midem daha kötü oluyor çıkarıyorum ama yinede şükür,annem geldi,o da hasta ama işte körler sağırlar birbirini ağırlar modundayız.........

canım benim çok geçmiş olsun,Allahım bir daha yaşatmasın..........hepimiz seni çok iyi anlıyoruz benzer acıları yaşadığımız için.........acın henüz çok taze,kafan çok karışık,sürekli araştırıp sorguluyorsun,şaşkın bir haldesin,ama inan zaman herşeyin ilacı........ve de kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz,biz ağzımızla kuş da tutsak Allah izin vermedikten sonra hiçbirşey olmaz,sadece tevekkül et canım,sakin ol,güvendiğin doktorla,süren bitince tekrar dene......bedenen ve ruhen hazır olman çok önemli yeni bir gebelik için........

canım hoşgeldin.........diğer topicte kızının resmini gördüm maşallah çok tatlıAllahım uzun,sağlıklı,başarılı,huzurlu ömürler versin.........iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.....

canım benim Allaha hep hayırlı zamanda hayırlı gebelik için dua et........sağlıklı bir gebelik olsunda zamana takılmayın.........

geçmiş olsun canım.......

denden napıyosun tatlım yaaaa

canım siz ne yapıyorsunuz...ben yukarıda yazdığım gibiyim çok şükür.....KAYRA nasıl besleyebiliyorsun di mi

yaaaaa kızlar ne oluyo bu siteye dün bir sürü yorum yapmıştım ama silinmiş hepsi sadece 2 mesajım kalmış ((((((((((((((((((( okadar yazdığım şeyler yok olmuş ((((((((((((

yaaaaa kızlar ne oluyo bu siteye dün bir sürü yorum yapmıştım ama silinmiş hepsi sadece 2 mesajım kalmış ((((((((((((((((((( okadar yazdığım şeyler yok olmuş ((((((((((((

evet canım yaa benimde yazdıklarım yoook:1shok:

bi sorum vardı bari tekrar sorayım asigül cevaplamıştı sadece diğerleri göremeden silindi sanırım bana sübyan muskası yazdır diolar siz yazdırdınızmı bende yazdırmalımıyımCADIARZU

maşallah canım ya demek 3 aylık oldu bebiş
zaman gerçekten çok çabuk geçiyor
inşallah o günleri bizlered görürüz
senide bebişide çok öpüyorum

İnşallah sende güzel şeyler duyacaksın canım
mümkün olduğunca kimseyi takma canım
seni strese sokan insanlarla görüşmemeye çalış
ben artık öyle yapıyorum kayınvalidem bile olsa,
beni üzüyorsa aramıyorum sormuyorum takmıyorum sende öle yap kuzu

Canım benim ya inşallah sorunun en kısa zamanda çözülür
sende kavuşursun bebişine ki ben böle olacağına inanıyorum
yakında sende bu listede olacaksın canım

Kıyamam sana kuzu ya
ne oluyor senin bu şekerine
inşallah bu sefer düzgün çıkarda rahatlarsın canım benim

Denden
sen nasılsın canım nasıl gidiyor

o ne kuzu ya ben ilk defa senden duydumbilmiyorumkismile

BÜŞRAcım idare ediyorum işte canım....sen de bol bol dinlen...benim doktorum kasılması olan hastalara progestan veriyor vaginadan ama ???????sor istersen Malatyadaki doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…