ıyıyım canım saol.sende ıyısndır umarım.evet canım kıst yumurtalkta olusmus ama doktorum yumurtalıklarımın rahmımın cok guzel oldgunu soyledı kıst cok ufakmıs.ama yınede verdı doktorum bende pıhtılasma oldugunu bılıyordu.
sendemı konyadasın ne guzel.
ben alı acara da gıttım mehmet colakoglunada gıttım. bıde euro fertılı deneyelım dedık en son oraya alı samı beye gıttım bır daha gıdermıyım bılmıyorum?sen nerde oturuyosun canım?hamılelık varmı sende?
VAr canım hamilelik, dedemanın karşısındayım canım. Ben Ali Hocadan Memnun kaldım tabi çokk yoğun ama. Benimde yumurtalıklarımda kist vardı hamileikten önce Gördü hoca önemli değil dedi hamilelikte geçer küçülür dedi, önemsemedi, hamile kalmamı da Allaha şükür etkilemedi. Beraber yaşıyorum zaten ben kistlerimle evlenmeden önce de vardı. Şimdi 19 haftalık olduk bebişm erkek dedi bakalım akşama gitcez dr. hamile kalmadan önce corasprine başladım, şimdi hala devam ediyorum, cleaxan 0,2 kullanıyorum aynı zamanda
sen nerde oturuyorsun. Ay sevindim şimdi Eh hep izmirliler mi buluşaçak belkim bizde buluşuruzzz.
aa cok yakın oturuyomus bende selcuk ecza deposunun arkasında oturuyorum.
masallah sen hamıleleıgı ılerlerttmısın ben alı beyden memnun kalmadım ılgılenmıyor cok yogun ulasılmıyor muayenehanesı cok pıs rahat edemeık bız orda.ınsallah senın ıcın ıyı olur bebegını kucagınada alırsın ınsallah.sendede kıst varmıs ılac kullanmadan mı hamıle kaldın doktor bana zaten kıstle hamıle kalamazsın ertımemız lazım dedı???
meryem meryem maşallah oğluşuna canım dişleride çıkıyor artık büyüdü demek allah bizlerede görmeyi nasip eder inş yavrularımızın iyi günlerini
angel 34 maşallah canım senin yavruna da demek toparlandı biraz daha inş çok daha iyi olacak çok zor günler geçirdiniz allah bundan sonra hep güzel günler görmeyi nasip etsin canım
asigül kıss sen daha çatlak kremi kullanmıyonmu bacım millet 16. haftada başlıyo sen nerdeyse 20 haftalık oldun daha soruyon kullanıyımmı diye kullan tabe ben susam yağı badem yağı zeytinyağı karıştırıyorum içinede esans olarak portakal yağı damlatıyorum bir kaç damla sabah akşam duştan sonra sürüyorum ayrıca arada janson baby yağ sürüyorum işte böyle
ben pahalı kremler almadım eczaneden bilemiyorum böyle daha doğal olduğuna inanıyorum çatlayan çatlıyor zaten önüne geçemezsin ama hiç olmazsa yumuşak tutar fazla zarar almadan göbiş bu dönemi atlatırız
Kızlar nasılsınız bugün sonunda meşhur Sermet beye gittik
Bebeğe çok detaylı baktı bütün organlarına baktı
kan akışına baktı hiç bir sorun yok dedi çok şükür
benim kandeğerlerim içinde istemde bulundu p.tesi ege üniv. gitcem
ama burası biraz problem ya ilaçları yazmıyor onun için sağlık ocağına gitcen
tahliller için ege üniv. ordan oraya yani
izmirde doktoru iyi olan özel bi hastane varmı bildiğiniz
emekli sandığıyla anlaşması olan
ben kıstımın boyutlarını blmıyorum doktorum sadece cok kucuk dedı acaba ılac kulllanmasaydım hamıle kalırmıydım aklıma takıldı ama neyse zaten ılacım artık bıtmek uzere benım umıtlerımde ınsallah gelecek aya.
herkese günaydın arkadaşlar...keyifler nasıl iyimisiniz?
ben dün tekrar seker yüklemesi yaptırdım bu seferde sınırda çıktı gecen hafta düşük çıktığı için tekrarlanmıştı 20 gün onra tekrar sasırdım artık delik deşik oldum kızlar....
denden cnm nasıl gidiyorrr.miden nasıl aynımı?aman beslenmene dikkat et cnm.bebişine iyi bakkk.
tsk ederim angel34, keske diyorm benim de o sekilde bir acil sıkıntım olsa bu kdr kizmazdm ne kendime ne druma, sezeryana rahat ve emin ve mutlu sekilde girdim, cunku dr um bebegimin yasama sansinin yuzde 98 oldugunu soyledi ultrasonda 2.300gr dı dogdugunda 1.980 gr olarak dogdu, sezeyandan once nst ler cekildi hep, ne bir kalp atim hizi dususu oldu ne de baska birsey, sadece o sızıntı bolgesinden enfeksiyon kapmasin diye aldi bebegimi, sezeryana giderken bile kipir kipir oynuyordu kizim, keske baska bir dr a sorup alınmasi uygunmu diye sorsaydim diye kahroluyorumm...
yeni dr um 35.haftadan once mecbur kalmadikca almayiz bebegi dedi, o kadar kizginimki, dava acayim diyorum aylarca unutamamk var ayrica kizimi bana geri getirse herseyi yaparimm, ama yok oyle birsey...
6 ay korunma suresi verildi kasimda biticek, ama ben ne yapacagima karar veremedim henuz, korkuyorum, gerci tokasina kdr hazir olan kizimin esyalarini gorunce hemen hamile kalayim diyorum ama ayni seyleri yasamak korkusu var, simdilik sadece dua ediorm, hep ediyorum, ins hayirlisi olur en yakin zamanda diyorum...
Merhaba arkadaşlar , hepinizi çok ama çok özledim...Bebiş doğduktan sonra fırsatını bulup giremedim , listemize baktım , maşallahne güzel olmuş...Benden sonra birçok arkadaşımın bebişleri doğmuş , yine birçok arkadaşım hamile kalmış İnanın çok duygulandım ve çok mutlu oldum...
Ben ve bebişim iyiyiz çok şükür...Bebişim perşembe günü 3 aylık olacak , zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten...
Sonuyok , canım maşallah 23 haftalık olmuşsunsağlıkla bebeğini kucağına alacağın günlere çok az kalmış...Bu arada benim bebeğimin adı Elif Duru , listeyi güncellerken eklersen sevinirim canımmm...
geleverammmm , pıt pıtlar duyulmuş:)Gerçi haberini Esradan almıştım:)Canım her şey yolunda gidecek inşallahhhh...
Aysude_mir , gülüş27 , denden sizler için halay çekmemiştimm :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Çok ama çoook sevindim sizler adına da...
Baharçelik ,crawford , aslıhan1806 , zeynom10 , büşra44 çok az kalmış kızlarrr :)
cherry76,hummu 85,angel34 , zehrayade ,esraben:teytey::teytey::teytey::teytey: bebişlerimiz çok şükür sağlıkla doğmuşlar
Ayyy herkese birşeyler yazmak istiyorum ama bebişim uyanmak üzere , çıkmalıyım , sonra görüşürüz...
slm kızlar...
masallah burayı bıraktıgımda herkes bebek ıcın ugrasıyodu tanıdıklarım.
sımdı lısteye baktım hepiniz masallah bebeklerınıze kavusmusunuz ben oldugum yerde sayıyorum hala:gitme:
ugrasıp duruyoruz olsun dıye olmuyor yaa bu seferde hamıle kalamıyorum bıde basıma kıst cıktı bu ay
dogum kontrol hapı ıcıyorum ınsallah obur ay bende artık ıstıyorum yaa
lısteyı gorunce hem sızın ıcın sevndım hemde ıcım cok buruklastı cok uzuldummafoldumben
ben dün tekrar seker yüklemesi yaptırdım bu seferde sınırda çıktı gecen hafta düşük çıktığı için tekrarlanmıştı 20 gün onra tekrar sasırdım artık delik deşik oldum kızlar....
denden napıyosun tatlım yaaaa
yaaaaa kızlar ne oluyo bu siteye dün bir sürü yorum yapmıştım ama silinmiş hepsi sadece 2 mesajım kalmış((((((((((((((((((( okadar yazdığım şeyler yok olmuş ((((((((((((
Merhaba arkadaşlar , hepinizi çok ama çok özledim...Bebiş doğduktan sonra fırsatını bulup giremedim , listemize baktım , maşallahne güzel olmuş...Benden sonra birçok arkadaşımın bebişleri doğmuş , yine birçok arkadaşım hamile kalmış İnanın çok duygulandım ve çok mutlu oldum...
Ben ve bebişim iyiyiz çok şükür...Bebişim perşembe günü 3 aylık olacak , zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten...
Sonuyok , canım maşallah 23 haftalık olmuşsunsağlıkla bebeğini kucağına alacağın günlere çok az kalmış...Bu arada benim bebeğimin adı Elif Duru , listeyi güncellerken eklersen sevinirim canımmm...
geleverammmm , pıt pıtlar duyulmuş:)Gerçi haberini Esradan almıştım:)Canım her şey yolunda gidecek inşallahhhh...
Aysude_mir , gülüş27 , denden sizler için halay çekmemiştimm :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Çok ama çoook sevindim sizler adına da...
Baharçelik ,crawford , aslıhan1806 , zeynom10 , büşra44 çok az kalmış kızlarrr :)
cherry76,hummu 85,angel34 , zehrayade ,esraben:teytey::teytey::teytey::teytey: bebişlerimiz çok şükür sağlıkla doğmuşlar
Ayyy herkese birşeyler yazmak istiyorum ama bebişim uyanmak üzere , çıkmalıyım , sonra görüşürüz...
pek sevindim büşracım oğluşunda sende iyiysin hadi evi taşıdın, eşine kavuştun, Allah oğluşuna da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. bizde bu akşam gitcez bakalım çok merak etmiyorum ben bu ay bir garip oldum eşime ve ailesine kızgın olunca.
slm kızlar...
masallah burayı bıraktıgımda herkes bebek ıcın ugrasıyodu tanıdıklarım.
sımdı lısteye baktım hepiniz masallah bebeklerınıze kavusmusunuz ben oldugum yerde sayıyorum hala:gitme:
ugrasıp duruyoruz olsun dıye olmuyor yaa bu seferde hamıle kalamıyorum bıde basıma kıst cıktı bu ay
dogum kontrol hapı ıcıyorum ınsallah obur ay bende artık ıstıyorum yaa
lısteyı gorunce hem sızın ıcın sevndım hemde ıcım cok buruklastı cok uzuldummafoldumben
evet canım yaa benimde yazdıklarım yoook:1shok:
bi sorum vardı bari tekrar sorayım asigül cevaplamıştı sadece diğerleri göremeden silindi sanırım bana sübyan muskası yazdır diolar siz yazdırdınızmı bende yazdırmalımıyımCADIARZU
o ne kuzu ya ben ilk defa senden duydumbilmiyorumkismile
yaaaaa kızlar ne oluyo bu siteye dün bir sürü yorum yapmıştım ama silinmiş hepsi sadece 2 mesajım kalmış((((((((((((((((((( okadar yazdığım şeyler yok olmuş ((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?