BÜŞRAcım idare ediyorum işte canım....sen de bol bol dinlen...benim doktorum kasılması olan hastalara progestan veriyor vaginadan ama ???????sor istersen Malatyadaki doktoruna
canım malatyadaki doktorumda dinlen bol bol demişti
eğer kasılmalar uzun sürerse hemen gel nst bakalım demişti
ama çok şükür o günden sonra uzun süren kasılmalarım olmadı
ama mümkün olduğunca dinleniyorum şimdi
MAŞALLAH canım aman nazar değmesin iyi gidiyorsun,az kaldı Allahın izni ile.....magnezyum alıyor musun Büşra?bu haftalarda magnezyum da veriyorlar kasılmalar için,İzmirdeki doktor neden bişey dememiş anlamadım,sinir oluyorum bu tarz durumlara...........bir de günde en az 1 adet sade maden suyu iç,bol sıvı tüket ve oksijen al canım,mineral madde ihtiyacını karşılarsın,kasılmalarına iyi gelecektir
bende sinir oldum doktora canım,
sonuçda birde özel gidiyoruz
ama adam işine gelmeyen hiç bişeye cvp vermedi
sen ondan daha fazla bilgi verdin bana :)
zaten dokuz eylül üni. başka bi doktor buldum
bu daha ilgili bir doktormuş ve riskli gebelikler uzmanıymış bakalım birde bunu deniycez
buarada magnezyum vermedi canım
elevite devam et dedi onun içinde magnezyum var galiba
ama sodayı söylediğin iyi oldu canım
artık hergün bi tane içerim kuzu
Dendencim....ne yapıyon nasılsın?c.tesi musaitsen sana çay içmeye gelecem:) gelirken kitaplar haricinde istediğim bir şey var mı gülüm
allahım bebeğini adıyla yaşatsın melekçim bir ömür boyu mutlu olun inş yavrunuzla kısmetse rabbim bizede nasip eder inş yavrumuzu kucaklamayı canım senin hakkını ödeyemem ilk zamanlarda iğne yapma konusunda beni çok cesaretlendirmiştin sana çok ama çok tşk ediyorum bunun için canım sık sık gel dicem ama minik kızından vakit buldukça gel bari soracaklarımız olacak sizin gibi tecrübeli annelere ihtiyacımız varMerhaba arkadaşlar , hepinizi çok ama çok özledim...Bebiş doğduktan sonra fırsatını bulup giremedim , listemize baktım , maşallahne güzel olmuş...Benden sonra birçok arkadaşımın bebişleri doğmuş , yine birçok arkadaşım hamile kalmış İnanın çok duygulandım ve çok mutlu oldum...
Ben ve bebişim iyiyiz çok şükür...Bebişim perşembe günü 3 aylık olacak , zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten...
Sonuyok , canım maşallah 23 haftalık olmuşsunsağlıkla bebeğini kucağına alacağın günlere çok az kalmış...Bu arada benim bebeğimin adı Elif Duru , listeyi güncellerken eklersen sevinirim canımmm...
geleverammmm , pıt pıtlar duyulmuş:)Gerçi haberini Esradan almıştım:)Canım her şey yolunda gidecek inşallahhhh...
Aysude_mir , gülüş27 , denden sizler için halay çekmemiştimm :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Çok ama çoook sevindim sizler adına da...
Baharçelik ,crawford , aslıhan1806 , zeynom10 , büşra44 çok az kalmış kızlarrr :)
cherry76,hummu 85,angel34 , zehrayade ,esraben:teytey::teytey::teytey::teytey: bebişlerimiz çok şükür sağlıkla doğmuşlar
Ayyy herkese birşeyler yazmak istiyorum ama bebişim uyanmak üzere , çıkmalıyım , sonra görüşürüz...
ne oldu yavrum neden kızgınsın eşine ve ailesine üzdülermi senipek sevindim büşracım oğluşunda sende iyiysin hadi evi taşıdın, eşine kavuştun, Allah oğluşuna da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. bizde bu akşam gitcez bakalım çok merak etmiyorum ben bu ay bir garip oldum eşime ve ailesine kızgın olunca.
büşracım bu proflar bir alem oluyorlar neden cvb vermedi acaba benim her soruma cvb veriyor ama suratsız olduğu ve soğuyk olduğu kesin ama ne yapalım dr sonuçta işini iyi yapsın da nikahımıza lacak değiliz ama tabi memnun kalmadıysan başka dr gidersin zaten yolu yarıladın bu arada 9 eylülde hangi dr gideceksin ?saol canım
Evet gerçekten çok suratsız
doğru düzgün bişey soramıyorsun daha doğrusu sorsanda cvp alamıyorsun doğru düzgün o sadece bebekle ilgili şeylere baktı
mesala benim kasılmalarım ve kasık ağrılarım oluyor arada söledim hiç bişey demedi
4 gündürlü karnım çok ağrıyor yürürken geriliyor adım atamayacak kadar kötü oluyorum bazen dedim bunada yorum yapmadı iğne dozum hakkımdada yorum yapmadı
onun içinde çok memnun kalmadım açıkcası şimdi netten özel hastane araştırıyorum ama bir sürü hastane var kafam karıştı valla en iyisi bahar gelince ona sormak
sen nasılsın bu arada kuzu:CüvCüv:
hımm sınırda çıkmış eee yani korkacak bişey yokki:sm_confused:şimdide bunamı taktın yaneeherkese günaydın arkadaşlar...keyifler nasıl iyimisiniz?
ben dün tekrar seker yüklemesi yaptırdım bu seferde sınırda çıktı gecen hafta düşük çıktığı için tekrarlanmıştı 20 gün onra tekrar sasırdım artık delik deşik oldum kızlar....
bende sinir oldum doktora canım,
sonuçda birde özel gidiyoruz
ama adam işine gelmeyen hiç bişeye cvp vermedi
sen ondan daha fazla bilgi verdin bana :)
zaten dokuz eylül üni. başka bi doktor buldum
bu daha ilgili bir doktormuş ve riskli gebelikler uzmanıymış bakalım birde bunu deniycez
buarada magnezyum vermedi canım
elevite devam et dedi onun içinde magnezyum var galiba
ama sodayı söylediğin iyi oldu canım
artık hergün bi tane içerim kuzu
banada gelsene bi koşu kuzu yaçok sıkılıyorum burda gamyoncuiremsu
bu arada doğmamış çocuğun gizli yaşamını sonunda dün buldum kuzu gerçekten süper bi kitaba benziyor tavsiyen için saol
herkese merhaba, nerden başlasam nasıl anlatsam ....2009 mayıs ayından buyana topicin sıkı takipçisiyim eskiler hatırlayabilir bir kaç kez yazdım ama o günden buyana burayı hergün okudum, rahatsızlığımı ilk öğrendiğimde 2 düşüğümü yeni yapmıştım ve dünya başıma yıkılmıştı sanki, doktoruma sonuçları gösterdiğimde evet kan pıhtılaşması ile ilgili bir problem var ve iğne kullanman gerekiyor dediğinde daha da korktum ve kafamda cevaplanmamış bir sürü soruyla kalakaldım, kendimi toparladığımda en az 10 farklı doktora gidip sonuçlarımı gösterdim. Herbiri farklı şeyler söyledi, kimi iğne kullanman lazım, kimi iğneye gerek yok, kimi sadece aspirin yeterli dedi, tekrar hamile kaldım ve doktorumun önerisiyle sadece aspirin kullandım fakat gebeliğim devam etmedi, internetten araştırmalarım sonucunda burayı buldum ve bu topicten çok şey öğrendim, çok şeylere şahit oldum, her doğan bebekle umutlarım arttı içimde çiçekler açtı, her kayıpla içim acıdı korkularım arttı, sonunda korkuları endişeleri, kısacası herşeyi göze alarak tekrar denedik ve hamileyim, allaha hergün binlerce kere şükrediyorum bebeğim benimle, ilk üç ay çok stresli geçti şimdi biraz daha rahatım ve anca hazır hissettim kendimi buraya yazmak için (bu arada 17 haftalık olduk) neyse çok başınızı ağrıttım ama yazmak istedim, allahım herkese öncelikle bu topictekilere ve bana annelik duygusunu tattırsın. Selamlar ve sevgiler...
günaydın kızlar
asigülcüm kaynanan görümcen yüzündenmi kızgınsın eşine hala konuşsaydın doğum yapana kadar istemiyorum diye....
güzincim iyim çok şükür tekrarlancakmı şeker yükleme testi bi türlü ortasını bulamadın ha bi düşük bi sınırda boshayallersmile
gözünaydın olsun sağlıcakla al kucağına inş allah kısmet ettiyse kimse engel olamaz biliyorsun hayırlısı diyelimHerkese merhaba, nerden başlasam nasıl anlatsam ....2009 mayıs ayından buyana topicin sıkı takipçisiyim eskiler hatırlayabilir bir kaç kez yazdım ama o günden buyana burayı hergün okudum, rahatsızlığımı ilk öğrendiğimde 2 düşüğümü yeni yapmıştım ve dünya başıma yıkılmıştı sanki, doktoruma sonuçları gösterdiğimde evet kan pıhtılaşması ile ilgili bir problem var ve iğne kullanman gerekiyor dediğinde daha da korktum ve kafamda cevaplanmamış bir sürü soruyla kalakaldım, kendimi toparladığımda en az 10 farklı doktora gidip sonuçlarımı gösterdim. Herbiri farklı şeyler söyledi, kimi iğne kullanman lazım, kimi iğneye gerek yok, kimi sadece aspirin yeterli dedi, tekrar hamile kaldım ve doktorumun önerisiyle sadece aspirin kullandım fakat gebeliğim devam etmedi, internetten araştırmalarım sonucunda burayı buldum ve bu topicten çok şey öğrendim, çok şeylere şahit oldum, her doğan bebekle umutlarım arttı içimde çiçekler açtı, her kayıpla içim acıdı korkularım arttı, sonunda korkuları endişeleri, kısacası herşeyi göze alarak tekrar denedik ve hamileyim, allaha hergün binlerce kere şükrediyorum bebeğim benimle, ilk üç ay çok stresli geçti şimdi biraz daha rahatım ve anca hazır hissettim kendimi buraya yazmak için (bu arada 17 haftalık olduk) neyse çok başınızı ağrıttım ama yazmak istedim, allahım herkese öncelikle bu topictekilere ve bana annelik duygusunu tattırsın. Selamlar ve Sevgiler...
evet canım aslında bana gelmeleri değil lafları sokmaları benim canımı acıtıyor. çok geri kafalılar gerçekten ( bende kinci) zaten baştan beri beni istemediler çünkü ailede üniversitede okumuş gelin tek benim mantık kızlar okumaz. Ama çalışmıyorum da ( hamilelikten önce eski çalıştığım yere girdim ama hamilelik dolayısı ile çıkmak zorunda kaldım.) okudum ama yüküm kocama ( öyle düşünüyorlar ) Ha birde herkesi de adam yerine koymazlar DR olursan bayan olarak çalış bak, ya da kuran kursu hocası felan olman lazım.( dindarım geçinen bir çuval cahiller karşımda dindarsan dedikodu yapma, müslüman üç günden başka küs kalmaz ama sülalede herkes herkese küs ve arkasından kuyu kazıyor.) Diğerleri meslek değil. pazar gün diyor ki kaynanam kız olsun karnında ki okutmayın sakın boşa para harcarsınız, salı verin bir damadın üstüne yük tamam, erkeği okutmak lazım. yani bana taş vuruyor haspam. SÖylemicem işte cinsiyetini Söylemicem, KIz olursa daaaa doktorasına kadar yaptıracam Allahın izni ile geri zekalı kadın ayyy beni konuşturdun yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?