Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

BÜŞRAcım idare ediyorum işte canım....sen de bol bol dinlen...benim doktorum kasılması olan hastalara progestan veriyor vaginadan ama ???????sor istersen Malatyadaki doktoruna

canım malatyadaki doktorumda dinlen bol bol demişti
eğer kasılmalar uzun sürerse hemen gel nst bakalım demişti
ama çok şükür o günden sonra uzun süren kasılmalarım olmadı
ama mümkün olduğunca dinleniyorum şimdi

MAŞALLAH canım aman nazar değmesin iyi gidiyorsun,az kaldı Allahın izni ile.....magnezyum alıyor musun Büşra?bu haftalarda magnezyum da veriyorlar kasılmalar için,İzmirdeki doktor neden bişey dememiş anlamadım,sinir oluyorum bu tarz durumlara...........bir de günde en az 1 adet sade maden suyu iç,bol sıvı tüket ve oksijen al canım,mineral madde ihtiyacını karşılarsın,kasılmalarına iyi gelecektir

bende sinir oldum doktora canım,
sonuçda birde özel gidiyoruz
ama adam işine gelmeyen hiç bişeye cvp vermedi
sen ondan daha fazla bilgi verdin bana :)
zaten dokuz eylül üni. başka bi doktor buldum
bu daha ilgili bir doktormuş ve riskli gebelikler uzmanıymış bakalım birde bunu deniycez

buarada magnezyum vermedi canım
elevite devam et dedi onun içinde magnezyum var galiba
ama sodayı söylediğin iyi oldu canım
artık hergün bi tane içerim kuzu

ilginçler işte....umarım diğer doktor senin için daha iyi olur canım.....sodayı iç iç çok faydalı,ama sade,meyveli falan içme,onlar aromalı,aromada gıda katkısı......

kendine iyi bak canım.......

tsk ederim denden, sorgulamak ve saskinligini yasamak hala inanamamak, bunlarin hepsini ayni anda yasiyorm tipki yazdiklarin gibi, insallah birdaha yasamam boyle yada benzeri seyleri, igne kullanma dedi yeni prof. , ama bakiyorm hepiniz kullaniyorsunuz, tavsiyelerinize ihtiyacim var...taniyan var mi dr umu????
GATA da Ali Ergun

Dendencim....ne yapıyon nasılsın?c.tesi musaitsen sana çay içmeye gelecem:) gelirken kitaplar haricinde istediğim bir şey var mı gülüm

Dendencim....ne yapıyon nasılsın?c.tesi musaitsen sana çay içmeye gelecem:) gelirken kitaplar haricinde istediğim bir şey var mı gülüm

banada gelsene bi koşu kuzu ya çok sıkılıyorum burda gamyoncuiremsu
bu arada doğmamış çocuğun gizli yaşamını sonunda dün buldum kuzu gerçekten süper bi kitaba benziyor tavsiyen için saol

slm kızlar nasılsınız
ben döndüm şükür
şimdi tatildende geldiğime göre kaldığım yerden başlayabilirim bebk için:)))
şimdi kızlar ben bu kan pıhtılaşmasını yaptırmak istiyorum çok kafamı karıştırıyo
özelde yaptırmak istesem ne kadar acaba fiyatı biliomusunuz??
cvplarsanız sevinirim

allahım bebeğini adıyla yaşatsın melekçim bir ömür boyu mutlu olun inş yavrunuzla kısmetse rabbim bizede nasip eder inş yavrumuzu kucaklamayı canım senin hakkını ödeyemem ilk zamanlarda iğne yapma konusunda beni çok cesaretlendirmiştin sana çok ama çok tşk ediyorum bunun için canım sık sık gel dicem ama minik kızından vakit buldukça gel bari soracaklarımız olacak sizin gibi tecrübeli annelere ihtiyacımız var
ne oldu yavrum neden kızgınsın eşine ve ailesine üzdülermi seni
haa bide onlara kızgınsın diye doğmamış bebişine tafra yapman pek hoş olmuyor değil mi kim ne derse desin sen hep bebeğin için heyecanlan önce bebeğin ve sen değilmi kuzucum
büşracım bu proflar bir alem oluyorlar neden cvb vermedi acaba benim her soruma cvb veriyor ama suratsız olduğu ve soğuyk olduğu kesin ama ne yapalım dr sonuçta işini iyi yapsın da nikahımıza lacak değiliz ama tabi memnun kalmadıysan başka dr gidersin zaten yolu yarıladın bu arada 9 eylülde hangi dr gideceksin ?
hımm sınırda çıkmış eee yani korkacak bişey yokki:sm_confused:şimdide bunamı taktın yanee

canım aslında 20. haftadan sonra demir ve kalsiyum veriyor elevite ek olarak ne biliyim belki ilk defa gittiğin için ısınma turu atyordur dr bana baze buzzzz gibi espriler yapıyor ama napalım dr o ben ona mecburum ama benim hoşuma gidiyor bu adamla didişmek o yüzden değiştirmek istemiyorum ben zoru severim çünkü:dance:

banada gelsene bi koşu kuzu ya çok sıkılıyorum burda gamyoncuiremsu
bu arada doğmamış çocuğun gizli yaşamını sonunda dün buldum kuzu gerçekten süper bi kitaba benziyor tavsiyen için saol

ya valla gelmek isterdim kuzu ama izmir hem sıcaktır hemde uzak:) kitabı umarım okuduğundada yazarsın fikirlerini.asigül yazmış bana özelden...çok güzel kita diye...umarım alan arkadaşlar beğenirler:))))sen iyi bak kendine..bol bol dinlen keyfini çıkar hamileliğin:))

Herkese merhaba, nerden başlasam nasıl anlatsam ....2009 mayıs ayından buyana topicin sıkı takipçisiyim eskiler hatırlayabilir bir kaç kez yazdım ama o günden buyana burayı hergün okudum, rahatsızlığımı ilk öğrendiğimde 2 düşüğümü yeni yapmıştım ve dünya başıma yıkılmıştı sanki, doktoruma sonuçları gösterdiğimde evet kan pıhtılaşması ile ilgili bir problem var ve iğne kullanman gerekiyor dediğinde daha da korktum ve kafamda cevaplanmamış bir sürü soruyla kalakaldım, kendimi toparladığımda en az 10 farklı doktora gidip sonuçlarımı gösterdim. Herbiri farklı şeyler söyledi, kimi iğne kullanman lazım, kimi iğneye gerek yok, kimi sadece aspirin yeterli dedi, tekrar hamile kaldım ve doktorumun önerisiyle sadece aspirin kullandım fakat gebeliğim devam etmedi, internetten araştırmalarım sonucunda burayı buldum ve bu topicten çok şey öğrendim, çok şeylere şahit oldum, her doğan bebekle umutlarım arttı içimde çiçekler açtı, her kayıpla içim acıdı korkularım arttı, sonunda korkuları endişeleri, kısacası herşeyi göze alarak tekrar denedik ve hamileyim, allaha hergün binlerce kere şükrediyorum bebeğim benimle, ilk üç ay çok stresli geçti şimdi biraz daha rahatım ve anca hazır hissettim kendimi buraya yazmak için (bu arada 17 haftalık olduk) neyse çok başınızı ağrıttım ama yazmak istedim, allahım herkese öncelikle bu topictekilere ve bana annelik duygusunu tattırsın. Selamlar ve Sevgiler...

öncelikle gözün aydın...dilerim bu sefer çok güzel çok rahat bir hamilelik geçirirsin...aslında benim prof.da dedi...doktorlar 2 ye ayrılıyor kimileri iğneci kimileri değil..ben iğneciyim dedi...ve sanırım bizlerde inanmaktan başka çaremiz yok...önce allaha sonra doktorlara....umarım herşey gönlünce olur...yüreğini ferah tut canım..bu sefer meleğine kavuşşşş

evet canım aslında bana gelmeleri değil lafları sokmaları benim canımı acıtıyor. çok geri kafalılar gerçekten ( bende kinci) zaten baştan beri beni istemediler çünkü ailede üniversitede okumuş gelin tek benim mantık kızlar okumaz. Ama çalışmıyorum da ( hamilelikten önce eski çalıştığım yere girdim ama hamilelik dolayısı ile çıkmak zorunda kaldım.) okudum ama yüküm kocama ( öyle düşünüyorlar ) Ha birde herkesi de adam yerine koymazlar DR olursan bayan olarak çalış bak, ya da kuran kursu hocası felan olman lazım.( dindarım geçinen bir çuval cahiller karşımda dindarsan dedikodu yapma, müslüman üç günden başka küs kalmaz ama sülalede herkes herkese küs ve arkasından kuyu kazıyor.) Diğerleri meslek değil. pazar gün diyor ki kaynanam kız olsun karnında ki okutmayın sakın boşa para harcarsınız, salı verin bir damadın üstüne yük tamam, erkeği okutmak lazım. yani bana taş vuruyor haspam. SÖylemicem işte cinsiyetini Söylemicem, KIz olursa daaaa doktorasına kadar yaptıracam Allahın izni ile geri zekalı kadın ayyy beni konuşturdun yahu.

melekerva evet canım hepimiz iğne kullanıyoruz,çok şükür bebeğine kavuşan pek çok arkadaşımız var......bize olduğu gibi sanada umut olsun onlar.....

tsma gel canım gel,başka hiçbişey istemiyorum sen gel yeter canım.......

omman dışarda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama ben de dahil pek çok arkadaşımız tıp fakültelerinde yaptırdı bu testleri.......

ada41 Allah sağlıcakla gebeliğinin tamamlanmasını bebğini kucağına almayı nasp etsin canım,hayırlısı olsun......seni hatırlıyorum.....en son hangi doktorda karar kıldın,ben hala Semih Hoca ve Faruk Beye gidiyorum........çok da memnunum.......

gözünaydın olsun sağlıcakla al kucağına inş allah kısmet ettiyse kimse engel olamaz biliyorsun hayırlısı diyelim

kocanda onlara uyuyorsa tamam valla ama yok kocem ağızlarının payını veriyor diyorsan sen bak keyfine sallama o kacakarıyı ne etsin ona öyle davranmışlar zamanında kadın olduğu için adam yerine koymamışlar o da yılların hıncını ezilmişliğin ağırlığını senden çıkarıyordur boşverrrr istememişler sende onlara bayılıyordun sanki istemezlerse istemesinler kocan istiyorsa seni onlara b.k yemek düşer demi bacım:lepi:

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:21 temmuz 2010 çarşamba)*

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………………..kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede………………….kadir mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben……………………zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi………………erkek 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim................................. .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

esterya............................ …38 haftalık (erkek)
irazmetin.......................... ..38 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806.........................37 haftalık (erkek)
elif_fidan.......................... ..36 haftalık (kız)*
meltemcim...........................35 haftalık (kız)
iipekk.................................34 haftalık ( kız )
Reisdevrim...........................33 haftalık (erkek)
crawford...............................31haftalık (kız)
arikangul..............................30 haftalık
baharçelik............................29 haftalık Çınar Efe
zeynom_10..........................28 haftalık
ufkummm………………………26 haftalık ( kız)
güzin75…………………………25 haftalık(kız)
esra1984……………………….25 haftalık
canah...................................24 haftalık(erkek)
sonuyok...............................24 haftalık Özlem
büşra44.................................21 haftalık(erkek)
asigul……………………………20 haftalık (erkek)
mhtap…………………………….18 haftalık
sirius06................................17 haftalık
1emine1………………..……17 haftalık(erkek)
ada41…………………………17 haftalık
sabrina22……………………16 haftalık
azdalar………..……………..15 haftalık
pınar81…………...………..…14 haftalık
esis……...……………………14 haftalık
gelevera……...………………13 haftalık
gülüş27…. ………………….11 haftalık
aysude_mir………………….11 haftalık
sihirli esintiler…………………11 haftalık
denden……..……………….9 haftalık

Son düzenleme:
Tsma,melekerva ve denden güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Bu arda Mthr 1298 ac homozigot mutasyonum ve hamileliği öğrenir öğrenmez innohep 0,45 kullanıyorum burada elevit ve coraspin tabi devam. Dendenciğim Semih hocaya devam ediyorum, buarada seninde hamileliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin işallah, selamlar

ada41 çok mutlu oldum senini adına evet o kadar mutlu oluyoruz ki bir bebiş haberi aldığımızda, yada o kadar üzülüyoruz ki kayıp haberlerinden sanki kendimiz gibi Allah hiç birimize yaşatmasın inşallah bu acıları bir daha, Rabbim minicik bebeğinin sağlıklı bir şekilde kolaycacık doğumla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…