Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sonuyokcuğum çok teşekkür ederim, tamamımızın allah yüzünü güldürsün, listede kendimi görünce çok duygulandım, bu günler hayal gibiydi, tekrar teşekkürler

Canım tabiki nikahımıza alacak deiliz ama sorularıma cvp alamayacaksam bu doktorla zaman kaybetmenin çok bi anlamı yok
evet bugün nettende araştırdım elevite ek olarak demir ve kalsiyum mutlaka kullanılmalı diyor ama adam vermedi elevite devam et yeter dedi açıkcası bana pek güven vermedi
9 eylülde doç.dr. serkan güçlü varmış netten epeyce araştırdım hastaları çok memnun
eşimin iş yerindeki arkadaşlarıda serkan beye gidiyorlarmış ve onlarda çok memnunlarmış
randevu aldım bile kuzu 5 ağustosda gitcem inşallah

okur okumaz mutlaka fikrimi yazarım kuzu
kendime iyi bakıyorum artık canım merak etme
bulaşık yıkıyorum yarım saat dinleniyorum toz alıyoyrum yarım saat dinleniyorum kaydirigubbakcemile3
hatta birazda abartıyorum dinlenme işini

canım ya hatırlar gibiyim seni
inan çok sevindim inşallah kucağına aldığın günleride göreceksin

Ne biçim insanlar bunlar kuzu yaakannehir mümkün olduğunca uzak dur eşin gitsin görsün ailesi sonuçda sen fazla gidip gelme umarım eşin bu konuda anlayışlıdır

sonuyok bacım işte kocamda ne ağzının payını verecek kadının bana laf sokmasını geç kendine laf sokmasını bile anlamıyor gık demiyor adam.

ne diyeyim canım bilmemki böyle insanlara laf anlatmak çok zor allah yardımcın olsun eşin için mecbur katlanıyosun tabii ama bi yere kadar ......

eşin konuştumu onlarla doğum yapana kadar gelmeyin direk denmezde tabii siz gittikten sonra sancılandı rahatsız oldu falan desin doğum yapana kadar bu şekilde yorulmaması lazım falan desin canım....

hayırlı sağlıklı olsunda kız-erkek farketmez canım asıl şu zamanda kızların okuması dahada önemli ekonomik özgürlüğü yok diye nelere katlananlar var

büşracım evet bu tür insanlarda var, tanımlanamayanlar bunlar, eşim evet görüp geliyordu zaten salıverdim onuda 4 aydır hamileliğimin başından beri isterse anasında kalsın umrum da değildi de gelip sokup gittiler işte arı gibi.

Kızlar hepinizi çok seviyorum çok teşekkür ederim, üç gündür içimde şişiriyordum sakinlettiniz beni, Allahım hepinizi kötülüklerden korusun hepinizin kucakları tatlı mı tatlı bebişlerle dolsun inş.

ADA41 RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH

slm arkadaşlar nasılsınız uzunüzel güzel haberler var yine zamandır giremedim topiğe işler güçler anca takip ediyorum ama güzel haberler var yine hamiş olanlar Allah tamammına erdirsin dendencim sanada geçmiş olsun. bende tekrar doktoruma gittim süt geliyodu ya benden sitrese bağlı olduğunu söyledi bi güzelde fırçaladı sen neden bu kadar stres yaptın diye prolaktin hormonları için hemosistein vs bi çok tetkik için kan tahlili verdim vajınadan kültür aldı bide hamile kalamadığımı söyledim onuda strese bağladı bakalım haftaya çarşamba sonuç alıcam umarım herşey normal çıkar. artık bende hamiş kalmak istiyorum bu güzel duyguya bende ortak olmak istiyorum tabi Allah nasip ederse

canım ben hacettepe özele gidiyorum sianan beye orda yaptırdım muayene ücreti 210 tl ama normal özel olmayan hastanelerdede yaptırabilirsin . ilk benim etlik zübeyde hanımda çıkmıştı orda öğrenmiştim ilk düşüğümden sonra sonra doktor tetbirsizliği yüzünden ikinci düşüğümü yapınca hacettepeye başladım sinan beye gidiyorum eğer gidersen tavsiye ederim çok iyi bir doktor çok güzel ilgileniyo.

aa tsma, çok güzel kitap ne kelime süper ya, bakın kızlar mesela kitapta sezeryanla doğan çoçukların sakar alma olasılıklarının yüksek olduğunu ve doğum kanallarından geçmedikleri için acı hislerinin olmadığını söylüyor, benim yeğenin biri hem sakar hemde acı nedir bilmez coçuk sezeryanla doğdu.
kitapta nasıl sıkıntılar yaşarsa yaşasın çoçuklarıın en çok annelerinin onları isteyerek mi hamile kaldığı yoksa istemediğimi çok önemli eğer anne istekli hamile kaldı ise anne ve coçuk bir olup bütün sıkıntılara rağmen çocuğun anneye tutunduğunu yazıyor: Ve sıkı durun ben ilk çocuğumu istemedim hep düşmesi için onla konuştum daha, ağırda kaldırdım, yeni idi ama düştü tabi şimdi pişmanım. hep başkaları yüzünden. yani kitap insanın gözünü açıyor kızlar üstelik o kitabi ben istekli okudum mutlu olduğum zaman bebişimin hareketlerinin hissettim karnımda.

Canım ya en iyisi bir daha gelmelerine izin verme
yazık sana boş insanlar yüzünden strese giriyorsun eşinden soğuyorsun
sonuçda annesini babasını eşin seçmedi
onunda annesi babası atamaz satamaz
ama görüşmeyebilirsin canımcım

iyiyz canım senden haber aldık daha iyi olduk, Stres bütün kötülüklerin anası, en kısa zamanda hamiş haberini almak dileğiyle dilekcim............

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz kızımla, allahım hamile olmayan tüm arkadaşlara bir an önce hamilelik, hamile olanlara sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir doğum, sağlıklı evlatlar, bebeği olan tüm arkadaşlara da hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

aynen öyle canım hayırlısı başa gelen çekilirmiş. kendime yanıyorum ben kendim ettim kendim buldum ananın dediğiyle evlenme sen gördün gününü işte

sağol canım çok teşekkür ederim
bende şimdi bi doktor araştyırıyorum
eğer sinan beye karar verirsem yardımcı olursun dimi?
bende ikincisini yapıp aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
oyüzden hemen yaptırmak istiyorum
rabbim yardım etsin hepimize

aa sende kocaelindenmişsin..denden yazınca farkettim canım...sende semih hocacısın ha.dediğim gibi semih iğneci...allah tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…