büşracım bu proflar bir alem oluyorlar neden cvb vermedi acaba benim her soruma cvb veriyor ama suratsız olduğu ve soğuyk olduğu kesin ama ne yapalım dr sonuçta işini iyi yapsın da nikahımıza lacak değiliz ama tabi memnun kalmadıysan başka dr gidersin zaten yolu yarıladın bu arada 9 eylülde hangi dr gideceksin ?
canım aslında 20. haftadan sonra demir ve kalsiyum veriyor elevite ek olarak ne biliyim belki ilk defa gittiğin için ısınma turu atyordur dr bana baze buzzzz gibi espriler yapıyor ama napalım dr o ben ona mecburum ama benim hoşuma gidiyor bu adamla didişmek o yüzden değiştirmek istemiyorum ben zoru severim çünkü:dance:
ya valla gelmek isterdim kuzu ama izmir hem sıcaktır hemde uzak:) kitabı umarım okuduğundada yazarsın fikirlerini.asigül yazmış bana özelden...çok güzel kita diye...umarım alan arkadaşlar beğenirler:))))sen iyi bak kendine..bol bol dinlen keyfini çıkar hamileliğin:))
Herkese merhaba, nerden başlasam nasıl anlatsam ....2009 mayıs ayından buyana topicin sıkı takipçisiyim eskiler hatırlayabilir bir kaç kez yazdım ama o günden buyana burayı hergün okudum, rahatsızlığımı ilk öğrendiğimde 2 düşüğümü yeni yapmıştım ve dünya başıma yıkılmıştı sanki, doktoruma sonuçları gösterdiğimde evet kan pıhtılaşması ile ilgili bir problem var ve iğne kullanman gerekiyor dediğinde daha da korktum ve kafamda cevaplanmamış bir sürü soruyla kalakaldım, kendimi toparladığımda en az 10 farklı doktora gidip sonuçlarımı gösterdim. Herbiri farklı şeyler söyledi, kimi iğne kullanman lazım, kimi iğneye gerek yok, kimi sadece aspirin yeterli dedi, tekrar hamile kaldım ve doktorumun önerisiyle sadece aspirin kullandım fakat gebeliğim devam etmedi, internetten araştırmalarım sonucunda burayı buldum ve bu topicten çok şey öğrendim, çok şeylere şahit oldum, her doğan bebekle umutlarım arttı içimde çiçekler açtı, her kayıpla içim acıdı korkularım arttı, sonunda korkuları endişeleri, kısacası herşeyi göze alarak tekrar denedik ve hamileyim, allaha hergün binlerce kere şükrediyorum bebeğim benimle, ilk üç ay çok stresli geçti şimdi biraz daha rahatım ve anca hazır hissettim kendimi buraya yazmak için (bu arada 17 haftalık olduk) neyse çok başınızı ağrıttım ama yazmak istedim, allahım herkese öncelikle bu topictekilere ve bana annelik duygusunu tattırsın. Selamlar ve Sevgiler...
evet canım aslında bana gelmeleri değil lafları sokmaları benim canımı acıtıyor. çok geri kafalılar gerçekten ( bende kinci) zaten baştan beri beni istemediler çünkü ailede üniversitede okumuş gelin tek benim mantık kızlar okumaz. Ama çalışmıyorum da ( hamilelikten önce eski çalıştığım yere girdim ama hamilelik dolayısı ile çıkmak zorunda kaldım.) okudum ama yüküm kocama ( öyle düşünüyorlar ) Ha birde herkesi de adam yerine koymazlar DR olursan bayan olarak çalış bak, ya da kuran kursu hocası felan olman lazım.( dindarım geçinen bir çuval cahiller karşımda dindarsan dedikodu yapma, müslüman üç günden başka küs kalmaz ama sülalede herkes herkese küs ve arkasından kuyu kazıyor.) Diğerleri meslek değil. pazar gün diyor ki kaynanam kız olsun karnında ki okutmayın sakın boşa para harcarsınız, salı verin bir damadın üstüne yük tamam, erkeği okutmak lazım. yani bana taş vuruyor haspam. SÖylemicem işte cinsiyetini Söylemicem, KIz olursa daaaa doktorasına kadar yaptıracam Allahın izni ile geri zekalı kadın ayyy beni konuşturdun yahu.
evet canım aslında bana gelmeleri değil lafları sokmaları benim canımı acıtıyor. çok geri kafalılar gerçekten ( bende kinci) zaten baştan beri beni istemediler çünkü ailede üniversitede okumuş gelin tek benim mantık kızlar okumaz. Ama çalışmıyorum da ( hamilelikten önce eski çalıştığım yere girdim ama hamilelik dolayısı ile çıkmak zorunda kaldım.) okudum ama yüküm kocama ( öyle düşünüyorlar ) Ha birde herkesi de adam yerine koymazlar DR olursan bayan olarak çalış bak, ya da kuran kursu hocası felan olman lazım.( dindarım geçinen bir çuval cahiller karşımda dindarsan dedikodu yapma, müslüman üç günden başka küs kalmaz ama sülalede herkes herkese küs ve arkasından kuyu kazıyor.) Diğerleri meslek değil. pazar gün diyor ki kaynanam kız olsun karnında ki okutmayın sakın boşa para harcarsınız, salı verin bir damadın üstüne yük tamam, erkeği okutmak lazım. yani bana taş vuruyor haspam. SÖylemicem işte cinsiyetini Söylemicem, KIz olursa daaaa doktorasına kadar yaptıracam Allahın izni ile geri zekalı kadın ayyy beni konuşturdun yahu.
slm kızlar nasılsınız
ben döndüm şükür
şimdi tatildende geldiğime göre kaldığım yerden başlayabilirim bebk için:)))
şimdi kızlar ben bu kan pıhtılaşmasını yaptırmak istiyorum çok kafamı karıştırıyo
özelde yaptırmak istesem ne kadar acaba fiyatı biliomusunuz??
cvplarsanız sevinirim
büşracım evet bu tür insanlarda var, tanımlanamayanlar bunlar, eşim evet görüp geliyordu zaten salıverdim onuda 4 aydır hamileliğimin başından beri isterse anasında kalsın umrum da değildi de gelip sokup gittiler işte arı gibi.
slm arkadaşlar nasılsınız uzunüzel güzel haberler var yine zamandır giremedim topiğe işler güçler anca takip ediyorum ama güzel haberler var yine hamiş olanlar Allah tamammına erdirsin dendencim sanada geçmiş olsun. bende tekrar doktoruma gittim süt geliyodu ya benden sitrese bağlı olduğunu söyledi bi güzelde fırçaladı sen neden bu kadar stres yaptın diye prolaktin hormonları için hemosistein vs bi çok tetkik için kan tahlili verdim vajınadan kültür aldı bide hamile kalamadığımı söyledim onuda strese bağladı bakalım haftaya çarşamba sonuç alıcam umarım herşey normal çıkar. artık bende hamiş kalmak istiyorum bu güzel duyguya bende ortak olmak istiyorum tabi Allah nasip ederse
iyiyz canım senden haber aldık daha iyi olduk, Stres bütün kötülüklerin anası, en kısa zamanda hamiş haberini almak dileğiyle dilekcim............
Canım ya en iyisi bir daha gelmelerine izin verme
yazık sana boş insanlar yüzünden strese giriyorsun eşinden soğuyorsun
sonuçda annesini babasını eşin seçmedi
onunda annesi babası atamaz satamaz
ama görüşmeyebilirsin canımcım
canım ben hacettepe özele gidiyorum sianan beye orda yaptırdım muayene ücreti 210 tl ama normal özel olmayan hastanelerdede yaptırabilirsin . ilk benim etlik zübeyde hanımda çıkmıştı orda öğrenmiştim ilk düşüğümden sonra sonra doktor tetbirsizliği yüzünden ikinci düşüğümü yapınca hacettepeye başladım sinan beye gidiyorum eğer gidersen tavsiye ederim çok iyi bir doktor çok güzel ilgileniyo.
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz kızımla, allahım hamile olmayan tüm arkadaşlara bir an önce hamilelik, hamile olanlara sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir doğum, sağlıklı evlatlar, bebeği olan tüm arkadaşlara da hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.
sağol canım umarım. bende çok istiyorum çok istediğim içinde bi türlü olmuyo ama olucak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?