kızlar bana cevap yazcak biri yokmu(((((((((((
sağol canım çok teşekkür ederim
bende şimdi bi doktor araştyırıyorum
eğer sinan beye karar verirsem yardımcı olursun dimi?
bende ikincisini yapıp aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
oyüzden hemen yaptırmak istiyorum
rabbim yardım etsin hepimize
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz kızımla, allahım hamile olmayan tüm arkadaşlara bir an önce hamilelik, hamile olanlara sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir doğum, sağlıklı evlatlar, bebeği olan tüm arkadaşlara da hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.
slm cnm, ben bu testleri izmir de özel bir hastanede yaptırmak istedim 1500-2000 tl arasında fiyat çıkarttılar. o yüzden ege ünv.de yaptırdım. bunlar genetik test olduğu için pahalı oluyor.
Canım şimdi ne kullanıyorsun iğnemi?İnşa2llah ALLAH daim eder canım..Herkese merhaba, nerden başlasam nasıl anlatsam ....2009 mayıs ayından buyana topicin sıkı takipçisiyim eskiler hatırlayabilir bir kaç kez yazdım ama o günden buyana burayı hergün okudum, rahatsızlığımı ilk öğrendiğimde 2 düşüğümü yeni yapmıştım ve dünya başıma yıkılmıştı sanki, doktoruma sonuçları gösterdiğimde evet kan pıhtılaşması ile ilgili bir problem var ve iğne kullanman gerekiyor dediğinde daha da korktum ve kafamda cevaplanmamış bir sürü soruyla kalakaldım, kendimi toparladığımda en az 10 farklı doktora gidip sonuçlarımı gösterdim. Herbiri farklı şeyler söyledi, kimi iğne kullanman lazım, kimi iğneye gerek yok, kimi sadece aspirin yeterli dedi, tekrar hamile kaldım ve doktorumun önerisiyle sadece aspirin kullandım fakat gebeliğim devam etmedi, internetten araştırmalarım sonucunda burayı buldum ve bu topicten çok şey öğrendim, çok şeylere şahit oldum, her doğan bebekle umutlarım arttı içimde çiçekler açtı, her kayıpla içim acıdı korkularım arttı, sonunda korkuları endişeleri, kısacası herşeyi göze alarak tekrar denedik ve hamileyim, allaha hergün binlerce kere şükrediyorum bebeğim benimle, ilk üç ay çok stresli geçti şimdi biraz daha rahatım ve anca hazır hissettim kendimi buraya yazmak için (bu arada 17 haftalık olduk) neyse çok başınızı ağrıttım ama yazmak istedim, allahım herkese öncelikle bu topictekilere ve bana annelik duygusunu tattırsın. Selamlar ve Sevgiler...
slm kızlar nasılsınız
ben döndüm şükür
şimdi tatildende geldiğime göre kaldığım yerden başlayabilirim bebk için:)))
şimdi kızlar ben bu kan pıhtılaşmasını yaptırmak istiyorum çok kafamı karıştırıyo
özelde yaptırmak istesem ne kadar acaba fiyatı biliomusunuz??
cvplarsanız sevinirim
selam kızlar yoksunuz anlaşılan, dr dan geldik birazda gezdik rahatladım, bebiş pipiliymiş bizim gördük çokk komik yaaa doğru dürüst bir yeri belli olmuyor ama pipi çok komik. Elhamdülillah kalbinin atışını dinledim dr çok iyiy yaa, kalbini dinletirken hep benim gözüme bakıyor rahatla artık der gibi. Sıkıntılı günleri atlattınız dedi. testler filan yorumu iyi dedi, ama o kadar su içiyorum enfeksiyondan kurtulamıyorum yahu.
Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. amin
merhabalar ben daha önce yazmıştım 1299homozigot 1298 heterezigot anti trombin 3 1,2mg/ml dün doktora gittim hemotolojik galiba düşüklerinin sebebi aspirine devam hamile kalınca kalp atışını aldıktan sonra iğneye başlıcaz dedi.ama kalp atışı hiç alınamadan gelişimi duruyo benim bebeklerimin. hamilelik oluşunca hemen başlayamazmıyız dedim bi arkadaş hemen başlamış. olmaz dedi kafam çok karıştı lütfen tecrübelerinizi paylaşın.2defa yaşadım üçüncüden korkuyorum adımlarımı daha dikkatli atmak istiyorum.doktorlar önemsmiyor sanki bi sağlıklı çocuğum varmış yine olurmuşfisfisfis
merhabalar ben daha önce yazmıştım 1299homozigot 1298 heterezigot anti trombin 3 1,2mg/ml dün doktora gittim hemotolojik galiba düşüklerinin sebebi aspirine devam hamile kalınca kalp atışını aldıktan sonra iğneye başlıcaz dedi.ama kalp atışı hiç alınamadan gelişimi duruyo benim bebeklerimin. hamilelik oluşunca hemen başlayamazmıyız dedim bi arkadaş hemen başlamış. olmaz dedi kafam çok karıştı lütfen tecrübelerinizi paylaşın.2defa yaşadım üçüncüden korkuyorum adımlarımı daha dikkatli atmak istiyorum.doktorlar önemsmiyor sanki bi sağlıklı çocuğum varmış yine olurmuşfisfisfis
selam kızlar yoksunuz anlaşılan, dr dan geldik birazda gezdik rahatladım, bebiş pipiliymiş bizim gördük çokk komik yaaa doğru dürüst bir yeri belli olmuyor ama pipi çok komik. Elhamdülillah kalbinin atışını dinledim dr çok iyiy yaa, kalbini dinletirken hep benim gözüme bakıyor rahatla artık der gibi. Sıkıntılı günleri atlattınız dedi. testler filan yorumu iyi dedi, ama o kadar su içiyorum enfeksiyondan kurtulamıyorum yahu.
Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. amin
Buarada Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?