Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kesinlikle tavsiye ederim ve yardımcı olurum ne demek.
sinan hocada iğneci doktorlardandır hamilelik öncesi 2 yada 3 ay tedavi verir. tabi hastalığının ne olduğunu bilmiyorum ama .ben gerçekten güveniyorum benim tek sorunum biraz zor randevu alınıyo bekliyosun çok hastası var. hamile ikenulaşmak sıkıntı olurmu nasıl olur onu henüz bende bilmiyorum.

aa sende kocaelindenmişsin..denden yazınca farkettim canım...sende semih hocacısın ha.dediğim gibi semih iğneci...allah tamamına erdirsin canım

slm cnm, ben bu testleri izmir de özel bir hastanede yaptırmak istedim 1500-2000 tl arasında fiyat çıkarttılar. o yüzden ege ünv.de yaptırdım. bunlar genetik test olduğu için pahalı oluyor.

bende üniversite hastanesinde yaptırdım hiç para vermedim. birde sanki daha güvenli üniversite hastaneleri araştırma yapma konusunda bana öyle geliyor tabi belli olmaz bu hastanelerin işleri.

Canım şimdi ne kullanıyorsun iğnemi?İnşa2llah ALLAH daim eder canım..

Zübeyde hanımda yaptırsana canım brn orda yaptırdım..

asigül canım bende sana bakmak için girdim ne yaptın doktora gittinmi
Ravza canım nasılsın ben geldim izmşrdeyim artık kuzu

selam kızlar yoksunuz anlaşılan, dr dan geldik birazda gezdik rahatladım, bebiş pipiliymiş bizim gördük çokk komik yaaa doğru dürüst bir yeri belli olmuyor ama pipi çok komik. Elhamdülillah kalbinin atışını dinledim dr çok iyiy yaa, kalbini dinletirken hep benim gözüme bakıyor rahatla artık der gibi. Sıkıntılı günleri atlattınız dedi. testler filan yorumu iyi dedi, ama o kadar su içiyorum enfeksiyondan kurtulamıyorum yahu.
Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. amin

kuzu hadi gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
inşallah bundan sonrada hep böyle sorunsuz geçer hamileliğin
demek seninde oğluşun olcak :)

merhabalar ben daha önce yazmıştım 1299homozigot 1298 heterezigot anti trombin 3 1,2mg/ml dün doktora gittim hemotolojik galiba düşüklerinin sebebi aspirine devam hamile kalınca kalp atışını aldıktan sonra iğneye başlıcaz dedi.ama kalp atışı hiç alınamadan gelişimi duruyo benim bebeklerimin. hamilelik oluşunca hemen başlayamazmıyız dedim bi arkadaş hemen başlamış. olmaz dedi kafam çok karıştı lütfen tecrübelerinizi paylaşın.2defa yaşadım üçüncüden korkuyorum adımlarımı daha dikkatli atmak istiyorum.doktorlar önemsmiyor sanki bi sağlıklı çocuğum varmış yine olurmuşfisfisfis

Geçmiş olsun essebe.. 2 düşükte kalp atımı alınmadan önce olmuş sanırım. birde homozigot olduğun için iğne kullanmalısın bence. sadece bir doktora takılıp kalma farklı doktora gidebilirsin. bazıları keseyi görmeden vermiyor bazısı kalp atımından sonra veriyor bazısı ise betahcg pozitif olunca hemen iğneyi veriyor. iğneye hemen başlamazsam belki bebeğimi kaybederim kokusu seni kötü yönde etkileyeceği için psikolojik olarak huzursuz olacaksın .aynı korkuyu taşıyan biri olarak iğneyi hemen yazdırmak taraftarıyım.sağlıklı bir bebeğin olsada olmasada yeniden bir sağlıklı bebişin zaten olacaktır. a.s.

merhaba essebe;bende Mthr 1298 homozigotum, benimde 3 gebeliğimde kalp atışı alınamadı şuan 4. hamileyim ve innehep 0,45 iğne, coraspin ve elevit kullanıyorum, diğerlerinde iğne kullanmamıştım, bu gebeliğimde adetime 4 gün kala test yapıp hamieliği öğrenir öğrenmez iğne başlandı, ama doktorların bu konuda görüşleri ayrılıyo, kimi iğneye gerek bile görmüyor.Dilerim bir an önce anne olursun, Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize selamlar.

Gözünaydın asigül, allah tamamına erdirsin hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…