günaydın ada....opuyorumnanaktan tebrik ederim canım hamileymişin.... kaç haftalık ????alkisalkisalkis
inşallah hepimizin rahat geçer hamileliği canım. Bişiler almak istiyorum aslında bebeğe ama cesaret edemedim hep.sen aldın mı büşracım.kuzu hadi gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
inşallah bundan sonrada hep böyle sorunsuz geçer hamileliğin
demek seninde oğluşun olcak :)
hım nergiscim hayırlı evlat olur inş vatanına milletine. Rabbim sağlıklı evlat versin hepimizeasigül... çok şükür güzel haberlerle geldin.... demek oğlun olcek hıı..
Gözünaydın asigül, allah tamamına erdirsin hepimizi
merhabalar ben daha önce yazmıştım 1299homozigot 1298 heterezigot anti trombin 3 1,2mg/ml dün doktora gittim hemotolojik galiba düşüklerinin sebebi aspirine devam hamile kalınca kalp atışını aldıktan sonra iğneye başlıcaz dedi.ama kalp atışı hiç alınamadan gelişimi duruyo benim bebeklerimin. hamilelik oluşunca hemen başlayamazmıyız dedim bi arkadaş hemen başlamış. olmaz dedi kafam çok karıştı lütfen tecrübelerinizi paylaşın.2defa yaşadım üçüncüden korkuyorum adımlarımı daha dikkatli atmak istiyorum.doktorlar önemsmiyor sanki bi sağlıklı çocuğum varmış yine olurmuşfisfisfis
evet canım epey uğraşacaktı benle amaa artık ben onla uğraşacam Allahın izni ileee yaşasın kötülükkötükedihüso... söylemeyecem catlasın merakından birde meraklı anlatamam. hamile olduğumu bile söylemedim ki ben onaaa.asigül demek oğlun olcak canım rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ....
kaynananla uğraşmaktan yırttın desene kız olsaydı vır vır başının etini yiycekti .söyledinmi ona
teşekkür ederim asigül birde bana hematolojiye muayene ol dedi acaba sizlerde hematolojiye gittinizmi sakıncası yoksa mutasyon değerlerini öğrenebilirmiyim. bu arada bebeğin hayırlı olsun rabim sağlıkla kucağına almak nasi etsin...
evet canım epey uğraşacaktı benle amaa artık ben onla uğraşacam Allahın izni ileee yaşasın kötülükkötükedihüso... söylemeyecem catlasın merakından birde meraklı anlatamam. hamile olduğumu bile söylemedim ki ben onaaa.
Günaydın millet asigük tebrikler canım oğluşun olucakmış...aman ilerde seninde nalet kaynana olmaman dileğiyle:))))))
kocan dayanamazkii söyler bence oğlum olcak diye şakkıdı
inşallah hepimizin rahat geçer hamileliği canım. Bişiler almak istiyorum aslında bebeğe ama cesaret edemedim hep.sen aldın mı büşracım.
.
teşekkür ederim asigül birde bana hematolojiye muayene ol dedi acaba sizlerde hematolojiye gittinizmi sakıncası yoksa mutasyon değerlerini öğrenebilirmiyim. Bu arada bebeğin hayırlı olsun rabim sağlıkla kucağına almak nasi etsin...
Günün aydın olsun nergis, teşekkür ederim, 17 haftalık olduk canım, allahım en kısa zamanda sana da yaşatsın inşallah:1hug:
doğrusu bu düşünceler eşimin....olumunekankayizsmilekızlar... ben çok ehli keyf biriyim sanırım bir bebeğe bakabilecek kadar olgunlaşmam rahatımdan feragat etmem için rabbim beni bekletiyor.... kıymetini anlamam için belki daha da fazla beklemem gerekecek... Olsun.... Rabbim en hayırlı zaman ne zmanasa o zaman versin... sabırla bekliyorum sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?