Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kuzu hadi gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
inşallah bundan sonrada hep böyle sorunsuz geçer hamileliğin
demek seninde oğluşun olcak :)
inşallah hepimizin rahat geçer hamileliği canım. Bişiler almak istiyorum aslında bebeğe ama cesaret edemedim hep.sen aldın mı büşracım.
asigül... çok şükür güzel haberlerle geldin.... demek oğlun olcek hıı..
hım nergiscim hayırlı evlat olur inş vatanına milletine. Rabbim sağlıklı evlat versin hepimize
Gözünaydın asigül, allah tamamına erdirsin hepimizi

teşekkür ederim canım seninde iyiy haberlerini alırız inş.

canım eşşekten düşenini halini eşşekten düşen anlar, Doktorların önemsemesini bekleme ama senin güveneceğin bir dr seçmen önemli bence, benimde iki düşüğüm oldu ikincide kalbi normal zaman içerisinde değil geç attı tabi o zamanlar kan pıhtılaşmam olduğunu bilmiyordum. hiç bir şey kullanmadım. ama şimdi hamile kalmadan corasprin kullandım yani kanım iki ay önce sulanmaya başladı. kalp atımını duyana kadar iğne kullanmayanlardanım ben ama tabi mutasyon değerlerimiz seninle farklı. Rabbim verecek olduktan sonra dr iğne bahane canım dua ve güvenilir bir dr şart. Allah ehline düşürsün inş.

asigül demek oğlun olcak canım rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ....

kaynananla uğraşmaktan yırttın desene kız olsaydı vır vır başının etini yiycekti .söyledinmi ona

teşekkür ederim asigül birde bana hematolojiye muayene ol dedi acaba sizlerde hematolojiye gittinizmi sakıncası yoksa mutasyon değerlerini öğrenebilirmiyim. bu arada bebeğin hayırlı olsun rabim sağlıkla kucağına almak nasi etsin...

evet canım epey uğraşacaktı benle amaa artık ben onla uğraşacam Allahın izni ileee yaşasın kötülükkötükedihüso... söylemeyecem catlasın merakından birde meraklı anlatamam. hamile olduğumu bile söylemedim ki ben onaaa.

Günaydın millet asigük tebrikler canım oğluşun olucakmış...aman ilerde seninde nalet kaynana olmaman dileğiyle:))))))

Gördüm dendencim gördüm...bende babamdayım biliyon...bu akşam evime geçicem...senin kitap ve cd ler hazır zaten:)))) ama yeğenimle gelicem...bir sorun olmaz herhalde...bide tel.leşiriz senin evini tarif etmen lazım:)))

ne sakıncası olacak canım dur yazayım. Faktör 5, Faktör 2, MTHFR genini c677t bölgesinde heterezigot mutasyon varmış canım. Ben hemetolaga gitmedim drum bu konuda bişi söylemedi bana kendi değerlere ve kiloma bakıp cleaxan 0,2 verdi. ( fakültede PRof bu arada)
Rabbim sana da hayırlı bebişler versin inş. Ama rahat olmak önemli, gebeliğimin öncesinde ben rahattım. Dr'umun dediğinden başkasını da dinlemedim canım, o aralar çok araştırma yapmadım çok pimpiriğim çünkü herşeyi kafaya takmamak için Allaha dua ettim ve Dr yapmam gerekenleri öğrenip ( çok konuşmaz kendisi) harfiyyen uyguladım.
Meraklanma en kısa zamanda seninide hamiş haberini alacaz.

kocan dayanamazkii söyler bence oğlum olcak diye şakkıdı

Günaydın millet asigük tebrikler canım oğluşun olucakmış...aman ilerde seninde nalet kaynana olmaman dileğiyle:))))))

aaa aşkolsun ne demek yaşasın kaynanalar, gelinlere ölüm... :tomato: yokyaaa ben kıyamam ki Allahın izni ile, bir doğsunda hıyar bebe... Allahım korusun ben çektim kimse çekmesin.

inşallah hepimizin rahat geçer hamileliği canım. Bişiler almak istiyorum aslında bebeğe ama cesaret edemedim hep.sen aldın mı büşracım.

.

Canım ben daha bişey almadım ama annem kaynım abim halamlar sağolsunlar almıışlardı bişeler hastane çıkışını bile aldı abimin eşi bende artık yavaş yavaş her çarşıya çıktığımda bişeyini alayım diyorum bence sende al canım alınacak çok şey var anca tamamlarız vesvesede yapma ben bişey alırken olursa kendi bebeğime alıyorum ama yine bi aksilik olurda olmazsa birilerine veririm niyetiyle alıyorum

essebe merhaba....ben hemetoloğa gittim....ne yazıkki onların alanı daha geniş ve ayrıntılı olduğun için 3 düşükten önceki genetik değerlerini önemsemiyorlar...bana açık açık 3 düşük olmadan bunu genetiğe bağlayamam dedi....o yüzden ben hemotoloktan geçtim...yani bu durumu yine en iyi kadın doğumcular önemsiyor ve gerekli tedaviyi uygulyorlar.ancak 3 düşükten sonra hemetolog kadın doğumcuyla ortak çalışmayı kabul ediyor.benim değerlerimde c1298 ve 677 mtfhr heterozigor.ayrıca ana antikor pozitif....antikor içinde romotoğa gittim.oda 3 düşükten önce pozitifliği düşüğe bağlayamayız dedi....umarım yardımcı olmuşumdur.

kızlar... ben çok ehli keyf biriyim sanırım bir bebeğe bakabilecek kadar olgunlaşmam rahatımdan feragat etmem için rabbim beni bekletiyor.... kıymetini anlamam için belki daha da fazla beklemem gerekecek... Olsun.... Rabbim en hayırlı zaman ne zmanasa o zaman versin... sabırla bekliyorum sempatiksalakcinni

doğrusu bu düşünceler eşimin....olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…