- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
AMİNNNN çok istiyorum herkes biliyor... Rabbim de biliyor.... gereğini arz ederim....alkisalkisalkis
Canım ben daha bişey almadım ama annem kaynım abim halamlar sağolsunlar almıışlardı bişeler hastane çıkışını bile aldı abimin eşi bende artık yavaş yavaş her çarşıya çıktığımda bişeyini alayım diyorum bence sende al canım alınacak çok şey var anca tamamlarız vesvesede yapma ben bişey alırken olursa kendi bebeğime alıyorum ama yine bi aksilik olurda olmazsa birilerine veririm niyetiyle alıyorum
buşra kac haftalık oldunda bebışe bışeyler bakıyon hhee bende senın gıbı alsamda bebışım olursa gıyer aksılık olursa başkasına hedıye gotururumakannehir
oo tamam sen en büyük makama gereğini arz ettikten sonra korkma O herşeyin Mutlak sahibi HAyırlısı verecektır.
Sayın ehli keyf ne güzel işte sakin sakin evladını yetiştirirsin Rabbim versin en kısa zamanda.
canım arkadaşım nergız.. zamanı var bebışının gelmeye.. sabır ve duayla bekle duaların acmayacagı kapı yokmuş meger benım bebış ıyı bakalım ınş herşey yolundadır.. Kenzularş duasını oku tefrıcıye oku esma-ü hüsnayı oku gece namazı şifadır gece kalk namaz kıl..Rabbıme sesını duyur o bılır zamanını bende 6 yıldır ılk defa 10 haftalık oldum ıkı boş kese ıkı kımyasaldan sonra..bol bol yuruyuş yap.. ole ıyı stres atıyon ve kan dolaşımın artırıyo.. bıde yakı yapmıştım tabı bunlar vesıle Rabbım dılesın yeter. Rabbım bızı bole ımtıhan edıyo kulunun duasını ıstıo bence
selam kızlar ne haber asigül pipilin olucekmiş gözünaydın gaynanan sevinsin hadi hadi soylarını sürdürcen heheehe
tsma canım benim de annem olacak zaten ne sakıncası olcak yeğeninle tabii ki,inş.hava balkonda oturmaya müsait olurda serin serin otururuz........ne yapiim sana ne seviosun söle bakiim
valla ben ne olsa yerim...zaten sen yorma kendini şimdi...ama iyilerş bak sana liste hazırlıyorum şunları bunları isterim diye....hadi iyisin bulantılardan dolayı bir şey istemiyorum:) opuyorumnanaktan
kızlar size bi sorum olacaktı da,kan sulandırıcı innohep diye bi iğne kullanıyorum,normal doğum yapamıycakmıyım şimdi ben,bilenler varsa lütfen bi zahmet cevaplayabilirmi?...
kızlar size bi sorum olacaktı da,kan sulandırıcı innohep diye bi iğne kullanıyorum,normal doğum yapamıycakmıyım şimdi ben,bilenler varsa lütfen bi zahmet cevaplayabilirmi?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?