Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım arkadaşım nergız.. zamanı var bebışının gelmeye.. sabır ve duayla bekle duaların acmayacagı kapı yokmuş meger benım bebış ıyı bakalım ınş herşey yolundadır.. Kenzularş duasını oku tefrıcıye oku esma-ü hüsnayı oku gece namazı şifadır gece kalk namaz kıl..Rabbıme sesını duyur o bılır zamanını bende 6 yıldır ılk defa 10 haftalık oldum ıkı boş kese ıkı kımyasaldan sonra..bol bol yuruyuş yap.. ole ıyı stres atıyon ve kan dolaşımın artırıyo.. bıde yakı yapmıştım tabı bunlar vesıle Rabbım dılesın yeter. Rabbım bızı bole ımtıhan edıyo kulunun duasını ıstıo bence

AMİNNNN çok istiyorum herkes biliyor... Rabbim de biliyor.... gereğini arz ederim....alkisalkisalkis

oo tamam sen en büyük makama gereğini arz ettikten sonra korkma O herşeyin Mutlak sahibi HAyırlısı verecektır.

Sayın ehli keyf ne güzel işte sakin sakin evladını yetiştirirsin Rabbim versin en kısa zamanda.

buşra kac haftalık oldunda bebışe bışeyler bakıyon hhee bende senın gıbı alsamda bebışım olursa gıyer aksılık olursa başkasına hedıye gotururumakannehir

tamam o zaman bende alayım bişiler yahu hemde kendimi ve bebişi motive etmiş olurum değil mi ?

aa pardon aysudeyle karıştırdımm sız buyutmuşunuz.. bebışlerı ınş sıkıntısız kucaklarınıza alırsınız

inşallah... boshayallersmile

evet bende yakı yapıştırdım ama çok faydasını gördüm gerçekten. inşallah canım dualarımı okuyacam.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

inşaallah teşekür edrim beni çok rahatlattın başka doktorlara gidicem umarım güvenebileceğim bir doktor bulabilirim

sanada teşekür ederim tsma evet yardımcı oldun canım sanırım hematoloğa gerek yok.iyiki üye oldum bilgi alış verişi çok güzel..

selam kızlar ne haber asigül pipilin olucekmiş gözünaydın gaynanan sevinsin hadi hadi soylarını sürdürcen heheehe

tsma canım benim de annem olacak zaten ne sakıncası olcak yeğeninle tabii ki,inş.hava balkonda oturmaya müsait olurda serin serin otururuz........ne yapiim sana ne seviosun söle bakiim

tsma canım benim de annem olacak zaten ne sakıncası olcak yeğeninle tabii ki,inş.hava balkonda oturmaya müsait olurda serin serin otururuz........ne yapiim sana ne seviosun söle bakiim

valla ben ne olsa yerim...zaten sen yorma kendini şimdi...ama iyilerş bak sana liste hazırlıyorum şunları bunları isterim diye....hadi iyisin bulantılardan dolayı bir şey istemiyorum:) opuyorumnanaktan

valla ben ne olsa yerim...zaten sen yorma kendini şimdi...ama iyilerş bak sana liste hazırlıyorum şunları bunları isterim diye....hadi iyisin bulantılardan dolayı bir şey istemiyorum:) opuyorumnanaktan

ikindiye kadar iyiyim hayatım çok şükür......o zaman bende kafama göre takılırımkaydirigubbakcemile2

kızlar size bi sorum olacaktı da,kan sulandırıcı innohep diye bi iğne kullanıyorum,normal doğum yapamıycakmıyım şimdi ben,bilenler varsa lütfen bi zahmet cevaplayabilirmi?...

kızlar size bi sorum olacaktı da,kan sulandırıcı innohep diye bi iğne kullanıyorum,normal doğum yapamıycakmıyım şimdi ben,bilenler varsa lütfen bi zahmet cevaplayabilirmi?...

merhaba...burada kan sulandırıcı iğne kullanıp normal doğum yapan arkadaşlarımız olmuştu.....

yapabilirsin tabiki ama bu kadar sıkıntı çektikten sonra bebeği tehlikeye atmak istemez kimse zaten hop oturup hop kalkıyoruz yaşıyor mu yaşamıyor mu diye
ama tabi normal doğum en iyisi keşke herkes normal yapabilse
burada iğne kullanıp normal doğum yapan birkaç kişi var demekki sende yapabilirsin

merhabalar,, ben eski üyelerdenim, benim dönemimdekiler bilir :)
eskilerden kimler var ve yeniler nasıllar diye bi bakayım dedim.
sonuyok nasılsın? hamilesin galiba canım allah kurtarsın, nasıl gidiyor?
celen, şen, papatyasüreyya ve diger bütün arkadaşlar nasıllar?

hamile arkadaşlar inşallah sagsalim dogum yaparlar, hamile kalamayanlar ise inşallah müjdeli haberi alırlar yakın zamanda

herkese sevgiler olumunekankayizsmile

sağolun kızlar teşekkür ederim
bi hasta oluyum bitsinde hemen giicem doktora hayırlısı bakaılm
çok korkuyorum
rabbim dermansız dert vermesin inşallah hiç birimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…