asigül kız bu saatte ne diye oturuyon bakim hadi kalk yat artık uykun gelmedimi ben yatıyorum valla belim ağrıyor bi bakim dedim öylesine kimseler yok bir sen bir ben hehehe
merhabalar dokor beni genetiğe yonlendirdi oda pıhtılaşamaya eğilimli olduğumu iğne kullanmam gerektiğini ilk çocuğumda problem olmayışını ise demekki ozaman bazı vtamin ve mineraller ilk çocuğu aradan çıkardı şimdi ise bazı faktörler sebebiyle bunlar azaldı bebek beslenemiyor.siz iğneye ne zaman başladınız arkadaşlar..bana iki doktor kalp atımıyla birlikte demişti üçüncü [sanırım onunla devam etcem]pozitif çıkar çıkmaz başlıycaz dedi.
slm kızlar kimsecikler yok nasılsınız? dün gece çok kötü korkuttular beni tabi evham oldum akaşama kadar eşim aradığında ben kötüyüm dedim beni dr götür bebişe bakacam, başka bir dr almış randevuyu ona gittik gördük bebişi elhamdülllih iyiyimiş, bu stres öldürecek yahu beni...
geçmiş olsun esra cım... bende aynı şeyi yaşadım. iğneye rağmen düşük yapma olasılığımdan doktorum bahsetmişti.ama çok küçük bir ihtimaldi... oda gerçekleşti...kromozom analizi yaptırmadıysan onu yaptır sorun yoksa yapacak bişey yok.tekrar sağlıklı gebelik için bekliycez benim şu an yaptığım gibi... sakın umutsuz olma bu zor günleri atlatacaksın...olumunekankayizsmile[/QUOTE
kürtajdan sonra istanbula gönderdiler bebeği 1 ay sonra gelecek sonuç, yalnız ben dün birşey farkettim dr bana 0,45 lik innohep vermiş eczane ise 0.35 ve biz bunu fark etmedik nasıl kontrol etmedik anlayamıyorum sebep bu olabir mi bilmiyorum ama dr soracağım eğer olabilirse o eczacıyı ne yapayım ben ??
bir de 8.haftamda babam kalp krizi geçirdi günlerce hastane bahçesinde bekledik bypass ve kalp kapağı değişecek dediler üzüntü stres yorgunluk hepsi üstüste geldi belki de sebep bu oldu
o kadar çok istiyorumki bebeğim olmasını çok mutlu bir evliliğim var ve bebeğimiz olsun diye 2 yıldır uğraşıyoruz hep sorunlar, düşükler yoruldum ve çok korkuyorum olmayacak diye yaşım da 30 şansım gittikçe azalıyor....
desteğin için çok teşekkür ederim nergiscim olumunekankayizsmilea.s.
omman canım yasadığın stresten tut hava sıcaklığı bile etkliliyor gözüne baktıkça gelmiyor sanki değilmi? rahat ol gelir.
denden ne oldu neden iyi değilsin?
geçmiş olsun esra cım... bende aynı şeyi yaşadım. iğneye rağmen düşük yapma olasılığımdan doktorum bahsetmişti.ama çok küçük bir ihtimaldi... oda gerçekleşti...kromozom analizi yaptırmadıysan onu yaptır sorun yoksa yapacak bişey yok.tekrar sağlıklı gebelik için bekliycez benim şu an yaptığım gibi... sakın umutsuz olma bu zor günleri atlatacaksın...olumunekankayizsmile[/QUOTE
kürtajdan sonra istanbula gönderdiler bebeği 1 ay sonra gelecek sonuç, yalnız ben dün birşey farkettim dr bana 0,45 lik innohep vermiş eczane ise 0.35 ve biz bunu fark etmedik nasıl kontrol etmedik anlayamıyorum sebep bu olabir mi bilmiyorum ama dr soracağım eğer olabilirse o eczacıyı ne yapayım ben ??
bir de 8.haftamda babam kalp krizi geçirdi günlerce hastane bahçesinde bekledik bypass ve kalp kapağı değişecek dediler üzüntü stres yorgunluk hepsi üstüste geldi belki de sebep bu oldu
o kadar çok istiyorumki bebeğim olmasını çok mutlu bir evliliğim var ve bebeğimiz olsun diye 2 yıldır uğraşıyoruz hep sorunlar, düşükler yoruldum ve çok korkuyorum olmayacak diye yaşım da 30 şansım gittikçe azalıyor....
canım yaşı bu kadar kafaya takmayın lütfen,hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun...ilk haftalarda iğne dozu o kadar da önemli değil diye biliyorum ayrıca, 12.haftadan sonra önemli......şu anda hep bir sebep arıyorsun,bu çok doğal,ama inan en sağlıklısı kabullenip yeniden başlayabilmek..........
CNM ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLME SENİ ÇOK İİ ANLIYORUM AYNI ŞEYLERİ YAŞADIM VE AYNI DUYGULARI BESLİYORUZ ÇOCUKLU YENİ DOĞMUŞ HAMİLE KADIN GÖRÜNCE BİAN HİÇ OLMAYACAK SANIYORUM BENDE 3 DÜŞÜK YAPTIM HEP AKLIMDA YA HİÇ OLMAZSA DÜŞÜNCELERİ VAR AMA YİNEDE ALLAH TAN ÜMİT KESİLMEZ DİYORUM DUA EDİP BEKLİYORUM CNM VRENDE O ALANDA İNŞ KUCAKLARIMIZI YARADAN BOŞ BIRAKMAZgeçmiş olsun esra cım... bende aynı şeyi yaşadım. iğneye rağmen düşük yapma olasılığımdan doktorum bahsetmişti.ama çok küçük bir ihtimaldi... oda gerçekleşti...kromozom analizi yaptırmadıysan onu yaptır sorun yoksa yapacak bişey yok.tekrar sağlıklı gebelik için bekliycez benim şu an yaptığım gibi... sakın umutsuz olma bu zor günleri atlatacaksın...olumunekankayizsmile[/QUOTE
ilk boş gebelik geçirdiğimde doktor demişti ki neden böyle oldu tekrar olurmu diye sorduğumda bu bir şans oyunu bu sefer piyango sana çıktı bi dahaha çıkarmı bilinmez dedi ve yine çıktı çok ilginç dimi tsma cığımcanım çok net bilgim yok ama boş gebelik herkes tarafından görülebilirmiş.tam nedeni belli değil...
geçmiş olsun cnm bencede ertelemen en mantıklısı çünkü sen sağlılı olmazsan doğacak bebeğinde sağlıklı omaz tekrar bir düşük yaşamaktansa erteleyip tedavi olduktan sonra sağlıklı olarak başlamak en mantıklısı ayrıca cnm bildiğim kadarıyla prolaktın yüksekse hamile kalamazsın etkiliyormuş dularım seninle rabbim yar ve yarenin olsunslm arkadaşlar, dün sonuçlarımı aldım yine sorunlar yine sorunlar çıktı malesef ayyy allahım sınıyo ben biliyorum ama benim allaha olan inancım isyan değil olmucakta hiçbir zaman sabır sabır diyorum ve zamanını bekliyorum. Dün sonuçlarımı aldım göğsümden süt geliyodu ya benim prolaktin sınır 29 benim de 31 küsür çıktı . Doktor çok önemli değil dedi sınırı çok az aşmış dedi sen bi memeyle ilgili bölüme git dedi meme kanseri olabilir dedi . Sonra troidin yükselmiş endokrolojiye git sonuçlara doktora göster gebeliği ertelemeni isteyebilir senden troid tedavisi için dedi . Yani anlıcanız tektat başa döndük sinirlerim çok bozuldu dokunsak ağlıcak pozisyona geldim. özele gittim ordan çıkınca genelcerraha gitiim memeyede troidede bakıyo kan verdim prolaktin için sınırı aşmışsın çok önemli değil ama tekrar bakalım yüksek olduğu için yinede süt gelebilir dedi. Bugün 5 te randevum var ultrason çekilicem troid için meme için ayrı ayrı sonuçlarda pazartesi çıkıcam dua edin temiz çıksın arkadaşlar duaya çok ihtiyacım var . Sabahta adet oldum üzülsemmi sevinsemmi onuda bilemedim adet sorunum vardı düzene girmeye başladı artık en azından gecikmiyo normal adet oluyorum buna sevindim hamiş kalamadım üzüldüm demekki herşeyin bi zamanı var allah hakkımızda hayırlısını versin sabrımın sonunda umarım selamete ererim herkes ersin tabiki rabbim isteyen herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun
geçmiş olsun cnm bencede ertelemen en mantıklısı çünkü sen sağlılı olmazsan doğacak bebeğinde sağlıklı omaz tekrar bir düşük yaşamaktansa erteleyip tedavi olduktan sonra sağlıklı olarak başlamak en mantıklısı ayrıca cnm bildiğim kadarıyla prolaktın yüksekse hamile kalamazsın etkiliyormuş dularım seninle rabbim yar ve yarenin olsun
slm arkadaşlar, dün sonuçlarımı aldım yine sorunlar yine sorunlar çıktı malesef ayyy Allahım sınıyo ben biliyorum ama benim Allaha olan inancım isyan değil olmucakta hiçbir zaman sabır sabır diyorum ve zamanını bekliyorum. dün sonuçlarımı aldım göğsümden süt geliyodu ya benim prolaktin sınır 29 benim de 31 küsür çıktı . doktor çok önemli değil dedi sınırı çok az aşmış dedi sen bi memeyle ilgili bölüme git dedi meme kanseri olabilir dedi . sonra troidin yükselmiş endokrolojiye git sonuçlara doktora göster gebeliği ertelemeni isteyebilir senden troid tedavisi için dedi . yani anlıcanız tektat başa döndük sinirlerim çok bozuldu dokunsak ağlıcak pozisyona geldim. özele gittim ordan çıkınca genelcerraha gitiim memeyede troidede bakıyo kan verdim prolaktin için sınırı aşmışsın çok önemli değil ama tekrar bakalım yüksek olduğu için yinede süt gelebilir dedi. bugün 5 te randevum var ultrason çekilicem troid için meme için ayrı ayrı sonuçlarda pazartesi çıkıcam dua edin temiz çıksın arkadaşlar duaya çok ihtiyacım var . sabahta adet oldum üzülsemmi sevinsemmi onuda bilemedim adet sorunum vardı düzene girmeye başladı artık en azından gecikmiyo normal adet oluyorum buna sevindim hamiş kalamadım üzüldüm demekki herşeyin bi zamanı var Allah hakkımızda hayırlısını versin sabrımın sonunda umarım selamete ererim herkes ersin tabiki Rabbim isteyen herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun
ilk boş gebelik geçirdiğimde doktor demişti ki neden böyle oldu tekrar olurmu diye sorduğumda bu bir şans oyunu bu sefer piyango sana çıktı bi dahaha çıkarmı bilinmez dedi ve yine çıktı çok ilginç dimi tsma cığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?