Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhabalar dokor beni genetiğe yonlendirdi oda pıhtılaşamaya eğilimli olduğumu iğne kullanmam gerektiğini ilk çocuğumda problem olmayışını ise demekki ozaman bazı vtamin ve mineraller ilk çocuğu aradan çıkardı şimdi ise bazı faktörler sebebiyle bunlar azaldı bebek beslenemiyor.siz iğneye ne zaman başladınız arkadaşlar..bana iki doktor kalp atımıyla birlikte demişti üçüncü [sanırım onunla devam etcem]pozitif çıkar çıkmaz başlıycaz dedi.

her doktor farklı şey söylüyor canım...benim gittiğim prof.hamilelik öğrendiğimizde dedi...mesela aysudenin doktoru kalp atışıyla başlattı....

canım benim dr da, kalp atımını gördü hatta çokta acele etmedi görmek için sonra iğneye başladı. her biri ayrı şeyler uyguluyor.

slm kızlar kimsecikler yok nasılsınız? dün gece çok kötü korkuttular beni tabi evham oldum akaşama kadar eşim aradığında ben kötüyüm dedim beni dr götür bebişe bakacam, başka bir dr almış randevuyu ona gittik gördük bebişi elhamdülllih iyiyimiş, bu stres öldürecek yahu beni...

Benim doktorumda öğrenir öğrenmez iğneye başlıycaz dedi.....Belki de sana geç kalındı canım başka bir doktorla iletişime geç istersen..

hayırdır canım niye korktun yaa üzüldüm olumsuz bişeymi oldu ....

neyse bebişin iyi olmasına sevindim canımcım

omman canım yasadığın stresten tut hava sıcaklığı bile etkliliyor gözüne baktıkça gelmiyor sanki değilmi? rahat ol gelir.

denden ne oldu neden iyi değilsin?

merhaba canım.......bulantılar ve stres yüzünden iyi değilim,serum takılacak 4 gün,inş. bundan sonra daha iyi olurummmmmm.......

canım yaşı bu kadar kafaya takmayın lütfen,hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun...ilk haftalarda iğne dozu o kadar da önemli değil diye biliyorum ayrıca, 12.haftadan sonra önemli......şu anda hep bir sebep arıyorsun,bu çok doğal,ama inan en sağlıklısı kabullenip yeniden başlayabilmek..........[/QUOTE]

haklısın arkadaşım ben de biliyorum ama henüz çok yeni , önceki gün kürtaj olduğum için bu kadar moralim bozuk canım ya , tabiki buna da şükür son gününde ya da doğumda kaybedenler var allah o acıları yaşatmasın , kısmetse olur diyelimm :Saruboceq:

Bende başlamak istiyorum ama hem şuan iş durumu müsait değil hemde adetlerim acayip düzensiz 6 ay önce kürtaj oldum 40gün sonra adetim k.rengi akıntıyla başladı sonra söküldü o gün bugündür hep kahverengi akıntı var sökülemiyor bir türlü eşime sperm testi yaptırıcam kendimede bu sorun çözülmezse bi histereskopi yaptırıcam ondan sonra gerisi rabbime kalmış

Ya kızlar bileniniz varmı merak ettim benim 3 düşüğümdede boş gebelik oldu bebek görülmedi hiç kan pıthılaşması yaşayanların genelde kalbi duruyormuş yada gelişimi duruyormuş sizce benim sorunum başka bişiye bağlı olabilir mi bu arada değerlerim mthfr c 677 t ve a 1298 heterozigot

slm arkadaşlar, dün sonuçlarımı aldım yine sorunlar yine sorunlar çıktı malesef ayyy Allahım sınıyo ben biliyorum ama benim Allaha olan inancım isyan değil olmucakta hiçbir zaman sabır sabır diyorum ve zamanını bekliyorum. dün sonuçlarımı aldım göğsümden süt geliyodu ya benim prolaktin sınır 29 benim de 31 küsür çıktı . doktor çok önemli değil dedi sınırı çok az aşmış dedi sen bi memeyle ilgili bölüme git dedi meme kanseri olabilir dedi . sonra troidin yükselmiş endokrolojiye git sonuçlara doktora göster gebeliği ertelemeni isteyebilir senden troid tedavisi için dedi . yani anlıcanız tektat başa döndük sinirlerim çok bozuldu dokunsak ağlıcak pozisyona geldim. özele gittim ordan çıkınca genelcerraha gitiim memeyede troidede bakıyo kan verdim prolaktin için sınırı aşmışsın çok önemli değil ama tekrar bakalım yüksek olduğu için yinede süt gelebilir dedi. bugün 5 te randevum var ultrason çekilicem troid için meme için ayrı ayrı sonuçlarda pazartesi çıkıcam dua edin temiz çıksın arkadaşlar duaya çok ihtiyacım var . sabahta adet oldum üzülsemmi sevinsemmi onuda bilemedim adet sorunum vardı düzene girmeye başladı artık en azından gecikmiyo normal adet oluyorum buna sevindim hamiş kalamadım üzüldüm demekki herşeyin bi zamanı var Allah hakkımızda hayırlısını versin sabrımın sonunda umarım selamete ererim herkes ersin tabiki Rabbim isteyen herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun

canım çok net bilgim yok ama boş gebelik herkes tarafından görülebilirmiş.tam nedeni belli değil...
ilk boş gebelik geçirdiğimde doktor demişti ki neden böyle oldu tekrar olurmu diye sorduğumda bu bir şans oyunu bu sefer piyango sana çıktı bi dahaha çıkarmı bilinmez dedi ve yine çıktı çok ilginç dimi tsma cığım

geçmiş olsun cnm bencede ertelemen en mantıklısı çünkü sen sağlılı olmazsan doğacak bebeğinde sağlıklı omaz tekrar bir düşük yaşamaktansa erteleyip tedavi olduktan sonra sağlıklı olarak başlamak en mantıklısı ayrıca cnm bildiğim kadarıyla prolaktın yüksekse hamile kalamazsın etkiliyormuş dularım seninle rabbim yar ve yarenin olsun

sağol canım biliyorum prolaktinin yüksek olması engel ama doktor çok fazla önemsemedi belki genelcerrah ilaç verebilir düşürmek için troid içinde ya tedavi görücem yada aydan aya takip edicekler pazartesi herşey belli olucak stresten hormonlarım tavan yaptı 9 ay önce bunlaın hiçbiri yoktu bende malesef

canım benimmmm.... Allah yardımcın olsun İnşallah.... hakkında hayırlı olanı nasip etsin... zamanı gelince herşey oluyor ama seni öyle iyi anlıyorumki her tahlil sonucu almaya gittiğimde dünya başıma yıkılıp geri dönüyordum... inşallah herşey yoluna girecek ve herşey güzel olcak... bu arada göğüslerini süt geliyormu acaba diye sakın sıkma tatlım....troidi de kafana takma herşey çok güzel olcakk Allahın izniyle....

ilginç..kader...kısmet...ne yapalım buda bizim sınavımız canım...sabret rabbim büyüktür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…