Ya kızlar bileniniz varmı merak ettim benim 3 düşüğümdede boş gebelik oldu bebek görülmedi hiç kan pıthılaşması yaşayanların genelde kalbi duruyormuş yada gelişimi duruyormuş sizce benim sorunum başka bişiye bağlı olabilir mi bu arada değerlerim mthfr c 677 t ve a 1298 heterozigot
slm arkadaşlar, dün sonuçlarımı aldım yine sorunlar yine sorunlar çıktı malesef ayyy Allahım sınıyo ben biliyorum ama benim Allaha olan inancım isyan değil olmucakta hiçbir zaman sabır sabır diyorum ve zamanını bekliyorum. dün sonuçlarımı aldım göğsümden süt geliyodu ya benim prolaktin sınır 29 benim de 31 küsür çıktı . doktor çok önemli değil dedi sınırı çok az aşmış dedi sen bi memeyle ilgili bölüme git dedi meme kanseri olabilir dedi . sonra troidin yükselmiş endokrolojiye git sonuçlara doktora göster gebeliği ertelemeni isteyebilir senden troid tedavisi için dedi . yani anlıcanız tektat başa döndük sinirlerim çok bozuldu dokunsak ağlıcak pozisyona geldim. özele gittim ordan çıkınca genelcerraha gitiim memeyede troidede bakıyo kan verdim prolaktin için sınırı aşmışsın çok önemli değil ama tekrar bakalım yüksek olduğu için yinede süt gelebilir dedi. bugün 5 te randevum var ultrason çekilicem troid için meme için ayrı ayrı sonuçlarda pazartesi çıkıcam dua edin temiz çıksın arkadaşlar duaya çok ihtiyacım var . sabahta adet oldum üzülsemmi sevinsemmi onuda bilemedim adet sorunum vardı düzene girmeye başladı artık en azından gecikmiyo normal adet oluyorum buna sevindim hamiş kalamadım üzüldüm demekki herşeyin bi zamanı var Allah hakkımızda hayırlısını versin sabrımın sonunda umarım selamete ererim herkes ersin tabiki Rabbim isteyen herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun
Bende başlamak istiyorum ama hem şuan iş durumu müsait değil hemde adetlerim acayip düzensiz 6 ay önce kürtaj oldum 40gün sonra adetim k.rengi akıntıyla başladı sonra söküldü o gün bugündür hep kahverengi akıntı var sökülemiyor bir türlü eşime sperm testi yaptırıcam kendimede bu sorun çözülmezse bi histereskopi yaptırıcam ondan sonra gerisi rabbime kalmış
canımmmmmm herşey gönlünce olsun inşallah.... kan pıhtılaşma değerlerini kafana takma bile bunlar çözülebilir problemler.... eşin yada sen sigara kullanıyorsanız hemen kesin.... çünkü sağlıksız sperm ve yumurta durumundada boş gebelik kromozom anomalisi düşük doğum ağırlıklı bebekler hatta doğum sonrasındada bebekte tansiyon yüksekliği problemlerine sebep olabiliyor....Ya kızlar bileniniz varmı merak ettim benim 3 düşüğümdede boş gebelik oldu bebek görülmedi hiç kan pıthılaşması yaşayanların genelde kalbi duruyormuş yada gelişimi duruyormuş sizce benim sorunum başka bişiye bağlı olabilir mi bu arada değerlerim mthfr c 677 t ve a 1298 heterozigot
canım benimmmm.... Allah yardımcın olsun İnşallah.... hakkında hayırlı olanı nasip etsin... zamanı gelince herşey oluyor ama seni öyle iyi anlıyorumki her tahlil sonucu almaya gittiğimde dünya başıma yıkılıp geri dönüyordum... inşallah herşey yoluna girecek ve herşey güzel olcak... bu arada göğüslerini süt geliyormu acaba diye sakın sıkma tatlım....troidi de kafana takma herşey çok güzel olcakk Allahın izniyle....
canım benimde ilk birkaç tanesi kimyasal gebelik mi boş gebelik mi erken düşük mü vs. vs dendi , aynı şekilde bende başka bir sorun var diyordum ki sağlıklı görünen bir gebelik başlıyor dendi 8. haftanın sonuna kadar da öyle devam etti , iğnelerimi hamile olduğumu öğrendimiz gün başladık bende de factör V liden ve mthfr 1298 heterozigot var
inşallah biz de bebeklerimize kavuşacağız:içelim:
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız...dış gebelik dendi..boş gebelik dendi...en son düşüyor dendi...ama hiç biri olmadı....bebeğim keseyi gösterdi..sonra kendini...ama olmadı...9.haftada kalbi atmadı için kürtaj oldum...heterozigot olduğumu öğrendim akıbinde...sen semih hocaya mı gidiyorun esra
canım ben erkan türköze gidiyorum ve başka bir dr asla düşünmüyorum tüm sorularımın çözümünü onda buldum
ağlama canım...aynı şeyleri yaşıyoruz hep..ama birde şöyle düşün en azından testleri ve tetkikleri yaptırıp ne olduğunu yada olmadığını öğrecez....ya anlaşılmasaydı..ama stres yaparak bu belirtileri daha da tetikliyoruz canım...sabırla bekle...temiz çıkıcaktır ve en kısa zamanda bebişin göbişine gelicektir...
23 yaşındayım anne olmam için daha erken belki yengeç burcuyum anaçlık var bebekleri çok seviyorum yaşadığım olaylar beni anne olmam için tetkliyo daha çok o yöne doğru itiyo eltim benden sonra evlendi şu anda doğurmak üzere onu kıskanmıyorum ama hani düşünme strese girme diyolarya o gözümün önündeyken imkansız alışverişlerini birlikte yaptık kıyafetlerini birlikte yerleştirdik severek yaptım hepsinide ama işte düşünmeyince olmuyo hormonlarda tetikleniyo napalım hayırlısı dicez beklicez sabırla canım
bende ona gidiyordum...hatta kürtajımıda o yaptı...
canım ben 30 yaşındayım dolu dolu kasımda 31 yaşıma giricem:) ve hala anne olmadım..ama umudum var:) anlatabildim mi....
benim görümcem 25 yaşında 10 aylık oğlu var....gözümün önünde hamileliği tamamladı..doğurdu...hazırlıklar yapıldı...kan pıhtılaşması olduğumu öğrendiğim gün ağlamaklıyım...onlar karşımda çocuğu muck muck öpüyorlardı..şimdi oğlu 10 aylık....hala öyle seviyorlar karşımda...elden ne gelirki...zaman zamannnnn..sabır sabır...şükür etki...yaşın genç..allah sabrınıda vericektir...bebeğinide..yüreğini ferah tut...
canım ben 30 yaşındayım dolu dolu kasımda 31 yaşıma giricem:) ve hala anne olmadım..ama umudum var:) anlatabildim mi....
benim görümcem 25 yaşında 10 aylık oğlu var....gözümün önünde hamileliği tamamladı..doğurdu...hazırlıklar yapıldı...kan pıhtılaşması olduğumu öğrendiğim gün ağlamaklıyım...onlar karşımda çocuğu muck muck öpüyorlardı..şimdi oğlu 10 aylık....hala öyle seviyorlar karşımda...elden ne gelirki...zaman zamannnnn..sabır sabır...şükür etki...yaşın genç..allah sabrınıda vericektir...bebeğinide..yüreğini ferah tut...
tsma cım benimde kürtajımı o yaptı salı günü çok az kanama oldu birkaç saat , sonra hiç kanamam yok senin de öyle miydi yoksa bir sorun mu var kanamasız kürtaj olur mu??
birbirimize benziyoruz ben de 30 yaşındayım kasımda 31 olcam :)) eltimin kızı var 1,5 yaşında çok tatlı alt katımda oturuyor ve sürekli görüyorum ve hem çok seviyorum hem de imreniyorum
benim kanamam vardı canım...hatta kürtajdan 10 gün sonra beni kontrole çağırdı...baktı sorun yok dedi...ara bi sor dicem ama...erkan hep sorun yok olur böyle stress yapma der...iki laf daha söyler gönderir...
evet benziyoruz...kaderimizde:))) umarım sonumuz güzel olur ve benzer:)))sakıncası yoksa eğitimci yazıyor..öğretmen mi???nerde oturuyorsun
peki canım sen şimdiki dr memnun musun umuttepede galiba
evet canım öğretmenim paşa da oturuyorum ve inanıyorum bebişler gelecekkkk
ben prof.semih bey.in muay.ne gidiyorum.birde akademide nuri ye gidiyorum.nuri süper bir adam...erkan filan yalan yani....akılsız kafam neden erkana gittiysem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?