Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benimde ilk birkaç tanesi kimyasal gebelik mi boş gebelik mi erken düşük mü vs. vs dendi , aynı şekilde bende başka bir sorun var diyordum ki sağlıklı görünen bir gebelik başlıyor dendi 8. haftanın sonuna kadar da öyle devam etti , iğnelerimi hamile olduğumu öğrendimiz gün başladık bende de factör V liden ve mthfr 1298 heterozigot var
inşallah biz de bebeklerimize kavuşacağız:içelim:

ağlama canım...aynı şeyleri yaşıyoruz hep..ama birde şöyle düşün en azından testleri ve tetkikleri yaptırıp ne olduğunu yada olmadığını öğrecez....ya anlaşılmasaydı..ama stres yaparak bu belirtileri daha da tetikliyoruz canım...sabırla bekle...temiz çıkıcaktır ve en kısa zamanda bebişin göbişine gelicektir...

canımmmmmm herşey gönlünce olsun inşallah.... kan pıhtılaşma değerlerini kafana takma bile bunlar çözülebilir problemler.... eşin yada sen sigara kullanıyorsanız hemen kesin.... çünkü sağlıksız sperm ve yumurta durumundada boş gebelik kromozom anomalisi düşük doğum ağırlıklı bebekler hatta doğum sonrasındada bebekte tansiyon yüksekliği problemlerine sebep olabiliyor....

sağol canım zaten beni daha çok sizlerin anlıcanı düşündüğüm için bitek burda rahat konuşabiliyorum etrafımdaki insanların stres yapma olur demesi beni sinir ediyo en çok eşim destek zaten bana sırf ben üzülmeyim diye korunmak istiyo çocukları okadar çok severki ben bebek falan istemiyorum diyo oda üzülüyo ama sırf ben üzülmeyim diye bunları yapıyo biliyorum bu sıkıntılar geçicek ama napıyım artık dayanamıyorum sürekli yeni sorunlar çıkıyo

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız...dış gebelik dendi..boş gebelik dendi...en son düşüyor dendi...ama hiç biri olmadı....bebeğim keseyi gösterdi..sonra kendini...ama olmadı...9.haftada kalbi atmadı için kürtaj oldum...heterozigot olduğumu öğrendim akıbinde...sen semih hocaya mı gidiyorun esra

kuzular ben kaçarrr.... Hepiniz Allaha emanet olun..... İnşallah her yeni gün yeni umut olur hepinize ve herşey gönlünüzce olur....

canım ben erkan türköze gidiyorum ve başka bir dr asla düşünmüyorum tüm sorularımın çözümünü onda buldum

23 yaşındayım anne olmam için daha erken belki yengeç burcuyum anaçlık var bebekleri çok seviyorum yaşadığım olaylar beni anne olmam için tetkliyo daha çok o yöne doğru itiyo eltim benden sonra evlendi şu anda doğurmak üzere onu kıskanmıyorum ama hani düşünme strese girme diyolarya o gözümün önündeyken imkansız alışverişlerini birlikte yaptık kıyafetlerini birlikte yerleştirdik severek yaptım hepsinide ama işte düşünmeyince olmuyo hormonlarda tetikleniyo napalım hayırlısı dicez beklicez sabırla canım

canım ben 30 yaşındayım dolu dolu kasımda 31 yaşıma giricem:) ve hala anne olmadım..ama umudum var:) anlatabildim mi....
benim görümcem 25 yaşında 10 aylık oğlu var....gözümün önünde hamileliği tamamladı..doğurdu...hazırlıklar yapıldı...kan pıhtılaşması olduğumu öğrendiğim gün ağlamaklıyım...onlar karşımda çocuğu muck muck öpüyorlardı..şimdi oğlu 10 aylık....hala öyle seviyorlar karşımda...elden ne gelirki...zaman zamannnnn..sabır sabır...şükür etki...yaşın genç..allah sabrınıda vericektir...bebeğinide..yüreğini ferah tut...

birbirimize benziyoruz ben de 30 yaşındayım kasımda 31 olcam :)) eltimin kızı var 1,5 yaşında çok tatlı alt katımda oturuyor ve sürekli görüyorum ve hem çok seviyorum hem de imreniyorum

doğru canım çok haklısın bu etraf zaten adamı sinir ediyo derdi olmayan derdi olandan ne anlarki anca biz birbirimizi anlarız hakkımızda hayırlısı olsun canım

tsma cım benimde kürtajımı o yaptı salı günü çok az kanama oldu birkaç saat , sonra hiç kanamam yok senin de öyle miydi yoksa bir sorun mu var kanamasız kürtaj olur mu??

benim kanamam vardı canım...hatta kürtajdan 10 gün sonra beni kontrole çağırdı...baktı sorun yok dedi...ara bi sor dicem ama...erkan hep sorun yok olur böyle stress yapma der...iki laf daha söyler gönderir...

birbirimize benziyoruz ben de 30 yaşındayım kasımda 31 olcam :)) eltimin kızı var 1,5 yaşında çok tatlı alt katımda oturuyor ve sürekli görüyorum ve hem çok seviyorum hem de imreniyorum

evet benziyoruz...kaderimizde:))) umarım sonumuz güzel olur ve benzer:)))sakıncası yoksa eğitimci yazıyor..öğretmen mi???nerde oturuyorsun

benim kanamam vardı canım...hatta kürtajdan 10 gün sonra beni kontrole çağırdı...baktı sorun yok dedi...ara bi sor dicem ama...erkan hep sorun yok olur böyle stress yapma der...iki laf daha söyler gönderir...

peki canım sen şimdiki dr memnun musun umuttepede galiba

ben prof.semih bey.in muay.ne gidiyorum.birde akademide nuri ye gidiyorum.nuri süper bir adam...erkan filan yalan yani....akılsız kafam neden erkana gittiysem...

ben mehmet ataman funda doğan gülçin aydar adını hatırlamadığım birkaç dr daha gittim, bir de emek doğer var umuttepede yadr doç birkaç ay konaktaydı o zaman gitmiştim sonra erkana devam ettim şimdi üniversite ve erkan birlikte devam mı etsem diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…