Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bana funda deme..nefret ediyorum o kadından...mehmet ataman iyi dediler babamın arkadaşı ama ağzından cımbızla laf alınıyor...erkan ise çok konuşuyor..asıl sorundan uzaklaşıyor giderek...her görüşmemizde daha da cıvıdı..eşimde bende rahatsız oldukkk...ben kan pıhtılaşmasını ilk duydum..int.den araştırdım...seren serengil yaşamış erkan bey. bu hastalık onunki mgibi bir şey mi dedim(çünkü o zmaan kan pıhtılaşması hakkında hiç bilgim yoktu..ağlamaktan zor duruyordum..)ay bir saçmaladı bu seren serengil deyince...aman allahım kadının ne kaşarlığını bıraktı(kaşar erkanın lafı)kadının ne eroinmanlığını...eşimde bende rahatsız olduk kullandığı kelimelerden..e anlatın o zaman nedir bu dedim...afrikadaki kadınlar doktor görmeden doğruyor dedi...sonra sıkı kontrol gerekli cahil insanlar değiliz dedi...lafın kısası..çok boş konuştu..saçmaladı...zaten muy.gidiyoduk...2 saat bekle bekle...eşim dediki sen doğuramazsın bu adamla..bunu bekleyerek ömür geçmez:)))

şidi nuri.ye gidiyorum hiç beklemiyorum...ayrıca beni çok sakinleştiriyor..seviyeli..yeri geliyor şaka yapıyor..yeri geliyor ağlayınca elini tutup sakinleştiriyor...ben çok doktor gezdim:)))nuri derim başka demem..eşimde çok sevdi...rahatım ben o adamda diyor..ona ne oluyorsa..muay.ne olan benim:)))doğracak da benim:)))

benim eşim de her defasında senin eşin gibi diyor ama ben şu koca izmitte bilgisine güvenebileceğim bir tek onu gördüm ama şimdi sorunlarımızda aynı olduğuna göre ben de semih beyi mi denesem dedim bak...CADIARZU
valla seninle tanıştığıma çok memnun oldum canım derdini bilmeyene anlatmak çok zor oluyor sadece eşimle konuşabiliyoruz , bu sohbet bana çok iyi geldi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende tanıştığıma çok memnun oldum canım...her zaman burdayız...semih işin uzmanı tabiii.denden var bilirsin burdan...oda gidiyor ve o hamile:))))semihe hamile kalınca gidicem...iğneyi ve ilaçları ayarlatıcam..arada semihe gidicem...ama asıl nuriye gidicem hep...

ayrıca bilgin olsun...semih denilen prof..izmitteki çoğu kadın doğum dr.nun hocasıı.erkanında hocası..erkan köşeye sıkışınca semih hocaya yollar hastalarını...

ayrıca bilgin olsun...semih denilen prof..izmitteki çoğu kadın doğum dr.nun hocasıı.erkanında hocası..erkan köşeye sıkışınca semih hocaya yollar hastalarını...

tamam canım çok teşekkür ederim ben de bir gideyim belki derdimizin dermanı ondadır :)
bir de ben evlenmeden önce diyordum ki en az 3 çocuk yapıcamm her sene bir tane doğurcam delikafadulden

merhaba tsma.ben bir kürtaj oldum ama sebebine baktırmadım.eğer kan pıhtılaşması varsa tahlil olmadan önce ne gibi şikayetler olur acaba?İllaki kan testiyle kesin teşhis konulurda bedene verdiği rahatsızlıklar nelerdir acaba?

Acaba baktırsaydım mı.SAnırım birden fazla düşüklerde bakıyorlar.Birde kan pıhtılaşması gebeliğin oluşumunada engel midir?ben ocak ayında kalp durmaı sonucu kürtaj oldum ve henüz yeni bir gebelik yok malesef.

geçmiş olsun canım
bence baktır belirti falan yok genetik inceleme yapılıyor ben 2.den sonra yaptırdım

canım kan pıhtılaşmasının şikayeti olmaz.yani kan testiyle anlaşılır..düşükler var ise sebebini araştırmak için yapılır...senin neden kürtaj oldu...ne kadarlıktı..ve ilk mi??

canım kan pıhtılaşmasının şikayeti olmaz.yani kan testiyle anlaşılır..düşükler var ise sebebini araştırmak için yapılır...senin neden kürtaj oldu...ne kadarlıktı..ve ilk mi??

BEnim 9 haftallıkken karnımda ölmüş.VE ilk gebeliğimdi.Ocak ayında kürtaj oldum.Aylar geçmesine rağmen yok yok.Acaba doktora gitsemmi karar veremiyorum.Devlet hastanesinde pıhtılaşmaya bakılıyor mu acaba.CAnım sen ne zaman kürtaj oldun.Eğer sitrestense nasıl yenmem gerektiğinide bilemiyorum.

üniversite hastanelerinde yapılıyor canım genetik bölümünde, stres için ben kendi yaptığım şeyi söyleyeyim sana ; düşüklerimden sonra 1,5 yıl hamile kalamadım aspirin folic klomen vs. kullandım olmadı çok üzüldüm olmazsa olmasın dedim tüm ilaçları attım seneye tüp bebek yaparız dedim bıraktım adet günümü not etmedim yumurtlama günlerimi hesaplamadım yataktan hemen kalkmayayım falan demedim saldım yani, ve 1,5 yıldır gelmeyen bebek o ay ilaçları attığım boşver dediğim ay geldi, tabi devam etmedi , kalbi durdu 8.haftada ama umut verdi bize oluyor bebeğimiz dedik...

anlıyorum esra zaten diyorum elimden gelen bişey yokki ne canını sıkıyorsun ama çevreden her daim hatırlatıyorlar.Ne zaman torun sevecez.Diyecem sizene ben sizin bişeyinizi merak ediyor muyum?millet ne meraklı ya anlayamıyorum birde patavatsızlar.

evet canım hoca ağaçtan düşmüş demişler ki doktor çağıralım mı, hoca demişki bana dr değil ağaçtan düşen birini çağırın ... bizi bizim gibiler anlar...olumunekankayizsmile

canım bencede önce kendi sağlığını düzeltip hamilelik düşünmen daha doğru olur.zaten bizler sorunlu hamilelik geçiren kişileriz, birde buna kendi sağlık sorunların eklenmesin.zaten bildiğim kadarıyla süt hormonu fazla salgıladığında hamile kalmayı engelliyor, tsh ta öyle..rabbim hepimize şifa versin..

al benden de o kadar, 4,5 yıllık evli ve 32 yaşındayım, hala bebek sahibi olmaya çalışıyorum,görümcemn benim üzerime 2. yi doğurdu, sanki nispet yapar gibi seviyolar kayınvalidemler ,çok üzülüyorum çooook...

bende ekim ayından beri hamile kalmaya çalışıyordum,bu defa nedense herşeyin yolunda gideceğine inandırmıştım kendimi, pazartesi iğnelere de başladık, bugün 5+6 oldum sanırım, daha kalp atımı duymadık. ama bugün lekelenmem başladı iğnelere rağmen, şu anda moralim sıfırın altında,gün boyu ağlayıp durdum,dr yarın da devam ederse gel bugün yat dedi.ben yine aynı acıları yaşamak istemiyorum, tekrar bir kayıp yaşamaya gücüm yok, mafoldumben

seni çok iyi anlıyorum.rahat olmaya çalış.herşey nasip kısmet.bizim elimizden maalesef bişey gelmiyo.ben de o acıyı iki defa yaşadım.biri 4 diğeri 6 haftalık iki düşük yaşadım.rabbim hiçbirimize inşallah bir daha yaşatmasın.şu an 16 haftalığız çok şükür.inşallah lekelenmelerin geçicidir.birçok hamile arkadaşımız lekelenme görüyo.sonra herşey güzel bir şekilde devam ediyo..

hayırdır canım niye korktun yaa üzüldüm olumsuz bişeymi oldu ....

neyse bebişin iyi olmasına sevindim canımcım

teşekkür ederim canım, Allah hepimize güzel hamilelikler sağlıklı bebekler versin inş.
Bilmiyorum ki canım aslında benim küçüklüğümden beri korkum var geceleri korkarım evlendiğimde geçmişti ama düşük yaptıktan sonra felan arttı zaten çok kabus gören biriyim streste eklenince artıyor. okuyup yatıyorum ama korkak bir yapım var demek.

kızlar hep başkalarının çocuklarından, patavazsızların hareketlerinden stresten bahsetmişsiniz bugün, size sonuna kadar katılıyorum.
daha öncede yazmıştım kendi doktorumdan kaçamak başka bir doktora gittim. dün işte korkunca adam yine aynı şeyleri söyledi.
Bir ortamda hamileliğinden işte olmadı , oldu, yok sende kan pıhtısı var bilmem ne yani boş konuşanların yanında durmayın, hemen kalk tuvelete git, mutfağa git, onlarla muhatap olma dedi. Kadınlara inanma doğruyu söylemezler dedi, özellikle 40 yaşından büyükler doğruyu bilmezler dedi. bende öyle yapıyorum, konu bana geldi mi değiştiriyorum, tuvalete gidiyorum. daha rahatım.
Evet hamile kalmak bizim için çok önemli algıda seçicilik oluyor bebeklere bakıyoruz, hamileleri görüyoruz, eşlerimiz yazık bebekleri sevmediklerini söylüyor. Başka sağlık problemleri çıkıyor. Kısacası hepimizin bir derdi,hatta bir kaç derdi var, ben naçizane size Allah'a yakınlaşmamız gerektiğini önereceğim. Duada buldum ben ferahlığı, herkesi kendimi dahil Allah'a havele ettim, Rabbim beni incitenleri sana havale ediyorum dedim. Allah'a sığınmalıyız başka gidecek kimsemiz yok bence bizi anlayacak başka kimse de yok ve bizim derdimize dermanı ancak Allah verecek, çünkü o derdi de bize Allah verdi.dua edelim Onun hazinesinde herşeyden bebiştente çok var Ben inanıyorum Rabbim bizleri evlatsız bırakmayacak. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…