ben mehmet ataman funda doğan gülçin aydar adını hatırlamadığım birkaç dr daha gittim, bir de emek doğer var umuttepede yadr doç birkaç ay konaktaydı o zaman gitmiştim sonra erkana devam ettim şimdi üniversite ve erkan birlikte devam mı etsem diyorum..
bana funda deme..nefret ediyorum o kadından...mehmet ataman iyi dediler babamın arkadaşı ama ağzından cımbızla laf alınıyor...erkan ise çok konuşuyor..asıl sorundan uzaklaşıyor giderek...her görüşmemizde daha da cıvıdı..eşimde bende rahatsız oldukkk...ben kan pıhtılaşmasını ilk duydum..int.den araştırdım...seren serengil yaşamış erkan bey. bu hastalık onunki mgibi bir şey mi dedim(çünkü o zmaan kan pıhtılaşması hakkında hiç bilgim yoktu..ağlamaktan zor duruyordum..)ay bir saçmaladı bu seren serengil deyince...aman allahım kadının ne kaşarlığını bıraktı(kaşar erkanın lafı)kadının ne eroinmanlığını...eşimde bende rahatsız olduk kullandığı kelimelerden..e anlatın o zaman nedir bu dedim...afrikadaki kadınlar doktor görmeden doğruyor dedi...sonra sıkı kontrol gerekli cahil insanlar değiliz dedi...lafın kısası..çok boş konuştu..saçmaladı...zaten muy.gidiyoduk...2 saat bekle bekle...eşim dediki sen doğuramazsın bu adamla..bunu bekleyerek ömür geçmez:)))
ayrıca bilgin olsun...semih denilen prof..izmitteki çoğu kadın doğum dr.nun hocasıı.erkanında hocası..erkan köşeye sıkışınca semih hocaya yollar hastalarını...
Acaba baktırsaydım mı.SAnırım birden fazla düşüklerde bakıyorlar.Birde kan pıhtılaşması gebeliğin oluşumunada engel midir?ben ocak ayında kalp durmaı sonucu kürtaj oldum ve henüz yeni bir gebelik yok malesef.
merhaba tsma.ben bir kürtaj oldum ama sebebine baktırmadım.eğer kan pıhtılaşması varsa tahlil olmadan önce ne gibi şikayetler olur acaba?İllaki kan testiyle kesin teşhis konulurda bedene verdiği rahatsızlıklar nelerdir acaba?
canım kan pıhtılaşmasının şikayeti olmaz.yani kan testiyle anlaşılır..düşükler var ise sebebini araştırmak için yapılır...senin neden kürtaj oldu...ne kadarlıktı..ve ilk mi??
BEnim 9 haftallıkken karnımda ölmüş.VE ilk gebeliğimdi.Ocak ayında kürtaj oldum.Aylar geçmesine rağmen yok yok.Acaba doktora gitsemmi karar veremiyorum.Devlet hastanesinde pıhtılaşmaya bakılıyor mu acaba.CAnım sen ne zaman kürtaj oldun.Eğer sitrestense nasıl yenmem gerektiğinide bilemiyorum.
anlıyorum esra zaten diyorum elimden gelen bişey yokki ne canını sıkıyorsun ama çevreden her daim hatırlatıyorlar.Ne zaman torun sevecez.Diyecem sizene ben sizin bişeyinizi merak ediyor muyum?millet ne meraklı ya anlayamıyorum birde patavatsızlar.
canım bencede önce kendi sağlığını düzeltip hamilelik düşünmen daha doğru olur.zaten bizler sorunlu hamilelik geçiren kişileriz, birde buna kendi sağlık sorunların eklenmesin.zaten bildiğim kadarıyla süt hormonu fazla salgıladığında hamile kalmayı engelliyor, tsh ta öyle..rabbim hepimize şifa versin..slm arkadaşlar, dün sonuçlarımı aldım yine sorunlar yine sorunlar çıktı malesef ayyy Allahım sınıyo ben biliyorum ama benim Allaha olan inancım isyan değil olmucakta hiçbir zaman sabır sabır diyorum ve zamanını bekliyorum. dün sonuçlarımı aldım göğsümden süt geliyodu ya benim prolaktin sınır 29 benim de 31 küsür çıktı . doktor çok önemli değil dedi sınırı çok az aşmış dedi sen bi memeyle ilgili bölüme git dedi meme kanseri olabilir dedi . sonra troidin yükselmiş endokrolojiye git sonuçlara doktora göster gebeliği ertelemeni isteyebilir senden troid tedavisi için dedi . yani anlıcanız tektat başa döndük sinirlerim çok bozuldu dokunsak ağlıcak pozisyona geldim. özele gittim ordan çıkınca genelcerraha gitiim memeyede troidede bakıyo kan verdim prolaktin için sınırı aşmışsın çok önemli değil ama tekrar bakalım yüksek olduğu için yinede süt gelebilir dedi. bugün 5 te randevum var ultrason çekilicem troid için meme için ayrı ayrı sonuçlarda pazartesi çıkıcam dua edin temiz çıksın arkadaşlar duaya çok ihtiyacım var . sabahta adet oldum üzülsemmi sevinsemmi onuda bilemedim adet sorunum vardı düzene girmeye başladı artık en azından gecikmiyo normal adet oluyorum buna sevindim hamiş kalamadım üzüldüm demekki herşeyin bi zamanı var Allah hakkımızda hayırlısını versin sabrımın sonunda umarım selamete ererim herkes ersin tabiki Rabbim isteyen herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun
canım ben 30 yaşındayım dolu dolu kasımda 31 yaşıma giricem:) ve hala anne olmadım..ama umudum var:) anlatabildim mi....
benim görümcem 25 yaşında 10 aylık oğlu var....gözümün önünde hamileliği tamamladı..doğurdu...hazırlıklar yapıldı...kan pıhtılaşması olduğumu öğrendiğim gün ağlamaklıyım...onlar karşımda çocuğu muck muck öpüyorlardı..şimdi oğlu 10 aylık....hala öyle seviyorlar karşımda...elden ne gelirki...zaman zamannnnn..sabır sabır...şükür etki...yaşın genç..allah sabrınıda vericektir...bebeğinide..yüreğini ferah tut...
seni çok iyi anlıyorum.rahat olmaya çalış.herşey nasip kısmet.bizim elimizden maalesef bişey gelmiyo.ben de o acıyı iki defa yaşadım.biri 4 diğeri 6 haftalık iki düşük yaşadım.rabbim hiçbirimize inşallah bir daha yaşatmasın.şu an 16 haftalığız çok şükür.inşallah lekelenmelerin geçicidir.birçok hamile arkadaşımız lekelenme görüyo.sonra herşey güzel bir şekilde devam ediyo..canım bencede önce kendi sağlığını düzeltip hamilelik düşünmen daha doğru olur.zaten bizler sorunlu hamilelik geçiren kişileriz, birde buna kendi sağlık sorunların eklenmesin.zaten bildiğim kadarıyla süt hormonu fazla salgıladığında hamile kalmayı engelliyor, tsh ta öyle..rabbim hepimize şifa versin..
al benden de o kadar, 4,5 yıllık evli ve 32 yaşındayım, hala bebek sahibi olmaya çalışıyorum,görümcemn benim üzerime 2. yi doğurdu, sanki nispet yapar gibi seviyolar kayınvalidemler ,çok üzülüyorum çooook...
bende ekim ayından beri hamile kalmaya çalışıyordum,bu defa nedense herşeyin yolunda gideceğine inandırmıştım kendimi, pazartesi iğnelere de başladık, bugün 5+6 oldum sanırım, daha kalp atımı duymadık. ama bugün lekelenmem başladı iğnelere rağmen, şu anda moralim sıfırın altında,gün boyu ağlayıp durdum,dr yarın da devam ederse gel bugün yat dedi.ben yine aynı acıları yaşamak istemiyorum, tekrar bir kayıp yaşamaya gücüm yok, mafoldumben
hayırdır canım niye korktun yaa üzüldüm olumsuz bişeymi oldu ....
neyse bebişin iyi olmasına sevindim canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?