anlıyorum esra zaten diyorum elimden gelen bişey yokki ne canını sıkıyorsun ama çevreden her daim hatırlatıyorlar.Ne zaman torun sevecez.Diyecem sizene ben sizin bişeyinizi merak ediyor muyum?millet ne meraklı ya anlayamıyorum birde patavatsızlar.
BEnim 9 haftallıkken karnımda ölmüş.VE ilk gebeliğimdi.Ocak ayında kürtaj oldum.Aylar geçmesine rağmen yok yok.Acaba doktora gitsemmi karar veremiyorum.Devlet hastanesinde pıhtılaşmaya bakılıyor mu acaba.CAnım sen ne zaman kürtaj oldun.Eğer sitrestense nasıl yenmem gerektiğinide bilemiyorum.
birbirimize benziyoruz ben de 30 yaşındayım kasımda 31 olcam :)) eltimin kızı var 1,5 yaşında çok tatlı alt katımda oturuyor ve sürekli görüyorum ve hem çok seviyorum hem de imreniyorum
merhaba tsma.ben bir kürtaj oldum ama sebebine baktırmadım.eğer kan pıhtılaşması varsa tahlil olmadan önce ne gibi şikayetler olur acaba?İllaki kan testiyle kesin teşhis konulurda bedene verdiği rahatsızlıklar nelerdir acaba?
asigül benim adet kananmamda 2-3 yıldır azaldı.ama pıhtılaşmayla bi ilgisi varmı merak ettim şimdi..bende 28 yaşındayım
selam kızlar oo gelmişsiniz büşra,esra, essebe, feryad hoş geldinizzzzz?
selam kızlar oo gelmişsiniz büşra,esra, essebe, feryad hoş geldinizzzzz?
CAnım geçmiş olsun hiç canını sıkma inşallah herşey güzel olacak, tabi tedavin çok önemli biliyorum sabır acı ama meyvesi tatlıdır inş. Rabbim acil şifa versin, hayırlı evlat versin amin.slm arkadaşlar, dün sonuçlarımı aldım yine sorunlar yine sorunlar çıktı malesef ayyy Allahım sınıyo ben biliyorum ama benim Allaha olan inancım isyan değil olmucakta hiçbir zaman sabır sabır diyorum ve zamanını bekliyorum. dün sonuçlarımı aldım göğsümden süt geliyodu ya benim prolaktin sınır 29 benim de 31 küsür çıktı . doktor çok önemli değil dedi sınırı çok az aşmış dedi sen bi memeyle ilgili bölüme git dedi meme kanseri olabilir dedi . sonra troidin yükselmiş endokrolojiye git sonuçlara doktora göster gebeliği ertelemeni isteyebilir senden troid tedavisi için dedi . yani anlıcanız tektat başa döndük sinirlerim çok bozuldu dokunsak ağlıcak pozisyona geldim. özele gittim ordan çıkınca genelcerraha gitiim memeyede troidede bakıyo kan verdim prolaktin için sınırı aşmışsın çok önemli değil ama tekrar bakalım yüksek olduğu için yinede süt gelebilir dedi. bugün 5 te randevum var ultrason çekilicem troid için meme için ayrı ayrı sonuçlarda pazartesi çıkıcam dua edin temiz çıksın arkadaşlar duaya çok ihtiyacım var . sabahta adet oldum üzülsemmi sevinsemmi onuda bilemedim adet sorunum vardı düzene girmeye başladı artık en azından gecikmiyo normal adet oluyorum buna sevindim hamiş kalamadım üzüldüm demekki herşeyin bi zamanı var Allah hakkımızda hayırlısını versin sabrımın sonunda umarım selamete ererim herkes ersin tabiki Rabbim isteyen herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun
hoşbulduk kuzu
buara nete çok giremiyorum
sürekli geziyoruz çünkü :) izmiri öğrenme turları atıyoruz
birde rahatsızım bu ara nabzım çok yükseliyor 150ye kadar çıkıyor
sermet beye gittiğimizdede fark etmişti nabzında sorun var demişti
zaten gebelikten öncede ara ara oluyordu
ozaman doktora gittiğimde ritim bozukluğu var ama çok önemli boyutta deil demişti
ama şimdilerde çok rahatsız ediyor
gece uykudan uyanıyorum çarpıntıyla
sen nasılsın kuzu bebiş nasıl
iyiy geceler bende geçmişi okuyup okuyup yazıyordum iyi oldu geldiğiniz.hoş bulduk canım herkese iyi geceler hihoyyyt
Ben genetik test yaptırdım mthfr(C677T) heterezigot mutasyon çıktı sadece sanırım bu da çok engellemezmiş.
Asigül senin değerlerin neydi canım?
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. eh sen çok yaramazsın ha önce iş yap evi taşı hadi dedik atlattı eşine kavuştu evine yerleşti artık rahat durur yok anam rahat batıyor şimdi de geziyomuş bu sıcakta nereleri geziyon bakem sen. yeğenime iyi bak annesi gez tabi de, bende iyiyim canım.
büşracım izmirin sıcağı da nemli nemli mahveder insanı.heleki hamilesin dikkat et kendine...hoşbulduk kuzu
buara nete çok giremiyorum
sürekli geziyoruz çünkü :) izmiri öğrenme turları atıyoruz
birde rahatsızım bu ara nabzım çok yükseliyor 150ye kadar çıkıyor
sermet beye gittiğimizdede fark etmişti nabzında sorun var demişti
zaten gebelikten öncede ara ara oluyordu
ozaman doktora gittiğimde ritim bozukluğu var ama çok önemli boyutta deil demişti
ama şimdilerde çok rahatsız ediyor
gece uykudan uyanıyorum çarpıntıyla
sen nasılsın kuzu bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?