Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim kendi annem bu baskıyı yaptı ve yapıyor yılmadı, ben hamile değildim ablam hamile kaldı hemen bana eşimle bize tembeller yok bişi olmaz sizden felan çok söyledi. Tabi ablamın da 3. çocuğa hamile kalası oldu yahu acelen ne iki tane var işte... yani seni anlıyorum Rabbim bizlerin kucağını boş koymasın inş.

canım tabi bir doktora gitmede fayda var, tavsiyem bitki kürleri olabilir benim, ben idrar yolu enfeksiyonu yaşarım hiççç geçmez üç litre su içiyorum hala var. Eh kısacası benim sağdıç bir sene hamile kalamamış ve maydonoz suyu içmiş hamile kalmış. bana da önerdi bende çok içmedim ama 4 5 sefer içtim hamilelikten önce ama dikkatli olmak lazım hamilelik süphen olursa içme düşük yapabilir. yani soğan kuru muz, keçi boynuzu kürü bunları denedin mi tavsiye ederim. Tabi stresle başa çıkmak lazım onu bende bilmiyorum.

birbirimize benziyoruz ben de 30 yaşındayım kasımda 31 olcam :)) eltimin kızı var 1,5 yaşında çok tatlı alt katımda oturuyor ve sürekli görüyorum ve hem çok seviyorum hem de imreniyorum

bende 29 eylülde 30 olacam ığğğğğ gıçık oluyorum yaaaaaa... birde erken erken rahat rahat doğuruyorlar yaaa ama ne yapayım ben daha iki senelik evliyim. evlilik benim için hep uzak olmuştu şimdi bile çekemiyorum evliliği, çocuk için katlanıyor olabilir miyim..???? eşimin ailesinde herkes 5 çoçuk doğuruyo ve pıt pıt 40 yaşından sonra görümcem doğurdu gelde gıcık olmaa. eşimin yeğeninden altı ay önce evlendik onların düğünde hanileydim şimdi onların çocuk doğdu altı aylık oldu. hayırlısı kimseyi kıskandığımdan değil Rabbim sağlıklı versin inş bebişlerimizi.

canım bende iki düşük yaşadım bir kürtaj oldum kürtajdan sonra en az altı ay bekle dediler, ben zaten korkudan ve mecburiyetten 10 aydan fazla bekledim. Bir belirti yok ama kendi kafama göre bişi söyleyecem benim adet kanım az gelirdi ablamlara göre onlar çarşaflara kadar çıkardı kanları benim yok. ilk gençliğimde normaldi diyebilirim ama gitgide azaldı, senin adet kanında az mı? belki bir belirti olabilir kendi çapımda tabi bu çünkü hamilelikten önce corasprin kullandım adetim biraz daha sıvı ve biraz daha arttı, o yüzden söylüyorum.

asigül benim adet kananmamda 2-3 yıldır azaldı.ama pıhtılaşmayla bi ilgisi varmı merak ettim şimdi..bende 28 yaşındayım

nuraycım benimde ilk ay hatta daha dr gitmemiştim hamilleik testi yapmıştım evde çıkmıştı dr 10 gün sonra gelin deimşti zaten ben on gün test için bekledim on günde dru bekledim sanırım kalp atımını duymak için bekledi, o zaman zarfında benimde lekelenmem oldu, dört beş gün yattım hep sadece wc için ve namaz için kalktım yemekte tabi yiyip yattım. Allaha şükür bişi olmadı korkma iyi düşün iyi olsun...

Ben genetik test yaptırdım mthfr(C677T) heterezigot mutasyon çıktı sadece sanırım bu da çok engellemezmiş.
Asigül senin değerlerin neydi canım?

selam kızlar oo gelmişsiniz büşra,esra, essebe, feryad hoş geldinizzzzz?

hoşbulduk kuzu
buara nete çok giremiyorum
sürekli geziyoruz çünkü :) izmiri öğrenme turları atıyoruz
birde rahatsızım bu ara nabzım çok yükseliyor 150ye kadar çıkıyor
sermet beye gittiğimizdede fark etmişti nabzında sorun var demişti
zaten gebelikten öncede ara ara oluyordu
ozaman doktora gittiğimde ritim bozukluğu var ama çok önemli boyutta deil demişti
ama şimdilerde çok rahatsız ediyor
gece uykudan uyanıyorum çarpıntıyla

sen nasılsın kuzu bebiş nasıl

CAnım geçmiş olsun hiç canını sıkma inşallah herşey güzel olacak, tabi tedavin çok önemli biliyorum sabır acı ama meyvesi tatlıdır inş. Rabbim acil şifa versin, hayırlı evlat versin amin.

canım geçmiş olsun dikkat et kendine. eh sen çok yaramazsın ha önce iş yap evi taşı hadi dedik atlattı eşine kavuştu evine yerleşti artık rahat durur yok anam rahat batıyor şimdi de geziyomuş bu sıcakta nereleri geziyon bakem sen. yeğenime iyi bak annesi gez tabi de, bende iyiyim canım.

Ben genetik test yaptırdım mthfr(C677T) heterezigot mutasyon çıktı sadece sanırım bu da çok engellemezmiş.
Asigül senin değerlerin neydi canım?

benim ki de faktör 5 ve 2 mthfr c677t canım meraklanma teşhişimiz kondu rabbim ehline düşürüp tedavimizide rahatça yaptırmayı nasip etsin sorunun bulunması sonuca yaklamaşmak gibi bence

selam kıssslarrr herkesler burdaymış.ayyy kızlar bugün ilk hamilelik pantolonumu,tişörtümü falan filan.bişeycikler aldım.karnım büyüdü iyice.kaşıntı falan var biraz.lierac alayım diyorum.sizin bir öneriniz varmı

Kuzu ya kızma gezmediğim günler daha çok çarpıntım oluyor lülülülülülü
alışmışım ya harekete oturunca hasta oluyorumkaydirigubbakcemile3
yiğenine iyi bakıyorum ama kıpır kıppır oynuyor sürekli helede müzik açayım kuduruyo
oda anası gibi oynak bişey olacak galiba
bu arada sıcakta alışveriş merkezlerini geziyoruz oralar serin oluyor bayanssulusmile
akşamlarıda deniz kenarına iniyoruz hafta sonlarıda turistlik yerleri geziyoruz
ama bu hafta sonu evde kalıp dinlencem

büşracım izmirin sıcağı da nemli nemli mahveder insanı.heleki hamilesin dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…