büşracım izmirin sıcağı da nemli nemli mahveder insanı.heleki hamilesin dikkat et kendine...
selam kıssslarrr herkesler burdaymış.ayyy kızlar bugün ilk hamilelik pantolonumu,tişörtümü falan filan.bişeycikler aldım.karnım büyüdü iyice.kaşıntı falan var biraz.lierac alayım diyorum.sizin bir öneriniz varmı
canım benim doktorum şöyle bir açıklama yapmıştı: kan pıhtılaşması olanların illa çoçuğu tedavi ile olacak diye bişi yok, tedavisiz olarak düşük oranı %70, % 30 tedavisiz doğar sağlıklı bebekler, ama tedavi ile yani kan sulandırıcılarla ise bu oran tersine döner, %70 doğar,%30 ise düşer. bebekler ama her gebelikte olduğu gibi düşükler bunda da tedavi ile de olsa düşük olma olasılığı var demişti.asigül faktö v1299 heterezigot mthfr 1298homozigot çıktı kanın pıhtılaşamya meyilli dediler.ama benim bir kızım var 5 yaşına onda bi srun yaşamadım.
slm arkadaşlar, dün sonuçlarımı aldım yine sorunlar yine sorunlar çıktı malesef ayyy Allahım sınıyo ben biliyorum ama benim Allaha olan inancım isyan değil olmucakta hiçbir zaman sabır sabır diyorum ve zamanını bekliyorum. dün sonuçlarımı aldım göğsümden süt geliyodu ya benim prolaktin sınır 29 benim de 31 küsür çıktı . doktor çok önemli değil dedi sınırı çok az aşmış dedi sen bi memeyle ilgili bölüme git dedi meme kanseri olabilir dedi . sonra troidin yükselmiş endokrolojiye git sonuçlara doktora göster gebeliği ertelemeni isteyebilir senden troid tedavisi için dedi . yani anlıcanız tektat başa döndük sinirlerim çok bozuldu dokunsak ağlıcak pozisyona geldim. özele gittim ordan çıkınca genelcerraha gitiim memeyede troidede bakıyo kan verdim prolaktin için sınırı aşmışsın çok önemli değil ama tekrar bakalım yüksek olduğu için yinede süt gelebilir dedi. bugün 5 te randevum var ultrason çekilicem troid için meme için ayrı ayrı sonuçlarda pazartesi çıkıcam dua edin temiz çıksın arkadaşlar duaya çok ihtiyacım var . sabahta adet oldum üzülsemmi sevinsemmi onuda bilemedim adet sorunum vardı düzene girmeye başladı artık en azından gecikmiyo normal adet oluyorum buna sevindim hamiş kalamadım üzüldüm demekki herşeyin bi zamanı var Allah hakkımızda hayırlısını versin sabrımın sonunda umarım selamete ererim herkes ersin tabiki Rabbim isteyen herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun
canım bencede önce kendi sağlığını düzeltip hamilelik düşünmen daha doğru olur.zaten bizler sorunlu hamilelik geçiren kişileriz, birde buna kendi sağlık sorunların eklenmesin.zaten bildiğim kadarıyla süt hormonu fazla salgıladığında hamile kalmayı engelliyor, tsh ta öyle..rabbim hepimize şifa versin..
al benden de o kadar, 4,5 yıllık evli ve 32 yaşındayım, hala bebek sahibi olmaya çalışıyorum,görümcemn benim üzerime 2. yi doğurdu, sanki nispet yapar gibi seviyolar kayınvalidemler ,çok üzülüyorum çooook...
bende ekim ayından beri hamile kalmaya çalışıyordum,bu defa nedense herşeyin yolunda gideceğine inandırmıştım kendimi, pazartesi iğnelere de başladık, bugün 5+6 oldum sanırım, daha kalp atımı duymadık. ama bugün lekelenmem başladı iğnelere rağmen, şu anda moralim sıfırın altında,gün boyu ağlayıp durdum,dr yarın da devam ederse gel bugün yat dedi.ben yine aynı acıları yaşamak istemiyorum, tekrar bir kayıp yaşamaya gücüm yok, mafoldumben
asigül merhaba canım evet uyku tutmadı yarın pardon bugün yani doktor kontrolümüz var ne olacak ne diyecek bişey çıkacakmı düşünmekten uykum kaçtı.sen nasılsın?geçmişi okuyayım
bende iki parça bişey aldım sadece
koca göbeğimi görünce içimden hiç bişey almak gelmiyor
canım ben çatlak için sadece badem yağı kullanıyorum abimin eşide sadece badem yağı kullanmıştı hiç çatlağı olmamıştı ama birazda deriyle ilgi galba
ama bence krem almaktansa doğal yağlar daha iyi diye düşünüyorum
asigül faktö v1299 heterezigot mthfr 1298homozigot çıktı kanın pıhtılaşamya meyilli dediler.ama benim bir kızım var 5 yaşına onda bi srun yaşamadım.
canım sıkılmakta çok haklısın ama kendi ilacın yine kendi içinde lütfen sakin olmaya çalış görekesin herşey yoluna girecek.
canım lekelenme bazılarımızda ilk haftalarda oldu hatta benim kanamam olmuştu. bu illaha düşük olucağının belirtisi değil. inşallah herşey yolunda gidecek. yerleşme esnasında ortaya çıkna bir durum olabilir. üzülme.
sen hala bu düşüncelerlemi boğuşuyosun kız. vallah size iyi bir sopa lazım doğumdan sonra ama. birşey olmucak kovun şu kötü düşünceleri kafanızdan bakiiim aaaaaklava:
Canım benimde 7 yaşında kızım var onda hiç sorun yaşamadım.Ama sonrasında 2 tane bebeğim karnımda öldü.Genetikte mthfr(C677T) heterezigot mutasyon çıktı.Hamiile kalınca iğne kullanıcam.İnşl işe yarar.asigül faktö v1299 heterezigot mthfr 1298homozigot çıktı kanın pıhtılaşamya meyilli dediler.ama benim bir kızım var 5 yaşına onda bi srun yaşamadım.
canım benimde bi akrabamın iki kızı vardı sonra bir tane daha istediler 3 tane arka arkaya düşük yaptı kan pıhtılaşması çıktı hamile kaldı iğne kullandı yeni doğum yaptı kırkı bile çıkmamıştır o yüzden bu işler belli olmuyo malesef
asigül merhaba canım evet uyku tutmadı yarın pardon bugün yani doktor kontrolümüz var ne olacak ne diyecek bişey çıkacakmı düşünmekten uykum kaçtı.sen nasılsın?geçmişi okuyayım
aslıda bebe yağı badem yağı daha doğal dediğin gibi.ne bileyim lieracı bayağı duydum çok iyiymiş diye söylüyolar.bakalım artık canım.
bende birazdan izin alıp çıkıcam.evime:)evimi çok özledim....biraz temizlik ve sonra hazırlanıcam...hafta sonu yokum...düğün var denizliye gidiyoruz kocişle....herkese şimdiden iyi hafta sonları...
tsma seruma dün başladım ama ben serumla falan duramadığım için yarısı bitti çıkardım,fena değilim,idare ediyorum işte çok şükür
maşallah sayfalar çok güzel ilerlemiş.......arkadaşlar test sonuçları ilk alınınca herşeyin sonuymuş gibi geliyor ama inanın zamanla hepsi aşılıyor.....Rabbim dağına göre kar veriyor,şükredip isyan etmeden devam edicez.......Allah hepimizin yardımcısı olsun......
bu arada benimde kanamam oldu,adet oldum zannettim sonra durdu,doktora gittim hamilesin o da yerleşme kanaması olabilir dedi,gerçektende öyleymiş,zor biliyorum ama lütfen olumlu düşünmeye çalışın.......
Büşra az mı su içiyorsun,bol bol su iç,bir de TSH ına baktır,o da çarpıntı yapar,ne zaman gideceksin doktora??
Feryadım nasılsın,seni rüyamda gördüm,bir hafta oldu sanırım,güzel gördüm,hayırlara çıkacak inş. canım
Canım benimde 7 yaşında kızım var onda hiç sorun yaşamadım.Ama sonrasında 2 tane bebeğim karnımda öldü.Genetikte mthfr(C677T) heterezigot mutasyon çıktı.Hamiile kalınca iğne kullanıcam.İnşl işe yarar.
benim gibi biride varmış inan sevindim seninle tanıştığıma.:1rolleyes:bebeklerin ne kadarlıktı benimkiler 8 haftalıkken sonlandırıldı biri 4 biride 6 haftalık görünüyordu kalp atışları alınamadı.birde canım adet kanamalarım azaldı benim son yıllarda sendede böyle bişi varmı
Canım benimde 7 yaşında kızım var onda hiç sorun yaşamadım.Ama sonrasında 2 tane bebeğim karnımda öldü.Genetikte mthfr(C677T) heterezigot mutasyon çıktı.Hamiile kalınca iğne kullanıcam.İnşl işe yarar.
benim gibi biride varmış inan sevindim seninle tanıştığıma.:1rolleyes:bebeklerin ne kadarlıktı benimkiler 8 haftalıkken sonlandırıldı biri 4 biride 6 haftalık görünüyordu kalp atışları alınamadı.birde canım adet kanamalarım azaldı benim son yıllarda sendede böyle bişi varmı
Birisi 8 haftalık,birisi 12 haftalıktı canım..8 haftalık olanın kalp atışlarını alamadık hiç..12 haftalık olanıda 8 haftalıkken kalp atışlarını gördük 9 haftalıkken ölmüştü...Yok canım azalmadı zaten benim bünyem kürtajada tepki veriyor.Rahim kendini kapatıyor.Adet olamıyorum tekrar gidiyorum doktora..Doktor ince bir kanülle açıyor orayı hemen.Sonra düzeliyor...Çok hassas bir bünyem var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?