Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

büşracım izmirin sıcağı da nemli nemli mahveder insanı.heleki hamilesin dikkat et kendine...

valla öyle canım buranın sıcağı eritiyor insanı
ama dedim ya güneş batmadan çıkarsak alışveriş merkezlerini geziyoruz
alış veriş merkezleri çok serin oluyor kaydirigubbakcemile3

bende iki parça bişey aldım sadece
koca göbeğimi görünce içimden hiç bişey almak gelmiyor
canım ben çatlak için sadece badem yağı kullanıyorum abimin eşide sadece badem yağı kullanmıştı hiç çatlağı olmamıştı ama birazda deriyle ilgi galba
ama bence krem almaktansa doğal yağlar daha iyi diye düşünüyorum

asigül faktö v1299 heterezigot mthfr 1298homozigot çıktı kanın pıhtılaşamya meyilli dediler.ama benim bir kızım var 5 yaşına onda bi srun yaşamadım.

asigül faktö v1299 heterezigot mthfr 1298homozigot çıktı kanın pıhtılaşamya meyilli dediler.ama benim bir kızım var 5 yaşına onda bi srun yaşamadım.
canım benim doktorum şöyle bir açıklama yapmıştı: kan pıhtılaşması olanların illa çoçuğu tedavi ile olacak diye bişi yok, tedavisiz olarak düşük oranı %70, % 30 tedavisiz doğar sağlıklı bebekler, ama tedavi ile yani kan sulandırıcılarla ise bu oran tersine döner, %70 doğar,%30 ise düşer. bebekler ama her gebelikte olduğu gibi düşükler bunda da tedavi ile de olsa düşük olma olasılığı var demişti.

asigül merhaba canım evet uyku tutmadı yarın pardon bugün yani doktor kontrolümüz var ne olacak ne diyecek bişey çıkacakmı düşünmekten uykum kaçtı.sen nasılsın?geçmişi okuyayım

canım sıkılmakta çok haklısın ama kendi ilacın yine kendi içinde lütfen sakin olmaya çalış görekesin herşey yoluna girecek.

canım lekelenme bazılarımızda ilk haftalarda oldu hatta benim kanamam olmuştu. bu illaha düşük olucağının belirtisi değil. inşallah herşey yolunda gidecek. yerleşme esnasında ortaya çıkna bir durum olabilir. üzülme.

asigül merhaba canım evet uyku tutmadı yarın pardon bugün yani doktor kontrolümüz var ne olacak ne diyecek bişey çıkacakmı düşünmekten uykum kaçtı.sen nasılsın?geçmişi okuyayım

sen hala bu düşüncelerlemi boğuşuyosun kız. vallah size iyi bir sopa lazım doğumdan sonra ama. birşey olmucak kovun şu kötü düşünceleri kafanızdan bakiiim aaaaaklava:

aslıda bebe yağı badem yağı daha doğal dediğin gibi.ne bileyim lieracı bayağı duydum çok iyiymiş diye söylüyolar.bakalım artık canım.

canım benimde bi akrabamın iki kızı vardı sonra bir tane daha istediler 3 tane arka arkaya düşük yaptı kan pıhtılaşması çıktı hamile kaldı iğne kullandı yeni doğum yaptı kırkı bile çıkmamıştır o yüzden bu işler belli olmuyo malesef

inş canım pazaretsi herşey belli olucak bakalım hayırlısı

Canım benimde 7 yaşında kızım var onda hiç sorun yaşamadım.Ama sonrasında 2 tane bebeğim karnımda öldü.Genetikte mthfr(C677T) heterezigot mutasyon çıktı.Hamiile kalınca iğne kullanıcam.İnşl işe yarar.

Evet oluyor böyle şeyler.İnşl bizde iğne ile başarıyı yakalarız..

bende birazdan izin alıp çıkıcam.evime:)evimi çok özledim....biraz temizlik ve sonra hazırlanıcam...hafta sonu yokum...düğün var denizliye gidiyoruz kocişle....herkese şimdiden iyi hafta sonları...

tsma seruma dün başladım ama ben serumla falan duramadığım için yarısı bitti çıkardım,fena değilim,idare ediyorum işte çok şükür
maşallah sayfalar çok güzel ilerlemiş.......arkadaşlar test sonuçları ilk alınınca herşeyin sonuymuş gibi geliyor ama inanın zamanla hepsi aşılıyor.....Rabbim dağına göre kar veriyor,şükredip isyan etmeden devam edicez.......Allah hepimizin yardımcısı olsun......

bu arada benimde kanamam oldu,adet oldum zannettim sonra durdu,doktora gittim hamilesin o da yerleşme kanaması olabilir dedi,gerçektende öyleymiş,zor biliyorum ama lütfen olumlu düşünmeye çalışın.......

Büşra az mı su içiyorsun,bol bol su iç,bir de TSH ına baktır,o da çarpıntı yapar,ne zaman gideceksin doktora??

Feryadım nasılsın,seni rüyamda gördüm,bir hafta oldu sanırım,güzel gördüm,hayırlara çıkacak inş. canım

canlarım hepinize hayırlı cumalar rabbim bu güzel cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hamilelerimizide hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin ...

4 düşüğüm var çok üzülüyordum ama artık daha güçlüyüm hala 5. için ümidim var çünkü doğum öykülerinde okudum bi arkadışımız doğuma hazırlanırken sanırım ablasıydı ona yardım olsun diye kovayı su doldurmuş yerleri silsin diye tam banyodan çıkarken ayağı kaymış ve karnının üstüne düşmüş hastaneye gitmişler doğuma almışlar ama kanaması durmadığı için rahmini almışlar ve doğumdan 5 gün sonrada kızı vefat etmiş ....rabbim bu arkadaşımızın yardımcısı olsun bebeğini kaybettiğinemi üzülsün rahminin alındığınamı çok kötü bi durum rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü ratık anne olamayacak çünkü ama bizim umudumuz var hala inşallah bi gün bizde anne olucaz rabbimin izniyle

Yaa kuzu artık haftan epeyce ilerledi at bu kötü düşünceleri
biz zor olan kısmını atlattık bence sende rahat ol
bence bebişin gayet bugün güzel haberlrle döncen bize

aslıda bebe yağı badem yağı daha doğal dediğin gibi.ne bileyim lieracı bayağı duydum çok iyiymiş diye söylüyolar.bakalım artık canım.

İçine hangisi siniyorsa onu kullan canım
banada bir sürü krem sölediler ama ben sadece badem yağı kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak canım

bende birazdan izin alıp çıkıcam.evime:)evimi çok özledim....biraz temizlik ve sonra hazırlanıcam...hafta sonu yokum...düğün var denizliye gidiyoruz kocişle....herkese şimdiden iyi hafta sonları...

oh oh bizim yerimizede eğlen kuzu
sana şimdiden iyi eğlenceler:teytey:

canım benim ya bilirim o ilk haftaların zorluğunu
bende 4 ay çok kötüydüm hatırlarsın
hatta hiç normal halime dönüceğimi sanmiyordum
ama çok şükür atlattık o günleri sende atlatcan canım

bu arada suyubol bol içiyorum canım
tsh 2 ay önce yaptırmıştım düşük çıkmıştı ama doktor ilaca gerek yok demişti
5 ağustosta randevum var bakalım burdaki doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…