merhaba ... bende 1 yıl ıcınde 2 tane dusuk yaptım ıkısıde kürtaj oldu...butun testler yapıldı . hepsi temız cıktı . kan pıhtılaşma sınırındaymısım ben kan pıhtılaşması yokmuş buna ragmen doktrorum tedbır amaclı gunluk ıgne olacagımı soledı en dusuk dozda...kromozom analızı testı olan varmı aranızda benım en son o kaldı sonuclarının cıkmasını beklıyorum .... yada bu durumda olup bebegı olan var mı ?????????????????
tsma seruma dün başladım ama ben serumla falan duramadığım için yarısı bitti çıkardım,fena değilim,idare ediyorum işte çok şükür
maşallah sayfalar çok güzel ilerlemiş.......arkadaşlar test sonuçları ilk alınınca herşeyin sonuymuş gibi geliyor ama inanın zamanla hepsi aşılıyor.....Rabbim dağına göre kar veriyor,şükredip isyan etmeden devam edicez.......Allah hepimizin yardımcısı olsun......
bu arada benimde kanamam oldu,adet oldum zannettim sonra durdu,doktora gittim hamilesin o da yerleşme kanaması olabilir dedi,gerçektende öyleymiş,zor biliyorum ama lütfen olumlu düşünmeye çalışın.......
Büşra az mı su içiyorsun,bol bol su iç,bir de TSH ına baktır,o da çarpıntı yapar,ne zaman gideceksin doktora??
Feryadım nasılsın,seni rüyamda gördüm,bir hafta oldu sanırım,güzel gördüm,hayırlara çıkacak inş. canım
tsma seruma dün başladım ama ben serumla falan duramadığım için yarısı bitti çıkardım,fena değilim,idare ediyorum işte çok şükür
maşallah sayfalar çok güzel ilerlemiş.......arkadaşlar test sonuçları ilk alınınca herşeyin sonuymuş gibi geliyor ama inanın zamanla hepsi aşılıyor.....Rabbim dağına göre kar veriyor,şükredip isyan etmeden devam edicez.......Allah hepimizin yardımcısı olsun......
bu arada benimde kanamam oldu,adet oldum zannettim sonra durdu,doktora gittim hamilesin o da yerleşme kanaması olabilir dedi,gerçektende öyleymiş,zor biliyorum ama lütfen olumlu düşünmeye çalışın.......
Büşra az mı su içiyorsun,bol bol su iç,bir de TSH ına baktır,o da çarpıntı yapar,ne zaman gideceksin doktora??
Feryadım nasılsın,seni rüyamda gördüm,bir hafta oldu sanırım,güzel gördüm,hayırlara çıkacak inş. canım
asigül merhaba canım evet uyku tutmadı yarın pardon bugün yani doktor kontrolümüz var ne olacak ne diyecek bişey çıkacakmı düşünmekten uykum kaçtı.sen nasılsın?geçmişi okuyayım
inşallah iyiyimdir gülümmm.... valla daha yeni gözüm açıldı desem yeri var.... ama bacak ağrısı mahvetti beni.... inşallah geçer yoksa ilerleyen zamanlarda napcam bilemiyorum... sıcaklar çok kötü çarptı beni....canım benim Rabbim yardımcın olsun zamanla geçer inş. sıkıntıların rüyaların hayrolsun kuzum benim uzun zamandır aklım sizlerde belki o malum olmuştur :) yoğun olduğum için arayamadım da ama hep sizi düşünüyorum aysude sen gülüş... ve diğer arkadaşları inş. herkes çok çok çok iysinizdir
filizim hamile kalınca vurulacağımız iğneler günlük canım yerimseniben
Benimde öyle oldu canım benimde hepsi temiz çıktı.mthfr(C677T) heterezigot mutasyon bu değerde bebek ölümlerini pek engellemezmiş.Ama bende hamile kalana kadar bebe aspirini+folik plus kullanıcam.Hamile kalıncada iğne kullanıcam.Senin günlük dediğin iğne nedir?Ben aylık olarak biliyorum onu...Bu durumda çok kişi bebeğine kavuşmuş ama bilmiyorum artık inşl canım..Kromozom testim temiz çıktı eşiminkini bekliyoruz ama ben başladım bile çalışmalara bu ay..
denden serumla niye duramayacaksın meleğin için herseyle duracaksın sabır biraz arkadaşım gececek hepsi.
feryad sağol canım sen nasılsın?
tarfil nasılsın canım neler oluyor bitiyor değilmi?yazık kadının hiç sansı kalmamış, allah sabır versin.bizim halimize sükretmemiz gerekiyor ama problemleri yasarken birtek bizim basımızda gibi geliyor.
asigül evet seytan işte dürttümü dürtüyo.allahım uydurmasın.canım evet gelince annemler geldi yazamadım yeni gittiler kıyamam ütümü yemeğimi işlerimi halletiler.doktorumuz hersey güzel dedi pruloton kanama önleyici iğneyi kestik artık tek iğnem clexan suyumuzda iyiymiş.tek sey sekerimin önce düşük sonrada yüksek çıkması endokrin görsün dedi.bugünleride gördük ya allahım isteyen herkese nasip etsin.
selam arkadaşlar
serumla duramıyorum çünkü bende panik atak var........yerimde de zor durduğum için bana faydadan çok zarar veriyor zaten,bende dayanabildiğm kadar dayanıyorum.......
bu arada dün akşam hafif pembe akıntım oldu idrarla birlikte,doktorumu aradım hemen gel dedi,öğleden sonra gidicem,gittiğim prof.u da aradım ama onun telefonu kapalı,sanırım tatile çıktı,her zaman yedekli çalışmakta fayda var arkadaşlar........herşeye hazırlılıyım,Rabbim hakkımdan hayırlısını nasip etsin,bakalım içerde neler olmuş,doktorumuz bir baksın.........
iyim canım çok şükür senin ve bebişinde iyi olmasına çok sevindim ....
beterin beteri var valla okuyunca hamdolsun rabbim dedim benim hala umudum var çünkü allahım o arkadaşımızın yardımcısı olsun...
canım ya düşük yapalı 28 gün oldu hala adet olmadım daha önceki düşüklerde 26.gün falan olmuştum acaba tekrar hamile olabilirmiyimkibilmiyorumkismile sen düşüklerden sonra kaçıncı gün adet olmuştun canım
sonuyok canım meraba benim kızım olacak listeye eklersen sevinirimBebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:28 temmuz 2010 çarşamba)*
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………………..kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede………………….kadir mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben……………………zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi………………erkek 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim................................. .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*
esterya............................ …39 haftalık (erkek)
irazmetin.......................... ..39 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806.........................38 haftalık(erkek)
elif_fidan.......................... ..37 haftalık (kız)*
meltemcim...........................36 haftalık (kız)
iipekk.................................35 haftalık(kız)*
Reisdevrim...........................34 haftalık (erkek)
crawford...............................32haftalık (kız)
arikangul..............................31 haftalık
baharçelik............................30 haftalık Çınar Efe
zeynom_10..........................29 haftalık
ufkummm………………………27 haftalık ( kız)
güzin75…………………………26 haftalık(kız)
esra1984……………………….26 haftalık
canah...................................25 haftalık(erkek)
sonuyok...............................25 haftalık Özlem
büşra44.................................22 haftalık(erkek)
asigul……………………………21 haftalık (erkek)
mhtap…………………………….19 haftalık
sirius06................................18 haftalık
1emine1………………..……18 haftalık (erkek)
ada41…………………………18 haftalık
sabrina22……………………17 haftalık
misran ………………………16 hftalık
azdalar………..……………..16 haftalık (erkek)
pınar81…………...………..…15 haftalık
esis……...……………………15 haftalık
gelevera……...………………14 haftalık
gülüş27…. ………………….12 haftalık
aysude_mir………………….12 haftalık
sihirli esintiler…………………12 haftalık
denden……..……………….10 haftalık
sonuyok canım meraba benim kızım olacak listeye eklersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?