Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba ... bende 1 yıl ıcınde 2 tane dusuk yaptım ıkısıde kürtaj oldu...butun testler yapıldı . hepsi temız cıktı . kan pıhtılaşma sınırındaymısım ben kan pıhtılaşması yokmuş buna ragmen doktrorum tedbır amaclı gunluk ıgne olacagımı soledı en dusuk dozda...kromozom analızı testı olan varmı aranızda benım en son o kaldı sonuclarının cıkmasını beklıyorum .... yada bu durumda olup bebegı olan var mı ?????????????????

Benimde öyle oldu canım benimde hepsi temiz çıktı.mthfr(C677T) heterezigot mutasyon bu değerde bebek ölümlerini pek engellemezmiş.Ama bende hamile kalana kadar bebe aspirini+folik plus kullanıcam.Hamile kalıncada iğne kullanıcam.Senin günlük dediğin iğne nedir?Ben aylık olarak biliyorum onu...Bu durumda çok kişi bebeğine kavuşmuş ama bilmiyorum artık inşl canım..Kromozom testim temiz çıktı eşiminkini bekliyoruz ama ben başladım bile çalışmalara bu ay..

canım benim Rabbim yardımcın olsun zamanla geçer inş. sıkıntıların rüyaların hayrolsun kuzum benim uzun zamandır aklım sizlerde belki o malum olmuştur :) yoğun olduğum için arayamadım da ama hep sizi düşünüyorum aysude sen gülüş... ve diğer arkadaşları inş. herkes çok çok çok iysinizdir

denden cim sende kendine iyiy bak aman, duramıyorum diye serum çıkarılır mı sabret yahu.

asigül merhaba canım evet uyku tutmadı yarın pardon bugün yani doktor kontrolümüz var ne olacak ne diyecek bişey çıkacakmı düşünmekten uykum kaçtı.sen nasılsın?geçmişi okuyayım

ay canım yani bugün gitmiş olman lazım doktora yazmamışsın neler olduğunu? haberlerini bekliyorum canım. ama ben senden destek alıyordum aman ha şeytanın vesvesesine uymayalım değil mi?

asigül evet seytan işte dürttümü dürtüyo.allahım uydurmasın.canım evet gelince annemler geldi yazamadım yeni gittiler kıyamam ütümü yemeğimi işlerimi halletiler.doktorumuz hersey güzel dedi pruloton kanama önleyici iğneyi kestik artık tek iğnem clexan suyumuzda iyiymiş.tek sey sekerimin önce düşük sonrada yüksek çıkması endokrin görsün dedi.bugünleride gördük ya allahım isteyen herkese nasip etsin.

denden serumla niye duramayacaksın meleğin için herseyle duracaksın sabır biraz arkadaşım gececek hepsi.

feryad sağol canım sen nasılsın?

tarfil nasılsın canım neler oluyor bitiyor değilmi?yazık kadının hiç sansı kalmamış, allah sabır versin.bizim halimize sükretmemiz gerekiyor ama problemleri yasarken birtek bizim basımızda gibi geliyor.

büşra baharçelik sizler nasılsınız?o dönemleri gectk ama insan kendi kendine yapıyor! bir kere rahat rahat doktora gittiğimi hatırlamıyorum ancak doğumdan sonra heralde ne yapayım elimde değil. kızlar su sıcaklar gecsin de bir daha buluşalım nedersiniz?
sonuyok sen nasılsın?

inşallah iyiyimdir gülümmm.... valla daha yeni gözüm açıldı desem yeri var.... ama bacak ağrısı mahvetti beni.... inşallah geçer yoksa ilerleyen zamanlarda napcam bilemiyorum... sıcaklar çok kötü çarptı beni....

filizim hamile kalınca vurulacağımız iğneler günlük canım yerimseniben

[/I]

ama dozunu düşükmü vercekler bilmiyorum.allahtan hayırlısı bakalım inşaallah kucağımıza almak nasib olur bu sefer.

iyim canım çok şükür senin ve bebişinde iyi olmasına çok sevindim ....
beterin beteri var valla okuyunca hamdolsun rabbim dedim benim hala umudum var çünkü allahım o arkadaşımızın yardımcısı olsun...

canım ya düşük yapalı 28 gün oldu hala adet olmadım daha önceki düşüklerde 26.gün falan olmuştum acaba tekrar hamile olabilirmiyimkibilmiyorumkismile sen düşüklerden sonra kaçıncı gün adet olmuştun canım

selam arkadaşlar
serumla duramıyorum çünkü bende panik atak var........yerimde de zor durduğum için bana faydadan çok zarar veriyor zaten,bende dayanabildiğm kadar dayanıyorum.......

bu arada dün akşam hafif pembe akıntım oldu idrarla birlikte,doktorumu aradım hemen gel dedi,öğleden sonra gidicem,gittiğim prof.u da aradım ama onun telefonu kapalı,sanırım tatile çıktı,her zaman yedekli çalışmakta fayda var arkadaşlar........herşeye hazırlılıyım,Rabbim hakkımdan hayırlısını nasip etsin,bakalım içerde neler olmuş,doktorumuz bir baksın.........

Elhamdülillah hadi gözümüz aydın Allah tamamına erdirsin inş. eh yapsınlar ne yapalım, bizden çok çoçuk istiyorlar başlarına geleni de çekecekler.
hım sen iki iğne mi vurunuyordun buna da şükür birinden kurtulmuşsun. inş şekerinde de önemli bişi yoktur bazen stres, açlık yada doktor korkusu bu tür değerleri etkiliyor.

akıllı hatun seni yedek le çalışıyormuş valla süpersin. Rabbim paniğinede şifa versin inşallah canım o da berbat bişi.

hayırlı zamanda sağlıklı , hayırlı bebişler olsun inş canım.

sonuyok canım meraba benim kızım olacak listeye eklersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…