Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin canım yaa ama olabilirmiki hemen korunmadım çünkü sen düşüklerden sonra eski düzenindemi devam ettin yoksa adet düzenin değiştimiki canım

canım değişmiş olabilir çünkü biliyorsun bu kanamalar illa şu gün bugün olmuyor. kürtajdan sonra 15 gün kanamam oldu.10 gün sonra tekrar adet oldum ve sonra adetlerimin günleri 2şer 3şer gün atarak değişti. sonra düzene girdi ama

anladım canım hayırlısı olsun pazartesi test yaparım artık kırmızılar gelmezse

biz iyiyiz kuzu herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
tabiikide buluşalım artık bende tanıyayım sizleri kuzular

canım benim inşallah önemli bişey yoktur
gelir gemez yaz merakta bırakma
dualarım seninle ve bebişle bitanem

dendencim inşallah herşey yolundadır.Rabbim sizinle olsun..

hadi gözünaydın olsun inş sıkıntısız doğuma kadar gideriz ve bir çırpıda doğururuz inş
benimde çarşamba günü randevum var bakalım neler diyecek dr bu arada kızın kaç gr olmuş
benim aslında son günlerde bebek kasıklarıma doğru tekme atyor bazende rahim içinde ağırlık oluyor gibi bende korkuyorum allah korusun bişi olurmu diye sende böyle şeyler oluyormu
dendencim belki o idrar yollarından gelmiştir bendede olmuştu bebeğe bir zararı olmaz ama idrar yollarında enfeksiyon olabilir canım bu arada bol bol su içmende fayda olabilir

azdalar maşallah hamiş elbiselerimi alıyorsun allah tamamına erdirsin canım bu arada çatlak kremi sormuşsun ben susam yağı badem yağı ve zeytinyağı karışımı yapıyorum kendim ve onu sürüyorum sabah akşam arada da janson baby yağ kullanıyorum ama tabi deriylede alakalı bir durum çatlıcaksak çatlarız ama hiç olmazsa yumuşak tutmakta fayda var ayrıca yaz dönemi hamile olmakta bir avantaj bol su içildiği için ve terlediğimiz için tenimiz hep nemli kalıyor

guzın naılsın canım
seni yakalamışken sorayım
akşam bi yerlere çıkalım diyoruz ama izmiri bilmiyoruz
bize tavsiye edeceğin güzel yerlr varmı
biraznetten baktımda kültür park asansör kızlar ağası gözüme çarptı
ama bilmiyorum senin tavsiye etceğin yerler varmı kuzu

büşra meraba canım sıcaklarda dikkat et nasıl biryer istersin gezip görmek için mi?yemek için mi?
kültürpark dediğin fuar orada birsey yoktur simdi fuar açıldığında gidersin.asansör güzel yemek manzara gidebilirsin.kızlarağasında güzel ficanda pişen damla sakızlı veya sade türk kahvesi içebilirsin oradan kemeraltını gezersiniz alışveriş yapabilirsin.araba varsa bostanlı tarafını veya inciraltı sahilevleri veya alsancakta gezebilirsiniz

canım gezip görmek için yemek kısmıçok önemli deil
kemer altını gezdik olmazsa kızlar ağasına gidelim bugünde
orda sadece mağazalarmı var

kızlarağası kemeraltının hisarönünden giriş tarafında oluyor gecmişsindir önünden kemeraltına gittiysen.orada genelde otantik tarzda genelde de takicılar var.araba varsa sahilevleri inciraltı tarafına da gidebilirsiniz

araba yok kuzu malesef
artık bugün kızlar ağasıyla yetinelim yarında havuza gideriz belki
yardımların için saol kuzu:)

tarfil canım benim ilk iki kürtajda hiç gecikme yaşamadan zamanında adet gördüm.3.kürtajda 10 ay sonra adet gördüm histeraskopi yapıldı birsey çıkmayınca psikolojik dediler hatta acaba menepozamı girdim dedim kendimce.4. ve 5. kürtajda 40-45 günü buldu ama kendi geldi.sakın kafana takma.kürtajda rahim kazındığı için hamile kalmak daha kolay olur (öyle derler) bide bizde düşüğün kıçı içerdedir derler.hakkında hayırlisı olsun canım

feryadcım iyiyz inş sen nasılsın sende iyyisindir inşallah, sağlığın yerinde olsunda varsın yoğun ol.
iyiyim canım çok şükür sıcaklarla anlaşamıyorum biraz o kadar
çok sağol canım iyiyim ben hepiniz iyi olun inş.
:) çok şükür iyisin kuzum gözün açılmış ya en azından zamanla düzelecen inş.
sonuyok canım meraba benim kızım olacak listeye eklersen sevinirim

gözün aydın hayırlı olsun canım sağlıklı olur inş.

sonuyok saol canım.ee 17.haftamıza girdik gari.bugün çıkıp çatlak kremi alayım diyorum.lierac alıcam.bebe yağı falan da alayım diyorum.Allah hepimizin yardımcısı olur inşalaah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…