hayırlı zamanda sağlıklı , hayırlı bebişler olsun inş canım.
amin canım yaa ama olabilirmiki hemen korunmadım çünkü sen düşüklerden sonra eski düzenindemi devam ettin yoksa adet düzenin değiştimiki canım
canım değişmiş olabilir çünkü biliyorsun bu kanamalar illa şu gün bugün olmuyor. kürtajdan sonra 15 gün kanamam oldu.10 gün sonra tekrar adet oldum ve sonra adetlerimin günleri 2şer 3şer gün atarak değişti. sonra düzene girdi ama
büşra baharçelik sizler nasılsınız?o dönemleri gectk ama insan kendi kendine yapıyor! bir kere rahat rahat doktora gittiğimi hatırlamıyorum ancak doğumdan sonra heralde ne yapayım elimde değil. kızlar su sıcaklar gecsin de bir daha buluşalım nedersiniz?
sonuyok sen nasılsın?
selam arkadaşlar
serumla duramıyorum çünkü bende panik atak var........yerimde de zor durduğum için bana faydadan çok zarar veriyor zaten,bende dayanabildiğm kadar dayanıyorum.......
bu arada dün akşam hafif pembe akıntım oldu idrarla birlikte,doktorumu aradım hemen gel dedi,öğleden sonra gidicem,gittiğim prof.u da aradım ama onun telefonu kapalı,sanırım tatile çıktı,her zaman yedekli çalışmakta fayda var arkadaşlar........herşeye hazırlılıyım,Rabbim hakkımdan hayırlısını nasip etsin,bakalım içerde neler olmuş,doktorumuz bir baksın.........
sonuyok canım meraba benim kızım olacak listeye eklersen sevinirim
selam arkadaşlar
serumla duramıyorum çünkü bende panik atak var........yerimde de zor durduğum için bana faydadan çok zarar veriyor zaten,bende dayanabildiğm kadar dayanıyorum.......
bu arada dün akşam hafif pembe akıntım oldu idrarla birlikte,doktorumu aradım hemen gel dedi,öğleden sonra gidicem,gittiğim prof.u da aradım ama onun telefonu kapalı,sanırım tatile çıktı,her zaman yedekli çalışmakta fayda var arkadaşlar........herşeye hazırlılıyım,Rabbim hakkımdan hayırlısını nasip etsin,bakalım içerde neler olmuş,doktorumuz bir baksın.........
hadi gözünaydın olsun inş sıkıntısız doğuma kadar gideriz ve bir çırpıda doğururuz inşasigül evet seytan işte dürttümü dürtüyo.allahım uydurmasın.canım evet gelince annemler geldi yazamadım yeni gittiler kıyamam ütümü yemeğimi işlerimi halletiler.doktorumuz hersey güzel dedi pruloton kanama önleyici iğneyi kestik artık tek iğnem clexan suyumuzda iyiymiş.tek sey sekerimin önce düşük sonrada yüksek çıkması endokrin görsün dedi.bugünleride gördük ya allahım isteyen herkese nasip etsin.
dendencim belki o idrar yollarından gelmiştir bendede olmuştu bebeğe bir zararı olmaz ama idrar yollarında enfeksiyon olabilir canım bu arada bol bol su içmende fayda olabilirselam arkadaşlar
büşra meraba canım sıcaklarda dikkat et nasıl biryer istersin gezip görmek için mi?yemek için mi?
kültürpark dediğin fuar orada birsey yoktur simdi fuar açıldığında gidersin.asansör güzel yemek manzara gidebilirsin.kızlarağasında güzel ficanda pişen damla sakızlı veya sade türk kahvesi içebilirsin oradan kemeraltını gezersiniz alışveriş yapabilirsin.araba varsa bostanlı tarafını veya inciraltı sahilevleri veya alsancakta gezebilirsiniz
kızlarağası kemeraltının hisarönünden giriş tarafında oluyor gecmişsindir önünden kemeraltına gittiysen.orada genelde otantik tarzda genelde de takicılar var.araba varsa sahilevleri inciraltı tarafına da gidebilirsiniz
iyiyim canım çok şükür sıcaklarla anlaşamıyorum biraz o kadarferyadcım iyiyz inş sen nasılsın sende iyyisindir inşallah, sağlığın yerinde olsunda varsın yoğun ol.
çok sağol canım iyiyim ben hepiniz iyi olun inş.denden serumla niye duramayacaksın meleğin için herseyle duracaksın sabır biraz arkadaşım gececek hepsi.
feryad sağol canım sen nasılsın?
tarfil nasılsın canım neler oluyor bitiyor değilmi?yazık kadının hiç sansı kalmamış, allah sabır versin.bizim halimize sükretmemiz gerekiyor ama problemleri yasarken birtek bizim basımızda gibi geliyor.
:) çok şükür iyisin kuzum gözün açılmış ya en azından zamanla düzelecen inş.inşallah iyiyimdir gülümmm.... valla daha yeni gözüm açıldı desem yeri var.... ama bacak ağrısı mahvetti beni.... inşallah geçer yoksa ilerleyen zamanlarda napcam bilemiyorum... sıcaklar çok kötü çarptı beni....
sonuyok canım meraba benim kızım olacak listeye eklersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?