tarfil canım benim ilk iki kürtajda hiç gecikme yaşamadan zamanında adet gördüm.3.kürtajda 10 ay sonra adet gördüm histeraskopi yapıldı birsey çıkmayınca psikolojik dediler hatta acaba menepozamı girdim dedim kendimce.4. ve 5. kürtajda 40-45 günü buldu ama kendi geldi.sakın kafana takma.kürtajda rahim kazındığı için hamile kalmak daha kolay olur (öyle derler) bide bizde düşüğün kıçı içerdedir derler.hakkında hayırlisı olsun canım
slm kızlar
ya ben hala hasta omadım
pazartesi 40 gün olcak
çok korkuyorum ya
napcam bilmiom
patladım iyice stres oldum psikolojim bozuldu gerçekten
pazartesi doktora gitcem
kızlar ya siz ne zamanj hasta oldunuz kürtaj olanlar beni bi bilgilendirseniz allah rızası için ya
merhaba arkadaşlar
fetus hala canlı çok şükür,idrar ve kan tahlilleri normal çıktı,doktorum istirahatini arttır dedi ve ben progestanı bırakmıştım onu kullanmamı söyledi,ama kullanmaya pek niyetim yok açıkcası,midem çok kötü zaten..........soran merak eden herkese teşekkür ederiz,RABBİM sınamaya devam ediyor,hakkımızdan hayırlısı olsun
büşra kuzucum ne güzel en azından orda bir sürü alternatif var bizim burası çook sınırlı.bir kebanımız,harputumuz,hazar gölü,bir de mislandımız (ama çok güzel bir yer,doğu anadolunun cazibe merkezi diyolar.)öyle işte...iyiyiz bu arada canım ya oğluşum büyüyo işte sağlıkla gelirler prenslerimiz inşallah...siz de iyi görünüyonuz resimlerde görüyorum maşallahhh..
merhaba arkadaşlar
fetus hala canlı çok şükür,idrar ve kan tahlilleri normal çıktı,doktorum istirahatini arttır dedi ve ben progestanı bırakmıştım onu kullanmamı söyledi,ama kullanmaya pek niyetim yok açıkcası,midem çok kötü zaten..........soran merak eden herkese teşekkür ederiz,RABBİM sınamaya devam ediyor,hakkımızdan hayırlısı olsun
slm kızlar
ya ben hala hasta omadım
pazartesi 40 gün olcak
çok korkuyorum ya
napcam bilmiom
patladım iyice stres oldum psikolojim bozuldu gerçekten
pazartesi doktora gitcem
kızlar ya siz ne zamanj hasta oldunuz kürtaj olanlar beni bi bilgilendirseniz allah rızası için ya
Kürtajdan sonra adet göremezseniz rahimde yapışmada olmuş olabilir.İhmal etmeden doktora gidin arkadaşlar..
teşekürler canım darısı bütün isteyenlerin başınahayırlı olsun canım inşallah prensesin.
teşekür ederi azadlar seninkinide sana bagışlar aminAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu..
azadlar bende elazığlıyım ama eşimin işi nedeniyle kocaelide oturuyorum elazığ merkezdemisin benim bütün ailem elazığdadendencim inşallah bundan sonra hiçbir sorun yaşamazsın...
azadlar bende elazığlıyım ama eşimin işi nedeniyle kocaelide oturuyorum elazığ merkezdemisin benim bütün ailem elazığda
çok şükür lekelenmem bugün itibari ile kesildi, umarım tekrar olmaz, çünkü diğer düşüklerim de o şekilde başladığından hemen o günlere gidiyorum sankinuraycım benimde ilk ay hatta daha dr gitmemiştim hamilleik testi yapmıştım evde çıkmıştı dr 10 gün sonra gelin deimşti zaten ben on gün test için bekledim on günde dru bekledim sanırım kalp atımını duymak için bekledi, o zaman zarfında benimde lekelenmem oldu, dört beş gün yattım hep sadece wc için ve namaz için kalktım yemekte tabi yiyip yattım. Allaha şükür bişi olmadı korkma iyi düşün iyi olsun...
sevindim canım. dr.unu dinleyip istirahat et bolca.bu arada yedekli dr. fikrin mantıklı,merhaba arkadaşlar
nuray canım geçmiş olsun ben yatarak tamamlayacaklardanım hayırlısıyla gelsinlerde sende dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?