Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

büşra kuzucum ne güzel en azından orda bir sürü alternatif var bizim burası çook sınırlı.bir kebanımız,harputumuz,hazar gölü,bir de mislandımız (ama çok güzel bir yer,doğu anadolunun cazibe merkezi diyolar.)öyle işte...iyiyiz bu arada canım ya oğluşum büyüyo işte sağlıkla gelirler prenslerimiz inşallah...siz de iyi görünüyonuz resimlerde görüyorum maşallahhh..

merhaba arkadaşlar
fetus hala canlı çok şükür,idrar ve kan tahlilleri normal çıktı,doktorum istirahatini arttır dedi ve ben progestanı bırakmıştım onu kullanmamı söyledi,ama kullanmaya pek niyetim yok açıkcası,midem çok kötü zaten..........soran merak eden herkese teşekkür ederiz,RABBİM sınamaya devam ediyor,hakkımızdan hayırlısı olsun

slm kızlar
ya ben hala hasta omadım
pazartesi 40 gün olcak
çok korkuyorum ya
napcam bilmiom
patladım iyice stres oldum psikolojim bozuldu gerçekten
pazartesi doktora gitcem
kızlar ya siz ne zamanj hasta oldunuz kürtaj olanlar beni bi bilgilendirseniz allah rızası için ya

evet canımcım araştırdım düşükten hemen sonra hamile kalan çok olmuş.umarım hayırlısıysa bende olurum perşembeden beri ara ara lekelenmelerim vardı bugün oda yok bilmiyorumki karışığım biraz geçen seferde 2gün lekelenme oldu sökülmeyince test yaptım hamileydim acaba yinemi diye sormaktan alamıyorum kendimi pazartesiye kadar bekliycem olmazsa test yapcam hayırlısı artık canım:sm_confused:

hilalcim önceleri adetlerin düzenliyse bi test yapsaydın canım yaa beklemek çok zorr benimde ilk defa düşük sonrası 2gün geçti daha önceki düşük ve kürtajlarda hiç gecikmemişti hakkım ızda hayırlısı olsun

kız hıllal yoks hamılemısın gene
ınş yarabbım
benım arkadsım kurtajdan sonra adet olmadı hıc gunu gectı bebegı oldu
sımdı 40 lı bır bebek

canım inş. bu sefer herşey güzel olucak ...
ben bu arada rüyanı merak etmeye başladım :kedi: hatırlıyorsan özelden yazarmısın :)

Evet canım gerçekten burda gezecek yer çok
ama elazığında güzel gezilecek yerleri var
malatyaya yakın olduğu için saydığın yerlerin hepsini gezdim
gerçekten çok güzel yerler kuzu

Canım inşllah bundan sonra hamileliğin sorunsuz geçer
Sende doktoru dinle ve dinlen bol bol kuzu lütfen
kendine ve bebişe çok iyi bak

canım ben ilk kürtajımda normal düzenimde adet oldum ikincidede ama 3.kürtajımda 45.günde ade oldum doktorum 45 gün normal ama 45gün geçdikten sonra adet olmadıysan gel deişti şükür gerek kalmadı bence korkma ve stres yapma stres yapdıkça olacağın varsada olamıyorsun bekle bakalım 45.güne kadar

Kürtajdan sonra adet göremezseniz rahimde yapışmada olmuş olabilir.İhmal etmeden doktora gidin arkadaşlar..

Kürtajdan sonra adet göremezseniz rahimde yapışmada olmuş olabilir.İhmal etmeden doktora gidin arkadaşlar..

Doğru söylüyorsun canım ama doktorlar 45.güne kadar normal diyorlar
bende zaten son kürtajımda tam 45.gün adet olmuştum
ama şükür yapışıklık gibi falan hiç bi sorun çıkmamıştı

çok şükür lekelenmem bugün itibari ile kesildi, umarım tekrar olmaz, çünkü diğer düşüklerim de o şekilde başladığından hemen o günlere gidiyorum sankibir taraftan da bu defa herşeyin yolunda gideceğine inanmak istiyorum, karmakarışık düşünceler içindeyim.3 gündür yatak istirahatindeydim, sırtüstü yattım.insan boş boş yatarkende ne çok kuruntu yapıyor, inşallah yatmak zorunda olmadan tamamlarımö hamileliğimi.
sevindim canım. dr.unu dinleyip istirahat et bolca.bu arada yedekli dr. fikrin mantıklı,

nuray canım geçmiş olsun ben yatarak tamamlayacaklardanım hayırlısıyla gelsinlerde sende dikkat et

yatmak çok zor canım allah yardımcımız olsun, ben diğer hamileliklerimde hep yatmıştım birtek wc için kalkıyordum, buna rağmen düşükle sonuçlandı, ama o zaman iğne ve aspirin kulllanmamıştım pıhtılaşma sorunum bilinmiyordu .birde zaten kilolu olduğum için dr. kilo alma diyor, yatarken nasıl olacak hiç bilmiyorum. offf offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…