annemler ordu evinin orada oturuyo ben kocaelide oturuyomevet canım bahçelievlerde cumhuriyet mahallesinde oturuyorum.sen nersindensin elazığın.görüşmek üzere...
çok şükür lekelenmem bugün itibari ile kesildi, umarım tekrar olmaz, çünkü diğer düşüklerim de o şekilde başladığından hemen o günlere gidiyorum sankibir taraftan da bu defa herşeyin yolunda gideceğine inanmak istiyorum, karmakarışık düşünceler içindeyim.3 gündür yatak istirahatindeydim, sırtüstü yattım.insan boş boş yatarkende ne çok kuruntu yapıyor, inşallah yatmak zorunda olmadan tamamlarımö hamileliğimi.
sevindim canım. dr.unu dinleyip istirahat et bolca.bu arada yedekli dr. fikrin mantıklı,
günaydın arkadaslar...nasılsınız?sonbahar kış soğuklar gelsin artık ohaoldumsmile
günaydın arkadaşlar inşallah herşey yolundadır ve hep yolunda gider...hepinize günyadın arkadaşlar
herkese günaydın,
denden ve nuray dyn çok geçmiş olsun, Denden semih hoca tatilde, 16 ağustosta dönecek.
havalar çok sıcakkk, buhar olup uçacağım valla..
günaydın arkadaslar...nasılsınız?sonbahar kış soğuklar gelsin artık ohaoldumsmile
kızlar sizi akıl danışacam? kaynanalarınız bebeğin ismine karışıyorlar mı ? siz bu durumda nasıl davranıyorsunuz? kaynanamaı öldürsem kaç yıl yerim sizce avukat olan var mı? nefret ediyorum.
cnm benim ya hemen hemen bütün kaynanalar karışıyor yani % 99 gibi bir rakam sen dik durmazsan da hedefine varır okadar sıkıntıyı sen çekiyorsun sussun bikere okızlar sizi akıl danışacam? kaynanalarınız bebeğin ismine karışıyorlar mı ? siz bu durumda nasıl davranıyorsunuz? kaynanamaı öldürsem kaç yıl yerim sizce avukat olan var mı? nefret ediyorum.
:teselli::teselli: oy oy oyyyyyy yazık sanaaaaaaaa :teselli: bu arada bu sıcakları gördükten sonra şuan hamile olmadığıma seviniyorum valla Hamiş kuzular Allah yardımcınız olsunbu arada dondurma yemem yasak benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıcak sıcak oturuyorummmmmmmmmmmm
selam kızlar umarım hepinizin keyfi yerindedir,
bizde iyiyiz çok şükür,dişlerle uğraşıyoruz çok zorlanıyoruz ,
babaannemi kaybettik bir süredir cenaza gelen giden onlarla uğraştık..vs
asigül; canım yaa güldürdün beni,canın ne istiyorsa inat et o ismi koy sinir oluyorum böyle durumlarada
bak benim oğlan eşimin ailesinde ilk torun;çok istediler kayınbabamın ismini koyalım diye,
ama nasıl psikolojik baskılar geldi anlatamam
eşimin ismi halil biz ona yakın oldun dedik hakan karar verdik.
doğum yaptım,odadayım eşim kimliğini almaya gidicem dedi.
kaynanam eşimi köşeye çekmiş '' oğlum baban çok istiyor koy veya ek bir isim olarak koy'' dedi,
eşimde ''biz karar verdik anne tamam'' dedi.
bende çağırdım eşimi; o kimlikte hakan yazacak dimi dedim evet dedi
eğer yanında başka bir isim veya farkı bir isim görürsem
mahkemeyle uğraşacağımı da bilsem değiştiririm adını bilmiş ol dedim.
eşimde güldü
eve geldik eşim kimliği beşiğe koydu bir baktım sadece hakan yazıyor :)
baskılara boyun eğmeyin isim koymakla bişey olmuyor
istemediğin isim koyma derim
neyse uzattım hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın
herkese günaydın,
denden ve nuray dyn çok geçmiş olsun, Denden semih hoca tatilde, 16 ağustosta dönecek.
havalar çok sıcakkk, buhar olup uçacağım valla..
çok şükür lekelenmem bugün itibari ile kesildi, umarım tekrar olmaz, çünkü diğer düşüklerim de o şekilde başladığından hemen o günlere gidiyorum sankibir taraftan da bu defa herşeyin yolunda gideceğine inanmak istiyorum, karmakarışık düşünceler içindeyim.3 gündür yatak istirahatindeydim, sırtüstü yattım.insan boş boş yatarkende ne çok kuruntu yapıyor, inşallah yatmak zorunda olmadan tamamlarımö hamileliğimi.
sevindim canım. dr.unu dinleyip istirahat et bolca.bu arada yedekli dr. fikrin mantıklı,
asigül vurma elini kana bulamaya değmez bebeği içerdemi büyütecen hem biz ziyaretine gelemeyiz.isim boncuk ama sonuna kadar diren hiç sevmediğin ismi koy inadına onlarınkini koyma inat ya (çok fenayım demi ama onlar yapıyor böyle)klava:
neden dondurma yasak sekerden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?