Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ooo yattıığın yerden bir düşünce gelir aklına artık, değme senaristlere taş çıkarır insan bilmezmiyim hiç.

herkese günaydın,
denden ve nuray dyn çok geçmiş olsun, Denden semih hoca tatilde, 16 ağustosta dönecek.
havalar çok sıcakkk, buhar olup uçacağım valla..

kızlar sizi akıl danışacam? kaynanalarınız bebeğin ismine karışıyorlar mı ? siz bu durumda nasıl davranıyorsunuz? kaynanamaı öldürsem kaç yıl yerim sizce avukat olan var mı? nefret ediyorum.

kızlar sizi akıl danışacam? kaynanalarınız bebeğin ismine karışıyorlar mı ? siz bu durumda nasıl davranıyorsunuz? kaynanamaı öldürsem kaç yıl yerim sizce avukat olan var mı? nefret ediyorum.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kız ceza meza ymezsin fur gitsinÇok üzgünüm çoookolsa olsa madalya takarlar sana tebrik ederler :lepi:

kız ne diye karışıyomuş kendin koy bebenin ismini o müsaade etme valla hiç taviz verme gıcık oluyorum gelinlerini emrinde yaşatmak isteyen kaynanalara

selam kızlar umarım hepinizin keyfi yerindedir,
bizde iyiyiz çok şükür,dişlerle uğraşıyoruz çok zorlanıyoruz ,
babaannemi kaybettik bir süredir cenaza gelen giden onlarla uğraştık..vs

asigül; canım yaa güldürdün beni,canın ne istiyorsa inat et o ismi koy sinir oluyorum böyle durumlarada
bak benim oğlan eşimin ailesinde ilk torun;çok istediler kayınbabamın ismini koyalım diye,
ama nasıl psikolojik baskılar geldi anlatamam
eşimin ismi halil biz ona yakın oldun dedik hakan karar verdik.
doğum yaptım,odadayım eşim kimliğini almaya gidicem dedi.
kaynanam eşimi köşeye çekmiş '' oğlum baban çok istiyor koy veya ek bir isim olarak koy'' dedi,
eşimde ''biz karar verdik anne tamam'' dedi.
bende çağırdım eşimi; o kimlikte hakan yazacak dimi dedim evet dedi
eğer yanında başka bir isim veya farkı bir isim görürsem
mahkemeyle uğraşacağımı da bilsem değiştiririm adını bilmiş ol dedim.
eşimde güldü
eve geldik eşim kimliği beşiğe koydu bir baktım sadece hakan yazıyor :)
baskılara boyun eğmeyin isim koymakla bişey olmuyor
istemediğin isim koyma derim
neyse uzattım hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın

cnm benim ya hemen hemen bütün kaynanalar karışıyor yani % 99 gibi bir rakam sen dik durmazsan da hedefine varır okadar sıkıntıyı sen çekiyorsun sussun bikere o
hem bu durumda kaynananı öldürmen nefsi müdafaya girer kaydirigubbakcemile3 avukat değilim ama iyi bir avukat bulabilirim sanırım sana aklinialirimsmile neyse kuzu sen gaza gelme yine yazık değmez elini kana buladığına sakin ol sen
bu arada dondurma yemem yasak benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıcak sıcak oturuyorummmmmmmmmmmm
:teselli::teselli: oy oy oyyyyyy yazık sanaaaaaaaa :teselli: bu arada bu sıcakları gördükten sonra şuan hamile olmadığıma seviniyorum valla Hamiş kuzular Allah yardımcınız olsun

canım alemsin valla iyi etmişsin gösterin kız kaynanalara kraliçe kim kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

feryad, sonuyok, meryem ya siz süpersiniz vallaaaaaaaaaaaa Allahım ne dileğininz varsa hemen versin inş. sizde beni güldürdünüz. İyi ki varsınız canlarım benim yerim siziiiiiiiiiiiii.........

kim tutar bizi hehe

asigül vurma elini kana bulamaya değmez bebeği içerdemi büyütecen hem biz ziyaretine gelemeyiz.isim boncuk ama sonuna kadar diren hiç sevmediğin ismi koy inadına onlarınkini koyma inat ya (çok fenayım demi ama onlar yapıyor böyle)klava:
neden dondurma yasak sekerden mi?

herkese günaydın,
denden ve nuray dyn çok geçmiş olsun, Denden semih hoca tatilde, 16 ağustosta dönecek.
havalar çok sıcakkk, buhar olup uçacağım valla..

Semih hoca Cumartesi havaalanındaydı tatile gideceğini biliyorumda 12 Ağustos'a bana randevu verdiler,bu nasıl iş???

nuray sanada geçmiş olsun canım,inş. yatmak zorunda kalmazsın..........

valla sormadım geçen gittiğimde doktorum dondurma yasak dedi. çokta sevmem zaten ondan sormadım.
iyi işte canımcım. çocuğu içerde de olsa onlardan uzak büyüytürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…