Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ANNE KARNINDA ANNE BABAYLA KONUŞAN BEBEK

- Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...

- Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...

- Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...

- Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa

- Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.

- Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?

- Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, sahi elektrik süpürgesi ne acaba?

- Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

- Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!

- Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım,

kızlar sizi akıl danışacam? kaynanalarınız bebeğin ismine karışıyorlar mı ? siz bu durumda nasıl davranıyorsunuz? kaynanamaı öldürsem kaç yıl yerim sizce avukat olan var mı? nefret ediyorum.

canım ne gıcık bunlar yaa biz bebek sahibi olmak için neler çekiyoruz.zaten karışmamaları lazım ama bizim durumumuzda hiiiiiiç karışmamaları lazım ben bazen eşime bile diyom isim konusunda sen bile karışma ne sıkıntılar acılar çekiyom ben kaldıki kaynanam koycak biraz zor işte oooklava: benimde kaynanam arada şakayla karışık diyo kız olursa ben kendi adımı koycam diyee yer yapmaya çalışıyo ......

ismi güzel olsa barii lütfiyeee

işte çektiklerimizden anlamadıkları gib birde bizim zamanımızda doktor yoktu yok tarlada çalıştık bilmem ne ay bende var ya isime karar veremiyorum eğer karar versem söylerim de ya birde biliyorsuynuz bizim ki sıkıntılı bebeğimiz doğsunda sağ salim ondan sonra isim düşünürüz diyorum ya.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 koptum kız bu ne

herkese günaydın,
denden ve nuray dyn çok geçmiş olsun, Denden semih hoca tatilde, 16 ağustosta dönecek.
havalar çok sıcakkk, buhar olup uçacağım valla..

saol canım. şu anda kesilmi durumda lekelenmem. inşallah bir daha olmaz, ama beni baya korkuttu..neyseki şimdi durumlar iyi, dün vurduğum iğne yine yanlış bir yere geldi galiba, göbüş mosmor,bugün gidip klinikte koldan iğne yaptırdım, daha şimdiden göbeğimde yer kalmadı, morlıklar çok geniş alanlarda benim. bi yerde bi yanlışlık oluyor bazen ama çözemedim daha, hep aynı şekilde vuruyorum.bir de kayınvalidem dalga geçti çok sinir oldum, 9 ayda senin beyaz yerin kalmaz bu gidişle deyip bastı kahkahayı,o anda bende onu vurmak istedim sempatiksalakcinni..

asigül sen çok yaşa emi.senin kaynana da fenaymış bayağı.benimki fena ama bize karışmıyo mesafe koymuşum en baştann

ay canım valla benimkide öyle diyo hep biri karnımda biri sırtımda köyün bütün işleri bendeydi falan herzaman diyo 9 tane doğurdum büyüttüm köy şartlarında ......
şimdikiler çok nazlı dayanıksız diyo falan falan işte pardon ya 8 tane biri 25 günlükken vefat etmiş

günaydın arkadaslar...nasılsınız?sonbahar kış soğuklar gelsin artık ohaoldumsmile

aynen kuzu ya eridim resmen sıcaklardan allahtan klima varda serinliyoruz allah onu icat edenden razı olsun

kızlar sizi akıl danışacam? kaynanalarınız bebeğin ismine karışıyorlar mı ? siz bu durumda nasıl davranıyorsunuz? kaynanamaı öldürsem kaç yıl yerim sizce avukat olan var mı? nefret ediyorum.

Saolsun benimki şimdilik karışmıor sadece bulduğu değişik isimleri fikir olsun diye söylüyor zaten karışmayada hakkı yok
bence sen kayınvalideni öldür sende rahatla bizde rahatlayalım
şka bir tarafa sen neden bu kadını bu kadar takıyorsun kuzu
bırak istediğini desin sen rahat ol
sonuçda senin bebeğin sen ve eşin ne derse o olur
boş yere stres yapma sallama artık şu cadı kaynanayı

canım benim başınız sağolsun
demek diş çıkartıyorsunuz Allah yardımcınız olsun
hakanı ve seni öpüyorum

denden canımm nasılsın?bu aralar benim ufaklık az uyuyoda.yarın kırkımızçıkıyoooo.annen yanındamı daha.miden ne durumda?

aman maşallah Cuma da Zehrayadelerin kırkı çıkıyormuş,zaman ne kadar hızlı yaaaa............annem Pazar günü evine gitti,onunda doktor kontolleri var birazda evini özledi tabii,ben de serum aldığım için ve bu hafta işe gitmek zorunda kaldığım için gitme demedim,bizim evde tek başına canı daha çok sıkılır....midem hala bulanıyor,dün ilk kez serumu bitirdim,bulantı azaldı,en azından yemek yedim karnım doydu.........ben bunlara razıyım Rabbim beterinden korusun canım yaaaaa.........

amann iyi bari canım maşallah.kurtulda şu bulantıdan miniş büyüsün.valla zaman geçiyo işte.ay bende artık dışarı çıkmayı özledim.kuaförü avm.ağzımı ayırıp gezmeyi ya.dr dışarı çıkartmıyo bizim ufaklığı.inş.o günüde bulucaz.kendine çok iyi bakta miniş büyüsün ufak bebek çok zor oluyo canım.

tabii çok küçük enfeksiyon riski var,sabret annesi gezersin gezersin,daha çoook gezersin........bak zaman ne kadar çabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…