kızlar sizi akıl danışacam? kaynanalarınız bebeğin ismine karışıyorlar mı ? siz bu durumda nasıl davranıyorsunuz? kaynanamaı öldürsem kaç yıl yerim sizce avukat olan var mı? nefret ediyorum.
canım ne gıcık bunlar yaa biz bebek sahibi olmak için neler çekiyoruz.zaten karışmamaları lazım ama bizim durumumuzda hiiiiiiç karışmamaları lazım ben bazen eşime bile diyom isim konusunda sen bile karışma ne sıkıntılar acılar çekiyom ben kaldıki kaynanam koycak biraz zor işte oooklava: benimde kaynanam arada şakayla karışık diyo kız olursa ben kendi adımı koycam diyee yer yapmaya çalışıyo ......
ismi güzel olsa barii lütfiyeee
asigül ......süper miş:))))
ANNE KARNINDA ANNE BABAYLA KONUŞAN BEBEK
- Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...
- Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...
- Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...
- Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa
- Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.
- Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?
- Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, sahi elektrik süpürgesi ne acaba?
- Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..
- Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!
- Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım,
herkese günaydın,
denden ve nuray dyn çok geçmiş olsun, Denden semih hoca tatilde, 16 ağustosta dönecek.
havalar çok sıcakkk, buhar olup uçacağım valla..
işte çektiklerimizden anlamadıkları gib birde bizim zamanımızda doktor yoktu yok tarlada çalıştık bilmem ne ay bende var ya isime karar veremiyorum eğer karar versem söylerim de ya birde biliyorsuynuz bizim ki sıkıntılı bebeğimiz doğsunda sağ salim ondan sonra isim düşünürüz diyorum ya.
günaydın arkadaslar...nasılsınız?sonbahar kış soğuklar gelsin artık ohaoldumsmile
kızlar sizi akıl danışacam? kaynanalarınız bebeğin ismine karışıyorlar mı ? siz bu durumda nasıl davranıyorsunuz? kaynanamaı öldürsem kaç yıl yerim sizce avukat olan var mı? nefret ediyorum.
selam kızlar umarım hepinizin keyfi yerindedir,
bizde iyiyiz çok şükür,dişlerle uğraşıyoruz çok zorlanıyoruz ,
babaannemi kaybettik bir süredir cenaza gelen giden onlarla uğraştık..vs
asigül; canım yaa güldürdün beni,canın ne istiyorsa inat et o ismi koy sinir oluyorum böyle durumlarada
bak benim oğlan eşimin ailesinde ilk torun;çok istediler kayınbabamın ismini koyalım diye,
ama nasıl psikolojik baskılar geldi anlatamam
eşimin ismi halil biz ona yakın oldun dedik hakan karar verdik.
doğum yaptım,odadayım eşim kimliğini almaya gidicem dedi.
kaynanam eşimi köşeye çekmiş '' oğlum baban çok istiyor koy veya ek bir isim olarak koy'' dedi,
eşimde ''biz karar verdik anne tamam'' dedi.
bende çağırdım eşimi; o kimlikte hakan yazacak dimi dedim evet dedi
eğer yanında başka bir isim veya farkı bir isim görürsem
mahkemeyle uğraşacağımı da bilsem değiştiririm adını bilmiş ol dedim.
eşimde güldü
eve geldik eşim kimliği beşiğe koydu bir baktım sadece hakan yazıyor :)
baskılara boyun eğmeyin isim koymakla bişey olmuyor
istemediğin isim koyma derim
neyse uzattım hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın
denden canımm nasılsın?bu aralar benim ufaklık az uyuyoda.yarın kırkımızçıkıyoooo.annen yanındamı daha.miden ne durumda?
aman maşallah Cuma da Zehrayadelerin kırkı çıkıyormuş,zaman ne kadar hızlı yaaaa............annem Pazar günü evine gitti,onunda doktor kontolleri var birazda evini özledi tabii,ben de serum aldığım için ve bu hafta işe gitmek zorunda kaldığım için gitme demedim,bizim evde tek başına canı daha çok sıkılır....midem hala bulanıyor,dün ilk kez serumu bitirdim,bulantı azaldı,en azından yemek yedim karnım doydu.........ben bunlara razıyım Rabbim beterinden korusun canım yaaaaa.........
tabii çok küçük enfeksiyon riski var,sabret annesi gezersin gezersin,daha çoook gezersin........bak zaman ne kadar çabuk geçiyor
aslında doğru ya bugünü bulduk ya.ne günleri geçirdik.inş.sende hayırlısıyla bir kucağına alda.kaç hafta oldunuz canım ya?
Allah izin verirse bugün 11.haftamıza giriyoruz.....
ohhh maşallah.allah tamamına erdirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?