Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar günaydın öpüyorum hepinizi
ben geçen hafta 8 haftalık bebeğimi aldırdım , şimdi hemen çalışmalara devam etsem zaten aylarca tedavi gördüm zorla hamile kaldım şimdi korunmak saçma geliyor, zararı olur mu sizin dr lar bu konuda birşey dedi mi

ve sevgili denden ben de izmitteyim erkan beyin hastasıyım ama bir dr daha istiyorum senin dr kim?

canım çok geçmiş olsunnn.benim dr um en az 2 ay dinlenme süresi vermişti.hem üzerine bir kere hastalanman şartmış dr um öle demişti bize.genede başka dr lar ne der bilemem.bazıları kürtajdan sonra daha kolay hamile kalabiliyolar.benim arkadaşım öle olmuştu acele etme bence.

morluklar kaynananın çok komığıne gittiyse allah onun başınada versin yok olmadı mnest olduysa senin bu çektiklerinden heryerini kınalasında otursun paçoz ayy sinir oldum mannakmı ne bu kaynanalar yaww sende inadına doğur da çatlasın patlasın cadı

canım Allah sabır versin öncelikle.çok iyi anlıyorum seni.ben de 6 haftalık bebeğimi düşürdüğümde hemen hamile kalmak istemiştim.o psikoloji,o boşluk çok kötü bilirim.ama biraz bekle adet gör sonra düşün bence.doktorlar da hemen tavsiye etmiyo.

günaydın sonuyok nasıl gidiyo canım.bebiş nasıl

günydın canım iyiyiz şükürler olsun yarın dr randevum var bebeğimi çok özledim yarın olsun diye sabırsızlanıyorum inş herşey yolundadır da sizlere güzel haberler veririm sen ve bebeğin nasıl iyimisiniz

slm bayanlar bir sorum olacak sizlere

yengem 17 seneden sonra kendiliğinden hamile kaldı o kadar tedaviye rağmen ve şuan 3 ay 1 haftalık hamile çok şükür
yanlız myomları dolayısıyla hiç rahat değil çok sancılı bir dönem geçiriyor şuan
bebek çok hareketli myomlara değdikçe ağrı yapıyormuş
geçen hafta cuma günü durduk yerde çok fazla kanaması oldu ve bi parça düşmüş
acilen doktoruna götürdük bebek duruyormuş normal kanama olması dediler
yanlız o günden sonra sürekli beli ağrıyor hiç geçmiyor çok değerli bir bebek olması nedeniyle hiç kaldırmıyoruz yengemi ama hiç geçmiyor bel ağrısı sizce neden olabilir böyle birşeyle karşılaşanınız oldumu acaba cvp verirseniz seviniriz

asigül anne karnındaki bebek süpermiş canım

Rabbim inşallah hepimize böyle espirili sağlık bebişler versin. Hamilelik bekleyen arkadaşlarımızın göbüşleri hemen dolsun, hamiş olanlarımızın bebişleri kolayca doğsun inşallah amin dua edelim bu aylar duaların kabul olduğu zamanlar inşallah.

maşşallah doğdularda kırkları çıkarmış bebişlerimizin....
Evet canım bende midem bulandıkça seviniyordum. ne yapacaz sabredecez artık.

canım hem hayırlı olsun bebeğiniz hem de yengenin ağrıları geçmiş olsun ama benim bu konuda bir bilgim yok miyomu olan arkadaşlarımız vardı ama böyle bişi duymadım hiç

Feryadcım Allah çekemeyeceğimiz yükü vermezmiş. Meraklanma Öyle bir sevinç verecekki Rabbim Şöyle minicik elleri olan, kusmuk kokulu bişi, İnşaalah. Hepimiz özlüyoruz öyle kokuları.

size de maşşalaah annesi, Allah nazarlardan saklasın.

aminn canım şu günleri allahım hepinize yaşatsın inşallahhhh.heranımız onunla geçiyor.büyüse diye gözüne bakıyoz adeta.canım hamişler kendine iyi bakıp beslensinki erken doğum çok zor ya.bugün çok şükür 4 kg yaklaştık öle mutluyuz ki.

Feryadcım Allah çekemeyeceğimiz yükü vermezmiş. Meraklanma Öyle bir sevinç verecekki Rabbim Şöyle minicik elleri olan, kusmuk kokulu bişi, İnşaalah. Hepimiz özlüyoruz öyle kokuları.

inş. canım 2 gündür yine acılarım depreşti desenağlama benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…