amin cümlemizi......ben kahvaltı yapmaya gidiyorum canım...kendinize ii bakın tamam mı,görüşürüz.....
kızlar günaydın öpüyorum hepinizi
ben geçen hafta 8 haftalık bebeğimi aldırdım , şimdi hemen çalışmalara devam etsem zaten aylarca tedavi gördüm zorla hamile kaldım şimdi korunmak saçma geliyor, zararı olur mu sizin dr lar bu konuda birşey dedi mi
ve sevgili denden ben de izmitteyim erkan beyin hastasıyım ama bir dr daha istiyorum senin dr kim?
saol canım. şu anda kesilmi durumda lekelenmem. inşallah bir daha olmaz, ama beni baya korkuttu..neyseki şimdi durumlar iyi, dün vurduğum iğne yine yanlış bir yere geldi galiba, göbüş mosmor,bugün gidip klinikte koldan iğne yaptırdım, daha şimdiden göbeğimde yer kalmadı, morlıklar çok geniş alanlarda benim. bi yerde bi yanlışlık oluyor bazen ama çözemedim daha, hep aynı şekilde vuruyorum.bir de kayınvalidem dalga geçti çok sinir oldum, 9 ayda senin beyaz yerin kalmaz bu gidişle deyip bastı kahkahayı,o anda bende onu vurmak istedim sempatiksalakcinni..
kızlar günaydın öpüyorum hepinizi
ben geçen hafta 8 haftalık bebeğimi aldırdım , şimdi hemen çalışmalara devam etsem zaten aylarca tedavi gördüm zorla hamile kaldım şimdi korunmak saçma geliyor, zararı olur mu sizin dr lar bu konuda birşey dedi mi
ve sevgili denden ben de izmitteyim erkan beyin hastasıyım ama bir dr daha istiyorum senin dr kim?
günaydın sonuyok nasıl gidiyo canım.bebiş nasıl
günaydın sonuyok nasıl gidiyo canım.bebiş nasıl
asigül anne karnındaki bebek süpermiş canım
:teselli::teselli: oy oy oyyyyyy yazık sanaaaaaaaa :teselli: bu arada bu sıcakları gördükten sonra şuan hamile olmadığıma seviniyorum valla Hamiş kuzular Allah yardımcınız olsun
canımcım hiç sevinme senide görecez Allahın izni ileee, Kışın hamile kalda soğuktan üşüdüm üşüdüm dersin artık bize, midem bulanıyor nazlanırsın artık ne yapalım bizde çekeriz senini nazını... a.s.
aman maşallah Cuma da Zehrayadelerin kırkı çıkıyormuş,zaman ne kadar hızlı yaaaa............annem Pazar günü evine gitti,onunda doktor kontolleri var birazda evini özledi tabii,ben de serum aldığım için ve bu hafta işe gitmek zorunda kaldığım için gitme demedim,bizim evde tek başına canı daha çok sıkılır....midem hala bulanıyor,dün ilk kez serumu bitirdim,bulantı azaldı,en azından yemek yedim karnım doydu.........ben bunlara razıyım Rabbim beterinden korusun canım yaaaaa.........
canım hem hayırlı olsun bebeğiniz hem de yengenin ağrıları geçmiş olsun ama benim bu konuda bir bilgim yok miyomu olan arkadaşlarımız vardı ama böyle bişi duymadım hiçslm bayanlar bir sorum olacak sizlere
yengem 17 seneden sonra kendiliğinden hamile kaldı o kadar tedaviye rağmen ve şuan 3 ay 1 haftalık hamile çok şükür
yanlız myomları dolayısıyla hiç rahat değil çok sancılı bir dönem geçiriyor şuan
bebek çok hareketli myomlara değdikçe ağrı yapıyormuş
geçen hafta cuma günü durduk yerde çok fazla kanaması oldu ve bi parça düşmüş
acilen doktoruna götürdük bebek duruyormuş normal kanama olması dediler
yanlız o günden sonra sürekli beli ağrıyor hiç geçmiyor çok değerli bir bebek olması nedeniyle hiç kaldırmıyoruz yengemi ama hiç geçmiyor bel ağrısı sizce neden olabilir böyle birşeyle karşılaşanınız oldumu acaba cvp verirseniz seviniriz
:teselli::teselli: oy oy oyyyyyy yazık sanaaaaaaaa :teselli: bu arada bu sıcakları gördükten sonra şuan hamile olmadığıma seviniyorum valla Hamiş kuzular Allah yardımcınız olsun
canımcım hiç sevinme senide görecez Allahın izni ileee, Kışın hamile kalda soğuktan üşüdüm üşüdüm dersin artık bize, midem bulanıyor nazlanırsın artık ne yapalım bizde çekeriz senini nazını... a.s.
inş. görürsünüz canım inş. rabbim içimdeki acıyı bir an önce alsın inş. yerine onu unutturacak sevinçler versin bazen taşımak çok ağır geliyor
denden canımm nasılsın?bu aralar benim ufaklık az uyuyoda.yarın kırkımızçıkıyoooo.annen yanındamı daha.miden ne durumda?
size de maşşalaah annesi, Allah nazarlardan saklasın.
Feryadcım Allah çekemeyeceğimiz yükü vermezmiş. Meraklanma Öyle bir sevinç verecekki Rabbim Şöyle minicik elleri olan, kusmuk kokulu bişi, İnşaalah. Hepimiz özlüyoruz öyle kokuları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?