Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim canım yoruldum artık bir an önce anne olmak istiyorum sonra bir daha bir daha......
dr bugün yarın gidicem bakalım ne diyecek

benim mutfak berbat dağınık kızlar bir toparlayım gelirim, yarında misafirim var yaa ne yapsam acep şöyle kolay bişiler söylen bana bakem.?

asigul,feryad,angel ,azdalarçok teşekkür ederim allah sizi ve gelecek bebeklerinizi korusun Allah'ım bana da bir tane yaaa lütfenn :Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim feryad Allah razı olsun
bilen anlayan birileri çıkar inş. :a015:

canım bilen anlayan biri olursa aramızda mutlaka yazarlar cevap alamazsan bilen yok demektir inş. yengenin gebeliği sorunsuz devam eder :Saruboceq: rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

asigul,feryad,angel ,azdalarçok teşekkür ederim allah sizi ve gelecek bebeklerinizi korusun Allah'ım bana da bir tane yaaa lütfenn :Saruboceq::Saruboceq:

inş. canım inş. ama yalnız değilsin ben de ilk 2 bebeğimi hemen hamiş kaldım ondan sonra olmadı tüp bebek denedik tutmadı bunları seni üzmak için söylemiyorum sadece yalnız olduğunu hissetme ...rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla versin ve inş. bize de versin bu kadar bekledik inş. ödül olarak ikiz versin :Saruboceq:

angel masallah büyümüşsünüz emiyormu mamamı?
sevgiseli canım geçmiş olsun bu sekilde duydum ama bilgim yok allahım kcağına almayı nasip etsin.
feryad canım versin allahım ikiz üçüz hem kışın günler daha cabuk geçer.bozma moralini simdiden gez toz keyfini çıkar

kızlar ben de ankara daki lütfü önderoğluna gitmek istiyorum , tel numarası varsa muayenehanesinin bana bi yollayın yaz tatili bitmeden bi gidelim

hayırlısı olsun

canım sağlıkla büyüt bebişini Allah nazarlardan korusun.

büyüyoz inş.canım.emmiyo ama sağıp biberonla veriyorum.mama vermiyoruz dr verdirtmiyo.çok küçük doğduğundan emmeye gücü yoktu yoğun bakımdada biberona alıştırdılar şimdi biberona devam ama sütün gitmemesi için emmesi şartmış.mak.sütü bitiriyomuş.bakalım 6 ay bari anne sütü olsunda diye dua ediyoruz.

canım bilen anlayan biri olursa aramızda mutlaka yazarlar cevap alamazsan bilen yok demektir inş. yengenin gebeliği sorunsuz devam eder :Saruboceq: rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Allah razı olsun yinede teşekkür ederim dualarınızda yeter opuyorumnanaktan

ne güzel dualar bunlar canım. amiin diyorum canı gönülden..

anne sütü gibisi yok canım, inşallah dediğin gibi en az 6 aya kadar sütün yeter inşallah.sağlıklı günler diliyorum minik bebişine, rabbim bizim de kucağımıza alıp kokusunu doya doya içimize çektiğimiz günleri gösterecek inşallah.inanıyorum.

sağol tatlım iyi dileklerine.inşallah rabbim hepinize yaşatıcaktır canım.hep umutlu olki çabuk alasın bebişini.yarabbim inşallah isteyen herkesin biran evvel kucağını doldursun.

ben sanırım 6+2 falan oldum bugün kendi tahminime göre,c.tesi göreceğiz, inşallah pıt pıt ları duyarız.sonra gönül rahatlığıyla hamileler listesinde yerimi almak istiyorum.çok şükür lekelenmem de kesildi.umarım bundan sonra aynı korkuları yaşatmaz rabbim.

canım ama erken doğumla beslenme arasında ilişki var mı? yerim ben onun kilosunu poposunu göbüşünü...... bizim yerimizde öp annesi.

kıyamam sana birtanem sıkıntılı zamanlarda Peygamber EFemdimiz ; Subhanallahi ve bihamdihi, subhanallahil azim dermiş. Arada gelirler evet insana.... gül bakem öptüm seni

olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 gülüyorum bakın geçti gitiiiiiiii

ferydcım nasılsın canım nası gidiyo.yoğun geçiyomuş bayağı senin.biz de iyi sayılırız.sıcaklar bunaltıyo biraz.senin face varsa özelden yazarsan ekleyeyim.kib

herkese günaydın...
angel canım anne sütü gibisi varmı içsin de nasıl içerse içsin şöyle bir kokla benim yerime
aysude sende tatilmisin ankarada yaşlılar hamileler izinliymiş üç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…