canım Allah sabır versin öncelikle.çok iyi anlıyorum seni.ben de 6 haftalık bebeğimi düşürdüğümde hemen hamile kalmak istemiştim.o psikoloji,o boşluk çok kötü bilirim.ama biraz bekle adet gör sonra düşün bence.doktorlar da hemen tavsiye etmiyo.
teşekkür ederim feryad Allah razı olsun
bilen anlayan birileri çıkar inş. :a015:
asigul,feryad,angel ,azdalarçok teşekkür ederim allah sizi ve gelecek bebeklerinizi korusun Allah'ım bana da bir tane yaaa lütfenn :Saruboceq::Saruboceq:
angel masallah büyümüşsünüz emiyormu mamamı?
sevgiseli canım geçmiş olsun bu sekilde duydum ama bilgim yok allahım kcağına almayı nasip etsin.
feryad canım versin allahım ikiz üçüz hem kışın günler daha cabuk geçer.bozma moralini simdiden gez toz keyfini çıkar
aminn canım şu günleri allahım hepinize yaşatsın inşallahhhh.heranımız onunla geçiyor.büyüse diye gözüne bakıyoz adeta.canım hamişler kendine iyi bakıp beslensinki erken doğum çok zor ya.bugün çok şükür 4 kg yaklaştık öle mutluyuz ki.
kızlar ben de ankara daki lütfü önderoğluna gitmek istiyorum , tel numarası varsa muayenehanesinin bana bi yollayın yaz tatili bitmeden bi gidelim
sevgiseli canım geçmiş olsun bu sekilde duydum ama bilgim yok allahım kcağına almayı nasip etsin.
feryad canım versin allahım ikiz üçüz hem kışın günler daha cabuk geçer.bozma moralini simdiden gez toz keyfini çıkar
canım bilen anlayan biri olursa aramızda mutlaka yazarlar cevap alamazsan bilen yok demektirinş. yengenin gebeliği sorunsuz devam eder :Saruboceq: rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
ne güzel dualar bunlar canım. amiin diyorum canı gönülden..Rabbim inşallah hepimize böyle espirili sağlık bebişler versin. Hamilelik bekleyen arkadaşlarımızın göbüşleri hemen dolsun, hamiş olanlarımızın bebişleri kolayca doğsun inşallah amin dua edelim bu aylar duaların kabul olduğu zamanlar inşallah.
büyüyoz inş.canım.emmiyo ama sağıp biberonla veriyorum.mama vermiyoruz dr verdirtmiyo.çok küçük doğduğundan emmeye gücü yoktu yoğun bakımdada biberona alıştırdılar şimdi biberona devam ama sütün gitmemesi için emmesi şartmış.mak.sütü bitiriyomuş.bakalım 6 ay bari anne sütü olsunda diye dua ediyoruz.
ne güzel dualar bunlar canım. amiin diyorum canı gönülden..
anne sütü gibisi yok canım, inşallah dediğin gibi en az 6 aya kadar sütün yeter inşallah.sağlıklı günler diliyorum minik bebişine, rabbim bizim de kucağımıza alıp kokusunu doya doya içimize çektiğimiz günleri gösterecek inşallah.inanıyorum.
inş. canım 2 gündür yine acılarım depreşti desenağlama benim
aminn canım şu günleri allahım hepinize yaşatsın inşallahhhh.heranımız onunla geçiyor.büyüse diye gözüne bakıyoz adeta.canım hamişler kendine iyi bakıp beslensinki erken doğum çok zor ya.bugün çok şükür 4 kg yaklaştık öle mutluyuz ki.
kıyamam sana birtanem sıkıntılı zamanlarda Peygamber EFemdimiz ; Subhanallahi ve bihamdihi, subhanallahil azim dermiş. Arada gelirler evet insana.... gül bakem öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?